تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 306 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 3052

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira - || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام دوستان .
    آوبرای من نمیدونم به چه دلیلی قسمت های mailguard و webguard متوقف شدن به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه ؟؟؟
    اگر یه بار پاکش کنم دوباره بنصبم درست میشه ؟!
    فکر میکنم از موقعی که مرورگر گوگل کروم رو نصب کردم اینجوری شد به نظر شما امکان داره ؟!

می تونی یک بار repair کنیش. از add or remove ویندوز بری هم میشه ریپیرش کرد. ببین درست میشه.

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین دوست عزیز...من یک فایل پچ رو تو سایتی که رستمیانی عزیز معرفی کردن تست کردم .. نتیجه تست جالب بود تمام آنتی ویروسهای مطرح از جمله آویرا - بیت دفندر - مک آفی - اف سکیور - پی سی تولز - آواست - نورتون
    و ....اون فایلو ویروس شناختن الا کاسپرسکی
    . این برام جالبه که نمیتونم قبول کنم اینهمه آنتی ویروس مطرح با کلی سابقه و میلیونها کاربر در سطح جهان اشتباه کنن و فقط کاسپرسکی درست بگه... من کلی کرک و پچ روی سیستمم دارم و از آویرا استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم...شما اگه قبل از نصب پچ یا کرک آویرا رو غیر فعال کنی و بعد نصب فعالش کنی اتفاقی نمافته..
    در ضمن فکر نکنم توهین به محصولی که با زحمت شبانه روزی هزاران نفر و با مشقت فراوان تولید میشه و جزو بهترین محصولات امنیتیست کار درستی باشه... محصولی که در سر تاسر دنیا برا استفاده ازش مردم پول پرداخت میکنن تا شرکت سازندش سر پا بمونه و سیستمهای من و شما رو محافظت کنه رو شما مفت و مجانی استفاده میکنی تازه طلبکار هم هستی ؟؟؟ اصلا میدونستی اططلاح پچ و کرک در هیچ جای دنیا مثل ایران معنی نداره که اونا بخوان آنتی ویروسی تولید کنن که دل مشغولی شما رو برطرف کنه؟
    متوجه باش چی میگی
    شما داری از روی تعصب حرف میزنی
    ان شاءاله که با آویرا محشور بشی
    در ضمن من الان دارم از eset با یکسال لایسنس استفاده میکنم به مبلغ 39000 تومان
    من با این مقدار هزینه هیچ تعصبی رو eset ندارم
    نمیدونم شما چطور اینققققققققققققققققدر تعصب به خرج میدی؟!
    چیزی که به مزاج من خوش نمیاد رو خب میگم نمیاد....
    آویرا رو گذوشتم کنار و eset استفاده میکنم
    من مثل شما بیکار نیستم که پشت سیستم بشینم و 40 تا کرک رو وارد لیست سفید کنم یا هر کار دیگه ای که باعث کار نداشتنش به کرک ها میشه
    یا اینکه واسه هر بار دانلود بگیرم یه جاشو انگولک کنم تا سرعتش بیاد بالا و ....
    خود آنتی ویروس باید ویروس و تروجان رو از غیر اینا تشخیص بده که eset داره برام اینکارو میکنه
    تازه این رو از روی تعصب هم نمیگم
    همین eset هم ایرادی داشته باشه میامو میگم نه مثل شما.......
    یکی مثل شما عاشق آویراست یکی مثل من هم نه
    این چه حرفیه شما میزنی
    امیدوارم همین آویرا شفاعتتو بکنه در 2 دنیا
    Last edited by alpha007; 24-04-2010 at 18:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jivara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    hiraz$

پيش فرض

می تونی یک بار repair کنیش. از add or remove ویندوز بری هم میشه ریپیرش کرد. ببین درست میشه.
    نه درست نشد !!!

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

یکی دیگه هم این مشکل رو پیدا کرده بود. آیکون چتر هم باز نمیشد دیگه. به خاطر وب ش. یک بار دیگه نصب کن قطعا حل میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jivara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    hiraz$

پيش فرض

یکی دیگه هم این مشکل رو پیدا کرده بود. آیکون چتر هم باز نمیشد دیگه. به خاطر وب ش. یک بار دیگه نصب کن قطعا حل میشه.
    همین کارو کردم درست شد ولی اگه می فهمیدم برای چی اینجوری شده بود برام جالب بود ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بنام خدا

سلام
    من آویرا رایگان رو دانلود کردم برای جمع آوری آپدیت ها طبق آموزش لینک زیر عمل کردم فایل زیپ شده رو قبول می کنه ولی بعد از چند ثانیه error میده در حین آپدیت با مشکل مواجهه میشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون میشم راهنماییم کنید که چکار کنم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

12

متوجه باش چی میگی
    شما داری از روی تعصب حرف میزنی
    ان شاءاله که با آویرا محشور بشی
    در ضمن من الان دارم از eset با یکسال لایسنس استفاده میکنم به مبلغ 39000 تومان
    من با این مقدار هزینه هیچ تعصبی رو eset ندارم
    نمیدونم شما چطور اینققققققققققققققققدر تعصب به خرج میدی؟!
    چیزی که به مزاج من خوش نمیاد رو خب میگم نمیاد....
    آویرا رو گذوشتم کنار و eset استفاده میکنم
    من مثل شما بیکار نیستم که پشت سیستم بشینم و 40 تا کرک رو وارد لیست سفید کنم یا هر کار دیگه ای که باعث کار نداشتنش به کرک ها میشه
    یا اینکه واسه هر بار دانلود بگیرم یه جاشو انگولک کنم تا سرعتش بیاد بالا و ....
    خود آنتی ویروس باید ویروس و تروجان رو از غیر اینا تشخیص بده که eset داره برام اینکارو میکنه
    تازه این رو از روی تعصب هم نمیگم
    همین eset هم ایرادی داشته باشه میامو میگم نه مثل شما.......
    یکی مثل شما عاشق آویراست یکی مثل من هم نه
    این چه حرفیه شما میزنی
    امیدوارم همین آویرا شفاعتتو بکنه در 2 دنیا
    ببین برادر.. از دست من ناراحت نشو... شما هم هموطن من هستی ... من صد سال سیاه راضی نمیشم هموطنمو بخاطر مسائلی از این قبیل ناراحت بکنم... اینهمه آدم اومدن راجع به آنتی ویروسها مطلب گفتن .. یا طرفداری کردن یا انتقاد.. آیا من مطلبی در پاسخشون گفتم ؟ من فقط میخوام این تو مملکت ما نهادینه بشه که کلمه بیشعور و نظایر اون در جای خودش استفاده بشه... ضمنا منم مثل حضرتعالی بیکار نیستم و خیلی مشغله دارم اما همین مقداری رو هم که پای سیستم میشینمو چون علاقه دارم به بحث آنتی ویروسها می پردازم... هدف من اینه که هموطنان من از تجربیات من استفاده کنن .... من نه عاشق آویرا هستم نه دشمن آنتی ویروس دیگه ... چیزی که میگم از رو دلیل و تحقیقه...شما حتما با برنامه terabit virus maker آشنا هستید...من با استفاده از این برنامه یک ویروس خیلی ساده ساختم... بعد خود برنامه ویروس ساز و ویروسی که ساخته بود هر دو رو به سایت ویروس توتال فرستادم.. اونجا این 2 فایل توسط 40 آنتی ویروس به روز شده تست شد و نتیجه این بود که فقط آویرا- آواست
    جی دیتا -مک آفی و ترند میکرو هر دو رو صد در صد مخرب تشخیص دادن... eset هر دو رو بعنوان فایل مشکوک شناخت و فقط گفت احتمال داره این 2 فایل مخرب باشن و جالب اینه که بزرگانی مثل کاسپرسکی - نورتون و بیت دفندر اصلا برنامه اصلی ویروس ساز رو مخرب نشناختن و اجازه فعالیت بهش دادن!!!!!
    منم فقط میخوام امثال شما ها از بهترین استفاده کنید ... فقط همین..

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین برادر.. از دست من ناراحت نشو... شما هم هموطن من هستی ... من صد سال سیاه راضی نمیشم هموطنمو بخاطر مسائلی از این قبیل ناراحت بکنم... اینهمه آدم اومدن راجع به آنتی ویروسها مطلب گفتن .. یا طرفداری کردن یا انتقاد.. آیا من مطلبی در پاسخشون گفتم ؟ من فقط میخوام این تو مملکت ما نهادینه بشه که کلمه بیشعور و نظایر اون در جای خودش استفاده بشه... ضمنا منم مثل حضرتعالی بیکار نیستم و خیلی مشغله دارم اما همین مقداری رو هم که پای سیستم میشینمو چون علاقه دارم به بحث آنتی ویروسها می پردازم... هدف من اینه که هموطنان من از تجربیات من استفاده کنن .... من نه عاشق آویرا هستم نه دشمن آنتی ویروس دیگه ... چیزی که میگم از رو دلیل و تحقیقه...شما حتما با برنامه terabit virus maker آشنا هستید...من با استفاده از این برنامه یک ویروس خیلی ساده ساختم... بعد خود برنامه ویروس ساز و ویروسی که ساخته بود هر دو رو به سایت ویروس توتال فرستادم.. اونجا این 2 فایل توسط 40 آنتی ویروس به روز شده تست شد و نتیجه این بود که فقط آویرا- آواست
    جی دیتا -مک آفی و ترند میکرو هر دو رو صد در صد مخرب تشخیص دادن... eset هر دو رو بعنوان فایل مشکوک شناخت و فقط گفت احتمال داره این 2 فایل مخرب باشن و جالب اینه که بزرگانی مثل کاسپرسکی - نورتون و بیت دفندر اصلا برنامه اصلی ویروس ساز رو مخرب نشناختن و اجازه فعالیت بهش دادن!!!!!
    منم فقط میخوام امثال شما ها از بهترین استفاده کنید ... فقط همین..
    دوست عزیز شما هم اگه من تند صحبت کردم ببخشید
    درباره ساخت ویروس بوسیله ترابیت بله این حرف درسته که eset اونو بعنوان فایل مشکوک میشناسه
    چون تو engine database نرم افزار eset این موارد لحاظ شده و این توانایی eset رو بعنوان شناخت ویروس حقیقی از ساختگی نشون میده
    باز هم من قصد تبلیغ و تعصب ندارم فقط مطالعاتمو در اختیار میزارم
    در لابراتور آزمایشگاهی eset ویروسهایی که ساختگی هستن و ویروسهای wild جداسازی شدن و بر اساس میزان عملکرد و قدرت پخش و اثر اونا رو سیستم اخطار خطرناک بودنشون توسط نرم افزار صادر میشه
    تو اینجور موارد هوش مصنوعی eset عملکرد فایل رو تو کل سیستم تحت نظر میگیره و بعد اقدام به هرگونه عملیاتی میکنه
    دادن پیغام مشکوک بودن یا همون probably هم گواه این مسئله است
    این موردو من چند ماه پیش(پارسال) از یه سایت اروپایی خوندم

آویرا واقعا کفرمو بالا اورد:
    من چند فایل رو بوسیله نرم افزار hidden کردم جناب آویرا میادو اونو آشکار میکنه
    درسته که دسترسی به محتواش ندارم ولی میاد و کل فایل اولیه رو آشکار میکنه
    در صورتیکه هیچ آنتی ویروس دیگه اینطوری نیست
    سرعت وبگردی،دانلود که نگو
    درسته که تنظیمات داره ولی.............!.........................!.... ...
    این کجا و آنتی ویروسی که خودش همه کارو اتومات تنظیم میکنه کجا
    راه به راه پیغام دادن آویرا که محشره واقعا
    Last edited by alpha007; 25-04-2010 at 15:38.

داره خودمونی میشه hamedDJboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا نشد ما تو فروم های ایرانی یه تاپیک اختصاصی رو بخونیم و توش کل کل نشده باشه
    بابا بیخیال
    من به شخصه هر دو رو تست کردم ESET و AVIRA هر دو خوب هستند ولی باید قبول کرد که ESET قدرتمندتر و هوئشمند تر هست و در ازای اون AVIRA سریعتر و کم حجم تر
    خوب اینم سیاست هر کمپانی سازنده هستش دیگه
    بلکل بگم طبق جدیدترین آمار تاپ تن ریویو در حال حاضر بیدفندر _ کسپرسکای _ نود جزو برترین ها هستند ( AVIRA در رتبه پنجم هستش )
    .
    .
    .
    ولی جدی میگم :
    بهتره حداقل تو این فروم با هم تبادل نظر منطقی و درست داشته باشیم تا تعصب و علاقه و...

در آخر کلام هم میخاستم بدونم عزیزان licence خوب برای AVIRA ورژن 10.0.0.603 رو ندارن به من بدن
    ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

شما حتما با برنامه terabit virus maker آشنا هستید...من با استفاده از این برنامه یک ویروس خیلی ساده ساختم... بعد خود برنامه ویروس ساز و ویروسی که ساخته بود هر دو رو به سایت ویروس توتال فرستادم.. اونجا این 2 فایل توسط 40 آنتی ویروس به روز شده تست شد و نتیجه این بود که فقط آویرا- آواست

کاسپرسکی - نورتون و بیت دفندر اصلا برنامه اصلی ویروس ساز رو مخرب نشناختن
    ببخشید میون کلام شما وارد شدم

یک ویروس بسازید و درتاپیک ویروس ها قرار بدید طوری که نورتون و کسپرسکی و اونایی که گفتید نشناسند.

احتمالا اشتباه میکنید.

خوب و خوش باشید.

ای بابا نشد ما تو فروم های ایرانی یه تاپیک اختصاصی رو بخونیم و توش کل کل نشده باشه
    بابا بیخیال
    من به شخصه هر دو رو تست کردم ESET و AVIRA هر دو خوب هستند ولی باید قبول کرد که ESET قدرتمندتر و هوئشمند تر هست و در ازای اون AVIRA سریعتر و کم حجم تر
    خوب اینم سیاست هر کمپانی سازنده هستش دیگه
    بلکل بگم طبق جدیدترین آمار تاپ تن ریویو در حال حاضر بیدفندر _ کسپرسکای _ نود جزو برترین ها هستند ( AVIRA در رتبه پنجم هستش )
    .
    .
    .
    ولی جدی میگم :
    بهتره حداقل تو این فروم با هم تبادل نظر منطقی و درست داشته باشیم تا تعصب و علاقه و...

در آخر کلام هم میخاستم بدونم عزیزان licence خوب برای AVIRA ورژن 10.0.0.603 رو ندارن به من بدن
    ممنون میشم

سلام. معتبر ترین تست تست های AV. به تاپیک مقایسه انتی ویروس ها برید.

ورژن دقیق رو بگید پرمیوم یا

Avira Premium Security Suite

http://www.4shared.com/file/nGQyGsfK/HBEDV.html

خوش باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •