iphone 3g رو وقتي به كامي وصلش ميكنم تا اطلاعات توش بريزم شروع به شارژ ميكنه چطوري كنسلش كنم
iphone 3g رو وقتي به كامي وصلش ميكنم تا اطلاعات توش بريزم شروع به شارژ ميكنه چطوري كنسلش كنم
اینو از کجا میشه دانلود کرد ؟cydia
aptbackup رو من اونجوري كه برداشت كردم اينطوريه كه يه ليست از نرم افزارهاي سيديا ميگيره و به آيتونز سينك ميشه وقتي گوشيو ريستور كردي اون ليست هم ريستور ميشه تو سيديا و شروع مي كنه به دانلود همه اون ليست.
اينطور برداشت نكن كه خود نرم افزار توي سيديا رو برات ريستور كنه بلكه فقط اسم اونارو براي دانلود ريستور مي كنه .
من كه نيدونم شرمنده
مرسی رضا جان.
اباتشو خوندم . خود برنامه ها رو بک اپ نمی گیره بلکه سورسها و اسمشون رو ذخیره میکنه و بعد از ری استور دباره نصب میکنه.
فقط سوالم این بود که چه طوری بک اپ میگیره؟؟؟ فکر کردم باید به اینترنت وصل باشه و اسما رو تو سیدیا سیو میکنه ولی حالاشما میگی با ایتونزه.
کسی از فارسی رو 2.2.1 خبر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا دیگه اینهمه سخت گیری نداره.
من صفحه ی سایتو سیو کردم و تو گوشیم ریختم و چک کردم.
اگه تهرانین فقط از دفینه بخرین که ملت شدیدا راضین و از این ادمایه حقه باز نیست.
اینم سایته برایه مشاهده ی تمامه پارت نامبرا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه کارش داری؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیشه.
موقعی که با کوییک پون چیلبریک میکنی مرحله ی اخر یک منو میاد رو به روت که گفته کدوم از اینا رو میخوای امچام بدم؟؟؟؟؟؟؟
اضافه کردن سیدیا.
اضافه کردن اینستالر.
تعویض بوت لوگو.
و انلاک.
تیکشو بزن.
این دفینه که گفتین کجا هست؟
رفته بودم علائدین دنبال iphone دست دو,یه طرفه گوشی دست دو گرفته بود اشکال داشت اومده بود
مغازه دار هم قبول نمیکرد,قضیه به خون و خون ریزی کشید!
یه جورایی ترس خوردم!
طبقه ی چهارم علادین.
پلاکشم فکر کنم بینه 740-750
این نرمافزار شبیه winscp عمل میکنه. اما تفاوتهایه زیادی باهاش داره.
کارایی که میتونید با این برنامه انجام بدین.
انتقال هر نوع فایل از هر کامپیوتری بدون نیاز به ایتونز یا پاک شدن محتویاته قبلی.![]()
انتقاله فایلا و اهنگایه خودتون به یک کامپیوتر دیگه.
در کل از حافظه ی ایفون مثل فلش مموری استفاده کنید.
اجرا شدن فایلایه تحت حمایت ایفون در خود گوشی بدون نیاز به سینک با ایتونز.
دسترسی به تمامه قسمتهایه گوشی از جمله فایلایه سیستمی.
میحط زیبا و گرافیکی.
اموزش.
اول کارایه زیر رو انجام بدین.
برین تو کنترل پنل - فولدر اپشن - تو قسمت وییو بعد تیک گزینه Hide Extensions For Known File Types رو بردارید.
حالا برنامه رو دانلود کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایله دانلود شده به فرمت زیپ هست. بعد از دانلود اکسترکت کنید.
الان یک فایل به فرمت exe دارید و یکی هم زیپ. فایل زیپ رو رینم کنید و zip رو پاک کنید و به جاش بنویسید jpg
الان ایکونش تبدیل به ایکون عکس میشه.
حالا اون بالاییه رو باز کنید.(پرتابله) و نیاز به نصب نداره. از منویه بالایه برنامه به پنل برید و دو گزینه ی اول رو تیک بزنید.
حالا ایفون رو وصل کنید به کامی و دوباره برنامه رو اجرا کنید. حالا ایفونتو رو میبینید. روش بزنید و وارد قسمت کمرا
بشید.
حالا اون فایل که رینیم کردید رو درگ کنید به این قسمت.
حالا برید به اول کار . با زدن گو اپ از منویه بالا. دوباره برید تو ایفونتون. گزینه ی اخر .فایله سیستم.
برید به پریوت / وار / و یک فولدر به اسم media بسازید.
حالا رو کامپیوتر خودتون یا یکی دیگه ایفون رو وصل کنید. حالا ستاپ کمرا و اسکنر میاد. نکست کنید . الان عکساتون رو
میبینید یک عکس هم هست که ضربدر قرمز خورده و زیرش هم نوشته دانلودینگ.بعد نکست بزنید و پوشه رو انتخاب
کنید و فینیش.
حالا برید به اون پوشه و یک عکس هست که وقتی بازش یکنید مینویسه "نو پریویو" که همون برنامه ی ایفون باکسه.
رینیمش کنید و فرمتشو برگردونید به حالت اول یعنی zip
حالا اجراش کنید. حالا هر فایلی رو که میخوایین بریزین تو ادرسه بالا. یا تویه جنرال استوریج.
اگه چیزیه که میخوایید تو ایفون اجرا بشه فقط بریزید تو پریویت / وار / مدیا
برایه اجرا شدن اون موارد تو ایفون باید برنامه ی mplayer رو از سیدیا نصب کنید. برید توش و از فایلایی که تو ادرسه بالا
ریختید لذت ببرید.
برایه هر کامپیوتری همین عمل رو تکرار کنید( اتصال ایفون- ستاپ عکس ها- و رینیم ایفون باکس)
همین!!!!!!!
این برنامه اولین بار توسط lvladreaper در انجمن تخصصی معرفی شد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)