تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 13 اولاول ... 28910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 130

نام تاپيک: 2000 تا فایل Midi تاپ ثمره جستجوی یکساله من در اینترنت

اگه نباشه جاش خالی می مونه kaveh123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض سری پنجاه و یکم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 45KB

دردِ دل امروز :

« تا حالا به بیکران آسمون خیره شدید ؟. تا حالا فکر کردید که جهان چطوری بوجود اومده ؟. همون فرضیه قدیمی ( اول مرغ بوده یا تخم مرغ ). این نظم و هارمونی حاکم بر جهان چیست ؟. ما انسانها چرا انقدر به خودمون میبالیم و انقدر مغروریم ! در مقابل این عظمت آفرینش ما چی هستیم؟. تا حالا دقت کردید که اگر بسمت بالا بریم " مثلاً بالای یکی از این برجهای الهیه " آدمها چقدر کوچک میشند. یا سوار هواپیما بشیم و بریم به ارتفاع 15000 پایی . آدمها مثل شپش دیده میشند و اگر یخورده بالاتر بریم دیگه اصلا دیده نمیشند، حالا دیگه نمیگم اگر از کره ماه به زمین نگاه کنیم چی میبینیم...
    این انسان، این حیوان ناطق حقیر، این موجود دوپای سخیف پس چرا انقدر به خودش می نازه ؟؟؟
    »

++++++++++++++++++++++++++++++++

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض سری پنجاه و دوم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]  79KB

دردِ دل امروز :

« انقدر دلم درد داره که نمیدونم از کدومش بگم ! فقط اینو میتونم بگم که یاد هر کدومش اشکم رو از مشکم جاری میکنه. امروز حالم خیلی بده. بخاطر همین امروز سکوت سکوت سکوت ........... »

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض سری پنجاه و سوم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]   68KB

دردِ دل امروز :

« امروز در شیراز آقای احمدی نژاد گفتند که میخواهند هر چه زودتر ثروت مملکت را به مردم بدهند.
    عجب !!! من که فکر میکنم من جزء این مردم که ایشون فرمودند نیستم چون هر وقت که خواستند پولی به مردم بدهند من بی پول تر شدم. بابا بعضی از مردم نون شب ندارند بخورند و بعضی دیگه اصلا نون نمیخورند و فقط جوجه و شنیسل و شیشلیک میخورند. نمیدونم چرا دسته دوم همیشه سهم بیشتری از این ثروت میبرند.
    »

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهـران

پيش فرض

کاوه جان خیلی ممنون از این همه زحمتی که کشیدی ...خیلی کارت درسته ...یه حال اساسی به ما دادی با این آهنگها...دستت واقعا درد نکنه ...واقعا" توپ بودن ...

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض سری پنجاه و سوم

با سلام

اولاً دم شما گرم آقا arash_shk که با این پیغامت انرژی دادی به ما. دوماً ادامه کار ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]   56KB

دردِ دل امروز :

« وقتی ملتی خودشون پاس نمیدارند از فرهنگ و هویتشون چطور توقع دارند که غریبه ها این کار را بکنند.
    اینهمه هیاهو کردیم راجع به فیلم 300 که از یک کتاب کمیک استریپ خیالی برداشت شده بود و اگر ما انقدر شلوغش نمیکردیم به فروش بالایی هم دست پیدا نمیکرد . داد همه ما در اومد که به فرهنگ و پیشینه ما توهین شده و چه و چه . بابا سد سیوند داره کل اون فرهنگ را در خودش غرق میکنه و اون تتمه خاطرات خوش این وطن کهن را به زیر آب میبره اونوقت هیچکس صداش در نمیاد ( البته بگذرم از یک عده ایرانی ایران دوست که انصافاً خیلی داد کشیدند و به جایی نرسید ) منظورم صدایی بلند و رسا بود . نمیشد که یک پوستر مخالفت با این پروژه درست میکردیم و همه آنرا با اینترنت نشر میدادیم یا تو صفحه اول وبلاگ یا سایتمون میگذاشتیم و یک روز سکوت نوشتن و ارتباط میکردیم و اعتراضمونو به گوش همه میرسوندیم. " دموکراسی تر از این اعتراض هم میشد " . گلی به جمال اجنبی ...
    »

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهـران

پيش فرض

Tanx کاوه جان...عالی بود...

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض سری پنجاه و چهارم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]  95KB

دردِ دل امروز :

« در شهری که مردمانش عصا از کور می دزدند . . . من از خوش باوری اینجا محبت آرزو کردم »

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض سری پنجاه و پنجم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]  76KB

دردِ دل امروز :

« تا حالا چند تا دوست خوب از تو اینترنت پیدا کردید؟ یکی ، دوتا ، سه تا یا بیشتر، یا نکنه اصلاً هیچی.
    ببینید، اونهایی را که رابطه مسیجی و چتی دارید را نمیگم، اونهایی را میگم که رو در رو ملاقات کردید و باهم نشستید یک چایی یا نسکافه ای با هم خوردید و گپی زدید و احیانا دل دادید و قلوه گرفتید.
    اگر تا حالا این کار را نکردید هر چه زودتر این کار را بکنید. با یکی از همین دوستان اینترنتی قراری بگذارید و با هم یک سینمایی بروید ، یک بستی یا یک آبمیوه با هم بخورید و تو یک پارک یه یک ساعتی با هم راه بروید و گفتگویی بکنید. لذت ارتباط رو در رو خیلی بیشتر از این چند خط نوشته است. باور ندارید ؟ فقط یکبار امتحان کنید . یا علی ...
    »

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض سری پنجاه و ششم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]    69KB

دردِ دل امروز :

« داشتم یه حساب سر انگشتی میکردم درآمد این مملکت قبل و بعد انقلاب چقدر بوده. خلاصه! به این نتیجه رسیدم که با جمیع جهات باید همه ما الان گشنه باشیم که الحمد اله هستیم. خوب معلومه دیگه ساعت یک بعد از ظهره و ناهار هم که نخوردیم، پس حتماً گشنمونه دیگه !!! »

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض سری پنجاه و هفتم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 69KB

دردِ دل امروز :

« میدونید، من تا اونجایی که یادم میاد از نوجوانی بستنی سنتی خیلی دوست داشتم مخصوصاً اگر با فالوده باشه. بقول معروف مخلوط.
    هر جایی هم تو تهرون میگفتند بستنی خوبی داره حتما میرفتم و جای شما خالی یه حالی به خودم میدادم.
    اما دیشب گذرم افتاد یوسف آباد شمالی، حدود 500 متر بالاتر از پمپ بنزین نبش یه کوچه چشمم افتاد به یک بستنی فروشی و نتونستم جلوی خودمو بگیرم و یک مخلوط زدم تو رگ. دمش گرم ، آقا خیلی حال داد. بستنی منصور و بیژن و لادن و ... باید برن جلو. خلاصه کلام، آقا بستنیش حرف نداشت. اونهایی که مثل من کشته مرده بستنی سنتی هستند میتونند تستش کنند در ضمن بستنی میوه خوبی هم داره.
    حالا پشت سر ما حرف نزنید که داره تبلیغ میکنه ها . نه بابا نه پسر خالمه نه دوست و آشناست. فقط بستنیش خیلی خوشمزست .
    »

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •