آره
بعدشم نشون مي ده كه با ماريا از سايلنت هيل مي ره
شماره 1 هم خيلي جالب بود! در شروع بازي وقتي بين اون سايه هاي چاقو بدست گير مي كني و مي ميري واقعا فكرشم نمي كردي اين جزو داستان باشه! من اونجا رو 10 بار قطع كردم از اول رفتم چون فكر مي كردم مردم !!!.ولی به نظرم سایلنت هیل1...معماهای خفن تری داره...
شماره 4شم که به نظر من بد نبود شده بود این سریالها
هركار هم كردم نتونستم همه پايان هاشو برم ! معماهاشم نسبتا سخت بود بخصوص اينكه مثل بقيه بازي ها براي معما راه حل يا سرنخ نمي داد خودت بايد همه چي رو به هم ربط مي دادي نمونش معماي شكلهاي دوازده ماه سال كه انقدر سرش معطل شدم كه هيچوقت از يادم نمي ره!!!
صحنه هاي نفس گيرش كه هيچوقت يادم نمي ره صحنه حركت هري توي فاضلاب و شنيدن صداي پايي بود كه درست پشت سرت حركت مي كرد! يا ديوونه شدن اون پليسه! هر چي فكر مي كنم همش جالب بود!
شماره 4 خيلي تعليق خوبي داشت و داستان جالبي. اون قتلهاي سريالي كه نفر آخرش خودت بودي ! ولي بازي خيلي نسبت به شماره 1 آسونتر شده بود.
من خودم يه مدت گير داده بودم به همونجا ولي خيالت راحت خودتو بكشي اونجاي داستان تغيير پذير نيست!.راستی توی شماره دوش اگه دیده باشی یه جا توی زیر زمین این کله هرمیه میوفته دنبالت بعدش تو با اون دختره که اسمشو یادم نیست فکر کنم ماریا بود فرار میکنی ..تو میری تو اسانشور ..دختره جا میمونه... و به شهادت نایل میشه.میگم بازی رو جوری میشه رفت که این دختره توش نمیره