مشکل ازچیه؟؟
ازاسپیکر یا کارت صدا؟؟؟
مشکل ازچیه؟؟
ازاسپیکر یا کارت صدا؟؟؟
یک توضیحی واسه سیستمت میدادی خوب
پاورت چیه وچند واته؟
رمت چنده؟
سلام. من یه مشکل دارم . موقع ضبط صدا از میکروفون یه صدای وزوزمیاد که قطع نمیشه. نیاز مبرم دارم که این صدا قطع بشه .کارت صدا آنبرد نیست. خودم نصبش کردم .میگم شاید کابلی چیزی از داخل وصل نکردم. بنظر شما مشکل از کجاست؟
دوستان من يه هارد اكسترنال داشتم كه از دستم افتاد و ضربه خورد و الان سيستم اونو نميشناسه.حالا مي خواستم يكي از دوستان كه وارد هست به طور تخصصي توضيح بده براي رفع اين مشكل بايد چيكار كرد؟؟؟؟
كسي كمكي نميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهترين كار اينه كه شما هاردتو به يه متخصص نشون بدي
احتمالا يه بخش خاص از اون به علت ضربه آسيب ديده
با سلام خدمت مدیریت و اعضا
عضو جدید هستم ویک سئوال دارم
مدتی هست که وقتی سیستم رو شات داون میکنم مونیتور خاموش میشه ولی کیس روشن میمونه و مجبورم از برق دربیارم .
وقتی میخوام دوباره روشن کنم اول دوشاخه رو به برق میزنم بعد کلید پاور و بعد سریعاً دکمه ریست رو میزنم و . . .
البته دو هفته هست که اینجوری خاموش روشن میکنم و مشکلی ندارم ولی اینجوری درست نیست نمیدونم ایراد از مادربرد یا منبع تغذیه است یا چی ؟
لطفاً کمکم کنید .
سلامالبته دو هفته هست که اینجوری خاموش روشن میکنم و مشکلی ندارم ولی اینجوری درست نیست نمیدونم ایراد از مادربرد یا منبع تغذیه است یا چی ؟
لطفاً کمکم کنید .
تا اون جا که من اطلاع دارم این مشکل ناشی از یک مشکل دیگه در سوییچ داخلی On/Off منبع تغذیه هست که باید تعمیر بشه.
سلام
از راهنمایی شما ممنونم
قبل از اینکه هاردم رو عوض بکنم 2-3 روز یه بار ویندوز ریستارت میشد و بعد ویندوز بالا نمیومد و مجبور میشدم ویندوز عوض کنم(از چند تا ویندوز xp مختلف استفاده کردم ولی بازم فایده ای نداشت) و توی بعضی از این ریستارها پاور بعد مودم و دی وی دی رم و ...سوخت و بالاخره هاردم هم دود شد ولی بعد از اینکه هاردمو عوض کردم این مشکل تقریبا 3 هفته پیش نمیومد که متاسفانه امروز دوباره سیستم ریستارت شد و بالا نیومد و مجبور شدم از سیستم ریستور استفاده کنم
اگه کسی میدونه مشکل از کجاست راهنمایی کنه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)