سلام دوستان
میخواستم برای آمیگای خودم بازی دانلود کنم بریزم رو فلاپی بازی کنم ولی نمیدونم با ویندوز چطوری میشه این کارو کرد کسی راهنمائی کنه ممنون میشم
آمیگا 500 هستش
سگا == SEGA
میکرو == NES
سلام دوستان
میخواستم برای آمیگای خودم بازی دانلود کنم بریزم رو فلاپی بازی کنم ولی نمیدونم با ویندوز چطوری میشه این کارو کرد کسی راهنمائی کنه ممنون میشم
آمیگا 500 هستش
تا حلا کسی بازی فوتبالیست هارو بازی کرده تو میکرو من داشتم خیلی با حال بود یادش بخیر رنگ میکرو هم زرد بود ! لاکپشتهای نینجا توپه ................... داشتم تو حافظه بود ..
من برای میکرو یا همون NES بازی های زیادی یعنی 129 مگ بازی دارم.بازی خواستید بگید آپ کنم.(تعداد بازی ها:630 عدد)
Last edited by Arrowtic; 21-05-2010 at 11:18.
بله دوست عزیز من هر 2 نسخه که داشت را بازی کردم و به پایانم رسوندم خیلی زیبا بود واقها عالی بود این فوتبالیستها که برا پلی 1 بود که خیلی افتضاح بود
بفرما.اگه کار نکرد بگو چند تا دیگه هم از ورژن های دیگه دارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یکی دیگه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Arrowtic; 21-05-2010 at 21:23.
سلام به همه من تازه این تاپیکو دیدم...هیچی میگم یعنی ممکنه پستی که می دم تکراری باشه...
ولی یاد فیفا 98 بخیر چه بازییییی بود...
یادم میاد اولا که باب شده بود خودمو میکشتم یه بار با یکی بازی کنم... یادش بخیر...
World Cup 94 هم اون موقه ها بازی توپی بود... یادش بخیر ...
راستی Sub - Zero عزیز این قارچ خوره واسه PC هستش ؟؟ اگه واسه PC رو داشتی ممنون میشم لطف کنی.
موفق باشید.
یاد بازیهای قدیمی کامپیوتری هم بخیر یه دورانی بود همش تو حال و هوای جنگ جهانی دوم بود deadly dozen و
hidden and dangerous و قلعه ولفنشتاین و cd1 و چندتای دیگه
یادش بخیر ...
عجب دورانی بود ... چه بازی های بود ...
قارچ خور - تانک - کنتار و .....
خیلی حال میداد ..
بخصوص اینکه که کسی کنسول نداشت و فقط من داشتم و تا یه مهمونی پیش می اومد 10 بچه میرختن خونه ما ...
بازی دسته جمعی هم یه چیز دیگس ...
I LOVE U = MICRO![]()
حوس کردم به یاد قدیما Pac-Man بازی کنم کسی لینک دانلودی از یکی از نسخه هاش داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)