دوستان بازي براي پي سي نمياد من خودم ايكس باكس دارم ولي ميگم براي پي سي ساپورت نكنند بهتره تا اعتبار ايكس باكس بره بالا.
دوستان بازي براي پي سي نمياد من خودم ايكس باكس دارم ولي ميگم براي پي سي ساپورت نكنند بهتره تا اعتبار ايكس باكس بره بالا.
من خودم ايكس باكس دارم ... ميگم PC رو ساپورت كنه بهتره تا تعداد بيشتری اين شاهكار رو بازی كنن و ازش لذت ببرن
بر اساس سایت بازی , Alan Wake برای PC و X360 در بهار 2010 منتشر میشه!دوستان بازي براي پي سي نمياد من خودم ايكس باكس دارم ولي ميگم براي پي سي ساپورت نكنند بهتره تا اعتبار ايكس باكس بره بالا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بحث کنسول و PC رو هم راه نندازید!Alan Wake, under development for Xbox360 and Windows
ممنون!
مایکرو سافت بهترین کار رو کرد هرچی بشه معلومه جبهه خاصی به سونی گرفته و انگار یه جورایی داره سونی رو تحریم میکنه !
البته من هم طرفدار سونیم و هم طرفدار مایکرسافت !
من هم 360 دارم و هم پی سی ! ولی با این کار داره اعتبار مایکروسافت میره بالا ! این مهم تره!
با تشکر ، خشایار
-----------------------------------
مسعود جان اگه خواستی این پست رو ببپاک با پستت همزمان شد !! ببخشید
البته توجه داشته باشید انحصاری 360 و ویستا هست یعنی روی اکس پی اجرا نمیشه دوستان!!
این جور که من شنیدم دیگه نیاز به نصب هم نیست با گذاشتن دی وی دی خودش اجرا میشه ! مثل کنسول !لبته توجه داشته باشید انحصاری 360 و ویستا هست یعنی روی اکس پی اجرا نمیشه دوستان!!
با تشکر ،خشایار
Remedy هم گفته كه بين نسخه ی PC و X360 فرق نميزاره ... داره به قولش هم عمل ميكنه ولی چند وقت پيش اعلام
كرد فعلا روی نسخه ی X360 تمركز كردن ... شايد واسه PC تأخير بخوره ( فكر نكنم اينطوری بشه )
بابا کو تا عید دیگه !! spring 2010 فک کنم انقد تاخیر زدن که دوتا رو هم زمان بدن بیرون !Remedy هم گفته كه بين نسخه ی PC و X360 فرق نميزاره ... داره به قولش هم عمل ميكنه ولی چند وقت پيش اعلام
كرد فعلا روی نسخه ی X360 تمركز كردن ... شايد واسه PC تأخير بخوره ( فكر نكنم اينطوری بشه )
با تشکر ، خشایار
اگه دوباره تأخير بزنن ميريم تظاهرات ميكنيم![]()
100 درصد تایید میشه
خشایار جون چی شد به سم فیشر خیانت کردی آلن ویکی شدی؟(نکن این کارو یه خدا سم عشق هست کمی تامل کن جیگر)
بله معلومه که تظاهرات میکنیم البته دوستان توجه داشته باشند که شروع کار رسمی آلن ویک 31 دسامبر 2005 بود !!!
البته در بهار 2010 هم just cause 2 مییاد که اونم میترکونه و هیجان انگیز هست بدون مشکلات قبلی(چه شود)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)