کسی میتونه آموزش فلش کردن k810i رو بزاره .تو صفحه اول که همش درباره k750 و...گفته بود ما هم گیج شدیم
در ضمن:تو فلش نوع فریم ویر هم مهمه
کسی میتونه آموزش فلش کردن k810i رو بزاره .تو صفحه اول که همش درباره k750 و...گفته بود ما هم گیج شدیم
در ضمن:تو فلش نوع فریم ویر هم مهمه
دوست عزيز گوشي k810 به اين نوع مدل ها ميتوني تبديل كني....
K810 => W880
K810 => W660
فريمورش ديگه بستگي به خودت داره كه كدوم از اين فريمورها كاراي زيادي ميشه باهاش كرد
موفق باشيد!![]()
از مدیران عزیز بخاطر مهم کردن این تاپیک سپاسگزارم
یا حق (:
چی
یعنی ما گوشیمونو میدیم فلش کنن به w880 یا w660 تبدیل میکنن![]()
اگه با برنامه هك اشنايي داري ميتوني k810 خودت رو به اين نوع گوشي ها تبديل كني....
يا ببري مغازه هاي كه هك ميكنن....
اگه خودت اين كارو كني بهتره....فريمورهاي اين دو مدل رو دانلود كن و با برنامه ستول رو گوشيت فلش كن
![]()
آقا ببخشید ولی من نمیخام گوشیم تبدیل شه به w880 یا w660
یکی گفته بود که فلش مثل عوض کردن ویندوز تو کامپیوتره واگه گوشی رو فلش کنی انگا دو باره ویندوز رو گوشی ت نصب کردی و خیلی از مشکلات گوشیت رفع میشه
حالا کسی میتونه طریقه فلش کا810 رو مرحله به مرحله برا من بزاره
ثواب داره به خدا
تو اين تايپك فايل هاي main & fs گوشيت هست اونا رو دانلود كن و كاراي كه گفته شده رو گوشيت انجام بده....تو اين تاپيك هم اموزش برنامه ستول هست هم لينك دانلود برنامه ستول...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا من هرچی تو این top sony دانلودمی زنم دانلود نمی کنه یکی یه لینک راحتر بدهw550i
بايد عضو بشي تا بتوني دانلود كني!!!بايد ثبت نام كني و اسم كاربري و پسوردت رو وارد كني تا بتوني دانلود كني از اين اسم كاربري و پسورد استفاده كن !!!
اسم كاربري:p30world
پسورد:123456789
موفق باشيد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)