لطفا کمک کنید
لطفا کمک کنید
سلام به همه دوستان
اگه میشه نحوه backup گرفتن از گوشی رو بگید؟
لطفا![]()
Backup = copy of ur information and data
با برنامه ی My phone explorer میتونی بگیری مثلا
شاید اون پچی که مسیر منوی فلش رو به حافظه گوشی phone memory منتقل میکنه رو نصب کردی ....که دیگه از رو مسیر قبلی tpa\preset\system\desktop\flash نمیخونه و باید یه فولدر تو حافظه خود گوشی درست کنی و منوها رو بریزی اون تو.....حالا نمیدونم کدوم پچ رو نصب کردی.... مثله این :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام می خواستم ببینم که چه طوری می شه منوی فلش و تغییر درایور دوربین رو با برنامه ی setool2lite انجام داد؟ آیا برای گوشی های سریال چنج هم میشه از این برنامه استفاده کرد؟
سلام حمید آقا . من چند روزی هست که تمام مطالب این بخش رو زیرو رو می کنم . گوشیه من W810i سریال چنج هست . برای بلند تر کردن صدا از phone xs alpha 6 و ToShaRa_Mega_Acoustic_v1.2 استفاده کردم . بعد از چند بار قطع شدن بلاخره تونستم فایل را آپلود کنم . اما صدا هیچ تغییری نکرده . تو phone xs من پوشه file to upload وجود نداشت . من خودم ایجاد کردم . و مسیره زیر رو داخلش ایجاد کردم . file to upload\ifs\settings\acoustic .
و 89 تا فایل رو داخل پوشه اکوستیک ریختم برای آپلود . می خواستم ببینم مسیر درسته یا باید یک پوشه FS هم می ساختم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین . برای درایو دوربین هم کمک کنین ممنون میشم .
حمید اقا من منظور شما را از نصب usb drive نمیفهمم.من نصبش کردم ولی وقتی رفتم توی devise manager و اون علامت سوال زرد رنگ update زدم.اون چیزایی که شما گفتی اتفاق نیفتاد.new usb را باید چه کار کرد؟میشه دو مرحله ی اول را بیشتر توضیح بدید خواهش میکنم.من با برنامه ی setool2lite hdk این کارئ کردم.تروخدا زود جواب بدید
ربطی به برنامه نداره....برای اینکه شما بتونی به ای سی فلش گوشی نفوز کنی باید usb flash رو نصب کنی .....خوب اول device manager رو باز میکنید گوشی رو خاموش میکنید بعد کلید c رو گوشی رو میگیرید و همزمان کابل usb رو وصل میکنید ...ویندوز انگار یه قطعه جدید رو پیدا میکنه ....تو device manager یه علامت سوال زرد رنگه به اسم usb flash یا یه چیزی تو این مایه ها دقیق یادم نیست...روی اون راست کلیک میکنید و update driver رو انتخاب میکنید بعد درایور usb رو که دانلود کردید اکسترکت میکنید و آدرسشو تو اون میدید تا مراحل نصب انجام بشه...وسطاش یه پیغام میده روی continue کلیک کنید تا نصبش تمام شه.........
بله مسیر درسته یعنی این ifs\settings\acoustic ........برای درایور دوربین هم اینه ifs\settings\camera ........
شما اول این مسیر ها رو فولدر تو فولدر همونطور که گفتم درست میکنین و فایلها رو کپی میکنین تو فولدر آخری بعد فولدر اولی رو زیپ میکنین و با استفاده از setools آپلود میکنین تو گوشی آموزش اون صفحه اول تاپیک با تصویر موجود است....درایور دوربین هم مثل صداست..(1 فایله با پسوند dat ) .....زphone xs دیگه قدیمی شده .....شما با فار منیجر هم میتونید کار کنید آموزش اونم هست........منتهی قبل از هر کاری یه بکاپ از gdfs تون بگیرید که اگه بعدا خراب شد خودتون بتونید درستش کنید..........
بله...همه کار میشه کرد ...حتی با فار منیجر هم میشه کار کرد منتهی کار با setools راحت تره .......
برای آپلود کردن فایل ( مثلا درایور دوربین یا منوی فلش ) تو گوشی با setools باید مسیر مورد نظر رو فولدر تو فولدر بسازید مثل آموزش دایور صدا صفحه اول تاپیک بعد فولدر اول رو که شامل همهی فولدرهاست رو زیپ میکنید بقیه ش هم مثل آموزش اول صفحه همراه با تصویر .......
مثلا برای دایور دوربین که تو این مسیره ifs\settings\camera اول باید فولدر ifs رو ایجاد کنیم بعد تو اون فولدر settings و بعد تو settings باید فولدر camera رو درست کنیم و درایور دوربین رو کپی میکنیم توش (فولدر camera) بعد پوشه ifs که شامل بقیه ی فولدر هاست رو zip (زیپ) میکنیم.....بعد هم طبق آموزش صفحه اول تاپیک همراه با تصویر..........حالا منوی فلش هم همینطور ...فایل رو که آپلود کردی طبق آموزش اول صفحه تمش ( theme ) رو درست میکنی و به گوشی انتقال میدی و تمام":":":":":":":"::":":":":":":":":":":":":" :":":":":":":":":":":
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)