تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 120 از 242 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند وقتی نبودم اینورا! چه خبر از فریموره جدید؟!

داره خودمونی میشه Iesaha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چند وقتی نبودم اینورا! چه خبر از فریموره جدید؟!
    خبری نیست همون چیزای قبلی و سوالهای تکراری هیچ چیز بدرد بخوری ارائه نمی شه. تاپیک دقیقا توی یه چرخه گیر کرده.همونور بهتره؟؟!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

خبری نیست همون چیزای قبلی و سوالهای تکراری هیچ چیز بدرد بخوری ارائه نمی شه. تاپیک دقیقا توی یه چرخه گیر کرده.همونور بهتره؟؟!!!!!!!
    بابا شماها چقدر فعال ف کاری هستيد. ماشالا حالا 2 نفر جديد آمدن که چيزی نميدونن چندتا سوال پرسيدن حالا هم شير فهم شدن رفتن. اینکه ناراحتی نداره که زود همتون ميرين.
    پس بياين تو بخش بازی ها ببينين ما چی ميکشيم اگر شما اونجا بودين که تا الان خودکشی ميکردين هروز 10 نفر ميان سوال تکراری ميپرسن اما ما بازم جوابشون رو ميديم. متوجه ميشيد؟
    حالا من هم رفتم 83 صفحه از لينک امضا حاجی جان رو دانلود کردم اما نميدونم چطور بايد بازشون کنم. کسی هم جواب نميده. حالا چيکار بايد بکنم؟

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

عزيزم با برنامه win rar
    گرفتي؟

داره خودمونی میشه adame_haji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نوشته شده توسط samboliya [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزیز این همه فایل انگلیسی چیه اینجا کپی پیس کردی درسته تازه کاری ولی مثل اینکه بدجوری جو گرفتت اینجوری نه لینک کار میکنه نه ملت چیزی سر در میارن اگه لینک میدادی به سایت motofans بهتر نبود؟؟؟

من قبلان این کارو کردم
    ولی کسی توجه نکرد
    اینبار متن کامل اونو گذاشتم تا اونایی که انگلیسی بلدن بخونن و حال کنن و اونایی هم که بلد نیستن برن ترجمه کنن بعد حال کنن آخه جواب خیلی از سوالای بچه ها توی این متن انگلیسی هست
    دوست عزیز چرا توجه نکردن
    اتفاقا همه از روی راهنمایی های دیگه استفاده های خفنی میکنن
    من خودم اکثرا توی این موتورولا فانز میگردم . آدرسش رو هم توی همین کلوپ پیدا کردم
    با فارسی یا انگلیسی بودنش هم هیچ مشکلی ندارم

mazi_z_PSP:
    يک سوال. فرض کنيد يک نرم بازی تو قسمت Officeنصب شده و من ميخوام آيکون اون رو ببرم به قستم Gameچيکار بايد بکنم؟

برای اینکار قلمتو روی آیکون نرم افزار نگه دار، از منوی باز شده گزینه Change Category رو انتخاب کن بعد مشخص کن میخوای جزو کدوم دسته قرار بگیره

والا هیچ کدوم از برنامه هایی که من نصب کردم گزینه CHange Categoory شون فعال نیست . چه با Mpkg چه با Superman

ولی دمت گرم راحشو سادمون دادی

کسی اینجا نمیتونه 1 کم در باره فریمویر 32p توضیح بده! فکر میکنم با توجه به اطلاعاتی که من بدست آوردم خیلی از 30p سر تره.
    برا من جون فریورم از نوع c2 هست فلش به 32p فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه.حتی تو سرعت.
    همه به 30p فلش میکنن چون اخلاقه ما ایرانی ها اینجوریه,هاها.حالا 1 نفر 6 ماه پیش به 30p فلش کرده گفته خوبه دلیل نمیشه 32p که جید تره بد باشه.

نه برادر فکر نمیکنم 32P بهتر باشه
    هر جدید تری که بهتر نیست . توی سایت موتورولا فانز بحث شده بود راجع به این که توی این سری فریمور ها 24Xp30 رو بهتر و کم باگ تر و سرع تر معرفی کرده بود .

سلام به همگي
    اول يه چي بگم
    اونم اينكه موقع نصب فريمور اصلا نترسين من وقتي داشتم نصب مي كردم سه بار مشكل ايجاد شد يك بار كامپيوتر ريست شد يه بار گوشي هنگ كرد يك بار هم گفت نصب شده اما نصب نشده بود سه دفعه هم من موبايل روشن كردم و دوباره خاموش كردم هيچ اتفاق خاصي نمي افته بعد مي خواستم يه آموزش كوچك بدم براي اونايي كه مثل خودم مبتدي هستم وقتي فريمور عوض مي كني منو ها و صفحه سياه مي شن وكمي سخت باهاش كاركردن اگه مي خواين به حالت قبل برگرده مراحل زير را انجام دهيد .

1- از منو گزينه setup انتخاب كنيد
    2- داخل setup شدين گزينه سوم يعني color scheme انتخاب كنيد
    3-سه مورد منو در اختيار شما قرار ميده اولي همون سياهس دومي منوي اولي مي باشد كه در هنگام خريد روي دستگاه نصب بود و به نظر من بهترين گزينه مي باشد سومي هم دوست داشتين امتحان كنين ولي قشنگ نيست

هميشه لبخند بزن تا دنيا هم بهت لبخند بزنه.
    راجع به ترسش موضوع جالبی گفتی .
    اکثرا بچه ها میترسن گوشیشون خراب بشه !
    مثل این میمونه که بخوای ویندوز XP نصب کنی و اگه اشتباه نصب کنی کامپیوترت تبدیل بشه به یه تیکه پلاستیک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

راجع به Them ی که گفتی تازه فهمیدم منظورت از سیاه شدن چیه !
    خودم از این 3 تا تم پیش فرض اول آبیه رو خوشم میاد بعد سفیده و بعد سیاهه .
    سفیده یکم رنگش خنثی هست مثل بقیه گوشی ها ولی آبی با طراحی فوق العاده گوشی خیلی قشنگ مچ میشه

یا علی

داره خودمونی میشه adame_haji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

بابا شماها چقدر فعال ف کاری هستيد. ماشالا حالا 2 نفر جديد آمدن که چيزی نميدونن چندتا سوال پرسيدن حالا هم شير فهم شدن رفتن. اینکه ناراحتی نداره که زود همتون ميرين.
    پس بياين تو بخش بازی ها ببينين ما چی ميکشيم اگر شما اونجا بودين که تا الان خودکشی ميکردين هروز 10 نفر ميان سوال تکراری ميپرسن اما ما بازم جوابشون رو ميديم. متوجه ميشيد؟
    حالا من هم رفتم 83 صفحه از لينک امضا حاجی جان رو دانلود کردم اما نميدونم چطور بايد بازشون کنم. کسی هم جواب نميده. حالا چيکار بايد بکنم؟
    عزیزم اینا رو Rar کردم (یعنی فشرده . مثل زیپ کردن ولی اسمش Rar است ) برنامه WinRAR رو میتونی از اینجا دانلود کرنی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کرکش هم اونجا هست .
    از این به بعد از Winzip استفاده نکن چون این برنامه Winrar بجز فایلهای .Zip و Rar 10 مدل دیگه هم رو از حالت فشرده در میاره

برای باز کردن فایلهای دانلودی روی اولین فایل کلیک راست کن و گزینه Extract Her رو بزن . اگه توجه کنی این فایل رو من به 4 پارت تقسیم کردم پس این کاری رو بهت گفتم روی پارت ها انجام نده فقط روی فایل اصلی این کارو یه بار انجام بده تا فایلها از جالت فشرده خارج بشه

یا علی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاش یکی میومد همه پست های بی ربط چرت و پرتو پاک می کرد! مخصوصا سوالای مسخره بعضی ها رو!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به همگي
    عوض اينكه باهم دعوا كنيد يا در مورد پستهاي همديگه ايراد بگيريد كمي اطلاعات در مورد a1200 دربياريد .
    من زبانم خوب نيست سايت زير در مورد themes هاي a1200 مي باشد اگه كسي مي تونه مطالعه كنه و در اختيار بقيه قرار بده themes هاش خيلي زيباست .
    Themes for the Motorola Ming A1200

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من نزديك 200 تم رو دانلود كردم
    منتظرم شما بخونيد طرز نصبش بگيد .
    ممنون

وقتي توخوشي و شادي هستي عهد پيمان نبند.
    وقتي تو ناراحتي جواب نده
    وقتي عصباني هستي تصميم نگير .

داره خودمونی میشه mahmood_online2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

adame_haji: والا هیچ کدوم از برنامه هایی که من نصب کردم گزینه CHange Categoory شون فعال نیست . چه با Mpkg چه با Superman

دليل اينكه فعال نيست اينه كه شما توي قسمت نمايش all هستي
    تمام نرم افزار هايي كه نصب ميكنيد توي يك گروه ديگه به جز all هم نمايش داده ميشه مثلا user1 ، البته خودت گروه هاي مختلف ببين تا نرم افزاري رو كه نصب كردي پيدا كني بعد ميتوني به راحتي جابه جا كني

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •