تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 15 اولاول ... 289101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 142

نام تاپيک: تعرفه جدید اینترنت پرسرعت اعلام شد .

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

فرمایش شما کاملا متین و درسته. البته باید به دستور کاهش سقف تعرفه ترافیک اضافی به 2000 تومن هم توجه کرد که باعث میشه با سازکار پلکانی جدید مشترک بتونه حجم اضافی رو خیلی ارزونتر از قبل تهیه کنه.

بنابراین شاید بقول شما سقف گمانه زنی براورده نشه ولی کف و مینیمم حجمها میتونه بالا باشه بواسطه کاهش قیمت ترافیک اضافی.

بخوبی شما به ارزش طرح "تضمین سرعت" این وزیر جدید پی بردید و طبیعیه شرکتها ناراحت باشند از بسته شدن راه دزدی هاشون! ارزش سرعت تک کانکشن و کیفیت واقعی سرویس رو کسانی میدونند که علاوه بر دانلود استفاده های دیگه ای هم مثل اسکایپ، تلگرام و اینستا داشته باشند.

خیلی خوبه که برای اولین بار این موضوع در ایران داره پیگیری میشه...

قبل از سال 92 که دولت روحانی بیاد کی میدونست اینترنت 8 مگ چیه چه برسه به 16 مگ (از اون کارت دانشجویی خواستنهای قبلش بگذریم تازه) ... شبکه همراه هم 3g در انحصار رایتل بود اونم با سرعت زیر 1 مگ
    در این 4 سال:
    ایرانسل اومد و نسل سومش و سرعتهای بالا برای اولین بار
    ایرانسل بود و 4G که برای اولین بار خیلیها سرعتهای بالای 20 مگ رو دیدند
    ایرانسل و 4G+ که سرعت بالای 100 هم بالاخره به ایران اومد
    فیبر نوری استارت زده شد و...

همه اینها در 4 سال وزارت ارتباطات در دولت نظر دکتر روحانی بوده و .... ادم بعضی کامنتها رو میبینه تعجب میکنه!! ضعف حافظه شنیده بودم ولی نه اینقدر کوتاه مدت!!
    وقتی حجم نباشه واسه مصرف ، سرعت به چه درد میخوره .
    طرح جدید مثل این میمونه که خشکسالی باشه و به هر خانوار سهمیه ماهی 100 لیتر رو بدن ولی بیان لوله کشی هایی انجام بدن که 1 لیتر در ثانیه ظرفیتش باشه و عملا بابت این سرعت قیمت بالا بدن . کافیه شیر اب رو چند ثانیه واسه یه دست شستن باز کنی تا سریع سهمیه ات تموم بشه .
    این قضیه هم واسه نت صدق میکنه . تازه سمت مصرف کننده ، اب رو به وسیله شیر اب میشه کنترل کرد ولی مصرف نت واسه یه کاربر عادی رو نه . کافیه یه سر بری یوتوب . تازه با نصب کلی افزونه مدیریت حجم سر چند روز حجمت تمومه و اینطوری راه دزدی های جدید شرکت ها باز میشه .

سرعت بالا زمانی خوبه که حجمی که بهت میدن هم متناسب با همون سرعت باشه . محدودیت حجمی باید به اندازه ای باشه که جلوی دانلود بی وقفه و 24 ساعته فرد رو بگیره . نه استفاده روزمره اش از نت رو هم محدود کنه .

من "تضمین سرعت" نمیخوام . چون با همین سرعت 1 به 8 ی که به من میدن باز هم خیلی سریع با کله به اون محدودیت مصرف منصفانه میخورم . اون هم واسه استفاده معمولی نه دانلود .
    این تضمین سرعت نه تنها راه دزدی ها رو نمیبنده بلکه اولا به دلایل بالا که گفتم حجم ها زود تموم میشه و به نفع شرکت هاست و دوما اینکه سقف مصرف منصفانه دست شرکت ها افتاده خودش راه جدید دزدی هاست .

قیمت جدید ترافیک که 2000 تومن هم بشه به نفع مشتری که نیست هیچ ، دزدی جدیده . اونا دارن پول سرویس نامحدود رو از مردم میگیرن (که با توجه به سطح درامد کلی مردم بازم گرونه) و با گذاشتن مصرف منصفانه پایین و سرعت های بالا مثل جاروبرقی حجم ملت رو میخورن و بعد ترافیک اضافی برای رهایی از کاهش سرعت (که همونم ظالمانه است اگر همه سرویس ها بخواد به 128KBit تنزل کنه) رو به قیمت کمی ارزونتر از قبل (که مختص سرویس های حجمی بود) به ملت بندازن .

بالشخصه درسته که الان سرویس حجمی + شبانه که دارم به شدت واسم به صرفه تره تا این سرویس هایی که معرفی شده (100+265 گیگ عصرانه اسیاتک ماهی زیر 10 تومن)
    ولی در صورت بالا بودن حجم مصرف منصفانه در حد 50 گیگ به بالا در ماه من موافق این سرویسها هستم . با اینکه حتی گرونتر واسم تموم شه . چون به نظرم میارزه به اینکه دغدغه تموم شدن حجم مصرفی و شبانه نداشته باشم .

ویرایش : در ضمن قبل از روحانی هممون سرویس واقعا نامحدود و واقعا 512 مخابرات داشتیم فقط ماهی 21 تومن . فکر کنم توی طرح جدید همچین سرویسی اگه میبود قطعا بالای 100 تومن قیمت داشت .
    Last edited by Gregar; 24-11-2017 at 20:46.

2. 6 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

وقتی حجم نباشه واسه مصرف ، سرعت به چه درد میخوره .
    طرح جدید مثل این میمونه که خشکسالی باشه و به هر خانوار سهمیه ماهی 100 لیتر رو بدن ولی بیان لوله کشی هایی انجام بدن که 1 لیتر در ثانیه ظرفیتش باشه و عملا بابت این سرعت قیمت بالا بدن . کافیه شیر اب رو چند ثانیه واسه یه دست شستن باز کنی تا سریع سهمیه ات تموم بشه .
    این قضیه هم واسه نت صدق میکنه . تازه سمت مصرف کننده ، اب رو به وسیله شیر اب میشه کنترل کرد ولی مصرف نت واسه یه کاربر عادی رو نه . کافیه یه سر بری یوتوب . تازه با نصب کلی افزونه مدیریت حجم سر چند روز حجمت تمومه و اینطوری راه دزدی های جدید شرکت ها باز میشه .

سرعت بالا زمانی خوبه که حجمی که بهت میدن هم متناسب با همون سرعت باشه . محدودیت حجمی باید به اندازه ای باشه که جلوی دانلود بی وقفه و 24 ساعته فرد رو بگیره . نه استفاده روزمره اش از نت رو هم محدود کنه .

من "تضمین سرعت" نمیخوام . چون با همین سرعت 1 به 8 ی که به من میدن باز هم خیلی سریع با کله به اون محدودیت مصرف منصفانه میخورم . اون هم واسه استفاده معمولی نه دانلود .
    این تضمین سرعت نه تنها راه دزدی ها رو نمیبنده بلکه اولا به دلایل بالا که گفتم حجم ها زود تموم میشه و به نفع شرکت هاست و دوما اینکه سقف مصرف منصفانه دست شرکت ها افتاده خودش راه جدید دزدی هاست .

قیمت جدید ترافیک که 2000 تومن هم بشه به نفع مشتری که نیست هیچ ، دزدی جدیده . اونا دارن پول سرویس نامحدود رو از مردم میگیرن (که با توجه به سطح درامد کلی مردم بازم گرونه) و با گذاشتن مصرف منصفانه پایین و سرعت های بالا مثل جاروبرقی حجم ملت رو میخورن و بعد ترافیک اضافی برای رهایی از کاهش سرعت (که همونم ظالمانه است اگر همه سرویس ها بخواد به 128KBit تنزل کنه) رو به قیمت کمی ارزونتر از قبل (که مختص سرویس های حجمی بود) به ملت بندازن .
    بالشخصه درسته که الان سرویس حجمی + شبانه که دارم به شدت واسم به صرفه تره تا این سرویس هایی که معرفی شده (100+265 گیگ عصرانه اسیاتک ماهی زیر 10 تومن)
    ولی در صورت بالا بودن حجم مصرف منصفانه در حد 50 گیگ به بالا در ماه من موافق این سرویسها هستم . با اینکه حتی گرونتر واسم تموم شه . چون به نظرم میارزه به اینکه دغدغه تموم شدن حجم مصرفی و شبانه نداشته باشم .
    ویرایش : در ضمن قبل از روحانی هممون سرویس واقعا نامحدود و واقعا 512 مخابرات داشتیم فقط ماهی 21 تومن . فکر کنم توی طرح جدید همچین سرویسی اگه میبود قطعا بالای 100 تومن قیمت داشت .

صداقتت قابل تحسین و احترامه! همین که داری میگی فقط حجم برات مهمه و کیفیت برات اهمیت نداره حتی اگه سرویسهای 1 به 10 دوران احمدی نزاد فروخته بشه باز همونو ترجیح میدی!!
    سرویسهای 1 به 10 که نه ویدئو انلاین میشد دید، نه بازی از بس تایم اوت بود و قطعا اپلیکیشنهای فعلی هم روی اون سرویس باید فاتحشون خونده بشه....

خب اینا برات مهم نیست و این نظرته که باید دانلودت رو بتونی انجام بدی...

اما اینی که میگی 2000 تومن شدن ارزونی نست عجیبه چون همین طرحهای فشفشه های وب هم حجم یک ماهه هستن و ملت کف و خون براش بالا میارن ولی بازم نظرته و محترم!!

اینکه 50 گیگ درماه نیازه حداقل بازم نظر محترمیه و بر اساس نیازت. من هم امیدوارم که بشه یا حداقل نزدیک بهش باشه . ولی اینکه تضمین سرعت برات بی اهمیته خب نظر خودته و برای خیلیا واقعا عدم افت سرعت در ساعات شب خیلی مهمه چون ازار میبینن الان و انگار اینترنتشون از سرشب دیگه اینترنت نیست! پس به این کاربرا هم باید احترام گذاشت و نظر اونام مهمه

اونی که میخواد ساعت 10 شب با سرعت واقعی سرویسش از تلگرام استفاده کنه هم حق داره. حق داره بگه چرا پول 16مگ رو میده ولی تلگرامش یه فایل 10مگی رو 5 دقیقه نمیتونه بگیره!!

حجم وقتی با ارزشه که بشه همه جوره ازش استفاده کرد نه فقط یکی دو نرم افزار خاص یا مرورگر سیستم!!
    Last edited by misam5526; 24-11-2017 at 21:47.

4. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خب نه دیگه اشتباه شما همینجاست !
    سرویسی که الان دارن میدن طبق قانون 1 به 8 هست
    یعنی اگه شما 16 مگ ( 2 مگابایت ) بگیری و سرعت تا 2 مگابیت ( 256 کیلوبایت ) پایین بیاد حق اعتراض نداری
    چون طبق قانون کلیه خطوط اینترنت باید از ضریب 1 به 8 استفاده کنن

در حالی که سرویس های جدید تا 90 درصد سرعت باید تضمین بشه و یه جورایی 1 به 8 از بین میره
    در اینجا اگه شما سرعت 16 مگ به 14 مگ برسه حق اعتراض داری در حالی که تو وضعیت فعلی باید به 2 مگابیت تا اعتراض کنی !!

سرویس های جدید گرونتر در میاد واسشون چون باید سرعت ثابت بیشتری در اختیار مشترک قرار بگیره
    وقتي سرعت زيادتر شد حجم زودتر تمام مي شود و كاربرها مجبور به تمديد سرويس يا خريدن حجم اضافي مي شوند و اين به نفع شركت ها است و برايشان فرقي نمي كند با قيمت قبلي سرويس بدهند.

6. این کاربر از ul696 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

وقتي سرعت زيادتر شد حجم زودتر تمام مي شود و كاربرها مجبور به تمديد سرويس يا خريدن حجم اضافي مي شوند و اين به نفع شركت ها است و برايشان فرقي نمي كند با قيمت قبلي سرويس بدهند.
    دوست عزیز. این برداشت برای سالها پیش بود. سرعت بیشتر قرار نیست بشه! کیفیت قراره بالا بره. الان خیلی کاربرا سرویس 8 مگ دارن حداقل و خیلیا 16 مگ (بجز ساعات پیک مصرف شب) دیگه خط مسی از این بیشتر نمیشه سرعت

صحبت سر 1 به 1 شدن نته. بحث کیفیته. برداشت شما اشتباست. موضوع تضمین سرعته نه بیشتر کردنش. خط ADSL همون 16 رو بکشه هنره بیشتر نمیشه. کیفیتش بیشتر میشه.

اینکه همه ساعت ثابت باشه.
    اینکه تایم اوتی نباشه
    پتک کانکشن بالا باشه

امیدوارم تونسته باشم مفهوم رو برسونم.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان مطمینم اطلاع دارید اما بعضی پست ها ، ادم شک میکنه شاید شخص نویسنده متوجه نشده!
    سرویس ۱ ب ۸ هیچ وقتوجود نداشته؛ بلکه تبصره ای بود که شرکت ها افت سرعت هاشونو توجیح کنن...
    مثلا ۱۲۸ یک به هشت یعنی: سرعت شما ۱۶ کیلوبایت ( تا اینجا ربطی به اشتراک نداره بلکه تبدیل بیت به بایته)
    و یک به هشت یعنی سرعت شما از ۱۶ تا ۲ متغیره...
    و این زمانی بود که اسیا تر ، در کمال بی شرمی ، دزدی رو برنزی هاشو شروع کرد! مثلا ۲۵۶ رو رو ۹۲ میبست یعنی سرعت شما از ۳۲ میشد ۱۲! بعد میگفت اشتراکیه...

9. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ضریب اشتراک یا نرخ شیرینگ پهنای باند یک بحث متداول و علمی در شبکه هست که در ایران با عدد 1 به 8 و حتی در دوره رئیس جمهور قبلی 1 به 10 شناخته میشه. این بحث اشتراک گذاری یک مبحث کیفیه و صرفا سنجشش با عدد دیده شده در نرم افزاری به نام دانلود منیجر (IDM) کاملا اشتباست. برای شناخت باید با مفاهیم کانکشن، تایم اوت و پکت لاست آشنا بود.

• نرم افزارها برای استفاده از اینترنت اقدام به برقراری کانکشت از دستگاه فرد تا هاست میزبان میکنند. اغلب نرمافزارهای معمولی تنها یک کانکشن برای استفاده از اینترنت ایجاد میکنند (مثل بازی ها، اپلیکیشنها و ...) در حالی که نرم افزار ویزه دانلود میتونه حداکثر 32 کانکشن ایجاد کنه
    • در هر کانکشن نرم افزارها اقدام به ارسال بسته دیتا (پک) میکنند و اگه در زمان تعیین شده بخاطر شلوغی پهنای باند نتونه اون بسته به مقصد برسه تایم اوت و پک لاست اتفاق میفته و نرم افزار باید مجدد اقدام به ارسال کنه
    • در شبکه اشتراک گذاری شده نرم افزاری مثل دانلود منیجر بخاطر اینکه میتونه 32 یا 16 برابر بیشتر کانکشن ایجاد کنه موق تر میشه در تکمیل ماموریت کاری خودش که دانلود هست نسبت به سایر نرم افزارها توسط سایر کاربرها. به همین دلیل گاهی سرعت دانلود با idm در گذشته 120 بود اما سرعت دانلود با مرورگر سیستم به زحمت به 30 می رسید!

اما اشتراک گذاری چیه؟
    اشتراک گذاری ارتباطی به تفاوت بیت و بایت نداره و نرخ حداکثری شیر (اشتراک) شبکه توسط شرکتهاست که در قرارداد ذکر میشه رسما. شرکتها مجاز هستند در شلوغ ترین لحظات شبکه که پیک مصرف هست، هر لینک ارتباطی رو تا 8 برابر ظرفیت بین مشترکین شیر کنند!!

• در اینجا باید به حداکثر توجه بشه و در همه ساعات شبانه روز این بی کیفیتی نیست بلکه خودش رو در ساعات شلوغی نشون میده.
    • اثر اصلی این وضع روی نرم افزارهای تک کانکشن هست. چون اشتراک گذاری باعث بالا رفتن پک لاست و تایم اوت به ازای هر یک کانکشن میشه در حالی که نرم افزاری مثل idm که چندین برابر بیشتر اقدام به ایجاد کانکشن و ارسال پک میکنه کمتر ضرر میکنه از اینطور شرایطی.
    • سرویس 1 به 1 به معنای وجود کانال ارتباطی به ازای هر مشترکه که میتونه با یک کانکشن استفاده کنه یا با 32 کانکشن توسط دانلود منیجر. اینجاست که در اینچنین سرویس با کیفیتی میشه با سرعت همون دانلود منیجر از طریق تلگرام یا مرورگر سرعت دانلود کرد یا استفاده های دیگه (ویدئو انلاین، بازی، مکالمه تصویری و ...)

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

دوست عزیز. این برداشت برای سالها پیش بود. سرعت بیشتر قرار نیست بشه! کیفیت قراره بالا بره. الان خیلی کاربرا سرویس 8 مگ دارن حداقل و خیلیا 16 مگ (بجز ساعات پیک مصرف شب) دیگه خط مسی از این بیشتر نمیشه سرعت

صحبت سر 1 به 1 شدن نته. بحث کیفیته. برداشت شما اشتباست. موضوع تضمین سرعته نه بیشتر کردنش. خط ADSL همون 16 رو بکشه هنره بیشتر نمیشه. کیفیتش بیشتر میشه.

اینکه همه ساعت ثابت باشه.
    اینکه تایم اوتی نباشه
    پتک کانکشن بالا باشه

امیدوارم تونسته باشم مفهوم رو برسونم.
    اقا ممنون از توضیحات همیشه خوبتون ولی خیلی از افراد اینجا سنین پایینی دارند و زیر 30 سالند و هنوز تو دانلودند جا زیاد داره متوجه بشوند

زیاد حساس نشه دیگه اینجا فرهنگ سازی نشده دیگه

یک مثال بزنم من محیط کار شرکتم اینترنت 512 داریم خوب من اگه بیاد خودخواهانه دانلود غیر کاری کنم و چون رایگان فقط دانلود ...که به بقیه کارمندها و همکاران اصلا پهنای باند و سرعت نمیرسه .....حالا یکی راحت میگه بیاد شرکت پول بده و سرعت و پهنای باند بیشتر بگیره! اصلا مشکل سر پول و سرعت بالا نیست قول میدم سرعت بالا هم بگیریم تازه بدتر هم میشه چون فرهنگسازی نشده

اما انسان باید بدانه که هر جا و هر موقعیت مکانی و زمانی و رایگان و...اقدام به دانلود بیخودی نکنه

معضل ما همین دانلودرها که پهنای باند رو خوردند و باید کلا محرومشون کرد اما تاکید میکنم باز باید سرانه مصرف معقول باشه مثلا 50 الی 100 گیگ ماهی

12. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

صداقتت قابل تحسین و احترامه! همین که داری میگی فقط حجم برات مهمه و کیفیت برات اهمیت نداره حتی اگه سرویسهای 1 به 10 دوران احمدی نزاد فروخته بشه باز همونو ترجیح میدی!!
    سرویسهای 1 به 10 که نه ویدئو انلاین میشد دید، نه بازی از بس تایم اوت بود و قطعا اپلیکیشنهای فعلی هم روی اون سرویس باید فاتحشون خونده بشه....

خب اینا برات مهم نیست و این نظرته که باید دانلودت رو بتونی انجام بدی...

اما اینی که میگی 2000 تومن شدن ارزونی نست عجیبه چون همین طرحهای فشفشه های وب هم حجم یک ماهه هستن و ملت کف و خون براش بالا میارن ولی بازم نظرته و محترم!!

اینکه 50 گیگ درماه نیازه حداقل بازم نظر محترمیه و بر اساس نیازت. من هم امیدوارم که بشه یا حداقل نزدیک بهش باشه . ولی اینکه تضمین سرعت برات بی اهمیته خب نظر خودته و برای خیلیا واقعا عدم افت سرعت در ساعات شب خیلی مهمه چون ازار میبینن الان و انگار اینترنتشون از سرشب دیگه اینترنت نیست! پس به این کاربرا هم باید احترام گذاشت و نظر اونام مهمه

اونی که میخواد ساعت 10 شب با سرعت واقعی سرویسش از تلگرام استفاده کنه هم حق داره. حق داره بگه چرا پول 16مگ رو میده ولی تلگرامش یه فایل 10مگی رو 5 دقیقه نمیتونه بگیره!!

حجم وقتی با ارزشه که بشه همه جوره ازش استفاده کرد نه فقط یکی دو نرم افزار خاص یا مرورگر سیستم!!
    شما یه کم زیادی به نظرات احترام نمیزاری یه وقت ؟
    رک و پوست کنده چواب همدیگه رو بدیم بهتره تا استفاده از جملات حاشیه دار

شما میگی حجم واسم مهمه کیفیت مهم نیست واسم حتی اگه سرویس های 1 به 10 دوران احمدی نژاد فروخته بشه .
    من اصلا حرف شما رو نمیفهمم . این حرفتون کاملا مغلطه داره . طوری صحبت میکنید که انگار فعالیت های شخص شما توی اینترنت در حد فقط چند کیلوبایت مصرف میشه که میگید فقط کیفیت واستون مهمه .
    چرا که سالهاست توی تمام دنیا اصلا دیگه بحث حجم مطرح نیست و فقط کیفیت سرویسهاشون افزایش یافته . غیر از اینه که توی کشور ما هم باید به موازات افزایش کیفیت سرویس ها ، نگرانی های ناشی از تموم شدن حجم رو کاهش بدن ؟

در ضمن جوری صحبت میکنی انگار اینایی که گفتم فقط حرفای شخص منه و فقط نیازهای منه . یه کم کامنت های ملت رو در مورد این طرح جدید بخونی بد نیست که بفهمی اولین نگرانیشون بابت حجمه .
    هیچ کس از تضمین کیفیت بدش نمیاد . من هم بازی انلاین میکنم . من هم ویدئوی انلاین میبینم . ولی وقتی ترافیک ماهانه ام ظرفیت این کارها رو نداشته باشه تضمین کیفیت به چه درد میخوره .
    وقتی یه شخص نتونه به خاطر قانون مصرف منصفانه یک بازی انلاین رو حتی دانلود کنه چطور میتونه از پینگ عالی و بدون تایم اوت اون نت راضی باشه .
    وقتی فقط مصرف تلگرام خانواده در یک ماه 20 گیگه چطور میشه از سرعت دانلود ویدئوهای تلگرام لذت برد .
    شما این سوال ها رو فقط جواب بده .

اینکه برای شما هم 50 گیگ زیاده واسه من عجیبه .
    مصرف روزانه یک شخص رو به صورت حداقلی تخمین بخوام بزنم به این صورته :
    ویدئوی انلاین 500 مگ
    تلگرام 250 مگ
    وب گردی معمولی 150 مگ
    اپدیت های روزانه دستگاه ها : 200 مگ
    بازی انلاین : 200 مگ

خوب اینها کف استفاده یه کاربر اینترنت با توجه به نیازهاییه که خودت گفتی و دانلود های ضروری و استریمینگ و هم چنین مصرف افراد دیگه رو هم در نظر نگرفتم
    میشه 1.3 گیگ در روز که مقدار ناچیزیه در مقایسه با استفاده روزمره یه فرد دیگه تو کشورهای پیشرفته . همین میشه ماهی 40 گیگ تقریبا . چطور میشه که 50 گیگ زیاد باشه من موندم . تازه استریمینگ رو در نظر نگرفتیم . دانلودهای ضروری مثل دانلود بازی و ... رو هم در نظر نگرفتیم .

جمله اخرتون هم که کاملا مغلطه است دوباره . بهتون پیشنهاد میدم برید یه بازی انلاین کم مصرف مثل League of legends نصب کنید و مصرف نتش رو چک کنید تا ببینید چقدر در ماه فقط همین یه بازی از نتتون میخوره .

مشکل اینجاست که شما و امثال شما فقط به استفاده شخصی خودتون نگاه میکنید نه به امارها و نظرسنجی ها و نظرات مردم . تا امثال شما مسئول تعیین تکلیف برای مردم هستن این مردم روی خوش نخواهند دید .

14. 6 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما یه کم زیادی به نظرات احترام نمیزاری یه وقت ؟
    رک و پوست کنده چواب همدیگه رو بدیم بهتره تا استفاده از جملات حاشیه دار
    شما میگی حجم واسم مهمه کیفیت مهم نیست واسم حتی اگه سرویس های 1 به 10 دوران احمدی نژاد فروخته بشه .
    من اصلا حرف شما رو نمیفهمم . این حرفتون کاملا مغلطه داره . طوری صحبت میکنید که انگار فعالیت های شخص شما توی اینترنت در حد فقط چند کیلوبایت مصرف میشه که میگید فقط کیفیت واستون مهمه .
    چرا که سالهاست توی تمام دنیا اصلا دیگه بحث حجم مطرح نیست و فقط کیفیت سرویسهاشون افزایش یافته . غیر از اینه که توی کشور ما هم باید به موازات افزایش کیفیت سرویس ها ، نگرانی های ناشی از تموم شدن حجم رو کاهش بدن ؟

در ضمن جوری صحبت میکنی انگار اینایی که گفتم فقط حرفای شخص منه و فقط نیازهای منه . یه کم کامنت های ملت رو در مورد این طرح جدید بخونی بد نیست که بفهمی اولین نگرانیشون بابت حجمه .
    هیچ کس از تضمین کیفیت بدش نمیاد . من هم بازی انلاین میکنم . من هم ویدئوی انلاین میبینم . ولی وقتی ترافیک ماهانه ام ظرفیت این کارها رو نداشته باشه تضمین کیفیت به چه درد میخوره .
    وقتی یه شخص نتونه به خاطر قانون مصرف منصفانه یک بازی انلاین رو حتی دانلود کنه چطور میتونه از پینگ عالی و بدون تایم اوت اون نت راضی باشه .
    وقتی فقط مصرف تلگرام خانواده در یک ماه 20 گیگه چطور میشه از سرعت دانلود ویدئوهای تلگرام لذت برد .
    شما این سوال ها رو فقط جواب بده .
    اینکه برای شما هم 50 گیگ زیاده واسه من عجیبه .
    مصرف روزانه یک شخص رو به صورت حداقلی تخمین بخوام بزنم به این صورته :
    ویدئوی انلاین 500 مگ
    تلگرام 250 مگ
    وب گردی معمولی 150 مگ
    اپدیت های روزانه دستگاه ها : 200 مگ
    بازی انلاین : 200 مگ

خوب اینها کف استفاده یه کاربر اینترنت با توجه به نیازهاییه که خودت گفتی و دانلود های ضروری و استریمینگ و هم چنین مصرف افراد دیگه رو هم در نظر نگرفتم
    میشه 1.3 گیگ در روز که مقدار ناچیزیه در مقایسه با استفاده روزمره یه فرد دیگه تو کشورهای پیشرفته . همین میشه ماهی 40 گیگ تقریبا . چطور میشه که 50 گیگ زیاد باشه من موندم . تازه استریمینگ رو در نظر نگرفتیم . دانلودهای ضروری مثل دانلود بازی و ... رو هم در نظر نگرفتیم .
    جمله اخرتون هم که کاملا مغلطه است دوباره . بهتون پیشنهاد میدم برید یه بازی انلاین کم مصرف مثل League of legends نصب کنید و مصرف نتش رو چک کنید تا ببینید چقدر در ماه فقط همین یه بازی از نتتون میخوره .
    مشکل اینجاست که شما و امثال شما فقط به استفاده شخصی خودتون نگاه میکنید نه به امارها و نظرسنجی ها و نظرات مردم . تا امثال شما مسئول تعیین تکلیف برای مردم هستن این مردم روی خوش نخواهند دید .

کجای پست من دیدی که گفتم 50 گیگ زیاده؟ خواستت رو گفتی منم گفتم برام محترمه!! احترام در ادبیات ما معنیش میشه زیاد بودن؟

اتفاقا من در چند پست قبل تر این مطلب رو نوشته بود :
    "
    شرکتی مثل های وب به احتمال بسیار قوی سرویس 80 تومنی که 16 مگابیته رو با حجمی بین 70 تا 90 گیگ ارائه بده"

امیدوارم هم هستم حتیبیشتر از 50 گیگ به شما تعلق بگیره!
    اتهام زدن و نیت خوانی کار زشتیه... هرکی نظرش با ما فرق کرد راه براه بهش تهمت بزنیم....منم راحت میتونم بگم شما و امثال شما فلان و به امان ولی نباید اینطور گفت. دیگه بحثی نمیمونه ادما بهم تهمت بزنن و توهین کنند!

توصیه میکنم صبر کنی و طرح رو ببینی بعد جوش بزنی چون اگه واقعا 50 گیگ حجم مطلوبت باشه مطمئناا بهش میرسی.

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید وبعدش بیشتر متوجه میشید که چرا اینا دنبال اینترانت داخلی هستند و از اینترنت وحشت زیادی دارن ......

17. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •