تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 342 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 3418

نام تاپيک: Assassin's Creed

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

دوست عزيز من دقيقا همين كار را كردم ولي جواب نداد!
    من همین Save هارو برای خودم امتحان کردم چون ویندوزمو پاک کرده بودم و از دوباره assassin creed رو نصبش کرده بودم save هارو برای خودم ریختم و جواب داد حالا شما رو دیگه نمیدونم مشکل خودتونه.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

دوستان منم تو Memory block 3 و دروازه اورشلیم گیر کردم. چکار باید بکنم ؟ 900 مگابایت واقعا زیاده واسه من که Dial Up دارم. لطفا راهنمایی کنید. در ضمن راهی بجز روسی کردن بازی وجود نداره ؟ این نسخه جدید که میگید کی میاد ؟
    این نسخه ی جدید 28 مارس تو اروپا پخش میشه و احتمالا 8-10 فروردین توی ایران میاد.
    تنها راهی که داری نصب همین پچ روسیه.
    نه راهی بجز روسی کردن وجود نداره.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

من هرچي ميگردم محل سيو هاي بازي رو پيدا نميكنم. اصلآ توي Drive c فايلي به نام Documents and Settings وجود نداره! ولي توي D هست ولي بازهم فايلي به نام Application Data وجود نداره. سرچ هم كه كردم چيزي نيمد.
    عزیز شما باید اول برید توی my computer بعد در نوار بالای مای کامپیوتر tools رو میزنی بعد folder options بعد در قسمت veiw قسمت hidden files and folders اونو روی show میزاری بعد اون پوشه توی Documents and Settings پیداش میشه.
    موفق باشی.

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

این نسخه ی جدید 28 مارس تو اروپا پخش میشه و احتمالا 8-10 فروردین توی ایران میاد.
    تنها راهی که داری نصب همین پچ روسیه.
    نه راهی بجز روسی کردن وجود نداره.
    البته اینم در نظر بگیرین.
    شاید اصلا بازی اصلی برای ما نیاد.مثله خیلی از بازیای دیگه.یادمه فیفا 2007 هم کاملش نیومد.بازی ای که به دست ما رسید 1 هفته نقل و انتقالش عقب بود که فکر نکنم EA تو نسخه اصلی همچین کاری کرده باشه.
    شرکتا همین بازیو فعلا زده.دیگه تا اون فروش نره چیز دیگه نمیارن.دیگه خدا میدونه چقدر سخت گیر بیا اون اصلیه!!

پروفشنال a.salireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    :O

12

عزیز شما باید اول برید توی my computer بعد در نوار بالای مای کامپیوتر tools رو میزنی بعد folder options بعد در قسمت veiw قسمت hidden files and folders اونو روی show میزاری بعد اون پوشه توی Documents and Settings پیداش میشه.
    موفق باشی.
    خيلي ممنون . راستي اين هم چندتا سيو :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    داخل اين سيو اورشليم رد شده و بازي هم تموم شده. كاملآ انگليسي.
    Last edited by a.salireza; 17-03-2008 at 14:03.

پروفشنال linkinkurd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

1 اغراق یوبی سافت در اعلام سیستم مورد نیاز بازی

این بازی چه سیستمی میخواد ؟!
    فکر میکردم سیستم قوی داشته باشم !

با AMD DualCore 64 5600 و 2 گیگ رم و geforce 256 6800 مجبور شدم تمام گرافیک ها رو بیارم پایین ترین حد تا سرعت بازی مناسب بشه ( تاره اونم در xp ) !!!!!!

خیلی دوست دارم بدونم کسانی که از حداکثر گرافیک این بازی استفاده می کنند چه سیستمی دارند.

واقعا تعجب میکنم که یوبی سافت این همه آدم رو ترسوند. من از ترس اینکه سیستمم نمی کشه اصلا بازی رو نخریدم. با اینکه عاشقش بودم. ولی یکی از دوستان خرید ماهم آوردیم گفتیم ببینیم سیستم میکشه یانه. و در کمال تعجب این سیستم قدیمی من تونست بازی رو در 1024*768 و بدون هیچ افت فریمی در آخرین حد جزییات بکشه. این حرف رو باور کنید بدون اغراق زدم. البته گرافیکم رو اورکلاک کردم. اینم سیستمم.
    win vista dx10
    vga 8600gt 256mb ddr3 -----> 700mhz core + 1700mhz memory
    cpu intel P4 3ghz 1mb L2 cache
    ram kingstone 1gb ddr1 buss 133
    mb : asrock

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

البته اینم در نظر بگیرین.
    شاید اصلا بازی اصلی برای ما نیاد.مثله خیلی از بازیای دیگه.یادمه فیفا 2007 هم کاملش نیومد.بازی ای که به دست ما رسید 1 هفته نقل و انتقالش عقب بود که فکر نکنم EA تو نسخه اصلی همچین کاری کرده باشه.
    شرکتا همین بازیو فعلا زده.دیگه تا اون فروش نره چیز دیگه نمیارن.دیگه خدا میدونه چقدر سخت گیر بیا اون اصلیه!!
    آره منم با شما موافقم چون از این نسخه ی تقلبی توی بازار ریخته دیگه اصلیش سخت گیر میاد مگه اینکه از شرکت های معتبر بتونیم گیرش بیاریم.
    ولی باز سخته.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

4 اغراق یوبی سافت در اعلام حد اقل سیستم مورد نیاز برای Ac

واقعا تعجب میکنم که یوبی سافت این همه آدم رو ترسوند. من از ترس اینکه سیستمم نمی کشه اصلا بازی رو نخریدم. با اینکه عاشقش بودم. ولی یکی از دوستان خرید ماهم آوردیم گفتیم ببینیم سیستم میکشه یانه. و در کمال تعجب این سیستم قدیمی من تونست بازی رو در 1024*768 و بدون هیچ افت فریمی در آخرین حد جزییات بکشه. این حرف رو باور کنید بدون اغراق زدم. البته گرافیکم رو اورکلاک کردم. اینم سیستمم.

win vista dx10
    vga 8600gt 256mb ddr3 -----> 700mhz core + 1700mhz memory
    cpu intel P4 3ghz 1mb L2 cache
    ram kingstone 1gb ddr1 buss 133
    mb : asrock

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

آره منم با شما موافقم چون از این نسخه ی تقلبی توی بازار ریخته دیگه اصلیش سخت گیر میاد مگه اینکه از شرکت های معتبر بتونیم گیرش بیاریم.
    ولی باز سخته.
    کاملا موافقم منم. شرکتا تا اینا فروش نره باز جدیدشو نمی ریزن تو بازار.

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

این بازی اول شخصه یا سوم شخصه نمیدونم چرا زورتون میاد یه عکس از محیط بازی بگیرین بذارین اینجا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •