بله پورتت روي هر چي باشه بايد همون سرعت بگيري قانونا
براي پورت يك مگ بايد سرعتت معادل حداقل 70تا حداكثر 110 باشه البته قانونيش اينه حداكثر به 128 برسه ولي خوب بسته به منطقه مخابراتي و شلوغي و كيفيت سيم مسي ولي حدودش همينه 70تا110
1. سلام به شما مهربون كه لطف داريد من وظيفه ام هست آدم وقتي ميبينه همه اينطوري شاكي هستند منم واقعا دستم به جايي بند نيست وگرنه به خدا به همه ماهي يه گيگ ميدادم باور كنيد
خوب در مورد سوالاتتون
2. بله درسته سرويس خيلي از بچه ها الان هم آي پي هاشون تغيير كرده كه اين مسئله از قبلم وجود داشت كه اون ماله سوئيچ سرو هست اما نكته بعدي اينه كه قبلا همه فن آوايي ها اگر تست ميكردند ما مستقيم از شركت الزاجي كويت سرويس داشتيم ولي الان ميبينن كه مثلا زده اوراكل يا آزادنت و.... اين به خاطر تحريم هايي كه شركت شده و براي دور زدن تحريم ها مجبور هست با دور زدن اسامي سرويس هارو نگه داره افت كيفيت هم به همين دليله
3.نمايندگان چرا ارزونتر از فن اوا ميدن سوال بسيار جالبي هست ببينيد نمانيده بايد پورت از فن اوا بخره حالا چه بفروشه چه نفروشه بايد پول اجارشو به فن اوا بده هزينه ماهانه پورتم خوده نماينده بايد بده مخابرات خوب پس فن اوا مياد سرويس 512 ماهي 5 تومن ميده نماينده ديگه نماينده بر اساس ميزان سود خودش و هزينه هاي مخابرات و هزينه هاي كارمنداش و اينا ميده به مشترك فلان قدر
ولي خوده فن اوا بايد پول بخش پشتياني بالاخره دفاتر تهران ديش ها و همه اينارو بگيره بعدشم نميتونه قيمت كم كنه به دلايلي به همين خاطر اومده الان در دو سال گذشته نماينده زياد كرده
4. وضعيت مركز شما بسيار عالي هست بايد سرعتت خوب باشه اگر سيم كشي داخلي منزلتون ايراد نداره و بتوني سيستم يا لپ تاپ ببري دم در اونجا با مودم تست كني بهتر معلوم ميشه

جواب بصورت نقل قول

.gif)
البته بیشترش تقصیر نمایندگی ها هستش ، مخصوصاً پارسی نت کرج ، که اولش اونا پدر من رو در آوردن ، ولی بعدش کاری کردم که اشکشون دراومد !!!! نزدیک 700هزار تومان بهشون خسارت زدم .gif)
.gif)

.gif)

.gif)
.gif)
.gif)

.gif)