سلام امین جان این حرفا کدومه؟؟؟ شما مدیر همیشه شایسته این جا هستی!!!
ما خیلی از پست هاتون استفاده کردیم ..لااقل منکه این طور بوده!!! نمیدونم ولی به نظرم این پست شما یکم بوی ناراحتی میداد!!
ببخشید...فکر کنم ارزش داشت پست بدم.![]()
سلام امین جان این حرفا کدومه؟؟؟ شما مدیر همیشه شایسته این جا هستی!!!
ما خیلی از پست هاتون استفاده کردیم ..لااقل منکه این طور بوده!!! نمیدونم ولی به نظرم این پست شما یکم بوی ناراحتی میداد!!
ببخشید...فکر کنم ارزش داشت پست بدم.![]()
چی ؟! آقا من مچش رو گرفتم :
آقا این چه وضعیتیه ؟! مدیر انجمن بازی از سبک استراتژیک متنفره ؟! تازه نمیگه بدش میاد ، میگه متنفره !!!
بنده هم به سبک استراتژیک تعصب دارم ! هرچی میخواد باشه !
من شما رو به مبارزه تن به تن در یک بازی استراتژیک دعوت میکنم ! ترجیحا Generals : Zero Hour باشه !
از این لحظه شما دشمن استراتژیک من هستید !
تاریخ مبارزه رو تعیین کن ...
سلام:
با توجه به اینکه اکثرا تعریفاشونو از مدیر انجمن فیلم کرده اند که درست هم میباشد، یه نکته ای که در مورد کار آقای Amin هست و از همون اول هم جالب به نظرم رسید نوع ادبیات نوشتاری او در جواب دادن، تذکر دادن و ... میباشد.
به نظر من جذاب و جالب میباشد. شاید دلیل اصلی این توانایی تماشای زیاد فیلم هست و قطعا دیالوگهای زیبای در فیلمهای با ارزش به این توانایی کمک میکنند.
مدیریت قسمت فیلم بسیار خوب هست و این به خاطر توانایی مدیر و همکاران ایشون میباشد.
من تا حدودی که اطلاع داشتم نوشتم.![]()
من از امین نقدی ندارم
اما میخوام از وقتی که برای بچه های انجمن میزاره تشکر کنم. و از نمونه کارهای ایشون قسمت زیرنویس فیلمها است که به همت ایشون از نظر من کاملترین است.
موفق باشی امین
بابا امین جان آخرشی عزیز
تنها کسی که تو اینترنت همه جا سرو کله اش پیدا میشه
واقعا مدیری بسیار توانا و خیلی هم جدی
آواتارت هم خیلی قشنگه
امين آخر هفته ها سرش شلوغه ولي پستها را ميخواند و سر فرصت جواب ميدهد.آخرين پستش اين مورد را ذكر نموده.
چشم به هم زديم هفته اول امين تمام شد.داريم وارد هفته دوم ميشويم
آقايان و خانمها .......جا نمانيد.
یه نقد مهم دیگه!!!
نمیدونم چرا وقتی میخواد بنویسه "اون" مینویسه "اووون" با تعداد "و" های ثابت!
چی چی چی؟؟؟؟
وارد هفته دوم میشیم؟
مگه هر کس فقط یه هفته نقد نمیشه؟
چرا من هرچی اصرار کردم منو بیشتر از یه هفته نزاشتین؟
احيانا اين مسئله به دوران كودكيش بر ميگردهمثلا معلم كلاس اولش ....
شما را كه بچه ها با كاردك از كف تايپيك جدا كردن(چسبيده بودي مثل چبس (ذكر كلمه چسب چبس از خود راوي ميباشد))
ولي جدا از شوخي امين چون مسئوليت چند انجمن را دارد بايد اين اجازه را در اختيار كاربراني كه هنوز آنلاين نشدن بذاريم براي نقد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)