تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 19 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 181

نام تاپيک: Silent Hill 2

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببینم پایان ماریا همونه که توی سایه زنشو بقل میکنه اهنگ میزنه برمیگردنه.......اخه من دو سه بار رفتمش
    آره
    بعدشم نشون مي ده كه با ماريا از سايلنت هيل مي ره

.ولی به نظرم سایلنت هیل1...معماهای خفن تری داره...
    شماره 4شم که به نظر من بد نبود شده بود این سریالها
    شماره 1 هم خيلي جالب بود! در شروع بازي وقتي بين اون سايه هاي چاقو بدست گير مي كني و مي ميري واقعا فكرشم نمي كردي اين جزو داستان باشه! من اونجا رو 10 بار قطع كردم از اول رفتم چون فكر مي كردم مردم !!!
    هركار هم كردم نتونستم همه پايان هاشو برم ! معماهاشم نسبتا سخت بود بخصوص اينكه مثل بقيه بازي ها براي معما راه حل يا سرنخ نمي داد خودت بايد همه چي رو به هم ربط مي دادي نمونش معماي شكلهاي دوازده ماه سال كه انقدر سرش معطل شدم كه هيچوقت از يادم نمي ره!!!
    صحنه هاي نفس گيرش كه هيچوقت يادم نمي ره صحنه حركت هري توي فاضلاب و شنيدن صداي پايي بود كه درست پشت سرت حركت مي كرد! يا ديوونه شدن اون پليسه! هر چي فكر مي كنم همش جالب بود!

شماره 4 خيلي تعليق خوبي داشت و داستان جالبي. اون قتلهاي سريالي كه نفر آخرش خودت بودي ! ولي بازي خيلي نسبت به شماره 1 آسونتر شده بود.

.راستی توی شماره دوش اگه دیده باشی یه جا توی زیر زمین این کله هرمیه میوفته دنبالت بعدش تو با اون دختره که اسمشو یادم نیست فکر کنم ماریا بود فرار میکنی ..تو میری تو اسانشور ..دختره جا میمونه... و به شهادت نایل میشه.میگم بازی رو جوری میشه رفت که این دختره توش نمیره
    من خودم يه مدت گير داده بودم به همونجا ولي خيالت راحت خودتو بكشي اونجاي داستان تغيير پذير نيست!

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

آره
    بعدشم نشون مي ده كه با ماريا از سايلنت هيل مي ره

شماره 1 هم خيلي جالب بود! در شروع بازي وقتي بين اون سايه هاي چاقو بدست گير مي كني و مي ميري واقعا فكرشم نمي كردي اين جزو داستان باشه! من اونجا رو 10 بار قطع كردم از اول رفتم چون فكر مي كردم مردم !!!
    هركار هم كردم نتونستم همه پايان هاشو برم ! معماهاشم نسبتا سخت بود بخصوص اينكه مثل بقيه بازي ها براي معما راه حل يا سرنخ نمي داد خودت بايد همه چي رو به هم ربط مي دادي نمونش معماي شكلهاي دوازده ماه سال كه انقدر سرش معطل شدم كه هيچوقت از يادم نمي ره!!!
    صحنه هاي نفس گيرش كه هيچوقت يادم نمي ره صحنه حركت هري توي فاضلاب و شنيدن صداي پايي بود كه درست پشت سرت حركت مي كرد! يا ديوونه شدن اون پليسه! هر چي فكر مي كنم همش جالب بود!

شماره 4 خيلي تعليق خوبي داشت و داستان جالبي. اون قتلهاي سريالي كه نفر آخرش خودت بودي ! ولي بازي خيلي نسبت به شماره 1 آسونتر شده بود.

من خودم يه مدت گير داده بودم به همونجا ولي خيالت راحت خودتو بكشي اونجاي داستان تغيير پذير نيست!
    اره.......من توی معمای اون پیانو هه یه مدت موندم....برای خودم بتهون میزدم...چایکوفسکی زدم....ولی شماره 1ش..همه اطرافیانت مردن...........روی play1 بودش توی اون تاریکی به قول تو تا این بچه خلافا با چاقو میوفتادن دنبالم ریست میکردم.............شماره4 داستانشو نداری من نفهمیدم چه خبره همرو به کشتن دادیم رفت پی کارش............... راستی بازم شماره دوش اخراش توی یه پله ای یه جا اتیش میگیره و اون دختر لباس سفیده که اوایل بازی تو قبرستونم میبینیش.... ازت خدافظی میکنه و از پله ها میره بالا...نقش اون چی بود ..یادمه دنبال مامانش میگشت........................شماره سشم که اخرش بود باباش مرد.. راستی اونم پایانش فرق میکنه؟؟ چه جورین

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اره.......من توی معمای اون پیانو هه یه مدت موندم....برای خودم بتهون میزدم...چایکوفسکی زدم....ولی شماره 1ش..همه اطرافیانت مردن...........روی play1 بودش توی اون تاریکی به قول تو تا این بچه خلافا با چاقو میوفتادن دنبالم ریست میکردم.............شماره4 داستانشو نداری من نفهمیدم چه خبره همرو به کشتن دادیم رفت پی کارش............... راستی بازم شماره دوش اخراش توی یه پله ای یه جا اتیش میگیره و اون دختر لباس سفیده که اوایل بازی تو قبرستونم میبینیش.... ازت خدافظی میکنه و از پله ها میره بالا...نقش اون چی بود ..یادمه دنبال مامانش میگشت........................شماره سشم که اخرش بود باباش مرد.. راستی اونم پایانش فرق میکنه؟؟ چه جورین
    آره اون معماي پيانو كمرشكن بود!!!

داستان شماره 4 رو برات كامل مي ذارم اما خلاصش اين بود كه هنري مرد جوانيه كه يك روز صبح وقتي از خواب پا مي شه مي بينه كه توي آپارتمانش زنداني شده. در زنجير شده و پنجره ها همه بسته ان و توي دستشويي خونش يه حفره ايجاد شده كه به سايلنت هيل ميره. هنري متوجه مي شه كه هر بار وارد حفره مي شه شاهد مرگ يه نفره كه شماره عجيبي داره. اون با سرگذشت پسري آشنا مي شه كه در كودكي به پرورشگاهي در سايلنت هيل فرستاده مي شه و در جواني به جرم قتل زنداني و بعد مي ميره . بعد متوجه مي شه نفر آخري كه قراره بميره خودشه و نفر يكي مونده به آخر دختر جوانيه كه در همسايگيش زندگي مي كنه و ...
    بقيشو بزودي مي زارم ولي فكر كنم توي همين فروم داشتيم

توي شماره دوم اون دختر داستان غم انگيزناكي داره . اصلا بار فلسفي اين شماره هم زياده!!! من تازه وقتي نقدي رو كه گذاشته بودن خوندم فهميدم نصف ماجرا رو هم نگرفته بودم!! اون نقد هم توي همين فروم هستش! اين دختره ( اسمش يادم نمي ياد!) يكي از زيباترين ديالوگ هاي بازي رو هم در همون صحنه اي كه گفتي مي گه. توي اون اتاق كه آتيش هم گرفته لحظه آخر جيمز بهش مي گه: اوه! اينجا چقدر گرمه. اونم جواب مي ده: براي من هميشه همينطوره. يه جور نماد از جهنمي كه هميشه جلوي چشماش بوده. من اونجا خيلي تحت تاثير قرار گرفتم! بقيشو نمي گم خودت بخوني چون واقعا نقدش فوق العاده است. پيداش مي كنم مي ذارم.

شماره سوم رو من بازي نكردم فقط داستانشو مي دونم. ولي بزودي قراره بازيش كنم!

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

داستان و نقد فوق العاده شماره دوم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

آره اون معماي پيانو كمرشكن بود!!!

داستان شماره 4 رو برات كامل مي ذارم اما خلاصش اين بود كه هنري مرد جوانيه كه يك روز صبح وقتي از خواب پا مي شه مي بينه كه توي آپارتمانش زنداني شده. در زنجير شده و پنجره ها همه بسته ان و توي دستشويي خونش يه حفره ايجاد شده كه به سايلنت هيل ميره. هنري متوجه مي شه كه هر بار وارد حفره مي شه شاهد مرگ يه نفره كه شماره عجيبي داره. اون با سرگذشت پسري آشنا مي شه كه در كودكي به پرورشگاهي در سايلنت هيل فرستاده مي شه و در جواني به جرم قتل زنداني و بعد مي ميره . بعد متوجه مي شه نفر آخري كه قراره بميره خودشه و نفر يكي مونده به آخر دختر جوانيه كه در همسايگيش زندگي مي كنه و ...
    بقيشو بزودي مي زارم ولي فكر كنم توي همين فروم داشتيم

توي شماره دوم اون دختر داستان غم انگيزناكي داره . اصلا بار فلسفي اين شماره هم زياده!!! من تازه وقتي نقدي رو كه گذاشته بودن خوندم فهميدم نصف ماجرا رو هم نگرفته بودم!! اون نقد هم توي همين فروم هستش! اين دختره ( اسمش يادم نمي ياد!) يكي از زيباترين ديالوگ هاي بازي رو هم در همون صحنه اي كه گفتي مي گه. توي اون اتاق كه آتيش هم گرفته لحظه آخر جيمز بهش مي گه: اوه! اينجا چقدر گرمه. اونم جواب مي ده: براي من هميشه همينطوره. يه جور نماد از جهنمي كه هميشه جلوي چشماش بوده. من اونجا خيلي تحت تاثير قرار گرفتم! بقيشو نمي گم خودت بخوني چون واقعا نقدش فوق العاده است. پيداش مي كنم مي ذارم.

شماره سوم رو من بازي نكردم فقط داستانشو مي دونم. ولي بزودي قراره بازيش كنم!
    ارام جان..اولا بابت توضیحاتت ممنونم....دوما اگه تونستی داستان1-3-4 رو برام بذار چون خیلی دوست دارم بدونم جریانش کلا چیه . چه خبره...............................توی شماره سشم اخرش پلیسه به چیزایی برای این دختره بلغور میکنه که من نفهمیدم چی گفت اخه مال چند سال پیشه و اون موقع انگلیسیه ما در حد.....البته اوایلش هم یه صحبتی بین دختره و این راهبه مارمولک انجام میشه که اونم به قول تو بار معنوی زیادی داره..........
    .
    .اما کلا به نظر من تو سری سایلنت هیل شماره 1ش.. بیشتر ادمو گیج میکرد
    بهتره بازیش کنی با اینکه 97%درصد بازی فقط تویه ساختمونها میگذره..ولی جالبه .وسطهای شماره سشم..یه تلویزیونه که برای چند لحظه اون دختر کوچوله هه توی شماره یکو نشون میده برای همین مثل اینکه بینشون ربطی باید باشه که خیلی دوست دارم بدونم...راستی مثل این بازیها دیگه سراغ نداری؟؟.
    .
    .تویکش وقتی اون دختره توسط اون کله هرمیه به درک واسل شد ..و اون اهنگ غمگینو میزد خیلی حالمو گرفت...وقتی خواهش میکرد که جیمز درو براش باز کنه..اخی فدام شه الهی

داستان و نقد فوق العاده شماره دوم:

کد:
    ممنونم بابت لینکت اما اینو خوندن دوسه روزی وقت میخوادکه اونقد دوسش دارم همین الان میخونمش
    Last edited by MILIN3M; 29-05-2008 at 23:59.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

عجب نقد خفنیه...من موندم یا این اقایی که ایمو نوشته خودش در ساخت بازی حضور داشته یا از سایت خارجی کل داستان بازی رو ترجمه کرده..ولی اصلا فکر نمیکردم همچین داستانی داشته باشه ..مو به مو..مما همینطوری بازیش میکنیمو میریم تا نهش ولی اگه بخوایم مثل این نقد بریم باید تک تک قدمامونو نگاه کنیم چون مثلا نوشته رو دیوارا جا گلولس..چون فکر میکرد دیوارها هم اونو مسخره میکنن............پسر برم بقیشو بخونم میام............... اینو داشته باش ...توجه داشته باشید که در تمام دیالوگهای آنجلا این جمله به گوش میرسه : Oh ! I'm Sorry..........من واقعا فکر نمیکردم از عمد بگه اینارو.
    .
    .
    لباسهای مانکن || وقتی که وارد اتاقی در Woodside میشوید یک نور توجه شما را به خود جلب میکند....اینجاست که اولین نشانه از خواسته های کم ژرفا و جنسی جیمز برملا میشه..
    .
    .من فکر میکردم همینطوری برای خنده اینا اینطورین.
    .
    .اولین برخورد با Pyramid Head || شما اولین بار PH رو با یک رنگ مرگبار قرمز که احاطه اش کرده میبینید...اینجا و این صحنه برای این درست شده تا جیمز رو با گناهش و با مجازات کننده اش برای اولین بار روبرو کنه....توجه داشته باشید که PH بدون حرکت ایستاده و به شما نگاه میکند و اگر شما نیز میخواهید که اون رو درست ببینید باید که بدون حرکت بایستید و این حالت دقیقا مانند یک آینه است که جیمز رو داره نشون میده و در واقع داره شخصیت اصلی , گناهکار و قاتل اونو معرفی میکنه....توجه کنید که بین اون دو تا چیزی مثل میله زندان فاصله انداخته....
    .

.
    باورم نمیشه
    .
    .Maria در اتاق S3 استراحت میکنه || وقتی که James به اتاق S3 میرسه Maria ازش میخواد که در اونجا استراحت کنه...ما متوجه میشیم که این شخصیت داره علائم بیماری از خودش نشون میده و اینجاست که میفهمیم James هیچوقت نمیتونه یک Mary عالی و بی نقص داشته باشه...قسمت جالبش دلیل Maria برای سردردش هست : "فقط یه سرگیجه کوچولوئه!!!"...شخصیت Maria خیلی خیلی شبیه به Mary شده...مخصوصا دلایلش
    .
    .
    به خودم گفتم یه کاسه ای رو نیم کاسس چرا این خانم یه سردرد گرفت . میخواد استراحت کنه
    .
    .
    .جیمز گیر افتاده ! || Laura یکبار دیگه اونرو به یه مخمصه دیگه میاندازه...اون با گفتن اینکه میخواد بره دنبال نامه Mary , جیمز رو توی یکی از اتاقها گیر میاندازه...نه فقط این , جیمز جایی گیر میافته که به نظر میاد 3 تا هیولا که از سقف آویزون شدن توی این اتاق هستن...که ایم مارو به بیماری Mary مربوط میکنه و Silent Hill داره به کمک این اتاق به جیمز نشون میده که Mary توی یک همچنین وضعیتی (دست و پنجه نرم کردن با بیماری و برای جیمز دست و پنجه نرم کردن با هیولاها که نشون دهنده بیماری Mary هستند) گیر افتاده بود و جیمز دقیقا مثل Laura اونرو تنها میگذاره و میره....

.
    .گفتم چرا این بچه مرض داشت مارو تو دردسر انداخت!!!!!!!
    .
    .Pyramid Head ماریا رو میکشه || اولین اثر قتل نامردانه جیمز اینجا آشکار میشه....توی یک راهروی خیلی طولانی که به احتمال 99 درصد وجود خارجی نداشته شما باید از Maria در برابر Pyramid Head یا بهتر است بگوییم خودتان (James) محافظت کنید....ممکنه که شما به موقع به آسانسور برسین ولی Maria موفق نمیشه...توجه کردین که توی این بازی چقدر خودخواه هستین...من مطمئن هستم که بسیاری از خوانندگان و حتی خودم وقتی که توی اون راهرو PH رو دیدیم به جای اینکه بایستیم و بجنگیم , سریعا پا به فرار گذاشتیم...مثلا ما قرار بود که از Maria محافظت کنیم ولی به سرعت پا به فرار گذاشتیم...حالا اینها مهم نیست , مهم اینه که Maria توی این قسمت برای اولین بار حقیقت رو در مورد قتل به جیمز نشون داد : کسی (Mary) به جیمز اعتماد میکنه و میدونه که جیمز ازش محافظت میکنه ولی وقتی که زمان سخت (زمان بیماری Mary) فرا میرسه , جیمز اون رو تنها میگذاره و با دستهای خودش اونرو از بین میبره...
    .
    .
    اینو بالاخره فهمیدم...چه خفنه
    .
    .
    ..اینجا تنها شانس جیمز هست برای اینکه اون بفهمه که دقیقا مثل Pyramid Head یک قاتله...یک موجود خودخواه و بدون هیچ احساس...از لحظه اای که شما جمله "You Got A Great Knife" رو میبینین جیمز بزرگترین ارتباط طبیعیش رو با Pyramid Head میبینه و درک میکنه...اونها یکی هستند ! پس چرا از یک اسلحه استفاده نکنند ؟!
    ..
    .پس بگو این اقا چرا یهو تیزی دستش گرفت
    .
    .خب ! جیمز دو تا هیولا رو میکشه چونکه دیگه نیازی بهشون نداره...جیمز دیگه حقیقت رو فهمیده...بعد از شکست دادن PH ها جیمز دو تا تخم مرغ دریافت میکنه :
    *اولی به رنگ سرخ = تر و تازه = کشتن Eddie
    *دومی به رنگ زنگ آهن = قدیمی = کشتن Mary

.
    .گفتم اینها مگه مرغن که تخم بذارن!!!!
    .
    .
    خلاصه ارام جان من موندم با این بازی واقعا فکر نمیکردم همچین داستانی داشته باشه..هنوز تو کفم ..برای شماره1-3-4 هم همچین چیزی هست؟؟؟
    ولی خدایش کارگردانی داشته این بازی چه طوری همچین چیزی رو به هم مرتبط کرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dangerous boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اره.......من توی معمای اون پیانو هه یه مدت موندم....برای خودم بتهون میزدم...چایکوفسکی زدم
    میلاد خدا بگم چیکارت نکنه پسر

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

میلاد خدا بگم چیکارت نکنه پسر
    چاکریم....خدایی باید یه نقدیم مثل اون بالایی برای شماره یکشم پیدا شه ببینم این کارگردانش هدفش از این پیانو چی بوده نه راهنمایی برای زدن نه چیزی .دیگه یکم ادامه میدادم پیانیست میشدم برای خودم.کامپیوترم که نداشتیم اون موقع داییم گفت میره از اونترنت دانشگاشون پیدا میکنه بعد دو هفته و ماهم یه قطعه باش زدیمو

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dangerous boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض نقد و تحلیل سایلنت هیل 4

کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ارام جان..اولا بابت توضیحاتت ممنونم....دوما اگه تونستی داستان1-3-4 رو برام بذار چون خیلی دوست دارم بدونم جریانش کلا چیه . چه خبره...............................توی شماره سشم اخرش پلیسه به چیزایی برای این دختره بلغور میکنه که من نفهمیدم چی گفت اخه مال چند سال پیشه و اون موقع انگلیسیه ما در حد.....البته اوایلش هم یه صحبتی بین دختره و این راهبه مارمولک انجام میشه که اونم به قول تو بار معنوی زیادی داره..........
    .
    .اما کلا به نظر من تو سری سایلنت هیل شماره 1ش.. بیشتر ادمو گیج میکرد
    بهتره بازیش کنی با اینکه 97%درصد بازی فقط تویه ساختمونها میگذره..ولی جالبه .وسطهای شماره سشم..یه تلویزیونه که برای چند لحظه اون دختر کوچوله هه توی شماره یکو نشون میده برای همین مثل اینکه بینشون ربطی باید باشه که خیلی دوست دارم بدونم...راستی مثل این بازیها دیگه سراغ نداری؟؟.
    .
    .تویکش وقتی اون دختره توسط اون کله هرمیه به درک واسل شد ..و اون اهنگ غمگینو میزد خیلی حالمو گرفت...وقتی خواهش میکرد که جیمز درو براش باز کنه..اخی فدام شه الهی

ممنونم بابت لینکت اما اینو خوندن دوسه روزی وقت میخوادکه اونقد دوسش دارم همین الان میخونمش
    داستان شماره 4 رو كه گذاشتن. شماره هاي ديگه رو مي گردم
    قبلا هم گفتم شماره 1 و 3 كاملا با هم ارتباط دارن
    مثل بازي سايلنت هيل يعني هم بترسي هم ديالوگ هاي فلسفي بشنوي هم كلي نماد ببيني و بازي چند پاياني باشه و ... نه!
    حالا اگه فقط جنبه ترسناكش رو ببينيم سري fatal frame هست بخصوص شماره سوم كه عاشقشم.
    obscure هم هست كه بنظر من بازي چرتيه اصلا سبك بازي كلا با سايلنت هيل متفاوته ولي اونم يه جور ترسيدنه !!! كابوس هاي بازي يه ذره شبيه سايلنت هيل هستن معماهاش هم بد نيست. بازي ديگه اي يادم نمي ياد بايد فكر كنم.

متاسفانه يا خوشبختانه بايد بگم سايلنت هيل بي رقيبه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •