کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MOJIX; 18-06-2008 at 16:17.
Last edited by MOJIX; 17-06-2008 at 23:50.
outline و انگلیسی باشه دوست عزیز.
بفرمایید
سلام.
ببخشید من فونتی که نوشته ی زیر رو ( مرد هزار چهره ) با هاش نوشتن می خواستم.
![]()
سلام.
ببخشید من فونتی که نوشته ی زیر رو ( مرد هزار چهره ) با هاش نوشتن می خواستم.
![]()
بفرمایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوالا سلیقه ای هست ممکن اون چیزی که من میپسندم شما خوشت نیادبسیار ممنونم.
راستی یک نوع می خواهم که برای زمینه تاریک بسیار مناسب باشه و انگلیس و همچنین از نوع شیشه ای باشه.(شکسته و هر نوع که خودت پسنده بزار.مرسی.)
در ضمن متاسفانه فقط سایت 1001fonts فونت های Outline رو توی یک دسته جداگانه گذاشته ..
به هر حال من هر چی فونت Outlineداشتم براتون آپلود کردم بفرمایید
ببخشید. چون این تاپیک برکت کرده و من هم خیلی گشتم. بنابراین یه سوال تکراری : فونت فارسی با طرح گرافیکی یا نرم افزاری که بشه توی اون، طرح های گرافیکی نوشته های فارسی رو ایجاد کرد کدومه؟ مثل طرح های WordArt از نرم افزار Word . یا مثل نمونه زیر که البته متن اون باید فارسی باشه:
ما كه هر چي درخواست زديم كسي جواب نداد
اين فونت فارسي
lcd فقط سامسونگ را ميخوام
كسي داره لطف كنه بگذاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Collection Fonts Master 2008
*.iso | 176 Mb (packed+3%RR)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Graffiti Fonts Collection 1.6
287 Fonts | TTF | 6.9 MB
-----------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Maromedia Super Font Pack
17 Fonts | TTF | 1.69 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----------------------------------------
838 Designers Fonts Collection
838 Fonts | TTF | 28.3 MB
* arabic font pack (76 fonts)
* christmas font pack (45 fonts)
* farsi font pack (86 fonts)
* fire-ice font pack (18 fonts)
* foreign look font pack (200 fonts)
* hand writting font pack (200 fonts)
* lovely font pack (38 fonts)
* pixel font pack (126 fonts)
* sports font pack (49 fonts)
والا من دقیقا منظورتون رو نفهمیدمببخشید. چون این تاپیک برکت کرده و من هم خیلی گشتم. بنابراین یه سوال تکراری : فونت فارسی با طرح گرافیکی یا نرم افزاری که بشه توی اون، طرح های گرافیکی نوشته های فارسی رو ایجاد کرد کدومه؟ مثل طرح های WordArt از نرم افزار Word . یا مثل نمونه زیر که البته متن اون باید فارسی باشه:
یه نمونه بذار ....من دیدم ولی یادم نمیاد چه شکلی هستما كه هر چي درخواست زديم كسي جواب نداد
اين فونت فارسي
lcd فقط سامسونگ را ميخوام
كسي داره لطف كنه بگذاره
The Top 100 Best Fonts of All Time | RS | 108 MB
-------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Over 2500 Nice Fonts
2500 Files | 80MB | RS.com
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Indie Fonts 1 & 2
Font Collection from 19 Foundries | TTF, T1 (PC) | 92 Mb (162 MB unpacked)
Download from RapidShareDownload from FileFactoryکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)