برا من امروز ثبت شده یه پیام اومده تا چن روز دیگه باس برسه اما اسم اپراتورش عجیب بود کیش سل پارس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من امروز ثبت شده یه پیام اومده تا چن روز دیگه باس برسه اما اسم اپراتورش عجیب بود کیش سل پارس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من روز مادر ثبت نام کردم هنوز پیامک فعال شدن نیومده
برای من همین پیامم نیومده
عجیبه
برای من پیامک اومد ولی از کجا میتونم بفهمم کی پست میارتش در خونه ؟ کد رهگیری رو از کی باید بگیرم ؟
72ساعت ساعات اداری
سیم کارت این اپراتور بی خاصیت به دستم رسیدم .توی جستجوی شبکه فقط رایتل رو میاره و اصلا به همراه اول رومینگ نمیکنه .حتی گزینه رومینگ رو روشن کردم ولی غیر از رایتل اسم هیچ دکلی نمیاد .این رایتل هم فقط با 3g یه خط انتن میده .برای شماها روی همراه اول رومینگ میشه ؟
سیمکارتش امروز رسید دستم سرعت نتش 25 مگی میده 5 گیگ هدیع هم داشت بسته های مکالمه اش واقعا به صرفه اس 10 تومن 360 دقیقه برئن شبکه و 3600 دقیقه درون شبکه سیمکارتش هم NFC داره شماره اش رنده
اگر رومینگ گوشیتون فعال هست و شبکه همراه اول رو پیدا نمیکنه ابتدا شبکه رو روی 2g only قرار بدید .بعد در قسمت جستجوی شبکه به صورت دستی همراه اول رو انتخاب کنید تا رجیستر بشه بعد در قسمت network mode گزینه ی 3g یا lte رو انتخاب کنید .
اين سيمكارتاي هديه، چه مدت وقت داره كه بسته هديه شو فعال كنيم؟؟
اقا من هر جا تست گرفتم روی همراه اول سرعت از 10 مگ بالاتر نمیرفت یعنی همون اول که تست میگیری از 20 شروع میشه کم کم میاد پایین و روی 10 مگ ثابت میشه .همه جا همینقدر بود ولی دانلودش با دانلود منیجر تاسه چهار مگابایت میره .برای شماها هم همینطوره یا سیم کارتم مچکل داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)