قیمت خود سیم کارت چطور؟ اونم اعلام شده؟ اگر کسی مطلع شد لطف کنه اینجا بنویسه تا بقیه هم در جریان باشند
قیمت خود سیم کارت چطور؟ اونم اعلام شده؟ اگر کسی مطلع شد لطف کنه اینجا بنویسه تا بقیه هم در جریان باشند
من فقط گفتم که به جای اینکه توی هر پست بگن یکدفعه لینک صفحه رو بدن.
در ضمن من می خوام پست هامو زاد کنم یا شما که در عرض چند دقیقه 3 تا پست پشت سر هم زدین. می تونستید با ویرایش هر پست مطالبتون رو توی یه پست بدین.
واقعا نمی تونستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا همین یه تاپیک توش بچه بازی راه نیافتاده بود که اونم داره میشه مهد کودک. چرا دعوا میکنید؟
Dark-Tranquility میتونست تو یه پست تمام سوالاتش رو بپرسه
ولی شما هم پست الکی میدید خب. مثلا پست های خودت رو تو این تاپیک ببین. فقط سه بار گفتی ایرانسل خوبه. این warriorking بیچاره رای گیری رو برا چی گذاشته؟ خب یه بار رای بدید و یک بار هم نظرتون رو بیان کنید کافیه دیگه
حالا دعوا نکنید عیب نداره![]()
ثبت نام از متقاضیان سیم کارت اعتباری تالیا آغاز شد
همزمان با توسعه شبکه مستقل تلفن همراه اعتباری کشور (تالیا) در مراکز 23 استان ، از روز شنبه نهم دی ماه ، دور جدید ثبت نام اینترنتی متقاضیان این نوع سیم کارت در شهرهای تهران ، مشهد و تبریز آغاز شد .
به گزارش روابط عمومی شبکه مستقل تلفن همراه اعتباری کشور ، متقاضیان در این شهر ها می توانند با مراجعه به یکی از پایگاههای اطلاع رسانی تالیا با تکمیل فرم مشخصات خود ، کد ثبت نام دریافت کنند .
دور جدید واگذاری این سیم کارت ها از بیست و سوم دی ماه شروع خواهد شد و متقاضیان به هنگام تکمیل فرم مشخصات خود می توانند زمان دریافت سیم کارتشان را نیز مشخص کنند.
صفحه ثبت نام:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بگه چطوری میشه با تالیا یا ایرانسل به شماره های ثابت sms زد مثلا 300005![]()
سلام دوست عزیز
خطوط اس ام اسی بدون پیش شماره (مانند 300500و 200100 و 100222) مربوط میشن به سه شرکت مگفا، رهیاب و یکی دیگه که اسمشو یادم رفته
این سه تا شرکت هر کدام به طور جداگانه تو تهران مشغول کارند... این شرکت ها، وارد کننده Gateway هایی بودند که توانایی ایجاد این خطوط رو دارند... یعنی این خطوط اصلا مربوط به مخابرات نمیشند، بلکه مخابرات فقط به این سه شرکت اجازه کار داده
حالا در مورد اینکه میشه با تالیا و ایرانسل به این خطوط SMS زد:
شرکت مگفا که خطوط کد 3 رو واگذار میکنه به کل دریافت و ارسال SMS به تالیا و ایرانسل رو بسته
شرکت رهیاب که کد 2 و اون یکی که کد 1 رو واگذار میکنند امکان دریافت SMS از شبکه تالیا و ایرانسل رو باز گذاشتند ولی هنوز بصورت کامل با این دو شبکه سازگار نشدند و ممکنه SMS شما از تالیا یا ایرانسل به این خطوط بره یا نه
مطلب فوق در کل به این معنیست:
SMS شما از خطوط 0932 و 0935 به خطوط اس ام اسی با کد 3 نخواهد رفت
SMS شما از خطوط 0932 و 0935 به خطوط اس ام اسی با کد 1 و 2 به احتمال 50% خواهد رفت
ایول. خیلی خوب بود. ممنون
نظر من قشر عظيمي از مردم 912 دارند وبه خاطر اينکه آنها سيم کارتشان را گرون خريدند و 1 سال هم منتظر بودند بنابراين آنها تعصب خاصي روي 912 دارند و اصلا نميتوانند قبول کنند که سيم کارت ارزانتر و مناسبتر هم بيايد
ولي من بااينکه هم 912 و هم تاليا وهم ايرانسل دارم اصلا اين طرز تفکر را ندارم چون دلم ميخواد ما هم مثل کشورهاي جهان اول پيشرفت کنيم و پيشرفت تو اينه که کالا ارزانتر و بهتر به دست مردم برسد![]()
به نظر من قشر عظيمي از مردم 912 دارند وبه خاطر اينکه آنها سيم کارتشان را گرون خريدند و 1 سال هم منتظر بودند بنابراين آنها تعصب خاصي روي 912 دارند و اصلا نميتوانند قبول کنند که سيم کارت ارزانتر و مناسبتر هم بيايد
ولي من بااينکه هم 912 و هم تاليا وهم ايرانسل دارم اصلا اين طرز تفکر را ندارم چون دلم ميخواد ما هم مثل کشورهاي جهان اول پيشرفت کنيم و پيشرفت تو اينه که کالا ارزانتر و بهتر به دست مردم برسد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)