نه عزیز درست نیست ولی امید وارم با کمک اقا سودا درست بشه الان وقت ندارم مشکلاتشو بنویسم باید برم دانشگاه وقت کردم مینویسم شاید اقا سودابتونه درستش کنه![]()
نه عزیز درست نیست ولی امید وارم با کمک اقا سودا درست بشه الان وقت ندارم مشکلاتشو بنویسم باید برم دانشگاه وقت کردم مینویسم شاید اقا سودابتونه درستش کنه![]()
البته شما هم میتونید امتحان کنید کرک سودا جان فقط نمیذاره به اینترنت وصل بشه کرک حجم خیلی کمی داره میتونید امتحانش کنید هر مشکلی هم که ایجاد شد (که میشه) 1 بار دیگه برنامرو نسب کنید مشکلش حل میشه بازم از سودا ممنونم :P
فکر کنم سودا اگر واقعا میخاد روش وقت بذاره بهتره خودش هلپ برنامرو بخمنه
اولین مشکلش اینه که فقط نمی خاد به اینترنت وصل بشه
ولی رجیستر نمیشه و نتنها گزینه های دیگه اون برای مثلا سی دی فعال نمیشه بلکه همون کاری که ورژن موقت میتونه انجام بده دیگه انجام نمیده
سودا من تو کار کرک سررشته ندارم و نمیدونم چکار کردی ولی فکر کنم بهتره برای کرک کردنش فقط به سورس اون در حالت اف لاین نگاه نکنی وقتی داره به اینترنت وصل میشه ببین به چکار میکنه :P
البته دوست خوب همون جور كه فرمودي فعلا پروژه دانشگاه دارم و وقت هم ندارمنوشته شده توسط mrhamzeh
البته اونجور تر و تميز روشنمون نكردي كه چه كار هايي رو ميكنه و چه كار هايي رو نميكنه
يعني من بايد چي كار كنم
چند تا عكس از محدوديتها و پيغام هايي كه ميده و نمذاره يه كار خاص رو انجام بدي آپلود كني فكر كنم خيلي خوب باشه
تازه دوستان ناقلا سر ما رو شيره ميمالين ديگه باشه يك صفر به نفع شما
اينجور كه شما مي فرمودين كه كارش خوبه و دنبال كركشين من گفتم الان همتون دارينش ولي اينجور كه از صحبتهاي دوستم نستا بر ميآد من اولين نفر بودم كه دانلودش كردم بااستناد به اينكه نستا جان فرمودن آقا كركشو امتحان كن اگه كار كرد ما هم دانلود كنيم
اي ناقلاها:twisted:
سودا بگو پروژت چیه کمک میخای یا نه شاید یکی هم سررشته داشته باشه به تو کمک کنه فعلا مزاحمت نمیشم پروژ بده
بعدش 1 ندا بده
آقا خيلي خيلي ممنوننوشته شده توسط mrhamzeh
حتي اگه نشه به من تو پروژه كمك كنين خيلي خوشحال شدم كه به فكر من هستين
واقعا دلگرم شدم
ممنونم
پروژم در رابطه با ic simulator و ساختن محيط اينتر اكتيو و شبيه سازي اكثر خطاها در محيط عادي در محيط كامپيوتر ميباشد
اگه كمك كنين كه خيلي لطف كردين
سلام سودا جان رشته شما چی هست این هم اگه بگی ممنون میشم؟نوشته شده توسط soda
رشته من ماكاروني سميرا هستش چطور مگه ؟
قفل نرم افزار آزمون يار رو شكوندين؟ با Clone CD نصفه و نيمه اجرا ميشه لطفا كمك كنيد :oops:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)