به این میگن یه نظر منطقی ممنون فرزاد
ضمنا گارانتی کیلو چند بارم میگم درست مثل یه مبارزه با عیادی استثمار میمونه .....نتیجه اخلاقی ....... بدون گارانتی میخریم![]()
به این میگن یه نظر منطقی ممنون فرزاد
ضمنا گارانتی کیلو چند بارم میگم درست مثل یه مبارزه با عیادی استثمار میمونه .....نتیجه اخلاقی ....... بدون گارانتی میخریم![]()
خواهش ميكنم دوست عزيز . خيلي مخلصيم . فكر كنم بااين نظر ديگه هر كسي بتونه سريع تصميم بگيره . دوستان ديگه هم نظرشونو بااين مقايسه ونظري كه دادم بگن ممنون ميشم . توضيح در صفحه قبل آمده.
با اینکه خودم عشقه se و همین طور کا 800 هستم اما چون ن 73 سیمبین هست تو کارایی به نوکیا رای میدم..با عرض معذرت از دوستانم توی تیم شونی اریکسون
![]()
فرزاد جان
همونطور که بهت گفتم من میخوام یه گوشی داشته باشم که بتونم تا چند سال ازش اسنفاده کنم
و با توجه به این مساله و اینکه قبل از اینکه اطلاعاتم زیاد بشه، دوربین در درجه اول برام اهمیت داشت و هنوزم اهمیت داره
اما همه گوشی ها دارن به سمت سیستم عامل میرن و منم خیلی کنجکاوم که بدونم با این سیستم چه میشه کرد و از قابلیت هاش استفاده کنم.
بین همه ضد و نقیض ها و خلاصه بعد از صحبتهای طولانی با وجود اینکه k800 رو از نظر قیافه صد درصد تائید کردم، ولی N73 رو ترجیح دادم.
راهنمائیهات خیلی به دردم خورد.....
جداً بچه های اینجا خیلی با معلومات هستن....
به زودی N73 خواهم خرید و به جمع شما خواهم پیوست ....![]()
والا من اینو به یه مغازه دار گفتم، گفت همچنین چیزی نیست و من تضمین میدم که گوشی رجیستر اصلیه !!
اما من فعلاً سر ورژن تقریباً شرط کردم که اگه ورژن بالا نباشه نمیگیرم،
برای رجیستری هم باید همین کارو بکنم.
مرسی
اما فکر نکنم ارزششو داشته باشه، چون همه برنامه ها رو از کامپیوتر میریزیم رو موبایل ....
پس تا سی دی میشه، این دستگاه به صرفه نیست.
من تصمیم گرفتم که N73 بگیرم و دیگه برام کارائی نداره ....![]()
در تائید فرمایش شما باید بگم که بنده هم به همین نتیجه رسیدم !!!
چون یه مغازه قرار بدو برام رنگ قرمزشو بیاره، زنگ زدم گفت وسط راه گرفتن گوشیاشو، چون وارد کردن گوشی قاچاقه !!!
بهتره برخورد مخابرات رو با این جور موارد بدونید:
ازشون جریمه میگیره ... بعد گوشی ها رو رجیستر میکنه میده دستشون
جناب مخابرات هم از توبره میخوره و هم از آخور ...![]()
این بیچاره ها جریمه رو میدن و بعد مخابرات اعلام میکنه که گوشی های قاچاق قطع میشه !!! خیلی رو میخواد والا!!
اینم قضیه گارانتی
البته من امروز از یه جا تو حافظ که آشنا هم هست، قیمت n73 رو با گارانتی اتصالات و نیا گرفتم، 510 تومن و به نظرم یه کم مشکوک بود !!!
در هر حال قضیه گارانتی خیلی مهم نیست، چون مخابرات خودشم مشکل داره ....![]()
راستی من یه سوال دیگه فقط برام مونده ؟
اینجا کسی رم 2G برای N73 گرفته ؟ ورژه 3 به بالا مشکلی پیش نمیاره ؟
هنگ نمیکنه ؟ سرعت پائین نمیاد ؟
آخه mp3 و شو میخوام توش بریزم، حجم زیاد میخوام ....![]()
فوری کمک ...![]()
بررسی کنید با علت ....
مرسی
اینم یه عکس از n73 از gsm arena
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم همونk800 عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیروز (پنجشنبه) بالاخره یه n73 خریدم.راستش نمی دونم باید ازش راضی باشم یا نه.داداش من مدتهاست که یه k800 داره.در مقایسه با اون می شه گفت که از خیلی از جهات بهتره.ولی از اون جایی که من تازه موبایل دار شدم نمی تونم به طور تخصصی نظر بدم.فقط اینو می دونم که کار کردن با k800 راحت تر بود.منوهاش ساده تر بود.ولی این n73 خیلی پیچیدست.
اما با همه این احوال یه چیز با کلاسیست.باهش دارم حال می کنم.
از پولی که دادم ناراضی نیستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)