تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 91 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

لوکاکو: چطور می‌توان به یونایتد نه گفت؟

روملو لوکاکو، مهاجم جدید منچستریونایتد از پیوستن به این تیم ابراز خوشحالی کرد.

به گزارش "ورزش سه"، ستاره بلژیکی که پیشتر در چلسی بازی می‌کرد و در 3 فصل اخیر با درخشش در اورتون توانسته توجهات را به خود جلب کند، روز گذشته به صورت رسمی به جمع بازیکنان شیاطین سرخ اضافه شد. او که فصل گذشته 25 گل به ثمر رسانده، مورینیو را مجاب کرده که او را با 75 میلیون پوند به خدمت بگیرد و حالا از این موضوع بسیار خوشحال است.

او در مصاحبه با ESPN گفت:" منچستریونایتد بزرگترین باشگاه جهان است. باشگاهی که تشنه موفقیت دوباره در لیگ است و همینطور در جهان نیز مطرح است و این فرصتی برای من است که به آنچه از کودکی می‌خواستم برسم. وقتی به سراغ من آمدند، شکی نداشتم و خیلی خوشحالم که بتوانم بخشی از تاریخ باشگاه باشم. چه کسی می‌تواند بگوید اینجا بزرگترین باشگاه جهان نیست؟ بهترین استادیوم در انگلیس، بهترین هواداران. فکر می‌کنم فرصتی استثنایی برای من است. همیشه گفته ام که دوست دارم در تیمی بازی کنم که من را به چالش بکشد. فکر می‌کنم منچستریونایتد برای تمام جام های ممکن برنامه دارد.

تبدیل شدن به بخشی از باشگاهی مثل منچستریونایتد، چیزی بود که همیشه به دنبالش بودم و از اینکه این فرصت در اختیار من قرار داده شده بسیار سپاسگزارم. حالا زمان آن است که سخت تلاش کنم و بیش از همیشه در تمرینات جدی باشم و امیدوارم همه چیز خوب پیش برود."

دیگه پشت سر یونایتد حرف نزنید ها!
    برادر من اگه دوست داری این پست منو بزار سر ....ولی این پست جنابعالی جاش اینجا نیست.از مدیران عزیز هم خواهش میکنم یکم توجه داشته باشن
    برید با همون ملعونتون خوش باشید یکی دو سال اینده اوضاتونو میبینیم.

2. 2 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدافع آلمانی آ اس رم، فوتبالش را در چلسی دنبال می کند.

طرفداری- اولین خرید رسمی، سرانجام از راه رسید. همان طور که پیش از در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، آنتونیو رودیگر، مدافع ۲۴ ساله و آلمانی آ اس رم، از فصل آینده پیراهن شماره 2 چلسی را به تن خواهد کرد.
    طبق اعلام رسمی وب سایت چلسی، ستاره سابق جالوروسی در ازای مبلغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اضافه ۴ میلیون یورو پاداش به چلسی پیوست و قراردادی پنج ساله با این تیم به امضا رساند. رودیگر چند روز پیش با مانشافت، به قهرمانی در جام کنفدراسیون های ۲۰۱۷ رسید.

4. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

رودیگر رو تونستن بگیرن چون یونایتد دنبالش نبود، امنالو نکبت چه رفته عکس هم میندازه با رودیگر، فکر کرده نیمار رو خریده حمال

6. 4 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

درسته كه ميگن كاچي به از هيچ چي ! و انصافا روديگر مدافع با كيفيتي هستش و ميتونه زير نظر كونته خيلي خيلي بهتر بشه ولي بشخصه منتظر قرارداد هاي با كيفيت تري مثل ساندرو و خامس و موراتا و اوباميانگ هستم و صد البته يه هافبك راست ! در حد نلسون سمدو و سيديبه ! با اين خريد ها ميشه گفت تركيب چلسي تقريبا كامل ميشه ! به نظرم با اومدن همزمان اوبا و موراتا ميشه تركيب رو با دو مهاجم چيد

8. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب تبریک میگم تقریبا اولین خرید خوبمون و نکته اینه بالاخره این نهایی شد و تست های پزشکی هم واقعا گذروند نه اینکه توی راه تست پزشکی باشه
    قیمتش هم خوب بود یعنی همین استونز حدودا 15 میلیون پوند براش بیشتر پول دادن یا همین فصل فن دایک رو دو برابر این قیمت گذاشتن!
    فکر کنم دفاع خوبی بشه و حالا صد در صد فیکس هم نباشه ولی باید بازی زیاد بهش برسه
    لوئیز که تقریبا فیکسه. بعد میشه بین کیهیل ، آزپلی ، کریستنسن و رودیگر دو تا رو هر بازی استفاده کرد
    البته آزپلی هم اگه وینگ بک راست بازی کنه دیگه آپشن برای دفاع وسط بیشتر هم میشه
    شاید الان خیلی دیگه به دفاع وسط نیاز نداشته باشیم و اگه دفاع وسط دیگه بخریم همین کریستنسن رو باز مجبوریم به یه تیم دیگه بدیم!

خوب کار انتقال رودریگوز تموم شد ولی با این بازیکنا کار درست نمیشه.خداوکیلی خامس و موراتا ۱۵۰ میلیون می ارزن اصلا و‌عبدا نباید درنگ کرد.اگه این انتقال صورت نگیره دودستی باید بزنیم تو سرمون.تو خبرا اومده که اون ملعون دنبال باکایوکو هم‌هست.قشنگ معلومه شمشیر رو از رو بسته و‌هدفی جز به زیر کشیدن ما نداره .فقط و فقط خاک بر سر مسئولین ما که دو دستی دارن به اونا کمک می کنن.
    هر چی فکر میکنم میبینم اون دوتا با توجه به سنشون ۱۵۰ می ارزن
    به این خبرا هم نمیشه اعتماد کرد. از کجا معلوم واقعا این خبر خامس و موراتا راست باشه؟
    رئال هم به این راحتی دو تاشو با هم نمی فروشه و شاید بخواد یکی رو بفروشه
    مطمئنا با این مبلغ با حتی بیشتر هم می ارزن ولی احتمالا این فقط در حد شایعه ست که خود پرز بیاد این دو بازیکن رو به چلسی پیشنهاد بده!
    وگرنه اگه واقعی باشه که سریع باید خرید و اتفاقا چلسی هم توی این یکی دو ساله خامس و موراتا رو می خواسته

10. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

پیشنهاد پرز در مورد خامس و موراتا واقعیه و شایعه نیست چون هر دو رو میخاد بفروشه چون از یه طرف دنی سبایوس رو از بتیس خریدن و دنبال ام باپه هم که هستن. ولی از امنالو و دار و دستش بخاری بلند نمیشه و عرضه ندارن چنین خریدی داشته باشن، احتمال خیلی زیاد خامس هم بره یونایتد.
    رودیگر هم مدافع معمولیه یعنی در سطح کیهیل و لوییز خودمون، تنها نکته مثبتش اینه که میتونه دفاع راست هم بازی کنه. فن دایک حیف شد، ارزش شصت میلیون پوند هم داره فن دایک.
    ساندرو هم سرکاریه و بهتره هر چه زودتر بی خیالش بشن وگرنه میشه مثل قضیه کولیبالی پارسال، یووه ساندرو رو نمیفروشه. نمیدونم اینا چرا نمیرن دنبال یه دفاع راست خوب مثل نلسون سمدو یا خوزه کانسلو والنسیا. ارزون هم که هستن همون چیزی که امنالو دنبالشه یعنی زیر 35 میلیون پوند قیمت دارن. در مورد مهاجم هم من فکر کنم آخر بیفتن به پای کاستا که این فصلم بمونه و حقوقشو میبرن بالا که آقا رضایت بده بمونه، یورنته هم میگیرن ذخیره، بتشوایی هم قرضی میره. اینایی که من میبینم عرضه ندارن 70-80 میلیون پوند خرج موراتا یا بلوتی یا اوبامیانگ کنن. امنالو جوری با خساست خرج میکنه که انگار پول خرید رو از ارث پدری این کم میخان کنن!

12. 3 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیشنهاد پرز در مورد خامس و موراتا واقعیه و شایعه نیست چون هر دو رو میخاد بفروشه چون از یه طرف دنی سبایوس رو از بتیس خریدن و دنبال ام باپه هم که هستن. ولی از امنالو و دار و دستش بخاری بلند نمیشه و عرضه ندارن چنین خریدی داشته باشن، احتمال خیلی زیاد خامس هم بره یونایتد.
    رودیگر هم مدافع معمولیه یعنی در سطح کیهیل و لوییز خودمون، تنها نکته مثبتش اینه که میتونه دفاع راست هم بازی کنه. فن دایک حیف شد، ارزش شصت میلیون پوند هم داره فن دایک.
    ساندرو هم سرکاریه و بهتره هر چه زودتر بی خیالش بشن وگرنه میشه مثل قضیه کولیبالی پارسال، یووه ساندرو رو نمیفروشه. نمیدونم اینا چرا نمیرن دنبال یه دفاع راست خوب مثل نلسون سمدو یا خوزه کانسلو والنسیا. ارزون هم که هستن همون چیزی که امنالو دنبالشه یعنی زیر 35 میلیون پوند قیمت دارن. در مورد مهاجم هم من فکر کنم آخر بیفتن به پای کاستا که این فصلم بمونه و حقوقشو میبرن بالا که آقا رضایت بده بمونه، یورنته هم میگیرن ذخیره، بتشوایی هم قرضی میره. اینایی که من میبینم عرضه ندارن 70-80 میلیون پوند خرج موراتا یا بلوتی یا اوبامیانگ کنن. امنالو جوری با خساست خرج میکنه که انگار پول خرید رو از ارث پدری این کم میخان کنن!
    خامس که احتمال خیلی زیاد از رئال میره ولی من میگم اینکه خود پرز پیشنهاد بده اونم با این مبلغ ، چیزی نیست که رسمی باشه و راحت می تونن این خبرا رو بسازن
    جالبه همین خامس هم منچستر جدی می خواد. باکایوکو هم داره جدی میشه. نایگولان هم امروز خبرش بود که شاید چلسی بره ولی باز اونم منچستر می خواد. کلا منچستری ها همه رو می خوان
    باکایوکو به نظر من اون چنان فوق العاده نیست ولی چون منچستر داره جدی اونو می گیره دیگه باید باشگاه یه کاری کنه و اگه مثلا از اول چلسی دنبالش نبود مهم نبود

بعد اصن منطقی نیست یه بازیکن بدی یه بازیکن بگیری. الان مثلا باکایوکو رو بگیریم بعد ماتیچ رو بدیم بره یا همین الان مثلا آزپلیکوئتا رو میگن به خاطر رودریگر شاید بارسا بره!
    باید این نکته رو در نظر داشته باشیم فقط خریدن که مهم نیست. ما فصل پیش مشکلمون ذخیره های کم بودش وگرنه هر چه قدر هم بازیکنا عالی باشن ولی ذخیره کم باشه به مشکل می خوریم
    باید جوری باشه که دو تا تیم 11 نفره داشته باشیم وگرنه نمی تونیم کل فصل بدرخشیم

+

آقا رودریگر معمولیه و در حد لوئیز و کیهیل؟! پس اگه معمولی در اون حد باشه که خوبه
    اینا دفاع وسط های تاپ نیستن ولی دیگه معمولی هم نیستن و همین دو تا بودن که توی تیم منتخب فصل لیگ برتر هم اومدن. معمولی یعنی مثلا در حد ایوانوویچ رو میگن
    دفاع وسط تاپ دنیا دیگه امثال راموس ، هوملز و ... هستند که اصلا فروشی نیستن و اونا بحثشون جداست
    بعد یه نکته اینه کلا همیشه ما بازیکنایی که خودمون نداریم رو فکر می کنیم فوق العادن. نمونش همین فصل پیش استونز رو بعضی ها می گفتن خیلی عالیه ولی اونم در بهترین حالت در حد همین رودریگر و سنشون هم خیلی فرقی نداره
    فن دایک گزینه بهتری بود ولی ساتهمپتون 70 میلیون پوند می خواست که خیلی تخیلی بود و اینو باید حساب کرد ما مثل سیتی و اینا نشیم که با مبلغ تخیلی کلا استاندارد مبلغ برای دفاع رو بالا ببریم و بازارو خراب کنیم
    و وقتی شما یه دفاع که تاپ نیست اینقدر بدی بعدا حتما باید برای دفاع تاپ 100 میلیون بدی و بعد مهاجم تاپ هم 200 میلیون!

14. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خامس که احتمال خیلی زیاد از رئال میره ولی من میگم اینکه خود پرز پیشنهاد بده اونم با این مبلغ ، چیزی نیست که رسمی باشه و راحت می تونن این خبرا رو بسازن
    جالبه همین خامس هم منچستر جدی می خواد. باکایوکو هم داره جدی میشه. نایگولان هم امروز خبرش بود که شاید چلسی بره ولی باز اونم منچستر می خواد. کلا منچستری ها همه رو می خوان
    باکایوکو به نظر من اون چنان فوق العاده نیست ولی چون منچستر داره جدی اونو می گیره دیگه باید باشگاه یه کاری کنه و اگه مثلا از اول چلسی دنبالش نبود مهم نبود

بعد اصن منطقی نیست یه بازیکن بدی یه بازیکن بگیری. الان مثلا باکایوکو رو بگیریم بعد ماتیچ رو بدیم بره یا همین الان مثلا آزپلیکوئتا رو میگن به خاطر رودریگر شاید بارسا بره!
    باید این نکته رو در نظر داشته باشیم فقط خریدن که مهم نیست. ما فصل پیش مشکلمون ذخیره های کم بودش وگرنه هر چه قدر هم بازیکنا عالی باشن ولی ذخیره کم باشه به مشکل می خوریم
    باید جوری باشه که دو تا تیم 11 نفره داشته باشیم وگرنه نمی تونیم کل فصل بدرخشیم

+

آقا رودریگر معمولیه و در حد لوئیز و کیهیل؟! پس اگه معمولی در اون حد باشه که خوبه
    اینا دفاع وسط های تاپ نیستن ولی دیگه معمولی هم نیستن و همین دو تا بودن که توی تیم منتخب فصل لیگ برتر هم اومدن. معمولی یعنی مثلا در حد ایوانوویچ رو میگن
    دفاع وسط تاپ دنیا دیگه امثال راموس ، هوملز و ... هستند که اصلا فروشی نیستن و اونا بحثشون جداست
    بعد یه نکته اینه کلا همیشه ما بازیکنایی که خودمون نداریم رو فکر می کنیم فوق العادن. نمونش همین فصل پیش استونز رو بعضی ها می گفتن خیلی عالیه ولی اونم در بهترین حالت در حد همین رودریگر و سنشون هم خیلی فرقی نداره
    فن دایک گزینه بهتری بود ولی ساتهمپتون 70 میلیون پوند می خواست که خیلی تخیلی بود و اینو باید حساب کرد ما مثل سیتی و اینا نشیم که با مبلغ تخیلی کلا استاندارد مبلغ برای دفاع رو بالا ببریم و بازارو خراب کنیم
    و وقتی شما یه دفاع که تاپ نیست اینقدر بدی بعدا حتما باید برای دفاع تاپ 100 میلیون بدی و بعد مهاجم تاپ هم 200 میلیون!
    وحيد جان اتفاقا به نظرم در مورد خامس و موراتا اين موضوع كاملا درسته چون رئال سبايوس رو گرفته جاي خامس و ميخواد امپايه رو بياره كه به پول فروش موراتا نياز داره ! در كل با فروش اين دو تا راحت ميتونه پول خريد امباپه رو جور كنه از طرفي عمرا رئال به منچستر بازيكن نميده مخصوصا به خاطره قضيه دخيا در فصل قبل و موراتا در اين فصل ! اتفاقا به نظرم رئال كاملا تمايل داره اين دو تا رو يكجا بده به چلسي تا بخواد جدا جدا بفروشه !

متاسفانه در مورد باكايوكو هم خب رهاي خوبي نمياد ! ميگن مشكلي تو تست هاي پزشكيش هست ولي بشخصه فكر نميكنم مشكلي داشته باشه ! البته اينم بگم باكايوكو انچنان هم بازيكن تاپي نيست و بشخصه ناينگولان رو بهش ترجيح ميدم ! اتفاقا تركيب كانته - ناينگولان بيشتر جواب ميده تا باكايوكو - كانته ! ولي از طرفي اينم بزاريم بره منچستر بد جور وجهه چلسي خراب ميشه ! و شك ندارم پشت اين قضيه اون اقاي عام كثيف هستش و ميخواد چلسي رو تضعيف كنه با اين كار !

اقا منم موافقم روديگر كجاش معموليه آخه ! هزار برابر از استونز بهتره ! از كيهيل خودمون هم بهتره ! شايد حتي از ازپيليكوتا هم بهتر باشه ! مخصوصا تو سر زني و انتقال توپ و سرعت مطمئن باش از همشون بهتره !

كاش هر چه سريعتر تكليف گوش چپ ( ساندرو و سيديبه و ....) و هافبك وسط و بازي ساز ( باكايوكو و ناينگولان و خامس و ....) و مهاجم ( موراتا و اوباميانگ و بلوتي و سانچز و ...)و هافبك راست ( نلسون سمدو و كانسلو و كايل واكر و ... ) مشخص بشه تا تيم تكميل بره براي پيش فصل !
    تاريخ ياد داده كونته بازيكني كه تو پيش فصل نباشه رو حتي اگر فوق ستاره باشه هم به صورت ثابت باز ينميده تا بياد اعتماد كونته رو جلب كنه زمان ميبره !

16. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

رقابت لیگ برتری ها از حالا آغاز شده است

جنگ پنهان مورینیو و کونته در بازار تابستانی

به نظر می رسد ژوزه مورینیو امسال دست بر روی اهداف آنتونیو کونته در بازار تابستانی گذاشته است.
    به گزارش "ورزش سه"، با بررسی اخبار در می یابیم که جنگ کونته و مورینیو دیگر تنها مختص به بازی های رو در روی شیاطن سرخ و آبی های لندن در لیگ جزیره نیست و در بازار نقل و انتقالات نیز این دو سرمربی صاحب سبک در مقابل یکدیگر صف آرایی کرده اند. اولین مورد قابل بحث میان کونته و مورینیو، بحث انتقال روملو لوکاکو به چلسی بود که این مهاجم 24 ساله و بلژیکی در ساعت آخر تغییر مسیر داد و راهی اولدترافورد شد تا خشم سرمربی ایتالیایی برانگیخته شود.
    اخبار حاکی از آن است که کونته در تابستان امسال چند بار تلفنی با لوکاکو در مورد انتقال به چلسی صحبت کرده بود و قول نهایی را از وی برای حضور در استمفوردبریج گرفته بود اما تماس روز چهارشنبه آقای خاص و البته مثلث پول، پوگبا و مینو رایولا در نهایت باعث انتقال یکی از مهم ترین بازیکنان فصول اخیر لیگ جزیره به ترکیب شیاطین سرخ شد. البته جنگ خاموش میان آنتونیو و ژوزه تنها محدود به انتقال لوکاکو نشد و حالا تیمو باکایوکو، هافبک جوان و قدرتی موناکو نیز در آستانه حضور در اولدترافورد قرار گرفته است.
    مورینیو در بازار نقل و انتقالات تابستانی به دنبال جذب نمانیا ماتیچ، ستاره صرب خط میانی چلسی بود و بعد از انتقال لوکاکو، سران چلسی از ادامه مذاکرات برای این انتقال صرف نظر کردند تا مورینیو برای تقویت این پست باکایوکو را در نظر بگیرد. باکایوکو یکی از ارکان مهم نتایج درخشان موناکو در فصل قبل و صعود به نیمه نهایی لیگ قهرمانان بود و بسیاری سبک بازی او را مشابه انگولو کانته، ستاره خط میانی چلسی می دانند.
    از این هافبک جوان نیز در ماه های اخیر به عنوان یکی از اهداف اصلی کونته در بازار تابستانی نام برده شده بود و با انتقال احتمالی به یونایتد، یک هدف مهم دیگر کونته نیز به اردوی رقیب مهاجرت خواهد کرد. گزینه سوم مورد بحث میان دو قدرت بزرگ لیگ جزیره، خامس رودریگز ستاره کلمبیایی و 26 ساله کهکشانی هاست که وی نیز در لیست مازاد زیدان قرار دارد و با توجه به حضور سبایوس، دیگر جایی در برنابئو نخواهد داشت.
    از چلسی، یونایتد و پاری سن ژرمن به عنوان جدی ترین مشتریان این هافبک خلاق نام برده شده اما دیروز برخی رسانه های جزیره فاش کردند که خامس قلبا علاقمند به حضور در اولدترافورد است و با توجه به شباهت سبک بازی او و هازارد، بسیاری یونایتد را مقصد بهتری برای آقای گل جام جهانی 2014 می دانند. حتی آنتونیو رودیگر، مدافع آلمانی رم نیز که دیروز رسما به چلسی ملحق شد مورد توجه آقای خاص قرار گرفته بود اما آبی های لندن در این مورد موفق عمل کرده و این مدافع آینده دار را به ترکیب خود اضافه کردند. به هر حال در بازار نقل و انتقالات تابستانی و تا امروز، شیاطین سرخ برتری قابل توجهی به رقیب پایتخت نشین خود داشته اند و مورینیو اگرچه فصل موفقی را در عرصه داخلی حداقل برابر کونته سپری نکرد، اما تا به حال موفق به فتح جنگ غیرعلنی قبل از شروع لیگ شده است. منبع: سان

18. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحيد جان اتفاقا به نظرم در مورد خامس و موراتا اين موضوع كاملا درسته چون رئال سبايوس رو گرفته جاي خامس و ميخواد امپايه رو بياره كه به پول فروش موراتا نياز داره ! در كل با فروش اين دو تا راحت ميتونه پول خريد امباپه رو جور كنه از طرفي عمرا رئال به منچستر بازيكن نميده مخصوصا به خاطره قضيه دخيا در فصل قبل و موراتا در اين فصل ! اتفاقا به نظرم رئال كاملا تمايل داره اين دو تا رو يكجا بده به چلسي تا بخواد جدا جدا بفروشه !

متاسفانه در مورد باكايوكو هم خب رهاي خوبي نمياد ! ميگن مشكلي تو تست هاي پزشكيش هست ولي بشخصه فكر نميكنم مشكلي داشته باشه ! البته اينم بگم باكايوكو انچنان هم بازيكن تاپي نيست و بشخصه ناينگولان رو بهش ترجيح ميدم ! اتفاقا تركيب كانته - ناينگولان بيشتر جواب ميده تا باكايوكو - كانته ! ولي از طرفي اينم بزاريم بره منچستر بد جور وجهه چلسي خراب ميشه ! و شك ندارم پشت اين قضيه اون اقاي عام كثيف هستش و ميخواد چلسي رو تضعيف كنه با اين كار !

اقا منم موافقم روديگر كجاش معموليه آخه ! هزار برابر از استونز بهتره ! از كيهيل خودمون هم بهتره ! شايد حتي از ازپيليكوتا هم بهتر باشه ! مخصوصا تو سر زني و انتقال توپ و سرعت مطمئن باش از همشون بهتره !

كاش هر چه سريعتر تكليف گوش چپ ( ساندرو و سيديبه و ....) و هافبك وسط و بازي ساز ( باكايوكو و ناينگولان و خامس و ....) و مهاجم ( موراتا و اوباميانگ و بلوتي و سانچز و ...)و هافبك راست ( نلسون سمدو و كانسلو و كايل واكر و ... ) مشخص بشه تا تيم تكميل بره براي پيش فصل !
    تاريخ ياد داده كونته بازيكني كه تو پيش فصل نباشه رو حتي اگر فوق ستاره باشه هم به صورت ثابت باز ينميده تا بياد اعتماد كونته رو جلب كنه زمان ميبره !
    آره نکته اینه که خامس به احتمال 99 درصد از رئال میره و رئال هم از فروشش راضیه ولی موراتا فکر کنم خود رئال خیلی راضی نیست بفروشه و خود موراتا می خواد بره
    اگه جفتشون رو بتونیم بگیریم که عالیه ولی من احتمالشو کم می دونم چون همین موراتا که لازم داریم هم هنوز خبری ازش نشده چه برسه به خامس!
    خامس رو میگن منچستر دوس داره بره ولی آره رئال به این راحتی ها بازیکن به منچستر نمیده...

الان فرض بگیریم باکایوکو رو به اضافه یه مهاجم گرفتیم ولی باز تیم تکمیل نیست
    حالا وینگ بک چپ و راست که حداقل یه دونه باید بگیریم که به نظر من چپ هم یکیو بگیریم کافیه و راست آزپلی هم می تونه بازی کنه ولی خب اگه یکی مثل واکر داشته باشیم که بهتر
    ولی وینگر هم خیلی لازم داریم و حساب کنیم همین الانش فقط هازارد، پدرو و ویلیان رو داریم که تازه هازارد هم در اولای فصل که بازی های مهم داریم مصدومه!
    به نظر من به جز موراتا باید یه وینگر هم گرفت و خیلی رویایی میشه اوبامیانگ و موراتا رو جفتشو بگیریم و اول فصل مثلا اوبامیانگ راست باشه
    یا دیگه حداقل یه وینگر تخصصی مثل اینسینیه گرفت یا همین طور همون خامس هم می تونه وینگر باشه و توی سیستم 2-5-3 هم هافبک پشت مهاجم می تونه

20. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •