رضا جان تا فردا واستا کلی تکتر واست می فرستم
رضا جان تا فردا واستا کلی تکتر واست می فرستم
این که همش با باکسه![]()
ساختمونا یک شکلن ؟![]()
دوستان بگید عکس چیا رو می خواید که همشو با هم بفرستم
1 شما فکر میکنی که همه چی بلدی![]()
2 عضو گروه نمیشید (3دی مکس 0.1 % ؟؟؟؟؟)
3 من اون نمونه کار پاسگاه رو دیدم جالب نشده بود
البته ببخشیدا یه خرده رک گفتم![]()
مایا DFF اکسپورت نمیکنه البته من با مایا زیاد کار نکردم فقط تو شبکه آموزش یه چیزایی دیدم ازش ... نمیدونم شاید به فایل های قابل فهم 3D MAX تبدیل شد و از 3D Max به DFFمن تو مايا استادم توي ساخت سايت هم همينطور ميتونم php ساپورت كنم ضمنا براي ساخت كليپ تبليغاتي و ...
البته دقيق نميدونم مايا را بشه با اين ساپورت كرد
این انیمیشن از 8 تا برنامه رفته و اومده
100 % After Bern هم توش بوده8 تا برنامه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فکر کردم فقط با 3D MAX و Premier درست شده![]()
من اصلا نفهمیدم از مدل ایرانی منظورت چیه ...آقا محمد میر محمد جان بابا کارا پیش شماست من میگم چند تا عکس از چیزایی که می خوام واسم بفرستید تا کارامو درست کنم چرا پشت گوش می ندازید
در ضمن ویدئویی که ساختی رو دیدم خیلی خوب شده بود![]()
کار سه بعدیت خیلی خوبه.. اینارو با مایا ساختی ؟آقا توی این مایه ها هم هست :
مایه مایه.......
8 تا مثاله8 تا برنامه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فکر کردم فقط با 3D MAX و Premier درست شده![]()
![]()
همون دو تا![]()
این ساختمان گفتم که نیست
فقط میخواستم Texture را رو یک چیزی تست کنم![]()
اینارو با 3DMax ساختم البته با مایا هم کارکردم و یکسری چیز میز ساختم اما نه به خوبی Maxکار سه بعدیت خیلی خوبه.. اینارو با مایا ساختی ؟
آقا اون آقایی بود که گفته بود :
شما خودت عکس از افسر پلیس داری بابا من اینترنت Download کردن ولی تو ش عکس افسر پلیس پیدا نکردم !!!شما مدل یه سرباز اداره پلیس رو در بیار تا ببینیم چطوره؟ در ضمن من نمی دونم که شما چه کاری بلد هستی ضمینه کاریتون رو هم ذکر کنی
خلاسه اگر کسی پیدا کرد (عکس یا تکسچر) یه چندتا از اون خوباشو برای ما بفرسته .. دستتون ممنون !
در ضمن ضمینه کارم هم بیشتر تو 3DMax ولی خوب توی Maya,Photoshop هم دستی دارم البته برنامه هایی مثل Primier و ... هم که تبیعتا لازمه کار 3D هست .. دیگه هالا هرچی خودتون لازم دارین دیگه ..![]()
عزیزم مدل اینو ببینم می تونی بسازی ؟
آقا محمد این آقا مکس کارن تو فتوشاپ و مایا هم دست دارن کارشون که اومد در مورد عضویتشون تصمیم بگیرید
یه خبر دیگه اینکه یه چند تا لودینگ جدیدم هم تو راهه بزودی میزارم
![]()
Last edited by dragonboy; 28-05-2007 at 18:26.
دراگون چشم میفرستم.
محمد جان تبریک میگم اگه بتونی کاملا یاد بگیری خیلی دوست داشتم بگم الان هم دوست دارم اما نمیشه . . . فقط به این دلیل که شب و روز داشتم در موردش کار می کردم.
امید وارم که بتونی خود تنهای این مسئله رو یاد بگیری. ( اما بازم میگم کار اصلا ساده ی نیست )
خیلی ممنون در ضمن ببینید می تونید گربه موش یا زا اینجور حرفام درست کنید فکر کنم جالب بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)