سلام من اومدم
امير جان دستت طلا خيلي خيلي ممنونم .به دليل آموزش هاي خيلي جالبي كه دارين اين تاپيك رو استايكي ميكنم
قربانتان : شاهين كينگ
سلام من اومدم
امير جان دستت طلا خيلي خيلي ممنونم .به دليل آموزش هاي خيلي جالبي كه دارين اين تاپيك رو استايكي ميكنم
دلم برا همتون تنگ شده بود . واسه همين به هر دري زدم كه زود بيام . كه اومدم
به پاس تلاش هاي بي دريغ مهدي عزيز اين امضا رو تقديمش ميكنم اميدوارم خوشت بياد عزيز
اگه دوست داشتي ازش استفاده كن .
قربانت : شاهين كينگ
![]()
شاهين جان اگه ميشه اموزششو بده خيلي قشنگه
![]()
انعكاس
سلام
ابتداء یک سند جدید باز کنید . می تواند عکس هم باشد .
متن دلخواه را تایپ کنید .
بعد از تایپ متن بر روی لایه متن راست کلیک کرده و گزینه Duplicate Layer را برگزینید . پنجره ای گشوده می شود . یک نام وارد کنید .و بعد OK
حالا شما دو لایه متن دارید . مطابق شکل نشانگر موس را به محل علامت گزاری شده برده و لایه روی را به پایین بکشید . از بالا به پایین .
لایه جدید را انتخاب و Opacity آن را کم کنید ( در واقع کم رنگش کنین )
در حالی که لایه متن کپی انتخاب شده به منوی Layer رفته و از لیست بیرون رونده Type گزینه Convert to Shape را برگزینید . بعد از این کار
مطابق شکل عمل کنید . نشانگر موس را به نقاط علامت گزاری شده برده و به متن زیرین شکل بدهید .
بعد از شکل دادن مجددا به منوی Layer بروید و از لیست بیرون رونده Rasterize گزینه Shape را انتخاب کنید . حالا برای زیبایی کار ابزار
History Brush Tool را انتخاب و با یک قلم نرم پایین متن را کم رنگ کنید مثل شکل زیر .
تموم شد حالا می تونین جلوه دلخواه رو اجرا کنید .
چشم حتما --- عزيز جان اما ممكنه يكم دير بشه خيلي سرم شلوغه . مي بخشيا . حتما در اولين فرصت مي زارم .شاهين جان اگه ميشه اموزششو بده خيلي قشنگه
![]()
شاهين جان خيلي ممنون ! حتما استفاده ميكنم !
خوب اينم آموزشي كه قولش رو داده بودم !
ساخت يك MP3 Player
بدليله تعداد زياد عكسها ! از اينجا >>>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <<<<< كنيد
![]()
اين كه اومد عزيز دلم :shock: :shock:البته اين لينكشه چون هر كاري كردم به صورت عكس نيومد به انجمنها
متحركه زودم لود ميشه
قشنگه . بگراندشو رنگي كن قشنگتر ميشه .![]()
sayedreza,رضا جان جدا با حال شده. يعني خوشم مياد از فكري كه پشت لوگو شما هست. من كه جدا حال كردم. صليبتم توپه عينه خودتجدااااا
ممنون روز ديدار عزيزاز لطفتون .نتيجه زحمات دوستا نه من از خودم هيچي بلد نيستم . ضمنا پيشنهاد خودتون بود عزيز .متشكرم
مهدي جان دستت درد نكنه. جاي شاهين هم خاليه![]()
mehdi87,عزيز ما بي صبرانه منتظريم و بازم ممنون از اين همه زحمت...خيلي عاليه بروبچ
sayedreza, Roozedidar,
آدم حال ميكنه ميبينه !؟
امشب حتما مطلب ميزارم !
من كه گفتم اين تاپيك بايد استيكي بشه آقا امير هم كه (دمش گرم اساسي) اينكارس استيكي كرد ايول :arrow: :arrow:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)