کرک دارن اینا
کرک دارن اینا
System Mechanic Professional 9.5.1.1 + ACTIVATOR:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من نسخه professional 9.5.1.1 رو دانلود کردم ولی اکتیویتورش کار نمیکنه کسی میتونه اون رو جدا آپلود کنه . ممنون میشم اگر کسی این کار رو بکونه .
System Mechanic Professional 9.5.3.3
System Mechanic Standard 9.5.3.3
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSystem Mechanic Professional 9.5.3.3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
لطف کنید کرک تنهای System Mechanic Professional 9.5.3.3 را بگذارید.
این چندمین باریه که من ورژن های مختلف سیستم مکانیک رو نصب می کنم و موقع نصب ارور میده !!
بعد از یکبار که روی ویندوز ویستا نصب شد از بار دیگه که ویندوز عوض کردم (ویستا ، 7) موقع نصب این پیغام رو میده !!
مشکل از چیه ؟
System Mechanic Professional 9.5.5.0
System Mechanic Standard 9.5.5.0
System Mechanic Professional 9.5.5.0کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . می خواستم ببینم آیا این نسخه بر روی Windows 7 64 Bit نصب می شود . در ضمن کرک هم دارد. ممنون
سلام...
نکته : تمام آنتی ویروس و فایروال باید خاموش باشه ، به اینترنت هم نباید متصل باشد (اینترنت خودتون رو غیر فعال کنید)
1- فایل کرک رو که ضمیمه کردم دانلود کنید
2- فایل کرک رو در پوشه ی برنامه کپی کنید
3- اگر ویستا دارید بر روی کرک راست کلیک کرده و گزینهء Run as administrator رو انتخاب کنید و اگرم xp دارید که 2 بار کلیک کنید تا اجرا بشه
حالا شروع میکنیم :
دانلود کرک Betamaster 3.1
پسورد : djmazmisoکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبل از کرک کردن آنتی ویروس خودتون رو غیر فعال کنید ، کرک رو روی آخرین ورژن یعنی نسخهء 9.55 تست کردم و 100% جواب میده
اگر مفید بود تشکر یادتون نره!
شاد ، سلامت و همیشه موفق باشید♥♥♥
کسی نبود جواب ما رو بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)