راستی من توی مشهد که زیرو رو کردم نتونستم هدست بلوتوث استریو پیدا کنم
از شهاب میخوام برام آمار بگیره این وسیله اصلا توی ایران هست که ما دنبالش بگردیم یا اینکه بگم برام از یه جای دیگه بفرستند
اگه هست لطفا قیمت و آدرس رو برام بنویس
راستی من توی مشهد که زیرو رو کردم نتونستم هدست بلوتوث استریو پیدا کنم
از شهاب میخوام برام آمار بگیره این وسیله اصلا توی ایران هست که ما دنبالش بگردیم یا اینکه بگم برام از یه جای دیگه بفرستند
اگه هست لطفا قیمت و آدرس رو برام بنویس
گرفتم چی شد. ولی تا حالا به این برنامه بر نخوردم.
چشم.
می پرسم و خبرش رو میدم ولی چون هر روز کلاس دارم، معلوم نیست کی وقت داشته باشم.
برای هدست بلوتوث زحمت نکشید من هر چی گشتم نبود که نبود زنگ زدم پارس قائم گفت باید توی همون بازار پیدا کنی ما نداریم . گفت قیمتش هم حدود 70 80 تومن
پس با این حساب باید بگم برام بیارند , حداقل فکر کنم اینطوری یه پول اضافه ای پیاده میشم
حالا هر کی میخواد سفارش بده براش بیارم , از اونطرف آب
اولاً برنامه اش به سامسونگ می خوره؟ گلاً واسه چه گوشی هاییه؟
دوماً مایه اش چقدر میشه؟
آقا شهاب این دیگه چه حرفی . از شما بعید یکی از خوبی های سامسونگ اینه سیستم a2dp داره که تازه نوکیا سونی دارن روی گوشیاشون میزارن . بله به دی 600 و دی 820 و دی 900 و ... میخوره . این که پارس قائمی گفت 70 80 تومنه . من که این هدست رو احتیاج دارم ولی پول ندارم فعلا .
شرمنده. اصلاً نمی دونم این حرف مال کدوم بحث بوده که اشتباهی اینجا آورده شده!!!!!!
هدست بلوتعوث به کجا رسید ؟؟ کسی خرید؟
من تو جمهوری پرسیدم یکی گفت برو فروشگاه ساحل اما من نرفتم !
ایول برو همون فروشگاه ساحل اگه گیر آوردی من هم میخوام .
بیا اینجا اعلان کن پیدا کردی بهت میگم چطوری برام بفرستی .
سلام بچه ها
من یه مشکلی دارم ولی مطمین نیستم جای طرح کردنش اینجاست یا نه ... برادر من یه گوشی D 500 داره ، ولی یه مشکلی براش ایجاد شده وقتی که میخواد Sms تایپ کنه و حرف " ب " رو بزنه دستگاه قفل میکنه البته این مشکل فقط در مورد عدد " 1 "" ایجاد میشه . برای شماره گیری هم مشکلی ایجاد نمیشه. ( میدونید که برای Sms زدن به زبان فارسی وقتی که میخوایم حرف ""ب"" رو تایپ کنیم باید دکمه شماره "" 2"" رو بزنیم تا حروفی رو که روی اون هست نمایش بده( از ب تا ث به ترتیب با شماره های 1-2-3-4) بعد برای اینکه حرف """ ب "" رو تایپ کنیم با ید شماره "" 1 """ رو بزنیم که دقیقاً اینجا با فشار دادن شماره """1 "" گوشی قفل میکنه ... ) حالا کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)