تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 19 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 189

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

اگه همه ی crate ها رو اسکن کردی و کامپیوتر رو هم هک کردی دیگه مأموریت اصلی ای نمونده.بالای فانوس دریایی باید اون نگهبانه رو بکشی و بعد فانوسو خاموش کنی.اون وقت هلیکوپتر میاد دنبالت.

ساسان جون عجیبه ولی همه مراحل رو انجام میدم ولی نمیشه...مثل این که سام این مرحله رو خیلی دوست داره..میتونی سیو مرحله 2 رو واسم بذاری که از 2 شروع کنم...مرسی..

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

ساسان جون عجیبه ولی همه مراحل رو انجام میدم ولی نمیشه...مثل این که سام این مرحله رو خیلی دوست داره..میتونی سیو مرحله 2 رو واسم بذاری که از 2 شروع کنم...مرسی..
    captain black جان من سیو مرحله ی دوم رو دارم ولی نمی دونم سیوها کجای کامپیوتر ذخیره شده.تو my documents که گشتم نبود.اگه میدونی سیوهای بازی کجا ذخیره میشه بگو واست آپلودش می کنم

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

captain black جان من سیو مرحله ی دوم رو دارم ولی نمی دونم سیوها کجای کامپیوتر ذخیره شده.تو my documents که گشتم نبود.اگه میدونی سیوهای بازی کجا ذخیره میشه بگو واست آپلودش می کنم

ساسان جون اینجا ذخیره میشه...c درایو ویندوز هستش..

C:\ProgramData\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory\Profiles\DEFAULT\Save

فایل programdata هاید هستش...مرسی..

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

ممنون پیدا کردم.اینم لینک دانلود سیو مرحله ی دوم(Cargo Ship):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این سیو مربوط به چند ثانیه بعد از شروع مرحله ی دومه و من اسلحه های stealth رو انتخاب کرده بودم.فقط کافیه مرحله رو restart بکنی
    Last edited by sasanjfr; 08-07-2008 at 12:56.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من تو اون مرحله اي هستم كه ميره تو كره جنوبي ( سئول) . وقتي از اون ديوار بالا ميرم كه ميرسم به اون بالكن . بعد كه چند قدم ميرم جلوتر منفجر ميشه!!!!!
    دوستان متوجه ميشن كجا رو ميگم؟؟؟
    چون در قفله و اصلا بايد از ديوار برم بالا . اما به اينجا كه ميرسم منفجر ميشه!!!!همون اولاي اين مرحله هست. ممنون ميشم كمكم كنيد .

داره خودمونی میشه mohammad105's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من در مرحله ای از بازی گیر کرده‌ام که از من غیرفعال کردن سپر لیزری را می‌خواهد. هر چقدر تلاش کردم نتوانستم این مرحله را حل کنم. می‌توانید کمکم کنید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

آقا من تو اون مرحله اي هستم كه ميره تو كره جنوبي ( سئول) . وقتي از اون ديوار بالا ميرم كه ميرسم به اون بالكن . بعد كه چند قدم ميرم جلوتر منفجر ميشه!!!!!
    دوستان متوجه ميشن كجا رو ميگم؟؟؟
    چون در قفله و اصلا بايد از ديوار برم بالا . اما به اينجا كه ميرسم منفجر ميشه!!!!همون اولاي اين مرحله هست. ممنون ميشم كمكم كنيد .
    اونجا یه wall mine وجود داره که قبل از بالا رفتن از دیوار باید اونو خنثی کنی

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز wall mine دقيقا كجاست؟؟؟‌ روي بالكن كه هيچي نيست!!!!!!!
    پايين هم كه نميتونم برم!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

دوست عزيز wall mine دقيقا كجاست؟؟؟‌ روي بالكن كه هيچي نيست!!!!!!!
    پايين هم كه نميتونم برم!!!!!!!!!
    در ابتدای این مرحله باید از ساختمانی که در آن هستید خارج شوید.برای این کار باید از rappel استفاده کنید.

بعد از اینکه وارد خیابان شدید در انتهای آن دیوار کوتاهی مشاهده می کنید.در کنار آن یک علامت چشمک زن سبز و قرمز (در دید معمولی) وجود دارد که نشانه ی وجود wall mine است و چنانچه به سمت آن دیوار حرکت کنید منفجر می شود.بنابراین ابتدا باید آن را خنثی کنید.
    برای خنثی کردن این wall mine باید دقت کنید که درست در لحظه ای کلید مربوط به خنثی کردن(کلید interact) را فشار دهید که چراغ سبز است.اگر چراغ قرمز باشد و کلید interact رابه منظور خنثی کردن فشار دهید wall mine منفجر می شود.بعد از خنثی کردن wall mine می توانید با فشار دادن کلید پرش به بالای دیوار رفته و وارد سمت دیگر خیابان شوید.

زمان نامناسب برای فشردن کلید interact به منظور خنثی کردن wall mine_چراغ wall mine قرمز است

زمان مناسب برای فشردن کلید interact به منظور خنثی کردن wall mine_چراغ wall mine سبز است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز ممنون.
    ولي من اينجا رو رد كردم. شما بعد از اين رو چه جوري رد كردي ممكنه چند تا عكس بذاري؟؟ من از ديوار هم پريدم. بعد رفتم سمت چپ بعد يه سيمي رو قطع كردم. و بعد از يه ديواري كه بالاش بالكن فلزي بود رفتم بالا ولي وقتي رو يه بالكن جلو ميرم منفجر ميشه.
    متوجه شديد كجا رو ميگم؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •