ساسان جون عجیبه ولی همه مراحل رو انجام میدم ولی نمیشه...مثل این که سام این مرحله رو خیلی دوست داره..میتونی سیو مرحله 2 رو واسم بذاری که از 2 شروع کنم...مرسی..![]()
ساسان جون عجیبه ولی همه مراحل رو انجام میدم ولی نمیشه...مثل این که سام این مرحله رو خیلی دوست داره..میتونی سیو مرحله 2 رو واسم بذاری که از 2 شروع کنم...مرسی..![]()
captain black جان من سیو مرحله ی دوم رو دارم ولی نمی دونم سیوها کجای کامپیوتر ذخیره شده.تو my documents که گشتم نبود.اگه میدونی سیوهای بازی کجا ذخیره میشه بگو واست آپلودش می کنم![]()
ساسان جون اینجا ذخیره میشه...c درایو ویندوز هستش..
C:\ProgramData\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory\Profiles\DEFAULT\Save
فایل programdata هاید هستش...مرسی..![]()
ممنون پیدا کردم.اینم لینک دانلود سیو مرحله ی دوم(Cargo Ship):
این سیو مربوط به چند ثانیه بعد از شروع مرحله ی دومه و من اسلحه های stealth رو انتخاب کرده بودم.فقط کافیه مرحله رو restart بکنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by sasanjfr; 08-07-2008 at 12:56.
آقا من تو اون مرحله اي هستم كه ميره تو كره جنوبي ( سئول) . وقتي از اون ديوار بالا ميرم كه ميرسم به اون بالكن . بعد كه چند قدم ميرم جلوتر منفجر ميشه!!!!!
دوستان متوجه ميشن كجا رو ميگم؟؟؟
چون در قفله و اصلا بايد از ديوار برم بالا . اما به اينجا كه ميرسم منفجر ميشه!!!!همون اولاي اين مرحله هست. ممنون ميشم كمكم كنيد .
سلام
من در مرحله ای از بازی گیر کردهام که از من غیرفعال کردن سپر لیزری را میخواهد. هر چقدر تلاش کردم نتوانستم این مرحله را حل کنم. میتوانید کمکم کنید؟
اونجا یه wall mine وجود داره که قبل از بالا رفتن از دیوار باید اونو خنثی کنی
دوست عزيز wall mine دقيقا كجاست؟؟؟ روي بالكن كه هيچي نيست!!!!!!!
پايين هم كه نميتونم برم!!!!!!!!!
در ابتدای این مرحله باید از ساختمانی که در آن هستید خارج شوید.برای این کار باید از rappel استفاده کنید.
بعد از اینکه وارد خیابان شدید در انتهای آن دیوار کوتاهی مشاهده می کنید.در کنار آن یک علامت چشمک زن سبز و قرمز (در دید معمولی) وجود دارد که نشانه ی وجود wall mine است و چنانچه به سمت آن دیوار حرکت کنید منفجر می شود.بنابراین ابتدا باید آن را خنثی کنید.
برای خنثی کردن این wall mine باید دقت کنید که درست در لحظه ای کلید مربوط به خنثی کردن(کلید interact) را فشار دهید که چراغ سبز است.اگر چراغ قرمز باشد و کلید interact رابه منظور خنثی کردن فشار دهید wall mine منفجر می شود.بعد از خنثی کردن wall mine می توانید با فشار دادن کلید پرش به بالای دیوار رفته و وارد سمت دیگر خیابان شوید.
زمان نامناسب برای فشردن کلید interact به منظور خنثی کردن wall mine_چراغ wall mine قرمز است
زمان مناسب برای فشردن کلید interact به منظور خنثی کردن wall mine_چراغ wall mine سبز است
دوست عزيز ممنون.
ولي من اينجا رو رد كردم. شما بعد از اين رو چه جوري رد كردي ممكنه چند تا عكس بذاري؟؟ من از ديوار هم پريدم. بعد رفتم سمت چپ بعد يه سيمي رو قطع كردم. و بعد از يه ديواري كه بالاش بالكن فلزي بود رفتم بالا ولي وقتي رو يه بالكن جلو ميرم منفجر ميشه.
متوجه شديد كجا رو ميگم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)