na manam tazegia dnld kardam pass nemikhad
na manam tazegia dnld kardam pass nemikhad
دوست عزیز منم همین دو تا رو دانلود کردم پسورد نمی خواد مطمئنم !سلام
من از لينك زير دانلود كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع باز كردن فايل پسورد مي خواد . احتمالا بقيه از اون 12 قسمتي دانلود كردن
موفق و پیروز باشید
جاوید
سلام
خب عزیز من منم منظورم همینه دیگه. یعنی به خروجیش نمیشه اعتماد کرد حتما باید چک کنی ببینی تا اشکال نداشته باشه. ایکاش نرم افزار الصخر رو می تونستم بهتون بدم تا معنای ocr رو بفهمین . وقتی میگه 20 در صد خطا، منظورش خطا در خواندن متون قدیمیه که با سیستم چاپ 50 سال قبل چاپ شده در حالی که متن های عادی رو با دقت 99.5 درصد شناسایی می کنه. ولی وقتی با این ocr کار کردم با خودم گفتم که ما ایرانی ها چه مردم قانعی هستیم که از این نرم افزار (readiris) راضی هستیم. راستی دلم به حال کسانی که تجت پوشش طرح تکفا روی ocr فارسی کار می کردن و یه محصول ابتدایی و غیر قابل مصرف رو به قیمت 250 هزار تومان می فروختن خیلی می سوزه بیچاره ها باید مدرک دکترای هوش مصنوعی خودشونو قاب کنن بذارن روی دیوار تا درس عبرتی باشه برای سایرین که اینجوری از نبود یک نرم افزار فارسی ساپورت سوء استفاده نکنن و پول خون باباشون رو از کاربران عزیز ایرانی نگیرن .( منظورم مسئولین محترم شرکت داده پردازان نوین می باشد)
من از سايت for shar دوتا فايل با نام Readiris 11 Farsi Support.z02 و Readiris 11 Farsi Support.z01 با حجم حدود 48 مگ و 46 مگ دانلود كردم ول نم دونمچطور باز كنم لطفا كمك كنيد ايا فايلها را درت دانلود كردم يا با برنامه ديگري بايد باز كنم
من دانلود كردم بعضي موقع مثل عكسه ولي بعضي موقع عاليه
جريان چيه
همه عكسام هم 300 dpi هستن.
منتظر جواب سبزتون هستم......!!!
دوست عزیز برنامس دیگه من معمولا وقتی صفحه کج باشه خروجی عکس به من می ده ... ولی کارکردش از هیچی بهتره .
من از 4share دانلود نکردم ولی معمولا با برنامه winrar می شه باز کرد فایل های اینجوری رو.من از سايت for shar دوتا فايل با نام Readiris 11 Farsi Support.z02 و Readiris 11 Farsi Support.z01 با حجم حدود 48 مگ و 46 مگ دانلود كردم ول نم دونمچطور باز كنم لطفا كمك كنيد ايا فايلها را درت دانلود كردم يا با برنامه ديگري بايد باز كنم
موفق و پیروز باشید
جاوید
سلام وتشکر از دوستان عزيز خودم
من هم برنامه رو نصب کردم و متن رو اسکن کردم و فارسي رو هم انتخاب کردم و مشکلي که دارم اينه که تو يه متن همه متن رو درست نمينويسه و بعضي هاشو قاطي پاتي ميکنه
فکر مي کنم که بايد ت تنظيماتش برم ببينم چي ميشه
در هر حال يک دنيا ممنون از دوستان
کوچيک شما مهرداد
دوست عزیز این برنامه برای فارسی خروجی صد در صد نمی ده ولی بازم از هیچی بهتره
موفق و پیروز باشید
جاوید
ممنون جاويد جان بابت جوابدوست عزیز این برنامه برای فارسی خروجی صد در صد نمی ده ولی بازم از هیچی بهتره
موفق و پیروز باشید
جاوید
راستي تو هم يه جورايي مثل من هستي اگه گفتي![]()
کسی اینو دنلو نکرده به ما فقیر بیچهر ه ها برسونه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)