WinRAR v3.90
لینک دانلود برنامه از سایت ارائه دهنده محصول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک این نرم افزار تست شده و به همین پست پیوست شد
WinRAR v3.90
لینک دانلود برنامه از سایت ارائه دهنده محصول
کرک این نرم افزار تست شده و به همین پست پیوست شد
میزان فشرده شدن فایلها بستگی مستفیم به نوع فایل دارهدوستان سلام....من بازی های زیادی دارم که بعضی هاشون 7 گیگه...و میخام اون هارو فشرده کنم و تو یه دی وی دی جاشون کنم......با وینرار تا 1 گیگ بعضی از بازی ها فشرده میشن....اما بازی تو یه dvd جا نمیشه>....دوستان به دادم برسید و یک نرم افزار معرفی کنید که تا 3 برابر حجم فایل را برام کم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصل ا ایا تا÷یکی در این باره توسایت نیست(قبلا یه جا دیده بودم)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا یک قایل متنی تقریبا 90 درصد فشرده میشه ولی یک عکس jpg بقدری درصدش کم هست که ارزش فشرده کردن نداره.
فایل های ستاپ که معمولا از نوع cab هستند خودشون فشرده شده هستند.
اگه لازم داری که حتما یک DVD بشه پیشنهاد می کنم یک DVD ئ 9 گیگابایتی بگیر
WinRAR v3.91 Final
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Unforgiven; 17-12-2009 at 22:58.
از کیجین چگونه استفاده میشه ؟
WinRAR 3.90 (32-bit)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
WinRAR 3.91 Beta 1 (32-bit)
WinRAR is an archiving utility that completely supports RAR and ZIP archives and is able to unpack CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, 7Z, Z archives. It consistently makes smaller archives than the competition, saving disk space and transmission costs.
WinRAR offers a graphic interactive interface utilizing mouse and menus as well as the command line interface. WinRAR is easier to use than many other archivers with the inclusion of a special "Wizard" mode which allows instant access to the basic archiving functions through a simple question and answer procedure.
WinRAR offers you the benefit of industry strength archive encryption using AES (Advanced Encryption Standard) with a key of 128 bits. It supports files and archives up to 8,589 billion gigabytes in size. It also offers the ability to create selfextracting and multivolume archives. With recovery record and recovery volumes, you can reconstruct even physically damaged archives.
WinRAR 3.91 Beta 2 (32-bit)
WinRAR 3.91 (32-bit)
WinRAR 3.92 Final [x86 & x64] | 2.9 Mb
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)