شما یه کم زیادی به نظرات احترام نمیزاری یه وقت ؟
رک و پوست کنده چواب همدیگه رو بدیم بهتره تا استفاده از جملات حاشیه دار
شما میگی حجم واسم مهمه کیفیت مهم نیست واسم حتی اگه سرویس های 1 به 10 دوران احمدی نژاد فروخته بشه .
من اصلا حرف شما رو نمیفهمم . این حرفتون کاملا مغلطه داره . طوری صحبت میکنید که انگار فعالیت های شخص شما توی اینترنت در حد فقط چند کیلوبایت مصرف میشه که میگید فقط کیفیت واستون مهمه .
چرا که سالهاست توی تمام دنیا اصلا دیگه بحث حجم مطرح نیست و فقط کیفیت سرویسهاشون افزایش یافته . غیر از اینه که توی کشور ما هم باید به موازات افزایش کیفیت سرویس ها ، نگرانی های ناشی از تموم شدن حجم رو کاهش بدن ؟
در ضمن جوری صحبت میکنی انگار اینایی که گفتم فقط حرفای شخص منه و فقط نیازهای منه . یه کم کامنت های ملت رو در مورد این طرح جدید بخونی بد نیست که بفهمی اولین نگرانیشون بابت حجمه .
هیچ کس از تضمین کیفیت بدش نمیاد . من هم بازی انلاین میکنم . من هم ویدئوی انلاین میبینم . ولی وقتی ترافیک ماهانه ام ظرفیت این کارها رو نداشته باشه تضمین کیفیت به چه درد میخوره .
وقتی یه شخص نتونه به خاطر قانون مصرف منصفانه یک بازی انلاین رو حتی دانلود کنه چطور میتونه از پینگ عالی و بدون تایم اوت اون نت راضی باشه .
وقتی فقط مصرف تلگرام خانواده در یک ماه 20 گیگه چطور میشه از سرعت دانلود ویدئوهای تلگرام لذت برد .
شما این سوال ها رو فقط جواب بده .
اینکه برای شما هم 50 گیگ زیاده واسه من عجیبه .
مصرف روزانه یک شخص رو به صورت حداقلی تخمین بخوام بزنم به این صورته :
ویدئوی انلاین 500 مگ
تلگرام 250 مگ
وب گردی معمولی 150 مگ
اپدیت های روزانه دستگاه ها : 200 مگ
بازی انلاین : 200 مگ
خوب اینها کف استفاده یه کاربر اینترنت با توجه به نیازهاییه که خودت گفتی و دانلود های ضروری و استریمینگ و هم چنین مصرف افراد دیگه رو هم در نظر نگرفتم
میشه 1.3 گیگ در روز که مقدار ناچیزیه در مقایسه با استفاده روزمره یه فرد دیگه تو کشورهای پیشرفته . همین میشه ماهی 40 گیگ تقریبا . چطور میشه که 50 گیگ زیاد باشه من موندم . تازه استریمینگ رو در نظر نگرفتیم . دانلودهای ضروری مثل دانلود بازی و ... رو هم در نظر نگرفتیم .
جمله اخرتون هم که کاملا مغلطه است دوباره . بهتون پیشنهاد میدم برید یه بازی انلاین کم مصرف مثل League of legends نصب کنید و مصرف نتش رو چک کنید تا ببینید چقدر در ماه فقط همین یه بازی از نتتون میخوره .
مشکل اینجاست که شما و امثال شما فقط به استفاده شخصی خودتون نگاه میکنید نه به امارها و نظرسنجی ها و نظرات مردم . تا امثال شما مسئول تعیین تکلیف برای مردم هستن این مردم روی خوش نخواهند دید .
کجای پست من دیدی که گفتم 50 گیگ زیاده؟ خواستت رو گفتی منم گفتم برام محترمه!! احترام در ادبیات ما معنیش میشه زیاد بودن؟
اتفاقا من در چند پست قبل تر این مطلب رو نوشته بود :
"شرکتی مثل های وب به احتمال بسیار قوی سرویس 80 تومنی که 16 مگابیته رو با حجمی بین 70 تا 90 گیگ ارائه بده"
امیدوارم هم هستم حتیبیشتر از 50 گیگ به شما تعلق بگیره!
اتهام زدن و نیت خوانی کار زشتیه... هرکی نظرش با ما فرق کرد راه براه بهش تهمت بزنیم....منم راحت میتونم بگم شما و امثال شما فلان و به امان ولی نباید اینطور گفت. دیگه بحثی نمیمونه ادما بهم تهمت بزنن و توهین کنند!
توصیه میکنم صبر کنی و طرح رو ببینی بعد جوش بزنی چون اگه واقعا 50 گیگ حجم مطلوبت باشه مطمئناا بهش میرسی.