تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 649 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

عجله نکن دوست عزیز. هر کسی تونست جواب میده.

در مورد سوال اولتون باید بگم که بله این مشکل فرستادن اس ام اس در گوشی هایی که از ویندوز مبایل 6 به بالا
    استفاده میکنند وجود داره و من هم روزهای اول این مشکل رو داشتم. اما بعدا راهی رو پیدا کردم که میتونم از خود
    گوشی و بدون استفاده از برنامه اسم ام اس های گروهی و دسته جمعی بفرستم. اما این روش میتونم بگم
    شاید تا حداکثر 10 نفر جواب بده و بیشتر از 10 نفر اذیت میکنه. یعنی میشه برای بیشتر از 10 نفر هم از روش دستی
    فرستاد اما اذیت کننده است. این روش دستی رو هم هر وقت شما گوشی رو خریدی توضیح میدم. اما بدون که
    وجود داره و میشه همچین کاری کرد.

حالا اگر کسی نخواد از روش دستی استفاده بکنه چی؟ ...
    اونوقت برنامه های خیلی زیادی وجود دارند که از طریق اون برنامه ها که حرفه ای هم هستند هم میشه اس
    ام اس های گروهی رو مرتب شده فرستاد و هم میشه گوشی رو طوری تنظیم کرد که برای اشخاص و
    یا بعضی از شماره هایی که بهت زنگ میزنند اتوماتیک ای ام اس بفرسته... و یا میشه یک اس ام اس رو
    نوشت و تعیین کرد که در چه روزی و چه ساعتی به چه کسی یا کسانی فرستاده بشه.

پس این نوع برنامه ها هم زیادند و براحتی میشه این کار رو کرد.

بله این مشکل وجود داره و تا جایی هم که خبر دارم با برنامه های جانبی هم درست بشو نیست. البته میشه
    مثلا شماره مبایل طرف رو در قسمت های دیگه ای مانند شماره محل کار و یا شماره منزل و یا شماره شخصی
    نوشت و این کار شدنیه. اما در موقع فرستاده اس ام اس به طرف فقط 1 شماره رو از اون شخص تشخیص میده
    و اونم شماره ای که در قسمت مبایل نوشته شده.

اما راهی برای رفع این مشکل وجود داره و اون اینکه برای کسی که مثلا 2 تا شماره مبایل داره 2 تا پروفایل جدا
    بسازی. اینطوری میتونی هر 2 شماره مبایلی رو که از طرف داری در گوشی ذخیره کنی.

البته میدونم این موضوع ناراحت کننده است و مایکروسافت واقعا کار اشتباهی کرده که این قسمت مولتی شماره
    موبایل رو برداشته چون در نسخه های قدیمی اوت لوک وجود داشت اما فعلا همینه که هست یا باید باهاش
    بسازی و بسوزی و یا باید از پروفایل های مختلف برای یک شخص استفاده کنی مثلا ...

رضا موتوری 1
    رضا بی موتور 2

با تشکر از اینکه محبت کردی و جواب دادی!
    البته من مدتی هست که X1 خریدم ولی بجهت همین دو موضوعی که ذکر کردم خیلی استفاده نمیکنم؛
    چون واقعا سخته که حدود 1200 کانتکت را بخواهم به این ترتیب که گفتی مرتب و تنظیم مجدد کنم ، شاید روزها زمان بخواهد.
    ولی در خصوص مشکل sms ها اگر راه حلی بنظر میرسه مشتاقم که این مشکل یه جوری حل بشه ...
    با تشکر مجدد

داره خودمونی میشه peymanmo6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این قیمت هایی که دادید با چه گارانتی بود؟

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مهران باید کیبورد وایرلس هم بهش وصل بشه در این صورت ؟ امتحان کردین شما؟
    نه من خودم کیبورد رو امتحان نکردم. البته کیبوردی هم که استفاده میشه باید بلوتوثی باشه نه از نوع بی سیمی
    های معمولی. اون معمولی ها بعضی وقتها باید یک دستگاه کوچیک رو از طریق پورت USB 2.0 به کامپیوتر وصل
    کرد و بعد میشه از ارتباط بی سیمی بین کیبورد و کامپیوتر استفاده کرد.

اما کیبوردهایی که که از طریق بلوتوث وصل میشند نباید مشکلی داشته باشند چون در سایت زیر چند تا از این
    کیبوردها رو برای XPERIA پیشنهاد کرده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by M E H R A N; 04-12-2008 at 19:39.

4. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

این موس خوده اریکسون است یا نه؟
    نه
    موس عکس که logitech هست

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مهران عزيز،
    ضمن تشكر، به اين خاطر جرات كردم لينك بخوام كه قبل هم لينك برنامه هاي ديگه اي رو توي اين تاپيك به ديگر دوستان لطف كردين. باز هم ممنون
    قول ميدم به قوانين فروم احترام بذارم
    خواهش میکنم عزیز. من و دوستان دیگه برای کمک کردن به هم اینجا هستیم.

اینم یک دیکشنری دیگه.. البته با ساپورت کامل 800*480 و 480*800 یعنی بطور کامل از رزولیشن اکسپریا پشتیبانی
    میکنه و حتی میشه در حالت لند اسکیپ هم ازش استفاده کرد.

این دیکشنری 1.4 میلیون لینک داره و کلا دارای 3.18 میلیون کلمه است. کلا در همه محیط نوشتاری کار میکنه و لازم
    نیست که برای پیدا کردن معنی اون کلمه وارد محیط اصلی دیکشنری بشید بلکه فقط کافیه روی کلمه ای که
    مورد نظرتون هست کلیک کنید تا معنی اون رو در یک پنجره کوچک بهتون نشون بده. تقریبا میشه گفت مثل
    دیکشنری بابیلون عمل میکنه. در ضمن تلفظ کلمه ها هم یکی دیگه از قابلیت هاش است.

Lexisgoo English Dictionary and Thesaurus for Pocket PC 3.3 همراه با ساپورت کامل WVGA

یکی از لینک های زیر را برای دانلود انتخاب کنید.

کد:

7. 7 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اینکه توی هر محیطی که باشی معنی رو میده خیلی عالیه

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

با تشکر از اینکه محبت کردی و جواب دادی!
    البته من مدتی هست که X1 خریدم ولی بجهت همین دو موضوعی که ذکر کردم خیلی استفاده نمیکنم؛
    چون واقعا سخته که حدود 1200 کانتکت را بخواهم به این ترتیب که گفتی مرتب و تنظیم مجدد کنم ، شاید روزها زمان بخواهد.
    ولی در خصوص مشکل sms ها اگر راه حلی بنظر میرسه مشتاقم که این مشکل یه جوری حل بشه ...
    با تشکر مجدد
    برای ریختن شماره ها روزی 100 تا بعد از 1 هفته تموم میشه. اما دیگه خیالت راحت میشه چون ویندوز مبایل مثل
    سیمبین نیست. از هر روشی که دلت بخواد میتونی از شماره تلفن ها کپی بگیری چه توسط برنامه های مختلف
    مانند Resco Backup, Sprite Backup و یا PIM Backup و هم میتونی توسط اوت لوک ازشون بک آپ بگیری.

اما در مورد فرستادن اس ام اس بصورت گروهی و به تعداد زیاد.

روش دستی و با استفاده از امکانات ویندوز مبایل.

قبلا گفتم که با این استفاده از این روش میتونید اس ام اس های دسته جمعی بفرستید اما یک نکته رو من اشتباه
    کردم و در این مطلب درستش میکنم.
    اگر شما 2 تا شماره مبایل از یک نفر داشته باشید میتونید یک شماره موبایل را در قسمت موبایل ثبت کنید و یکی
    دیگه از شماره موبایل ها رو در قسمت شماره منزل و یا شماره محل کار و یا حتی شماره شخصی ثبت کنید.
    زمانی که شما بخواهید اسم ام اس بفرستید در صفحه اس ام اس بر روی To کلیک کنید و اسم طرف را انتخاب
    میکنید. بعد صفحه ای برای شما باز میشه و در اونجا شما میتونید تمام شماره تلفن هایی که برای آن شخص
    ثبت کرده اید رو ببینید. اونوقت یکی از این شماره تلفن ها را انتخاب میکنید و براش اس ام اس میفرستید.

من برای یک نفر هم شماره موبایل ثبت کرده بودم و هم شماره منزل اما در صفحه زیر میتونید ببینید که امکان
    انتخاب وجود داره و فرقی نمیکنه که شما شماره موبایل طرف را در کدام قسمت کانتکت ها ثبت کرده باشید.

اما برای اینکه بتونید به تعداد زیاد اس ام اس بفرسید شما میتونید هر چند بار که خواستید بر روی To کلیک کنید
    و اسم طرفی رو که میخواهید اسم ام اس براش ارسال بشه انتخاب کنید. در عکس زیر به دلیل سوئدی بودن
    رام گوشی من کلمه Till به جای to نوشته شده.

دقت کنید که شما حتما باید بر روی خود to کلیک کنید نه در جاهای دیگه. بعد از کلیک کردن بر روی این قسمت
    لیست شماره تلفن ها باز میشه و شما میتونید هر کسی را که دوست داشتید انتخاب کنید. دوباره اگر خواستید
    یک نفر دیگه را اضافه کنید همین کار را تکرا میکنید و محدودیتی هم وجود داره. من خودم برای 14 نفر بصورت
    همزمان اسم ام اس فرستادم. اما گفتم با این روش دستی میشه گفت برای فرستادن اسم ام اس گروهی
    به نفر ممکنه مناسب باشه اما اگر تعداد نفرات زیاد باشه این روش هم وقت گیره و هم اذیت میکنه. بهر حال
    این روش دستی بود و برای کسی که نخواد از برنامه های جانبی استفاده کنه روش مناسبی میتونه باشه.

استفاده از برنامه های مختلف برای فرستادن اس ام اس گروهی.

همانطور که قبلا هم گفتم برای این کار برنامه های زیادی وجود دارند و انتخاب یکی از این برنامه های بستگی
    به نیاز و سلیقه طرف داره. بعضی از این برنامه ها که برای فرستادن اسم ام اس گروهی نوشته شده اند روی
    سیستم اصلی اسم ام اس در ویندوز مبایل میشینند و با هر بار کلیک کردن بر روی New SMS صفحه یکی از
    این برنامه ها باز میشه.

اما بعضی از این برنامه های بصورت مجزا عمل میکنند و با سیستم اصلی اس ام اس در ویندوز موبایل کاری
    ندارند. شما میتونید هر وقت که دوست داشتید اون برنامه را باز کنید و اس ام اس هاتون رو بفرستید و بعد
    برنامه را ببندید.

من خودم بیشتر از از برنامه هایی خوشم اومد که با سیستم اصلی اس ام اس کاری ندارند و بصورت یک برنامه
    جدا هستند. یکی از این برنامه ها که من بر روی اکسپریا الان دارم استفاده میکنم اسمش PowerSMS است.

برنامه های دیگه ای هم برای این کار وجود دارند مثلا SMS-Chat , Skb Group SMS, Qimsoft SMS Assistant,
    AdvancedSmsSender, SmsSendFrog و یا غیره... اما همانطور که گفتم من از بین این برنامه ها PowerSMS
    را انتخاب کردم و ازش هم راضیم. شما میتونید در گوگل اسم برنامه هایی را که نوشتم سرچ کنید و توضیحات
    مربوط به هر کدام را بدست بیارید و اگر خواستید یکی از آنها را انتخاب کنید.

امکانات و طرز کار PowerSMS

پشتیبانی کامل از رزولیشن WVGA مانند گوشی های XPERIA و یا HTC Touch HD
    فرستادن اسم ام اس به خودت.
    فرستادن اسم ام اس به صورت گروهی و به تعداد نامحدود.
    فرستادن اسم ام اس در زمانهای تعیین شده به صورت اتوماتیک.
    گزارش کامل از اس ام اس های فرستاده شده و دریافت شده بصورت کلی.
    گزارش کامل از اس ام اس های دریافت شده و فرستاده شده از 1 نفر مشخص.
    بک آپ گرفتن از اسم ام اس ها موجود و Restore کردن آن در زمانی که لازم باشه.
    کپی گرفتن از اس ام اس های دریافت شده و فرستاده شده با فرمت Exel
    فرستادن اتوماتیک اس ام اس به کسانی که تماس گرفته اند در زمانهایی که مثلا صدای زنگ را قطع کرده اید و ...

شما میتونید در این برنامه لیست کسانی ثبت کرده اید را به صورت گروهی دسته بندی کنید. بطور مثال گروه های
    زیر میتونه نوع یکی از انواع دسته بندی هایی باشه که شما میتونید درست کنید.

دوستان نزدیک
    فامیل ها
    آشناها
    دختران فامیل
    دختران همسایه
    همکلاسی های دختر

و یا اگر دختر باشید...

پسران فامیل
    پسران همسانه
    همکلاسی های پسر
    پسرهای پولدار
    پسرهای خوشتیپ اما بی پول

بعد در هر گروه که درست کردید شماره تلفن هاشون رو میتونید از طریق لیست شماره تلفن های خود گوشی
    وارد کنید. بعد برای فرستادن اسم ام اس گروهی فقط کافیه روی گروه مورد نظرتون کلیک کنید و Send SMS
    را انتخاب کنید تا برای گروه مورد نظر شما اسم ام اس ارسال بشه.

بعد شما میتونید توسط این برنامه اس ام اس یا SMS هایی را به مناسبت های مختلف مانند جشن تولد و سالگرد
    عروسی بنویسید و آن را طوری تنظیم کنید که در روز تولد برای شخص مورد نظرتون فرستاده بشه. حتی شما
    میتونید ساعت فرستادن اسم ام اس را نیز تعیین کنید.

قابلیت های دیگه اش رو هم در اول مطلب نوشتم و زمانی که از این برنامه استفاده کردید خودتون بهتر متوجه
    میشید.

برای دانلود برنامه هم میتونید از لینک زیر استفاده کنید.

کد:
    Last edited by M E H R A N; 05-12-2008 at 00:42.

10. 8 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mhargoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

متشكرم آقا مهران

12. این کاربر از mhargoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

اون دکمه لامصب برای چی هست؟؟؟
    چه خشني پسر تو؟
    ==================
    آقا من اين گوشي را با 800 قيمت گرفتم! بگيرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

==================
    آقا من اين گوشي را با 800 قيمت گرفتم! بگيرم؟
    میشه توی پیغام خصوصی ادرس و شماره تلفنش رو بدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •