تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 1045 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام

دوستان من می خوام توی ورد پایین صفحه شماره صفحه به این فرمت بنویسم ,

(مثلا صفحه 4از16) راه حل را کسی بگه خیلی ممنون می شم .
    سلام دوست عزيز

شما از منوي insert گزينه page number رو بزن و بعد از اينكه شماره صفحه وارد شد اون موقع روي اون دابل كليك كن

با انجام اين كار نوار ابزار header and footer ظاهر ميشه كه يكي از دكمه‌هاي اون هست Number of page مي باشد. حالا بعد از شماره صفحه يك " از " بنويس و سپس روي اون دكمه كليك كن تا كار تمام بشه

موفق باشي

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان عزیز :
    اگه ما در انتهای متنمون تو word یه refrenceگذاشته باشیم (به این صورت که مطلبی در داخل متنمون شماره خورده باشه ودرانتهامنبع اون مطلب با ذکر شماره معرفی شده باشه) وبعد ناگهان بخواهیم چند صفحه درمیان مطالبمان اضافه کنیم چه کنیم که شماره ها به صورت خودکار مرتب شوند؟(توجه داشته باشید که refrence به صورت footnote نیست که به صورت خودکار تنطیم شود!
    دوست عزيز اگر رفرنسهاي شما زياد باشه و ارزشش رو داشته باشه با نوشتن چند خط برنامه ميتونيد اين كار رو انجام بدهيد. در صورتي كه با برنامه‌نويسي ويژوال بيسيك آشنايي داشته باشيد با پايين نگه داشتن كليد Alt و زدن كليد F11 پنجره اي باز ميشود كه ميتوانيد برنامه خودتون رو براي اينكار بنويسيد.
    در صورت تمايل فايلتون رو به آدرس ايميل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستين و يا توي سايتهاي آپلود مجاني فايلتون رو آپلود كنيد تا هم كار شما انجام شود و هم به عنوان يك نمونه كار مبتدي باشد شايد گره‌اي از كار دوست ديگري نيز باز كند و همچنين برنامه آن توسط ديگران تكميل گردد.

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان عزیز :
    اگه ما در انتهای متنمون تو word یه refrenceگذاشته باشیم (به این صورت که مطلبی در داخل متنمون شماره خورده باشه ودرانتهامنبع اون مطلب با ذکر شماره معرفی شده باشه) وبعد ناگهان بخواهیم چند صفحه درمیان مطالبمان اضافه کنیم چه کنیم که شماره ها به صورت خودکار مرتب شوند؟(توجه داشته باشید که refrence به صورت footnote نیست که به صورت خودکار تنطیم شود!
    اين رفرنس ها كه گفتيد چطوري گذاشته شده؟
    شما براي چنين مواردي بايد از گزينه Insert> Footnote> End Note استفاده كنيد. اگه اين كارو كرده باشيد خود به خود شماره ها هم اصلاح ميشن. ولي اگه به صورت دستي شماره گذاري كرده باشيد، خوب طبيعتاً اصلاح اونها هم بايد به صورت دستي باشه.

حالا شما چطوري شماره گذاشتيد؟

پروفشنال Pario's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran

14 یه راه حل دیگه نیازمندیم

با سلام
    من در word 2007 , word 2003 وقتی فارسی مینویسم اعداد رو انگلیسی تایپ میکنه و وقتی زبان رو انگلیسی میکنم اعداد رو فارسی تایپ میکنه نمیدونم مشکل از کجا هست .چون یک متن دارم که فارسی هست و بعد از کلمات باید عدد بنویسم وقتی عدد رو میزنم میاد قبل از کلمه فارسی قرار میگیره چون انگلیسی تایپ مکنه
    شما كافيه يه بار بعد از كپي ، كل متن رو انتخاب كرده و كنترل و شيفت راست رو بزني تا درست بشه
    1
    2.اینکار در نرم افزار microsoft live writer جواب نمیده چیکار باید کرد؟؟
    3. همینطور در سایت spaces.live.com
    Last edited by Pario; 13-12-2007 at 02:57.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام..من یه سوال دارم..چرا توی ورد وقتی میخوام یه دیاگرام رو بیارم یهو میبره صفحه بعد..برای رفع این مشکل چیکار باید کرد؟
    بعد اینکه وقتی میخوای یهیه کادر باز میکنه ایا برای حذف این کادر وجود داره؟
    ممنون

آخر فروم باز Mr.Lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    رو به عـرش،روی فـرش گروه خون: +O

پيش فرض

سلام
    من یک متن رو از جایی در Word کپی کردم. حالا که می خواهم همه خطوط رو یک اندازه کنم (حالت Justify) تمام سطرها (چه اونهایی که انتخاب شده یا نشده) به صورت خیلی بد شکل کــــــــــــشـــیده مـــــــی شوند!
    چی کار باید کرد؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    من یک متن رو از جایی در Word کپی کردم. حالا که می خواهم همه خطوط رو یک اندازه کنم (حالت Justify) تمام سطرها (چه اونهایی که انتخاب شده یا نشده) به صورت خیلی بد شکل کــــــــــــشـــیده مـــــــی شوند!
    چی کار باید کرد؟
    ممنون
    1ـ توي سطرهايي كه اين مشكل رو داريد با موس كليد كنيد و بعد كليد End را بزنيد و سپس كليد delete
    2ـ البته اگر متن زياد باشه بايد از طريق Replace اين كار رو انجام بديد اما استفاده از Replace نياز به دقت دارد كه به متن آسيب نرساند به عنوان مثال ممكن است كلمات به هم بچسبند. البته اگر با مشكلاتي كه ممكن است از اين طريق به وجود آيد آشنايي داشته باشيد كه ديگه بحثي نيست و همين كار رو انجام بديد در غير اينصورت از روش اول استفاده كنيد

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام..من یه سوال دارم..چرا توی ورد وقتی میخوام یه دیاگرام رو بیارم یهو میبره صفحه بعد..برای رفع این مشکل چیکار باید کرد؟
    بعد اینکه وقتی میخوای یهیه کادر باز میکنه ایا برای حذف این کادر وجود داره؟
    ممنون
    سلام

شما از منوي tools گزينه Option رو بزن و از زبانه general تيك گزينه زير را بردار ببين كارت درست ميشه يا نه

automatically create drawing canvas when .....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به همه عزيزان

تو ورد ميخوام جدولي رسم كنم كه 5 ستوني هست و دو ستون اخر حدود 5 سانته ولي 3 ستون مياني كمتر و مساوي هم هستند . به غير از راه دستي راه ديگه اي وجود داره يا اينكه بايستي تو اكسل انجام بدم؟

از راهنمايي و كمك دوستان ممنونم

موفق باشيد

Banned sid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مشهد ( متولد لنگرود )

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    مي تواني از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش مشاورهي رايگان استفاده كني.
    سلام باید از کجا سوالاتمونو مطرح کنیم لینکش کجاست من عضو شدم تا سوالامو بپرسم ولی جایی رو پیدا نکردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •