تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کارآمد ترِین گوشی از نظر شما کدام است ؟

راي دهنده
99. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نوکیا N73

52 52.53%
  • سونی اریکسون K800i

47 47.47%
صفحه 12 از 16 اولاول ... 28910111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 153

نام تاپيک: بررسی تخصصی نوکیا N73 و مقایسه با K800 سونی اریکسون !!!

داره خودمونی میشه uPGA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    universe/127.0.0.1/

پيش فرض

به این میگن یه نظر منطقی ممنون فرزاد
    ضمنا گارانتی کیلو چند بارم میگم درست مثل یه مبارزه با عیادی استثمار میمونه .....نتیجه اخلاقی ....... بدون گارانتی میخریم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ضمنا گارانتی کیلو چند بارم میگم درست مثل یه مبارزه با عیادی استثمار میمونه .....نتیجه اخلاقی ....... بدون گارانتی میخریم
    خواهش ميكنم دوست عزيز . خيلي مخلصيم . فكر كنم بااين نظر ديگه هر كسي بتونه سريع تصميم بگيره . دوستان ديگه هم نظرشونو بااين مقايسه ونظري كه دادم بگن ممنون ميشم . توضيح در صفحه قبل آمده.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با اینکه خودم عشقه se و همین طور کا 800 هستم اما چون ن 73 سیمبین هست تو کارایی به نوکیا رای میدم ..با عرض معذرت از دوستانم توی تیم شونی اریکسون

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نتيجه نهايي از نظر من . اول بايد ببينيم از گوشي چه انتظاراتي داريم . و كدام كارايي گوشي برايمان مفيد است . انتظارات مااز گوشي ها عبارتند از دوربين عكاسي و فيلمبرداري - كيفيت صدا - نرم افزار- زيبايي گوشي -سرعت گوشي - استحكام ومقاومت گوشي- اندازه صفحه نمايش lcd - كيفيت lcd - ما بايد اول اون كارايي ها رابراي خودمان در نظر بگيريم بعد به مقام مقايسه برسيم عرض بنده را بامثال از خودم شروع ميكنم . براي من نصب نرم افزار هاي مختلف روي گوشي و همينطور صداي گوشي در درجه اول قرارداره . بقيه موارد برام در درجات بعدي قرار داشتند . اگر همه شما بخوايد ازاين دوگوشي باشرط من انتخاب كنيد . همه تان باتفاق n73 را انتخاب ميكنيد. حالا همه افراد بايد به اينصورت مقايسه راانجام دهند . شايد شخصي براش اصلا سيمباين ونصب برنامه براش اصلا مهم نباشه واصلا نخواد روي گوشيش برنامه نصب كنه و اهل گوش دادن موسيقي هم نباشه . هرچند هم كا800 صداش بد نيست وبه ان 73 نميرسه. اما اين شخص بايد گوشي k800 راانتخاب كنه .
    خوب بااين توضيحات ساراگل جان شما اول بيا مواردي كه برات مهم هستند رادر نظر بگير. و فقط اون موارد راباهم مقايسه كن تا بتواني راحتر گوشي مورد علاقه ات راانتخاب كني .
    مقايسه موارد بالا ازنظر من : كيفيت عكس تقريبا برابر .- كيفيت صدا ان 73 بهتر - كيفيت فيلمبرداري ان 73 بهتر - سرعت كا800 بيشتره - وضوح ال سي دي خيلي جزئي كا800 - بزرگي صفحه ال سي دي ان 73 - پشتيباني نرم افزار ان 73 - زيبايي گوشي سليقه اي است .- مقاومت واستحكام گوشي ان 73 بيشتره -مرسي از همه دوستان. فرزاد

فرزاد جان
    همونطور که بهت گفتم من میخوام یه گوشی داشته باشم که بتونم تا چند سال ازش اسنفاده کنم

و با توجه به این مساله و اینکه قبل از اینکه اطلاعاتم زیاد بشه، دوربین در درجه اول برام اهمیت داشت و هنوزم اهمیت داره

اما همه گوشی ها دارن به سمت سیستم عامل میرن و منم خیلی کنجکاوم که بدونم با این سیستم چه میشه کرد و از قابلیت هاش استفاده کنم.

بین همه ضد و نقیض ها و خلاصه بعد از صحبتهای طولانی با وجود اینکه k800 رو از نظر قیافه صد درصد تائید کردم، ولی N73 رو ترجیح دادم.

راهنمائیهات خیلی به دردم خورد.....

جداً بچه های اینجا خیلی با معلومات هستن....

به زودی N73 خواهم خرید و به جمع شما خواهم پیوست ....

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

13

والله اگه سه تا کد یکی باشه به قول شما دلیل نمیشه که رجیستر شده باشه . برای تشخیصش هم به نظرم اگه گارانتی متفرقه داره . باید از مغازه ای بخری که بعدا اگه رجیستر نبود دبه در نیاره .باید شرط را بهش بگی . وبگی که حتما رجیستر شده باشه . خود فروشنده ها میدونند که گوشی دارن میدن ریجستر شده هست یا نه . روی این مسئله اگه گارانتی اتصالات نمی خوای بگیری حواست جمع باشه. مرسی سارا گل
    والا من اینو به یه مغازه دار گفتم، گفت همچنین چیزی نیست و من تضمین میدم که گوشی رجیستر اصلیه !!

اما من فعلاً سر ورژن تقریباً شرط کردم که اگه ورژن بالا نباشه نمیگیرم،

برای رجیستری هم باید همین کارو بکنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ساراگل ك800 به تلويزيون وصل نميشه
    ولي يه دستگاهي هست به نام مديا سنتر براي تمام مدلهاي سوني اريكسون
    كه يكي از كارايي هاش اينه كه گوشيرو به تلويزيون وصل ميكنه

مرسی

اما فکر نکنم ارزششو داشته باشه، چون همه برنامه ها رو از کامپیوتر میریزیم رو موبایل ....

پس تا سی دی میشه، این دستگاه به صرفه نیست.

من تصمیم گرفتم که N73 بگیرم و دیگه برام کارائی نداره ....

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در تائید فرمایش شما باید بگم که بنده هم به همین نتیجه رسیدم !!!

چون یه مغازه قرار بدو برام رنگ قرمزشو بیاره، زنگ زدم گفت وسط راه گرفتن گوشیاشو، چون وارد کردن گوشی قاچاقه !!!

بهتره برخورد مخابرات رو با این جور موارد بدونید:

ازشون جریمه میگیره ... بعد گوشی ها رو رجیستر میکنه میده دستشون

جناب مخابرات هم از توبره میخوره و هم از آخور ...

این بیچاره ها جریمه رو میدن و بعد مخابرات اعلام میکنه که گوشی های قاچاق قطع میشه !!! خیلی رو میخواد والا!!

اینم قضیه گارانتی

البته من امروز از یه جا تو حافظ که آشنا هم هست، قیمت n73 رو با گارانتی اتصالات و نیا گرفتم، 510 تومن و به نظرم یه کم مشکوک بود !!!

در هر حال قضیه گارانتی خیلی مهم نیست، چون مخابرات خودشم مشکل داره ....

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی من یه سوال دیگه فقط برام مونده ؟

اینجا کسی رم 2G برای N73 گرفته ؟ ورژه 3 به بالا مشکلی پیش نمیاره ؟

هنگ نمیکنه ؟ سرعت پائین نمیاد ؟

آخه mp3 و شو میخوام توش بریزم، حجم زیاد میخوام ....

فوری کمک ...

بررسی کنید با علت ....

مرسی

پروفشنال shahi-007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

من دیروز (پنجشنبه) بالاخره یه n73 خریدم.راستش نمی دونم باید ازش راضی باشم یا نه.داداش من مدتهاست که یه k800 داره.در مقایسه با اون می شه گفت که از خیلی از جهات بهتره.ولی از اون جایی که من تازه موبایل دار شدم نمی تونم به طور تخصصی نظر بدم.فقط اینو می دونم که کار کردن با k800 راحت تر بود.منوهاش ساده تر بود.ولی این n73 خیلی پیچیدست.
    اما با همه این احوال یه چیز با کلاسیست.باهش دارم حال می کنم.

از پولی که دادم ناراضی نیستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •