جنابعالی فقط یه رنگش رو دیدی. وگرنه گوشی رنگ بندی داره
در ضمن، رنگ گوشی مربوط به آپگرید هست؛ چون ممکنه مثلا رنگ نقره ایش، برتری سخت افزاری نسبت به رنگ آلبالوییش داشته باشه. (مثلا در چیپ وایرلس لنش).
پس لطف کن با توجه به رنگ گوشیت پروداکت رو گزینش کن
جنابعالی فقط یه رنگش رو دیدی. وگرنه گوشی رنگ بندی داره
در ضمن، رنگ گوشی مربوط به آپگرید هست؛ چون ممکنه مثلا رنگ نقره ایش، برتری سخت افزاری نسبت به رنگ آلبالوییش داشته باشه. (مثلا در چیپ وایرلس لنش).
پس لطف کن با توجه به رنگ گوشیت پروداکت رو گزینش کن
برای اولی:
1. والا چی بگم؟ یه عده می گن بکن! یه عده می گن نکن!بستگی به خودت داره. ولی معمولا نقص های نرم افزاری در نگارش های تازه رفع می شن
2. بهترین روش بهره گیری از برنامه بروز رسانی نرم افزاری نوکیا یا همون Nokia Software Updater هست که به اختصار بهش می گن NSU
3. در پست های پیشین اشاره شد
4. توی اینترنت یه سرچ بزنی بهش می رسی!
برای دومی:
نکته هایی که می باس در هنگام بروزرسانی نرم افزاری رعایت کنی:
آ. باطریت کاملا شارژ باشه و محظ احتیاط هم شارژر رو به اون وصل کن (وسط فلش کردن شارژ خالی بشه گوشی می ره توی سطل آشغال!!!)
ب. پروفایل گوشیت می باس روی عمومی General باشه
پ. در هنگام دانلود فرمویر (همون پلتفرم گوشیت) نباس کابل USB قطع بشه
ت. در هنگام فلش شدن، گوشی به حالت هوش مضاعف فرو می ره. یعنی تو هیچ کاری نمی تونی باهاش بکنی (مگر تماس های ضروری و اورژانسی) ولی گوشیت توانایی های دریافت پیام های گوناگون رو داره و تازه زنگ خور هم هست. اگر در هنگامی که گوشیت در هوش مضاعف هست و مشغول فلش کردن خودشه زنگ بخوره و یا پیامکی بیاد، خطر خرابی براش هست. پس موقعی این کار رو بکن که نه زنگ خور داشته باشی و نه پیامی برات بیاد.
معمولا یکی از دلایل شرکت های گوشی سازی برای ارایه نگارش های تازه نرم افزاری، بهبود نقاط امنیتی نگارش های پیشین در راستای مقابله با نفوذ (هک) در گوشی است... احتمال داره نگارش تازه رو نتونی هک کنی. اما نگران نباش؛ بعد از 2 - 3 ماه نرم افزار هکش میاد به بازار!!!![]()
ممنون از شما دوست عزيز كه به بچه ها كمك ميكني
اما تيكه انداختن و تمسخر يا به هر نحوي دست انداختن كار درستي نيست
يه مقدار مسايل كاري باعث شده نتونم زياد بيام
از كساني كه تو اين تاپيك راهنمايي ميكنن ممنونم...فقط رعايت كنيد
بازم ممنون
رنگ هيچ تاثيري نداره..مشكلي نيست از هر كدوم از كدها ميخواي استفاده كن
بله...پروداكت كد دوباره به حالت اول برميگرده
يه بار امتحان كن ببين..وقتي كد رو عوض كردي...باطري رو در بيار بعد با nss اسكن كد
نتيجه رو ببين
البته قبل از اپديت ...وگرنه بعدش مشكلي نيست
دوستان ميخوام گوشي رو آپ كنم و با اين ارور NSU مواجه ميشم !
چيزي كه من از اون متوجه شدم در مورد فايروال كه اون رو هم بستم ولي بازم اين ارور رو ميده !:
بچه ها چيكار كنم ؟؟
Last edited by mf.designing; 21-07-2009 at 14:20.
دوستان يه كمكي به من كنيد بدك نيستش !
سرعت اتصالت پایینه.........دایل آپ داری؟......میگه نمیتونه به سرور وصل بشه..
دوستان عكسي كه در پست قبليم بود مربوط به NSU همراه گوشي يا همون OVI بود . نسخهي جديد رو از سايت نوكيا گرفتم كه متاسفانه اون هم اين ارور رو ميده ! :
خواهشن كسي چيزي ميدونه اگه ، راهنمايي كنه
نه ديال آپ نيستم ! ADSL 128 هست![]()
من غلط بکنم به شما تیکه بندازم؟!!!
بدی این جور جاها همینه! احساس منتقل نمی شه یا این که طرف مقابل بد برداشت می کنه...
شرمنده اگر ناراحت شدی...منظور بدی نداشتم!
در مورد این چیزی که گفتم رنگ مربوط به کارایی گوشی هست، توی یه سایت چینی خونده بودم. مثلا همونطور که گفته بودم رنگ آلبالویی ممکنه یه رده پایین تر از نقره ای باشه (البته بعید هم نیست کلک خود نوکیا باشه تا برخی از رنگ ها رو گرون تر بفروشه!!! )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)