سلام دوستان ببخشيد
کسي هست که نحوه نصب Master patch (برنامه اي براي کنترل پچها در داخل گوشي ) رو ياد داشته باشه
ممنون ميشم اگه به ما هم ياد بدين
عالي
متوسط
ضعيف
سلام دوستان ببخشيد
کسي هست که نحوه نصب Master patch (برنامه اي براي کنترل پچها در داخل گوشي ) رو ياد داشته باشه
ممنون ميشم اگه به ما هم ياد بدين
من که نتونستم نصب کنم
اگه کسی تونست به ما هم بگه
![]()
سلام خدمت همه بروبچز ، به خصوص devil عزیز
آقا ما یه خواهر داریم(بعض خواهر های شما نباشه ) فضولی از سر و روش می باره
میاد و کل گوشی مو زیر و رو می کنه(510) ، با این که من هیچی ندارم و از هیچی نمی ترسم ، از این کار متنفرم ، حالا هم که پچ قفل صفحه کلید رو ریختم ، یکی از دوستانم همه راه های ممکن رو بررسی کرد (اون هم بد تر از آّبجی ایمه )
با هر چی بگید ، این فقل باز میشه112 رو بگیرید (911 هم میشه ) ، بعد کنسل کنید ، در کمال تعجب می بینید که قفل باز شده ، این راه یه پاتک داره ، Unlock کنید ، (یعنی اون صفحه ای که باید کد رو بزنید بیارید ، اما همین جوری بمونه ) دیگه کار نمی کنه ، اما تو همون صفحه هم به گوشی ام زنگ می زد ، more رو می زد و می رفت تو کانتکت ، یا می رفت تو منو (راستش نفهمیدم دقیقا چی کار می کرد ) بعد که قطع کرد ، قفل باز بود.
حالا فقط کافیه که آبجی ام این راه رو یاد بگیره . . . .
نتیجه :
اول این همه روضه خوندم که اگه میشه درستش کرد ، یه کاری بکنــــــــــــــید ، به دادم برسید . . .
دوم این که حواستون باشه که یه وقت رکب نخورید
سوم این که اگه خواستین کسی رو اذیت کنید ، دستتون باز باشه![]()
با سلام خدمت دوستان عزیز:
من گوشیم k750 هست که سریالش چنج شده و اصل نیست و چند روز پیش رو گوشیم با setool lit چند تا پچ ریختم که اولش مشکلی پیش نیومد ولی بعد یه دفعه دیگه گوشیم بالا نیومد تا امروز که بردمش تعمیر کار فلشش کرد و مشخصاتش این شده:
FLASH CID detected:49
Speed:921600
Flash ID check:890D
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:*********** CERT:RED
FLASH CID:49 COLOR:RED
MAPP CXC article: R1AA008 prgCXC125954_CHINA_CL
MAPP CXC version: R1AA008
Language Package:EMEA_6
CDA article: CDA102295/7
CDA version: R2A
Default article: cxc125953
Default version: R1CA021
Operator: 000-00
USERCODE:0000
حالا از دوستان اهل فن چند تا سوال دارم که میخوام لطفا راهنماییم کنن:
1) راهی هست که سریالشو به اصل تبدیل کنم تا هر وقت خواستم خودم بدون مشکل فلشش کنم؟
2) ایا ریختن پچ واسه گوشیم ضرر داره که مشکل بهم زد؟
3) وقتی بعضی از پچ ها رو میریختم setool litیه همچین پیغامی میداد: " some pach;differ "
میخوام بدونم که این چیه و دقیقا منظورش چیه؟
4) میخوام بدونم که چه جوری از گوشیم بک اپ بگیرم با setool lit تا اگه مشکل بهم زد چه جوری از بک اپه استفاده کنم و با توجه به اینکه سریال چنج شدست این کار عملیه؟
5) چه جوری میتونم خودم گوشیمو فلش کنم با توجه به اینکه سریال چنج شدست این کار عملیه؟
6) چه جوری میتونم صدای گوشیمو زیاد کنم و ظرفیت sms هامو زیاد کنم و کیفیت دوربینمو بهتر کنم با استفاده از setool lit؟؟
7) فایل pdf امزش کار کردن با setool lito را میخوام
با تشکر از اساتیدی که لطف میکنن و راهنمایی میکنن لطفا جواباتون به همراه فایل های لازمه باشه تا از همینجا بتونم down load کنم و در مورد هر کدوم بگید که این روش چقدر عملی و بدون ایجاد مشکل و 100 درصد تست شده هست؟؟؟
bluemehdi is online now اگاه كردن مديريت از مخالفت ويرايش/حذف پيغام
با سلام خدمت اساتيد
كسي اون پچ رو كه موقع زنگ خوردن گوشي فلاش گوشي چشمك ميزنه نداره (w800 r1bc 002)
دوست عزیز اول بگم که نیاز نیست چند جا پست بدید . همون یه جا کفایت می کنه
1.باید بدید بیرون چون اینکار فقط با باکس و کابل مخصوص امکان پذیره
2.خیر اتفاقا امکانات فوق العاده ای رو به گوشی اضافه می کنه
3.این پیغام خطری ایجاد نمی کنه و تو ضیحاتش در فایل آموزشی اومده
4.شما تنها کاری که می کنی از gdfs گوشیت با گزینه read gdfs بک بگیر و فایل های فلش رو از اینترنت دان کن. سر یال چنج فقط روی فلش تاثیر میگذاره
5.خیر . اول بدید بیرون تا سریالش رو به حالت اولیه برگردونن . مشکلی ایجاد نمی شه چون ریجستر از مخابرات برداشته شده
6.برای صدا دنبال فایلی به نام اکوستیک و برای دوربین دنبال درایور دوربین باشید.(یه سرچ می خواد )
7.8. من یه k750 دارم که به w800 تبدیلش کردم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توصیم به شما اینه که اگه می خواید راحت با اینجور برنامه ها کار کنید بدبد سریال گوشی رو عوض کننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای نصب درایور صدا و دوربین یا پچ مشکلی نخواهید داشت
دقت کنید که پچ ها یا درایور ها مخصوص مدل گوشی باشند. در مورد پچ ها باید با فریمور هم همخوان باشند
در مورد فریمور گوشیتون باید بگم که خیلی مناسب نیست و تقریبا پچی براش نیست . بهتر فریمور r1ca021 روی گوشیتون فلش بشه. در ضمن باید مین گوشیتون EU باشه نه CHINA چون پچ ها برای EU ساخته می شن . در واقع مشکل من هم اولین بار با همین CHINA بودن گوشی بود و هبچ پچی که نصب نشد تازه دو بارم دادم بیرون
البته ممکنه در هنگام نصب پچ نام گوشی رو اشتباهی انتخاب کرده باشید. این مشکل برای خود منم پیش اومده.
شاد باشید
Last edited by mymail; 02-02-2008 at 23:57.
صفحه اول رو بگرد هست.منظورم همون پست آخر هست که پچ تمام گوشیهارو یجا معرفی کردم.
نمیدونم فریمورت چیه ولی باید پچی نصب کنی که شماره های اظطراری رو پاک کنه.
من فقط برای این فریمور داشتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
ببين از طريق اين سايت که مي گم بر و (با مترجم گوگل ترجمش کن )(زبونش روسيه ) اگه پيدا کردي و تونستي عضو بشي و دانلود کني که فبها ولي اگه نتونستي ادرس دقيقشو بده من برات دانلو مي کنم اينجا مي ذارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسي نيست به ما کمک کنه
گشتم نبود نگرد نیست
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)