تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شبکه مورد تایید شما کدام یک است؟

راي دهنده
600. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • IR-TCI

240 40.00%
  • Taliya

101 16.83%
  • Iran Cell

259 43.17%
صفحه 12 از 93 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 925

نام تاپيک: IR-TCI , Taliya , Iran Cell

پروفشنال +WarriorKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

قیمت خود سیم کارت چطور؟ اونم اعلام شده؟ اگر کسی مطلع شد لطف کنه اینجا بنویسه تا بقیه هم در جریان باشند

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

آقا چرا مشکل تراشی میکنید؟
    تاپیک موفقی زده شده. بذارید ببینیم دنیا دست کیه و بالاخره این اپراتورها به کجا میرسند
    بذارید اونایی که تو این تاپیک دارن کار میکنن کار کنند
    به تاپیک کمک نمیکنید چرا الکی این همه پست خودتو، بیشتر میکنی؟
    در مورد اینکه تالیا و ایرانسل بهتر از ir-tci سرویس دهی میکنند که شکی نیست
    تالیا و ایرانسل نیاز یه پشتیبانی دارند. اگر پشتیبانی بشند خیلی خیلی پیشرفت میکنند

در ضمن یه سوال؟ قیمت سیم کارتهای اعتباری ایرانسل چقدر هست؟
    من ساکن شیراز هستم. در شیراز چند امور مشترکین تالیا وجود داره؟
    من فقط گفتم که به جای اینکه توی هر پست بگن یکدفعه لینک صفحه رو بدن.
    در ضمن من می خوام پست هامو زاد کنم یا شما که در عرض چند دقیقه 3 تا پست پشت سر هم زدین. می تونستید با ویرایش هر پست مطالبتون رو توی یه پست بدین.
    واقعا نمی تونستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت Armagedon_2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من فقط گفتم که به جای اینکه توی هر پست بگن یکدفعه لینک صفحه رو بدن.
    در ضمن من می خوام پست هامو زاد کنم یا شما که در عرض چند دقیقه 3 تا پست پشت سر هم زدین. می تونستید با ویرایش هر پست مطالبتون رو توی یه پست بدین.
    واقعا نمی تونستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آقا همین یه تاپیک توش بچه بازی راه نیافتاده بود که اونم داره میشه مهد کودک. چرا دعوا میکنید؟
    Dark-Tranquility میتونست تو یه پست تمام سوالاتش رو بپرسه
    ولی شما هم پست الکی میدید خب. مثلا پست های خودت رو تو این تاپیک ببین. فقط سه بار گفتی ایرانسل خوبه. این warriorking بیچاره رای گیری رو برا چی گذاشته؟ خب یه بار رای بدید و یک بار هم نظرتون رو بیان کنید کافیه دیگه
    حالا دعوا نکنید عیب نداره

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ثبت نام از متقاضیان سیم کارت اعتباری تالیا آغاز شد

همزمان با توسعه شبکه مستقل تلفن همراه اعتباری کشور (تالیا) در مراکز 23 استان ، از روز شنبه نهم دی ماه ، دور جدید ثبت نام اینترنتی متقاضیان این نوع سیم کارت در شهرهای تهران ، مشهد و تبریز آغاز شد .
    به گزارش روابط عمومی شبکه مستقل تلفن همراه اعتباری کشور ، متقاضیان در این شهر ها می توانند با مراجعه به یکی از پایگاههای اطلاع رسانی تالیا با تکمیل فرم مشخصات خود ، کد ثبت نام دریافت کنند .
    دور جدید واگذاری این سیم کارت ها از بیست و سوم دی ماه شروع خواهد شد و متقاضیان به هنگام تکمیل فرم مشخصات خود می توانند زمان دریافت سیم کارتشان را نیز مشخص کنند.

صفحه ثبت نام:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه hmehraeen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    tehran

14

یکی بگه چطوری میشه با تالیا یا ایرانسل به شماره های ثابت sms زد مثلا 300005

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    خطوط اس ام اسی بدون پیش شماره (مانند 300500و 200100 و 100222) مربوط میشن به سه شرکت مگفا، رهیاب و یکی دیگه که اسمشو یادم رفته

این سه تا شرکت هر کدام به طور جداگانه تو تهران مشغول کارند... این شرکت ها، وارد کننده Gateway هایی بودند که توانایی ایجاد این خطوط رو دارند... یعنی این خطوط اصلا مربوط به مخابرات نمیشند، بلکه مخابرات فقط به این سه شرکت اجازه کار داده

حالا در مورد اینکه میشه با تالیا و ایرانسل به این خطوط SMS زد:
    شرکت مگفا که خطوط کد 3 رو واگذار میکنه به کل دریافت و ارسال SMS به تالیا و ایرانسل رو بسته
    شرکت رهیاب که کد 2 و اون یکی که کد 1 رو واگذار میکنند امکان دریافت SMS از شبکه تالیا و ایرانسل رو باز گذاشتند ولی هنوز بصورت کامل با این دو شبکه سازگار نشدند و ممکنه SMS شما از تالیا یا ایرانسل به این خطوط بره یا نه

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

مطلب فوق در کل به این معنیست:
    SMS شما از خطوط 0932 و 0935 به خطوط اس ام اسی با کد 3 نخواهد رفت
    SMS شما از خطوط 0932 و 0935 به خطوط اس ام اسی با کد 1 و 2 به احتمال 50% خواهد رفت

در آغاز فعالیت Armagedon_2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    خطوط اس ام اسی بدون پیش شماره (مانند 300500و 200100 و 100222) مربوط میشن به سه شرکت مگفا، رهیاب و یکی دیگه که اسمشو یادم رفته

این سه تا شرکت هر کدام به طور جداگانه تو تهران مشغول کارند... این شرکت ها، وارد کننده Gateway هایی بودند که توانایی ایجاد این خطوط رو دارند... یعنی این خطوط اصلا مربوط به مخابرات نمیشند، بلکه مخابرات فقط به این سه شرکت اجازه کار داده

حالا در مورد اینکه میشه با تالیا و ایرانسل به این خطوط SMS زد:
    شرکت مگفا که خطوط کد 3 رو واگذار میکنه به کل دریافت و ارسال SMS به تالیا و ایرانسل رو بسته
    شرکت رهیاب که کد 2 و اون یکی که کد 1 رو واگذار میکنند امکان دریافت SMS از شبکه تالیا و ایرانسل رو باز گذاشتند ولی هنوز بصورت کامل با این دو شبکه سازگار نشدند و ممکنه SMS شما از تالیا یا ایرانسل به این خطوط بره یا نه
    ایول. خیلی خوب بود. ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

2

نظر من قشر عظيمي از مردم 912 دارند وبه خاطر اينکه آنها سيم کارتشان را گرون خريدند و 1 سال هم منتظر بودند بنابراين آنها تعصب خاصي روي 912 دارند و اصلا نميتوانند قبول کنند که سيم کارت ارزانتر و مناسبتر هم بيايد

ولي من بااينکه هم 912 و هم تاليا وهم ايرانسل دارم اصلا اين طرز تفکر را ندارم چون دلم ميخواد ما هم مثل کشورهاي جهان اول پيشرفت کنيم و پيشرفت تو اينه که کالا ارزانتر و بهتر به دست مردم برسد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

2

به نظر من قشر عظيمي از مردم 912 دارند وبه خاطر اينکه آنها سيم کارتشان را گرون خريدند و 1 سال هم منتظر بودند بنابراين آنها تعصب خاصي روي 912 دارند و اصلا نميتوانند قبول کنند که سيم کارت ارزانتر و مناسبتر هم بيايد

ولي من بااينکه هم 912 و هم تاليا وهم ايرانسل دارم اصلا اين طرز تفکر را ندارم چون دلم ميخواد ما هم مثل کشورهاي جهان اول پيشرفت کنيم و پيشرفت تو اينه که کالا ارزانتر و بهتر به دست مردم برسد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •