ان90 نخرين حملش سختتونه ها
ان90 نخرين حملش سختتونه ها
من Username خودمو از Saman_23 به Saman-Tci عوض کردم اگه کسی بازم سوالی داشت در خدمتم
من که N90 داشتم نه در حملش مشکل داشتم نه در صدا و نه در دوربین
عکس های خوبی هم با گوشی گرفتم در حد تیم ملی.... صداشم با K750 که کل انداختیم به راحتی سوسکش کرد کیفیت صداش خیلی خوبه در ضمن اتفاقا باطری خوبی هم داره یعنی در مقایسه با دو تا ال سی دی ها خیلی خوب جواب می ده شاید بشه گفت فقط عیبش ویبره نداره همین ولی کیفیت فیلم برداریش عجیب خوبه حداقل سونی اریکسون حرفی برای گفتن در این مورد اصلا نداره .....
مزایا :دوربین خوب و قابل اطمینان – صدای خوب و شفاف – ظاهر خوب وزیبا و البته شکته شدن قالب ها که چشم هر بیننده ای را خیره می کند – کیفیت بالای صفحه نمایشمعایب :نداشتن ویبره – به علت بالا بودن رزولوشن صفحه نمایش بازی هایی که در گوشی های دیگر هجرا می شود را باید در ¼ صفحه خود مشاهده کنید ( البته اگر اهل بازی نیستید اصلا عیب محسوب نمی شود )لازم به ذکر است شارژر این گوشی با مدل های قبلی فرق دارد ولی نگران نباشید تبدیل آن را هم در جعبع می توانید مشاهده کنید .
لوازم درون جعبه :گوشی NOKIA N90 - بند چرمی – شارژر مخصوص – تبدیل شارژر – دستمال لکه گیری-هندسفری هدفن استریو – دفترچه های راهنما – cd - کابل اتصال به رایانه – مموری 64 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by shavci; 04-05-2007 at 16:11.
درست ميگي ولي برا من هيچ گوشي سنگين نيست و من با گوشي هاي سنگين بيشتر سازگارم مثل p910 و p990![]()
يه چيزه ديگه
شما ميدونستين كه n90 به اندازه p900 و تمام گوشي هاي سري p هستش ؟![]()
![]()
مقايسه ي دو گوشي از دوبرند مختلف كه نه رنج قيمتشون و نه كلاس كاريش و نه رده ي موجودش باهم برابر نيست كار اصلا خوبي نبستش ها....![]()
از لحاظ اندازه درست ميگي![]()
سلام
من يه مشكل دارم كه اميدوارم شما بتونيد بهم كمك كنيد.
فرض كنيد يه n90 هستش كه با هر سيم كارتي مسيج ميفرسته بجز سيم كارت شما و سيم كارت شما هم روي هر گوشي كه ميذاري مسيج مي فرسته لطفا بگيد علتش چيه.
ممنون
خوب مسيجتو فعال كن![]()
سلام خدمت دوستان
تورو خدا یکی این مشکل مارو حل کنه
میخواستم بدونم کسی هستش اینجا منو راهنمایی کنه که چطور میشه sms هارو رو کامپیوتر ذخیره یا Save کرد
اگه برای اینکار احتیاج به برنامه هستش لطف کنید برام لینکش رو بزارید اگه مراحل ذخیره سازی رو هم شفاف توضیح بدید ممنون میشم
موفق باشید
بهزاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)