تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 168 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزيز واقعا شرمنده. يك اشكال كوچك باعث اين مشكل براي بعضي از دوستان شده بود.
    حالا يه سؤال؟
    به نظر شما چرا براي بعضي از دوستان اين مشكل پيش اومده اما بعضي از دوستان بدون مشكل استفاده كردند؟
    دليلش اينه كه ويندوز ايكس پي من روي درايو d نصبه. در نتيجه اين فايل reg كه من گذاشتم هم براي كساني كه ويندوزشان در درايو d نصبه كار مي كنه و دوستاني كه مشكل براشون پيش اومده كساني هستند كه ويندوزشون روي درايوي غير از d مثلا c نصبه.
    حالا من 2 تا فايل مي گذارم.
    يك فايل براي دوستاني كه از فايل قبلي استفاده كرده و دچار مشكل شده اند كه با استفاده از اين فايل مشكلشون حل مي شه.
    فايل دوم براي كساني كه از اين به بعد مي خواهند از اين فايل استفاده كنند كه در اين فايل اون مشكل رفع شده و روي همه سيستم ها چه ويندوز در درايو c يا درايو d يا هر درايو ديگه اي نصب شده باشه كار مي كنه.

لينك دانلود فايل براي دوستاني كه با اجراي فايل قبلي با مشكل برخورد كرده اند:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لينك دانلود فايل براي دوستاني كه تازه مي خواهند از اين فايل استفاده كنند. در اين فايل درايو نصب ويندوز مهم نيست و روي هر سيستمي كار مي كنه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.من بعد از يکماه پستهای انتی ويروس رو خوندم .خيلی جالب بود.اقا مهدی که تا 1 ماهه پيش فقط ميگفت کاسپرسکی حالا ميگه ند.به نزر من ند 32 يکی از بدترين انتی ويروس هاست.شما 1 ويروس بگير ببينم ميتونه پاک کنه يا نه ويروسی که تو حافظه نشسته باشه رو نميتونه پاک کنه.در ضمن لطفا اينقدر زود نظرتونو 180 درجه عوض نکنيد.

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شهاب جون بگذار عرقت خشك شه بعد اظهارنظر كن!!!!
    از راه نرسيده همينطوري مي گي و مي ري؟
    همين الان هم اگه يه آنتي ويروس بهتر بياد من طرفدار اون مي شم.
    مگه تيم فوتباله كه روي پرسپوليس تعصب داشته باشم و بگم چه ببره و چه ببازه دوستش دارم؟!!!
    عزيز من وقتي بحث آنتي ويروس و امنيت باشه بايد تعصب رو كنار گذاشت. اون موقع كاسپرسكي بهترين بود (حداقل از نظر من و خيلي هاي ديگه) الان nod32 با ورژن جديدش بهترينه. ممكنه همين فردا يك آنتي ويروس بهتر از اين هم بياد. ما كه نمي گيم تا ابد اين آنتي ويروس بهترينه!!! ما مي گيم در حال حاضر بهترينه!!!

مطمئن باش خيلي روش كار كرديم كه به اين نتيجه رسيديم. از رو هوا كه حرف نزديم. پست هاي قبلي رو هم اگه خونده باشي مي بيني كه خيلي كارش درسته اين ورژن جديد!
    شما هم با مدرك حرف بزنيد. ما اين تاپيك رو ايجاد كرديم كه ديگه كسي نياد از راه نرسيده بگه من با اين آنتي ويروس حال نمي كنم يا از اون يكي خوشم نمي آد. اگه دليل داري با ذكر دليل و مدرك صحبت كن.

در ضمن عزيز من هر طور راحتي همونطور حال كن. كسي شما رو به استفاده از هيچ آنتي ويروسي اجبار نكرده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimaoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان فایل update برای سرور beta5 از کار افتاده...مثل اینکه یوزرنیم می خواهد....مهدی جان لطفا راهنمائی فرمائید.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

بابا كي ميخواين دست از سر اين كل كل بازي بردارين
    بنده خدا مهدي بست راست ميگه ديگه مديران سايت هم بيچاره ها چقدر از ما خواستند كه بيخود بحث را به بيراه نبريم
    بيا اينم يه دونه ويروس كه نود ميتونه پاكش كنه ويروس jeefo البته نود ضعيف و نحيف فقط ميتونه اينو پاك كنه و از پاك كردن بقيه ويروسها عاجزه ميفهمي كه چي ميگم :mrgreen:
    شما هم لطفا بي مدرك نيا از نقاط ضعف و قوت ضد ويروسها حرف نزن
    بازم ميگم نود اين يه موردم شانسي تونست پاكش كنه عددي نيست اصلا
    ببين عزيز من ما اصلا تعصب نداريم
    همين الان خبر رسيد كه آپديت نود كار نميكنه
    خوب اگه استمرار داشته باشه شك نكن كه يه لحظه هم ديگه نود رو نگه نمي داريم
    تازه شما ميشه بفرمايي كه تخصصت چيه كه مياي ميگي نود بدترين آنتي ويروسه

پروفشنال arkadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

مهدی جان NOD32 من تا امروز اپدیت می شد(با همون کرکی که گذاشته بودی)ولی حالا یوزر و پسورد می خواد،چیکارش کنم.یوزر و پسورد هایی هم که دارم کار نمیدند. :roll:

پروفشنال arkadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

بابا این nod هم کارش معلوم نیست الان بدون اینکه یوزر و پسورد بهش بدم واسه خودش دوباره اپدیت شد با همون کرک مهدی جان. :mrgreen: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
    البته کرک ورژن 2 را روی این امتحان کردم مثل اینکه کار میده.

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

بدون شـــــــــــــــرح

برای اطلاعات بیشتر و دقیق تر این فایل PDF پایین رو که همه آنتی ویروسها و آنتی تروجانها در این فایل پی دی اف نتیجه تستشون نشون داده شده است رو دانلود کنید.با حجم 126 کیلو بایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال borzou_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    پشت هیچستا نم

پيش فرض

سلام
    من امتحان کردم این پسورد ویوزرنیم هم برای من کار نداد
    لطفا اگر کسی راه حلی داشت مرقوم بفرماید
    درضمن از اقا مهدی ودیگر دوستان که دنبال راه حل این مشکل هستند ممنونم
    موفق باشید

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام.
    واقعا ممنونم كه جواب سوال من را داديد.اينقدر غرق در اثبات خوب بودن و بد بودن انتي ويروسها هستيد كه متوجه سوال و مشكل حداقل من كه نشديد.
    در هر حال اگر كسي دوست داشت يه نظر هم درباره انتي ويروس sophos بده(يه نگاهي به چند خط بالاتر بندازيد).

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •