ممنونم از پاسخ شما. یه خواهش دیگه لینک دانلود 196 جناب صابر رو و همچنین لینک صفحه ای که به صورت تصویری 4 تا سیم به مودم لحیم کرده رو نشون داده .بدید ممنون میشم
ممنونم از پاسخ شما. یه خواهش دیگه لینک دانلود 196 جناب صابر رو و همچنین لینک صفحه ای که به صورت تصویری 4 تا سیم به مودم لحیم کرده رو نشون داده .بدید ممنون میشم
این لینک فریمور جناب صابر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینم آموزش و فایل های لودر و غیره...
صمیمانه از راهنمایی شما متشکرم. من فایل فریمور رو دانلود کردم. و چون از اول مودم به صورت انلاک خریدم و از طریق برنامه اندروید هووایی هم انلاک بودنش رو بررسی کردم پس تنها باید چهار تا سیم لحیم کنم و ببخشید باز می پرسم بعدش که لحیم کردم و ویندوز دستگاه جدید رو شناسایی کرد. مراحل بعد چه کار کنم که فایل .bin رو اجرا کنم(به این علت باز پرسیدم چون مراحل بعدی که تو او صفحه دارای تصویر سیم لحیم شده بود برام فرستادید برای انلاک کردن بود)
سپاس فراوان دوست گرامی
طبق اموزش اول لودر رو اجرا کنید و مودم رو به حالت دانلودینگ ببرید و بعد فریمور رو اجرا کنید . در داخل اموزش ها موجود هست . اموزش نصب فریمور ویرایش سوم یا همان روش دوم انلاک مودم شامل همان روش نصب فریمور هم میشود و فرقی ندارد.
بسیار متشکرم از تمامی راهنمایی هایی که انجام دادید
در پایان ممنون میشم فابل لودر , درایور رو هم در اختیارم قرار بدید چون به نظر میرسه لینک دانلود لودر حذف شده.
Last edited by bobi910; 30-01-2019 at 23:37.
آقا صابر عزیز تشکر بی نهایت از شما و تمامی دوستان که منو راهنمایی کردید. اتفاقا دیشب شروع کردم به باز کردن مودم چهار تا پیچ داشت باز کردم اما هر چی زور زدم باز نمیشد نمیدونم این مودم b612s چرا آنقدر چقره لامصب. آنقدر زور زدم یه قسمت هاییش ترک خورد. نمیدونم والا چرا پس اینجوری شد دو پیچ تو قاب پشتش کتار آنتن خارجی داشت دوتا هم زیر دستگاه. نکنه دستگاه رو با چسب چسبوند به هم کسی از دوستان به این مشکل بر نخوردن؟؟
یک کنترل تلویزیون یا دی وی دی پلیر تا به حال خودتون باز کردید ؟ همونطوری باز میشه فقط کمی سفت تر و خشک تر هست باید دقت زیاد بکنید و از ابزاری مثل کارت تلفن یا پوکه سیم کارت استفاده کنید و هدف دراوردن قسمت رویه مودم و ازاد کردن خارهای رویه از پشته مودم هست .
قاب رویی رو باز میکنی دیگه؟ پشتی بار نمیشه ها چند تا پیچ از داخل داره
باسلام
چن وقت پیش مودمم توسط خود ایرانسل اپدیت شد به اخرین نسخه
ولی امروز با فایلای قدیمی که دوستان تو سایت قرارا داده بودن انلاکش کردم،و موفق هم بود
اما الان ورژن 192 شده
و من میخوام که دوباره به اخرین نسخه اپگرید کنم
مدل مودم tf-i60
با تشکر
لپ کلام(اپدیت مودم انلاک شده از 192 به اخرین نسخه،که خودش اول 196 بوده)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)