تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 27 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 266

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2017-2018 | نیمه نهایی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یوپ هاینکس: تیمی قهرمان چمپیونز لیگ می شود که یکدست تر باشد؛ نگران داوری مسابقه با رئال مادرید نیستم

کنفرانس مطبوعاتی سرمربی محبوب و موفق باوارایی ها قبل از دیدار نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، ساعتی پیش به پایان رسید.

به نقل از منابع خبری باشگاه بایرن مونیخ، هاینکس صحبت هایش را با اشاره به داوری آغاز کرده است:

در تمام دوران کاری ام، همیشه نگاهی بی طرفانه به داور داشته ام. به انتخاب گروه داوری مسابقه فردا هم اطمینان کامل دارم. معمولا بهترین داوران برای بازی نیمه نهایی برگزیده می شوند. کایپرز را به خوبی می شناسم و نگرانی ای ندارم. بازیکنان باید فردا احترام داور و تصمیماتش را نگه دارند.

ادامه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    شبکه های کارتی با سی سی کم کدوم رو پیشنهاد میدید؟
    همه جهت را دارم

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بازی کسل کننده‌ای بود در کل، ۲۰ دقیقه اول که دو تیم فقط توپ لو میدادن.

بایرن انصافا خیلی مصدوم داره دیگه. کارواخال هم ازینور مصدوم شد و بعید میدونم به برگشت برسه.

زیدان با اضافه کردن هافبک و حذف شماره ۹، سعی کرد مرکز زمین رو کنترل کنه که زیاد هم موفق نبود. تازه باعث شد رونالدو بره تو پست شماره ۹ که هیچوقت جواب نداده و کاملا محو بود.

و کریم که نمیدونم چرا از فوتبال خداحافظی نمیکنه راحت بشیم از دستش...

4. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

6. 6 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

متوجه شدید که امشب پرز به داور پول داده بود که به نفع بایرن داوری کنه تا شائبه‌ی حمایت داور از رئال رو از بین ببره؟ (به زودی در فضای مجازی)

8. این کاربر از migmig3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

یهو بعد بشیکتاش و سویا رئالو بذارن جلوت شوکه میشی دیگه ! در کل بازی خوبی نبود . دفاع روال خیلی منسجم بود و من با اینکه ریبری بد توپ هایی رو خراب کرد میگم با اختلاف بهترین بازیکن زمین بود . کلا چپ و راست توپو میدادن به ریبری بازیو باز کنه . البته کیمیش و خامس هم خوب بودن .

ولی افسوس . پنالتی هم نشد ببینیمش ...

10. این کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یهو بعد بشیکتاش و سویا رئالو بذارن جلوت شوکه میشی دیگه ! در کل بازی خوبی نبود . دفاع روال خیلی منسجم بود و من با اینکه ریبری بد توپ هایی رو خراب کرد میگم با اختلاف بهترین بازیکن زمین بود . کلا چپ و راست توپو میدادن به ریبری بازیو باز کنه . البته کیمیش و خامس هم خوب بودن .

ولی افسوس . پنالتی هم نشد ببینیمش ...
    روی گل مارسلو قبلش رونالدو یه لحظه رفت قیچی بزنه کل دفاع بایرن قفل شد
    رونالدو بعد 11 بازی توی UCL گل نزد و از فردا باید منتظر تیتر روزنامه های کاتالان باشیم که رونالدو تمام شده!

پ.ن: بعد اینکه هوادارای لیورپول به رمی ها گفتن ما دیگه بارسلونا نیستیم ما لیورپولیم بازم میتونید ازشون طرفداری کنید و بگید که توپ طلا رو باید به صلاح بدن؟!

پ.ن 2: مارسلو در چمپینزلیگ ۳ گل سوارز‌ در چمپینزلیگ ۱ گل
    Last edited by migmig3000; 26-04-2018 at 01:28.

12. 5 کاربر از migmig3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

پ.ن: بعد اینکه هوادارای لیورپول به رمی ها گفتن ما دیگه بارسلونا نیستیم ما لیورپولیم بازم میتونید ازشون طرفداری کنید و بگید که توپ طلا رو باید به صلاح بدن؟!
    من بغیر از تیم خودم قطعا از هیچ تیم دیگه ای طرفداری نمیکنم . فقط بحث آفساید رو دوست عزیزی مطرح کرد و من اسکرین گذاشتم و توضیح دادم . هیچ پستی از بنده نیست که بغیر از بارسا از تیم دیگه ای طرفداری کرده باشم . فقط صادقانه هرچی بنظرم بیاد رو میگم یا نقل قول میکنم . همونطور که بعضی وقتا از رئال هم تعریف کردم .

در مورد صلاح هم امسال واقعا عملکرد درخشانی داشته و در حال حاضر بهترین گلزن اروپاس ولی فینال سی ال بسیار بسیار تاثیرگذاره در این جایزه .

14. 2 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

در اصل اینجوری بگم رم بدون کمک داور شاید صعود نمیکرد . ولی اگه دقیقه 60 فقط فازیو اخراج میشد قطعا بازی میتونست تغییر کنه . ولی دوست عزیز وقتی بحث اخراج بازیکن هست هیچ کارشناسی نمیاد بگه پس حق رم برد نبود و رم با داوری اومد بالا !!! ولی وقتی دقیقه 93 پنالتی 50/50 گرفته میشه برا یه تیمی اون موقعس که این بحث ها باز میشه .

بنده اول جملم هم گفتم متاسفانه که دقیقا میدونستم همچین دلیل مسخره ای رو خواهید آورد . ضمن اینکه بنده دلیلی برا بحث با شما نداشتم دوست عزیز و بحثی رو شروع نکردم . شما بنده رو ریپلای کردی . وگرنه بنده لازم نبود دلیل صبر داور برای خطای پیکه روی ژکو رو براتون باز کنم . چون خودتون قطعا فوتبال میبینید و میفهمید که دلیلش آوانتاژ بوده نه زور اومدن رو داور !

جالبه من دقیقا تک تک حرفاتون رو پیش بینی کرده بودم و برا همینم تو پست قبلی از داوری بازی لیور - سیتی مثال زدم و گفتم گل صلاح آفساید بود و یه پنالتی واضح هم داور نگرفت برا سیتی . حالا شما بهتره قبل از باز کردن بحثای بیهوده و غیر فنی بیشتر و بهتر پستارو بخونید چون در وقتتون برا نوشتن هم صرفه جویی میشه .

منم رم یکی از تیمای محبوبمه و به خیلی از رمی ها هم تبریک گفتم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد بازی تو همین تاپیک .
    به جز عده معدودی طرفدار بارسا کسی دیگه ای از به نفع بودن داوری برای رم در مجموع رفت و برگشت با بارسا صحبت نمیکنه و اعتقادی نداره
    حالا بر فرض محال اگه اینطور هم بوده باشه، اتفاقا برای من جالبه که شما داوری بازی لیورپول بارسا رو به عنوان اشتباه تاثیرگذار داوری نام بردید و برای رم بارسا رو با عنوان کمک داوری.
    و فکر میکنم همه دوستان از جمله خود شما تفاوت معنایی این دو عبارت رو بدونن و نیازی به توضیح نداشته باشه

در مورد ریپلای هم شما بعد از دو هفته اومدید با رم درباره داوری تیکه انداختید (قبلش من اصلا با شما بحثی نداشتم) و کاملا طبیعیه که همچین حرفی با ریپلای همراه بشه
    البته میشه ریپلای نکرد و غیر مستقیم جواب داد ولی من ترجیح میدم همه چی رو و شفاف باشه.

درباره صحنه پنالتی واقعا دیگه این توجیهتون اخر خنده بود. خطا که انجام شد توپ رفت دست دروازه بان و داور داشت برمیگشت که بازیکنای رم رفتن سمتش و پنالتی گرفت!! اصلا توپ نزدیک رمی ها نبود که آوانتاژ بده!!
    درمورد تبریک هم اینکه، یکی تبریک بگه و بلافاصله از صعود تیم حریف با کمک داوری صحبت کنه (همون پستی که گذاشتید)، معلوم میشه قلبا نتونسته باخت رو هضم کنه و اون تبریک فقط برای حفظ ظاهر بوده و ارزش دیگری نداره

همچنین با توجه به اینکه شما خیلی دوستانه نصیحتم کردید و براتون صرفه جویی در وقتم مهم بود، منم ممنون میشم شما به جای بهانه تراشی و صحبت های متعصبانه و غیر منطقی و همینطور همونجوری که فرمودید زیاد وقت گذاشتن برای فوتبال و مباحث کارشناسی داوری، کمی ظرفیت باختتون رو بالا ببرید.
    با تشکر ازتون

-----------------------------------------

در مورد بازی رئال و بایرن:
    اول تبریک به طرفداران رئال بابت برد با ارزششون. این تیم خیلی حرفه ای و ریلکس بازی میکنه. اعتماد به نفسشون خیلی بالاست
    واقعا با توجه به اینکه بایرنی ها چندتا بازیکن مهمشون رو نداشتن خیلی خوب بازی کردن
    بعدشم چرا بازیکنای بایرن انقدر مصدوم میشن؟! احیانا تمرینات تیم و یا موارد فیزیکی مشکلی نداره؟

در اخر هم این خیابانی کشت ما رو انقدر به ریبری تیکه انداخت! قشنگ سرویس کرد
    Last edited by MCSE MAN; 26-04-2018 at 11:18.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چون خودتون قطعا فوتبال میبینید و میفهمید که دلیلش آوانتاژ بوده نه زور اومدن رو داور !
    امید جان ببخشید میپرم وسط بحثتون، ولی این حرفت به نظرم یکم نادرست هست. تو محوطه جریمه بزرگترین آوانتاژ همون پنالتی هست (این پاسخ یکی از کارشناسان داوری در جواب همین بحث بود که شاید داور میخواست آوانتاژ بده...)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •