برا شاتل یک سومسش
مخابرات مشخص نیس ب هر کسی یچیزی گفتن چیزی ک من شنیدم نصف بود
برا شاتل یک سومسش
مخابرات مشخص نیس ب هر کسی یچیزی گفتن چیزی ک من شنیدم نصف بود
حسن بزرگ این طرح این هست که در نهایت شرکت ها برای جذب مشتری مجبور هستند که حداکثر ترافیک رو ارائه کنند. مثل الان که میبینیم شاتل خواست سود کلان ببره و چقدر ضایع شد و پیش کاربران خودش برای همیشه خراب و اعتمادش رو از دست داد. باور کنید ده برابر ترافیک بهم بده دیگه من به شاتل کار و اعتماد ندارم چون عملا خواست زرنگی کنه
در نتیجه شرکت ها کم کم مجبور هستند به وزارت ارتباطات برای گرفتن پهنای باند بیشتر و ارزان تر فشار بیاورند تا مشتری هاشون از دست نره..تا دیروز اصلا براشون مهم نبود ، چون مشتری شون رو داشتند اما الان منافع خودشون درگیر هست و فقط مشتری نیست که به وزارت ارتباطات فشار میاور برای سرویس بهتر
الان شرکت ها مجبور هستند که اون ترافیکی رو که دارن به بهترین و بیشترین شکل به کاربران اختصاص بدهند . چون سرعت و هزینه ثابت هست و دعوا سر پهنای باند هست.
اتفاقا در دراز مدت مشکل پهنای باند برای کاربران حل میشه.
الان رونبینید شاتل با افتخار کمترین پهنای باند رو داده و میگه یک سوم هم بین الملل هست و بقیه اش داخل.. اون وقت نمیتونه گران فروشی ترافیک کنه . چون دقیقا با همان سرعت و هزینه کاربر میره جای دیگه
اصلا ببنید شاتل برای خودش مصوبه رو جور دیگه تفسیر کرده و راستش من تعجب کردم که چطور چنین مصوبه ای داده شده توسط وزارت خونه اما دیدیم شاتل طمع کار هست و اشکال از مصوبه نبود
در مصوبه گفته شده حجم ترافیک داخلی اگر مصرف میشه به میزان نصف بین المللی محاسبه بشه. مثلا اگر من 40 گیگ ترافیک دارم، میتونم 80 گیگ داخلی مصرف کنم.
نه این چیزی که شاتل از خودش در اورده ..
اتفاقا من کی گفتم این طرح به سود کاربران خواهد بود.
قبلا با ترفند های مدیریتی و قیمت گذاری و فروش، شرکت ها می امدند با قیمت و سرعت و ترافیک بازی میکردند .. هر جور دوست داشتند
الان این جور نیست. الان قیمت و سرعت فیکس هست و رقابت تنها سر ترافیک هست . دیگه نمیتونند سر مشتری هر جور میخواهند بازی در بیاورند.
سرعت هم دقیقا باید همان چیزی باشه که میخرید و اشتراک گذاری هم بین کاربران نمیشه . قیمت هم ثابت .
پس وقتی سرعت و قیمت یکسان باشه . مشتری صاف میره پیش کسی که ترافیک بیشتری بهش بده..درنتیجه شرکت ها مجبور هستند بیشترین ترافیک رو بدهند و شرکتی مثل شاتل دستش رو میشه
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک بالا تعرفه های وب هست
چند مورد رو دیدم که گفتم اینجا هم بگم
یکی اینکه نوشته ضریب اشتراک 1 به 8 داره
فشفشه هم میشه خرید
به عنوان مثال اگر تعرفه 12 ماهه سرعت 4 مگ نگاه کنید مشابه با دیده بان نت و دقیقا یکسان با شبدیز منتها با سرعت بیشتر ارائه میشه
'' ضریب اشتراک ۱ به ۸ در این سرویسها اعمال میگردد.''
قابل توجه اون دو سه نفری که فکر میکردن توی روسیه زندگی میکنن و در توهم سرویس 1به1 و اختصاصی بودن.
من دیگه حرفی ندارم فقط قبل اینکه چیزی بگید فکر کنید ببنید دارید توی چه کشوری زندگی میکنید تا اینجوری اطلاعات اشتباه خودتون به دوستان دیگه منتقل نشه...
درپناه حق.
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
یه نکته دیگه در مورد شاتل هزینه رانژه هس که به مصوبه 237 استناد میکنن ولی مثلا های وب همون مصوبه رو میگه ولی قیمت کمتر
های وب :
هزینه دایری و تخلیه خطوط مشترکین توسط شرکت مخابرات ایران بر اساس مصوبه ۲۳۷ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مبلغ ۵,۰۰۰ تومان خواهد بود که در هنگام برقراری سرویس، به قیمت سرویس و بستهها اضافه خواهد شد
شاتل:
- هزینه دایری و تخلیه خطوط مشترکین توسط شرکت مخابرات ایران (مطابق مصوبه شماره ۱ جلسه ۲۳۷ کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات)، ۱۲٫۰۰۰ تومان است که به قیمتهای بالا افزوده خواهد شد.
مطابق با مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات درخصوص نرخ های جدید اینترنت، شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت از امروز 10 آذرماه باید طبق تعرفه های جدید سرویس بدهند
فعلن که خیلی شرکتا تعرفه هاشون ندادن
بخشی از قرارداد جدید شرکت آسیاتک :
سرعت سرویس ها بر اساس سرعت مشخص شده ثابت و با گارانتی ۹۵% قابلیت استفاده مطابق مصوبه ۲۶۶ تنظیم مقررات می باشد. ( به شرط مناسب بودن کیفیت خط سیم مسی )
این بندیه که باید به قراردادهای جدید همه شرکتها اضافه بشه چرا که دستور وزارت و خواست سازمان تنظیم مقرراته! این حقیه که کاربرا برای شکایت قبل از طرح جدید وزیر از اون محروم بودند و امیدوارم حتما قبل از خرید سرویس وجود این بند رو از شرکت مطالبه کنید!
امیدوارم متوجه شده باشند معدود کاربرا که در طرح جدید دلبخواه شرکتها نیست ضریب شیرینگ و تضمین سرعت و دستوریه که باید اجرا بشه و اگه شرکتی اجرا نکرده شکایت میشه کرد!
Last edited by misam5526; 01-12-2017 at 14:54.
آخرین تعرفه اعلام شده مخابرات
کپی های وب
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)