تو جعبه من دفترچه مشكي نداره در ضمن با همين MyPhoneExplorer ميتوني آهنگاتو به والكمن انتقال بدي
تو جعبه من دفترچه مشكي نداره در ضمن با همين MyPhoneExplorer ميتوني آهنگاتو به والكمن انتقال بدي
سلام
ميشه دليله مستر رستي كه كردي بگي چون منم يه بار ريست كردم مي خوام ببينم دليلش مثله ماله من بوده
ماله من تم ها و فيلم هاي اصلي روي گوشي پاك شد ولي به هر زحمتي كه بود تم ها رو پيدا كردم چون تم هاش خيلي توپن اصلن احتياجي نيست تم رو گوشيت بريزي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من اين گوشی رو 3 ماهه پيش خريدم
2 تا مشکل دارم
1. بيشتر بازی های که دانلود ميکنم به( full screen ) اجرا نميشن
مثل اين 2 بازی
2. مثله دوستمون يه بار گوشی رو restart کردم (چون وقتی زنگ ميزدم يا به من زنگ ميزدن
شماره تو call list نميدونم چرا save نميشد ) که بد از restart يک theme و يک music orginal پاک شد
اسمه اهنگ بود you'd better
ممنون ميشم اين music رو واسم بزارين و بگين چه کنم که بازی ها درست بشن
بابت Theme ها واقعا ممنون ، دلیل مستر رسیتم ، غیر فعال شدن Outgoing Calls بود یعنی نه MissCall کسی مینداخت Save میشد نه هیچ شماره ای که خودم گرفتم یا با من تماس گرفتن ... خدا شکر مشکلش با مستر ریست حل شد...
سلام
من اين گوشی رو 3 ماهه پيش خريدم
2 تا مشکل دارم
1. بيشتر بازی های که دانلود ميکنم به( full screen ) اجرا نميشن
مثل اين 2 بازی
2. مثله دوستمون يه بار گوشی رو restart کردم (چون وقتی زنگ ميزدم يا به من زنگ ميزدن
شماره تو call list نميدونم چرا save نميشد ) که بد از restart يک theme و يک music orginal پاک شد
اسمه اهنگ بود you'd better
ممنون ميشم اين music رو واسم بزارين و بگين چه کنم که بازی ها درست بشن
به تمام دوستان پیشنهاد میکنم که وقتی که گوشی رو تازه میخرن و قبل از اینکه برنامه و آهنگی روش بریزن اول برنامه عالی Myphone Explorer رو نصب کنن و یه بک آپ از کل گوشی بگیرن تا در صورت بروز مشکلی با مستر ریست از قبیل پاک شدن تم - عکس و .... مواجه شدن خیلی راحت با همین برنامه همه رو برگردونن
من بک آپ کامل گوشی رو دارم اما چون دایل آپی هستم نمیتونم آپش کنم
پس با اینحساب که میگی این فریم ویر ( R1JC002 CID51 ) آخریش باید باشه درسته ؟
حالا این فریم ویر رو میشه از کجا گیر آورد باسه آپدیت گوشی ؟ تو خود سایت سونی اریکسون هست یا نه ؟
ممنون![]()
قابل نداشت
مشكله شما با مشكله من فرق داشت ماله من مثله اين دوستمون بود :
ماله منم دقيقا"همين مشكل رو داشت
فكر كنم ماله باگه فريمورش باشه
بازي هاي اين گوشي سايزش 320 در 240 بايد باشه تا فول اسكرين بشه
اگه خواستي اين پك تقريبا" كامله همه بازي هاش فول اسكرينه :
سلام
قيمت موبايل ( W810 و W850 ) در بندرعباس ( قشم ) ارزون تر هست ؟ اگه ارزون تره چقدر ارزون تره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)