تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 52 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 511

نام تاپيک: FC Barcelona | بلوگرانا | فصل 19-2018

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مارادونا خطاب به مسی: بی‌فایدست که سعی کنید از کسی که قبل از هر بازی ۲۰ بار میره دستشویی، یه رهبر بسازین. دیگر مسی را نپرستید، او در بارسلونا یه چیزی هست، در آرژانتین چیز دیگری.

It's useless to make a leader of a guy who goes to the bathroom 20 times before a game. Don't worship Messi anymore. Messi at Barcelona is one thing and with Argentina he is another one

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مارادونا: بعضی‌ها می‌خواهند من را مقابل مسی قرار بدهند

دیگو آرماندو مارادونا، اسطوره فوتبال آرژانتین، درباره صحبت‌های جنجالی اش راجع به مسی شفاف سازی انجام داد.

من می‌دانم لیونل مسی کیست، می‌دانم که او بهترین بازیکن جهان است. اگر 20 بازیکن هم قبل بازی به دستشویی بروند، من هیچگاه نامی از مسی نخواهم آورد. اتفاقی که افتاده این است که آنها می‌خواهند من را مقابل مسی قرار دهند. رابطه دوستانه من و مسی خیلی فراتر از چیزی است که خبرنگاران بتوانند راجع به آن بنویسند، به نظر من رابطه ما بزرگترین چیز در دنیاست.

همین مونده بود مارادونا شلنگ رو بگیره رو رئالی ها که ذوق کرده بودن

2. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

در مورد بازی دیشب حقیقتا مسی تو یه ربع نسخه سویا رو پیچید . پاس های سوآرز رو دیدید دیشب !!! ضعف تمام کنندگیش رو با پاس های فوق العادش این فصل پوشونده فعلا .
    و اما سوآرز ... حقیقتا از لحاظ فینیشینگ چند لول با سطحی که ازش انتظار داریم فاصله داره . ولی این دامی هاش ، پرس های سریعش ، پاس های تک ضربش و ... رو بعید میدونم مهاجم دیگه ای بتونه انجام بده . هرچند به استیلش نمیخوره ولی خیلی باهوشه
    اینارو نقل قول کردم که دیگه از پاس های سوآرز نگم ! فوق العادس فقط همین .

آلبا هم در غیاب یار همیشگی خودش شب درخشانی رو داشت . بدجور انریکه رو لای منگنه گذاشته با این بازیا . ولی من از تصمیمش حمایت میکنم . مخصوصا اگه بوسکتس هم دعوت نکنه خودم دوباره طرفدارش میشم !

قبلا خیلی گفتم سرجیو بعد مسی مهمترین بازیکن بارساس . هرچقد ازش بگم کم گفتم . یه فوتبالیست تمام عیار . بازوبند هم خیلی بهش میومد .

لنگلت و پیکه برخلاف بازی های چند هفته قبل رو فرم بودن . 2 بازی اخیر خط دفاعی واقعا گل کاشت . امیدوارم ال کلاسیکو هم همین فرم رو حفظ کنن .

بهترین بازیکن امشب هم هرچند منطقی باید بگیم آلبا ولی قطعا برای من سوآرز بود . این بشر در بدترین شرایطش هم دست از تلاش برنمیداره . امیدوارم بعد از چندتا ال کلاسیکو که گل نزده پاش به گلزنی باز بشه و استارتی بشه برا یه سال فوق العاده .

پ.ن : راستی خیلی حال کردم که رافینیا گلو زد . یه آب سردی بود بر پیکر مدیرای اینتر
    Last edited by omidscafild; 25-10-2018 at 01:02.

4. 5 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خیلی خیلی از اینتر سر بودیم.
    ورزشی نویس ها هم بهتره کمتر مطلبب طنز بنویسن. ایکاردی در برابر مسی!!!ا اصلا می فهمن دارن کی رو با کی مقایسه میکنن. ایکاردی در بهترین شرایط باید با کریم بنزما مقایسه بشه. یارو n ساله تو اینتره هر فصل اون جلو وامیسه و 1/3 موقعیت هاش رو گل میکنه اونوقت دارن با خدا مقایسه اش میکنن.

دیشب بنظرم بهترین ها به ترتیب آلبا، بوسکتس و سوارز بودن.

من هم واقعا حال کردم رافینیا گل زد. بازی خوبی هم کرد. اینتر میخواست مفت خری کنه.

6. 4 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سوارز اون موقعیت آخرو گل می کرد شب خوبمون تکمیل میشد

دو تصویر از بازی دیشب

و پیام کاپیتان مسی به تیم

زندگی کردن و لذت بردن در کنار شما چقدر خوب است. به تیم بابت این پیروزی فوق العاده تبریک می گویم.

8. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

پاری سن ژرمن به شدت خواهان جذب وینگر فرانسوی بارسلوناست.

طرفداری - پاری سن ژرمن در رویای جذب عثمان دمبله از بارسلوناست. به گزارش پاریس یونایتد، گرچه برای اطمینان دادن کمی زود است اما پی اس جی از طریق مدیرورزشی‌اش، آنترو هنریکه اولین تماس‌ها را با اطرافیان عثمان دمبله برقرار کرده است. پاری سن ژرمن پس از ناکامی در جذب انگولو کانته به سراغ مهاجم چند پسته بارسلونا رفته‌اند. علاقه پاریس بسیار جدی است. هنریکه اخیرا مذاکراتی با اطرافیان دمبله داشته و با حمایت ناصر الخلیفی، این تماس‌ها چندین برابر هم شده است. به گفته این منبع موثق، پاریسی‌ها در سال 2015 و زمانی که دمبله همچنان در رن بازی می‌کرد هم به دنبال جذب او بودند اما عثمان به همان دلیلی که پیشنهاد بارسا را رد کرد، علاقه پی اس جی را هم نادیده گرفت و راهی دورتموند شد. دلیل اصلی این تصمیم هم تماس توماس توخل، سرمربی وقت زردها بود که دمبله را متقاعد کرد بازی در سیگنال ایدونا پارک، بهترین گزینه است. توخلی که پس از انتصابش به عنوان سرمربی پاری سن ژرمن، تاکنون بارها با دمبله تماس گرفته تا هم به او بابت پیشرفتش تبریک بگوید و هم از علاقه‌اش به کار کردن دوباره با دمبله بگوید. پاری سن ژرمن روی رابطه عالی دمبله با توخل حساب کرده و البته فرانسوی بودن این بازیکن باعث شده باشگاه به جذب او بسیار علاقه مند باشد. گرچه این باشگاه خیلی خوب می‌داند کار بسیار سختی برای راضی کردن بارسلونا خواهد داشت. دمبله روز گذشته اعلام کرد در بارسا می‌ماند. قیمت این بازیکن چیزی بیشتر از 100 میلیون یورو برآورد می‌شود.

پ . ن : بشخصه راضيم دمبله رو بديم 50 تا هم سر بديم و امباپه رو بخريم تا جاي نيمار رو پر كنه برامون !

تو باز يهاي پيش فصل پتانسيل مالكوم رو خيلي بيشتر از دمبله ديدم اونم بازيكني كه با 40 ميليون اومد!
    حدود چند ماه قبل اين پست رو در مورد دمبله ارسال كردم و الانم كم كم داره اين حرف من درستيش ثابت ميشه . از اول هم با خريد دمبله موافق نبودم الانشم فروش فوريش رو كاملا به نفع بارسا ميدونم ! دمبله در بهترين فرمش ( بهترين فرمش ) نهايت بتونه بشه چيزي شبيه روبينيو رئال كه خيلي زود هم از سطح اول اروپا محو شد !

بشخصه با برگشت نيمار و فروش دمبله به پاريس و دادن حتي 120 ميليون سر موافقم بازشگت نيمار و خريد يه مهاجم نوك درجه يك و اضافه شدن ديليخت و دي يانگ ميتونه بارسا رو تا سال ها بيمه كنه !

بشخصه مالكوم رو با اولويت بالا ترجيح ميدم به دمبله كه حتي يك به يك رو هم نميتونه رد كنه ! فقط موندم والورده چرا به مالكوم بازي نميده ! هر چند به شخصه به خود والورده هم هچ اميدي ندارم و در حد بارسا نميدونمش !

10. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تراشتگن: یادگیری زبان اسپانیایی نشانه احترامم به بارسلونا است

مارک آندره تراشتگن، دروازه بان ملی پوش آلمانی بارسلونا از دلیل تعهدش به یادگیری و صحبت به زبان اسپانیایی می‌گوید.

تراشتگن که ارزش‌هایش را نزد هواداران بارسلونا ثابت کرده و به یک دروازه بان شش دانگ تبدیل شده، یکی از بهترین خریدهای دهه اخیر باشگاه محسوب می‌شود. یکی از آخرین خریدهای زوبی زارتا. نکته جالب در مورد تراشتگن این است که او بلافاصله زبان اسپانیایی را یاد گرفت و مدت‌هاست به راحتی به این زبان صحبت می‌کند. به گزارش مارکا، تراشتگن می‌گوید:

اینکه تلاش کردم خیلی زود زبان اسپانیایی را یاد بگیرم، بخشی از احترام من برای افرادی است که در باشگاه کار می‌کنند. این کمترین کاری است که از دستم برمی آمد. خوشحالم چون هر روز چیزهای بیشتری از این زبان یاد می‌گیرم. همه چیز به آرامی پیش رفت. عاشق زمانی هستم که اشتباهم در اسپانیایی حرف زدن را تصحیح می‌کنند یا کمک می‌کنند تا کلمه درست را استفاده کنم. اسپانیایی یاد گرفتم چون احساس می‌کنم برای جایی که در آن زندگی می‌کنم؛ جایی که به آن تعلق دارم و البته برای درک بیشتر فرهنگ شهر، لازم است زبانش را بدانید.

به نظرم هماهنگی با بارسا برایم سخت نبود. عاشق سبک بازی تیم و فلسفه‌اش هستم. عاشق ذهنیت بازیکنان.

انتقال به بارسلونا؟ برای 19 سال در گلادباخ بودم. گلادباخ خانه‌ام بود؛ تیم و شهر محبوبم. ناگهان سر و کله آندونی زوبی زارتا پیدا شد. سپس من و او در هتلی در آلمان ملاقات کردیم. آنجا به من توضیح داد که دروازه‌بان بارسلونا بودن یعنی چه؛ از تاریخ باشگاه برایم گفت و از انتظاراتی که از من می‌رود. زوبی زارتا فرد فوق العاده‌ای است. من هرگز به بارسلونا نیامده بودم ولی او تمام جزئيات را به من گفت و بعدها دیدم دقیقا همان چیزی است که زوبی می‌گفت. پیشنهادش را پذیرفتم و تصمیم گرفتم یک گام دیگر در زندگی‌ام را تجربه کنم. تصمیم درستی بود.

نارضایتی من از وضعیت موجود در بارسلونا و رقابت موجود در پست دروازه بانی چیزی نیست که بتوان کتمان کرد. به عنوان کسی که دوست دارد در تک تک بازی‌ها حضور داشته باشد، نیمکت نشینی برایم آسان نبود. رقابت با کلودیو براوو هم آسان نبود. تکذیب نمی‌کنم که زمانی به جدایی فکر می‌کردم. به دنبال راه حل بودم چون شما می‌دیدید که باشگاه می‌گفت: نگران نباش مارک. به تو بی نهایت اعتماد داریم. سال‌ها اینجا خواهی بود و از عملکردت راضی هستیم. بعد می‌دیدی که در واقعیت این گونه نیست. در این باره زیاد با لوئيز انریکه حرف زدم ولی او هم می‌دید که براوو چقدر خوب کار می‌کند. پس از سپری شدن دو فصل، وضعیت نیاز به یک راه حل دائمی داشت. نهایتا به نظرم اتفاقی افتاد که مورد پسند من و کلودیو بود.

دروازه بان مدرن؟ هر گلری با دیگری متفاوت است و در هیچ سبکی نمی‌توان گفت یکی بهتر از دیگری است. البته که اولین وظیفه یک دروازه بان، مهار توپ است. در بارسلونا هم همین است اما به خاطر فلسفه بازی تیم، شما باید بازی با پای خوبی هم داشته باشد. تنی چند از بهترین دروازه بانان دنیا را در لالیگا داریم. همه آنها از نظر من خوب هستند و به خوبی با سبک بازی تیم‌هایشان وفق پیدا کرده‌اند. به عنوان مثال اوبلاک از نظر من دروازه بانی بی نقص برای اتلتیکو مادرید است؛ درست مثل ادرسون برای منچسترسیتی.

ال کلاسیکو بدون رونالدو؟ من روی یک بازیکن خاص تمرکز نمی‌کنم. مادرید بازیکنان بسیار خوبی دارد که هر کدام باکیفیت هستند. واقعیت این است که کریستیانو بازیکن بسیار مهمی برای رئال مادرید بود و گل‌های زیادی برای این تیم ‌می‌زد و آنها مطمئنا غیبت او را احساس خواهند کرد. خواهیم دید رئال چطور با جدایی رونالدو کنار می آید. مهم این است که روی عملکرد خودمان تمرکز کنیم و فصلی فوق العاده رقم بزنیم چون با ترکیبی که داریم، می‌توانیم بهتر از هر تیم دیگری باشیم و به اهدافمان برسیم.

12. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هفته 10 لالیگا اسپانیا

بارسلونا

تراشتگن، سرجی روبرتو، پیکه، لانگله، آلبا، بوسکتس، راکیتیچ، آرتور، رافینیا، کوتینیو، سوارز

ذخیره: سمدو، دمبله، سیلسن، مالکوم، مونیر، آرتورو ویدال، چومی

مصدومین: ساموئل اومتیتی، توماس فرمائلن، لیونل مسی

رئال مادرید

کورتوا، ناچو، مارسلو، راموس، واران، کاسیمیرو، کروس، مودریچ، ایسکو، بیل، بنزما

مصدومین: دنی کارواخال

14. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

آقا تبریک!

انتظارشو داشتم بازی قشنگی بشه ولی نه تا این حد! قشنگ آدم داشت بازی بین دو تا تیمو می دید؛ هر بازیکن به اندازه ی خودش تاثیرشو می ذاشت. فرقش با الکلاسیکو های قبلی این بود که دیگه قشنگی کلی بازی محو رقابت مسی و رونالدو نشد و تمام دوئل ها قشنگ به چشم اومد. مخصوصا سوارز و بنزما که امشب یکیشون تیم خودشو به باد داد اون یکی تیم مقابلو. من هنوز موندم اون هد سوارز چجوری گل شد!

امشب بازم آلبا عالی بود؛ حیف که ذخیره مطمئنی براش نداریم. مصدوم بشه، قشنگ تیم از اون سمت فلج میشه. با کوتینیو زوج فوق العاده ای رو ساختن. دمبله که اومد داخل، بهترم شد اون سمت.
    رئال اگه فشار اول نیمه دومو ادامه میداد به احتمال زیاد می باختیم ولی اون تیرکی که سوارز زد خیلی شیک عقبشون کشوند.
    خط دفاعی ام امشب کم اشتباه بود. از همه ی اینا که بگذریم، می رسیم به آرتور که داخل نیمه اول، شاهکار کرد این پسر! تا اواسط نیمه بود فک کنم که آمار 100 درصد پاس صحیح رو داشت. هر چند نیمه دوم فشار روش زیاد شد و توپ زیاد لو داد.

و چه عشقی کردم که ویدال گل زد!!! و بیش از اون به خاطر اینکه بعد مدت ها دارم می بینم بدون مسی، کار پیش می ره. این یعنی استراحت های زیاد به مسی در طول فصل، تیم رو از روند برد نمی ندازه؛ برسونید به دکتر والورده اینو یادش نره و گند نزنه به انرژی کاپیتان تو یو سی ال ...

16. 10 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من خجالت کشیدم. هر کی از راه می رسید یدونه می زد

فقط جای مسی خالی بود لایی بندازه

رئالی های عزیز ار داور دلخور نباشن

می خواست

VAR نمی ذاشت

می خواست

VAR نمی ذاشت

18. 12 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen14014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سوارز سنگ تموم گذاشت واقعا اون چیپ انتظار نداشتم .

دانلود گلها و خلاصه بازی با گزارش محشر عصام الشوالی گزارشگر شبکه بیین :

.

20. 9 کاربر از mohsen14014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •