حامد جان حرفت دست اما این صفحه 2.6 کوچیکه و بعضی وقتا احتیاج به قلم پیدا میکنی چون دبلیو950 رو داشتم دارم میگم.
میشه آیکونها رو بزرگ کرد؟
صداش توی اسپیکر در مقایسه با سایر گویها چطوره؟وقتی هکش میکنید کیفیتش پایین نمیاد؟
مشکل اصلی این گوشی چیه؟
حامد جان حرفت دست اما این صفحه 2.6 کوچیکه و بعضی وقتا احتیاج به قلم پیدا میکنی چون دبلیو950 رو داشتم دارم میگم.
میشه آیکونها رو بزرگ کرد؟
صداش توی اسپیکر در مقایسه با سایر گویها چطوره؟وقتی هکش میکنید کیفیتش پایین نمیاد؟
مشکل اصلی این گوشی چیه؟
W960 خوب صد البته بهتره
چون بخاطر محافظ ال سی دی میتونی خیلی راحت با انگشتت فشار بدی دیگه نگران محافظ ال سی دی نیستی
ولی چیزی که منو اذیت میکنه نداشتن دکمه back سمت چپ بقل گوشی و دیگری نداشتن dpad
کسی میتونه راهنمایی کنه چطوری آپدیت کنم
صدای اسپیکرش قوی و شفاف است
نسبت به پی990 گزینه های فرعی زیادی داره uiq 3.0 دبیلو 960
کیفیت ال سی دی هم بالاست
شارژ باتری توپ ماشالله چیزی که باعث میشه خیالتون در سفر راحت باشه
خلاصه مخصوص
برای موزیک خوبه یعنی بیشترین امکانات موزیک رو داره
پلیر اون نسبت به گوشی های سیمبین بخاطر واکمن بودن بیشتر فرمت ها رو میخواند Avi
بدون نصب برنامه فقط با پلیر خود گوشی
از نکات جالب این گوشی وقت مسیج زدن اگر حتی زبون گوشی انگلیسی هم باشه بطور خود کار فارسی با قلم بنویسی فارسی رو شناسایی میکنه
Last edited by userex; 26-01-2009 at 00:09.
مرسی آقا حامدW960 فایل های office و pdf رو می خونه؟ یا نه؟ (چون توی gsmarena برای w960 در این مورد چیزی ننوشته ولی برای p1 نوشته که می خونه)عکاسی و فیلم برداری کدوم بهتره؟ p1 یا w960 ؟ممنون
من خیلی خاهان این گوشی بودم فقط چندین ماه توی امضام نوشته بودم که
این دبلیو960 ما رو کشت و آخرش نیومد
اما وقتی اومد با قیمت بالا اومد.یه سری مشکلات داشت میگفتن صدای اسپیکرش ضعیفه و ...که باعث شد منصرف بشم.
اگه هک بشه کیفیت اسپیکرش کم نمیشه؟؟؟صدای این بهتره یا 980؟
از راهنمای هاتون ممنونW960 فایل های office و pdf رو می خونه؟ یا نه؟ (چون توی gsmarena برای w960 در این مورد چیزی ننوشته ولی برای p1 نوشته که می خونه)عکاسی و فیلم برداری کدوم بهتره؟ p1 یا w960 ؟ممنون
اگر هم این فایلها رو نخونه مهم نیست چون برنامه های زیادی رو میشه نصب کرد که این قابلیت رو داشته باشه
فیملبرداری هر دو مثل هم هستش qvga 15 frame
فکر کنم به صورت دیفالت روی گوشی نباشه.ولی برنامه داره در تایید zimka .توی بخش UIQ نرم افزارهایش رو میتونی ببینی.مرسی آقا حامد
W960 فایل های office و pdf رو می خونه؟ یا نه؟ (چون توی gsmarena برای w960 در این مورد چیزی ننوشته ولی برای p1 نوشته که می خونه)
عکاسی و فیلم برداری کدوم بهتره؟ p1 یا w960 ؟
ممنون
کیفیت صدای این گوشی نسبت به 5700 یا ان82 و سایر گوشیها چطوره؟بلندیش نسبت به کا800 چطوره؟
اگه هکش کنی کیفیتش پایین نمیاد؟
سلام دوستان،
ممكنه لطف كنيد بگيد فرمت فيلمبرداري w960 چيه (3ْgp يا mp4 يا ...) و كيفيتش در چه حديه؟
3gp و درحد متوسط.فقط به درد MMS میخوره.سایزش هم که QVGA هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)