مهدی 87 که بن شده
ولی با این حال نباید فراموش کرد
چون بلاخره اومده دیگه
مهدی 87 که بن شده
ولی با این حال نباید فراموش کرد
چون بلاخره اومده دیگه
من ساعت 5 اومدم و خواستم بيام توي جمعتون ولي ديدم دوربين داريد و از اونجايي که من با عکس گرفتن مشکل اساسي دارم و بيشتر از 8 سال ميشه که غير از عکس پرسنلي عکس ديگه اي نگرفتم به روي خودم نياوردم و به راهم ادامه دادم و فقط از جلوتون رد شدم و با اينکه 1.5 ساعت طول کشيد تا برسم پارک لاله ولي برگشتم خونه
Last edited by GoldenDragon; 27-01-2009 at 11:19.
شوخي ميكني ؟
اتفاقا 2 تا عكس بيشتر نگرفتيم كه اووونا رو هم تو سايت نميخوايم بزاريم !!
همينه كه هست
آقا از این قرارتون عکس بزارید ببینیم
البته امین و مافیا رو دیدم اما الفین و دیگر دوستان رو ندیدم![]()
عجیبه الفین رو ندیدی تقریبا تو همه قرار ها اومده ....آقا از این قرارتون عکس بزارید ببینیم
البته امین و مافیا رو دیدم اما الفین و دیگر دوستان رو ندیدم![]()
حیف شد می خواستم رو در رو یه چیزی به مافیا بگم حیف نتونستم بیام !
امینم دلم می خواست ببینم
مهدی بستم که قبلا دیده بودم
بابکم می خواستم بندازم تو آب مثل الفین که نشد !!!
آقا انقدر گیر نده به انداختن بچه ها تو استخر. ما بچه ها توی این قرار نقشه هایی را بریت کشیدیم. بیبشتر از این گیر بدی ، حتما و حتما نقشه ها عملی میشه. ها. پس خفن مواظب خودت باش.![]()
بابا خالی نبند مصطفی جان دیگه یه کاری نکن تو هم بندازم تو آب ها (البته شما بچه محلی اینکارو هیچ وقت نمی کنم) من بینتون یه ستون پنجم داشتم اطلاعات داده بهم از قرار اصلا در مورد من حرفی زده نشده !آقا انقدر گیر نده به انداختن بچه ها تو استخر. ما بچه ها توی این قرار نقشه هایی را بریت کشیدیم. بیبشتر از این گیر بدی ، حتما و حتما نقشه ها عملی میشه. ها. پس خفن مواظب خودت باش
خب الان فرض کن رو در رو هستیم![]()
بگو![]()
خوب نمی شه با نوشته بیان کرد چیزی که می خواستم بهت بگم می ترسم یه وقت بد برداشت کنی حالا باشه واسه قرار بعدی که اومدی !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)