بهله بهله، چون میگذرد غمی نیست ...
اما، تا بگذرد درد کمی نیست ...
![]()
بهله بهله، چون میگذرد غمی نیست ...
اما، تا بگذرد درد کمی نیست ...
![]()
Last edited by leo.unique; 19-10-2016 at 21:34.
......................................
دوست عزیز سلام
اسلامی و مذهبی نیگا کردن به مسئله اصلا درست نیست.
همین کشورهای اروپایی رو که مثال زدین، خوب همینها با کاهش جمعیت تونستند به حد قابل قبولی از رفاه عمومی بتونند برسن.
خشک شدن رودها، از بین رفتن جنگلها، آلودگی هوا و ترافیک های سنگین به خصوص در شهرهای بزرگ، آلودگی صوتی و ... همش به دلیل افزایش جمعیت هست.
باز اصرار واسه حاد تر شدن این مشکلات برای چی هست؟
دنیا عوض شده، همه چی ماشینی شده، به نیروی انسانی کار نیازی نیست مثل سابق.
باز اگه کسی فکر می کنه با ازدواج کردن مشکلش حل میشه، موردی نداره برید ازدواج کنید تا چند برابر مشکلات رو ببینید.
ممنون واسه جواب شما
Last edited by donnie yen; 21-10-2016 at 02:20.
.............................
اتفاقا بحث سر همین تاهل و مجردی هست.
در جامعه ما بعد از ازدواج کل خرج زندگی یا بخش زیاد اون می یوفته به گردن پسر، اینجاست که پسر ها به مشکل بر میخورند، باز اینجا بحث بر میگرده به مسائل مالی که رو پسران تحمیل میشه.
من با شکل ازدواج سنتی مخالفم، و گرنه زندگی با یه انسان دیگه ( چه پسر یا دختر ) هیچ مشکلی نداره.
Last edited by donnie yen; 21-10-2016 at 11:35.
دوست عزیز من درک میکنم که شما چی میگی. یه جوری برخورد میکنی انگار من عقلم تعطیله و شما علامه دهر! قرآن بزرگترین معجزه پیامبر و سخن خدا رو ما گذاشتیم زمین و به عقل ناقص و دنیایی خود تکیه کردیم. البته باید اینو اضافه کنم که کسی که هیچ حرفه و فن و دانشی نداره که بتونه مخارج زندگیش رو تامین کنه نباید فقط با انشاالله گفتن و اینکه خدا حلال مشکلاته ازدواج کنه. من هم نظرم اینه که اگر حداقل های لازم رو مثل فن و تحصیلات و دانش رو داشته باشید میشه به خدا توکل کرد و زندگی رو شروع کرد. من موارد زیادی جوونهایی دیدم که کار میکنن و حتی خونه و آپارتمان و ماشین و همه امکانات رو دارن ولی تن به ازدواج نمیدن! پس معلوم میشه که علت ازدواج نکردن فقط بیکاری و بی پولی نیست.![]()
............................
سلام
شما مخاطبتون من هستم؟
تا اونجایی که من نیگا می کنم پست شما رو ریپلای نکردم.
و اما در مورد مطالب شما
کلا دوست ندارم مذهبی بکنم بحث رو که میدونم غیر قانونی تلقی خواهد شد و ... .
مذهب هیچ راه کار درست و حسابی به ما ارائه نمیده متاسفانه، و گر نه همین الان باید مشکلاتمون حل شده بود.
باید گشت دنبال مسببین این وضعیت که متاسفانه جوابگو نیستند.
ازدواج نکردن دلیل اصلیش همین بی پولی و بیکاری هست عزیز، اونایی که شما می فرمایین بخش کوچکی از این مجردهای مملکت رو تشکیل میدن.
کش دادن این مطالب چیزی رو حل نمی کنه، عمق بحران بیشتر از اینی هست که داریم می بینیم.
Last edited by donnie yen; 23-10-2016 at 03:08.
یکی از دلایل، تفاوت نحوه انتخاب پسرها و دخترهاست. آقایون بیشتر به شخصیت طرف مقابل توجه میکنند ولی خانم ها بیشتر به مادیات و ظاهر و اینکه آقایون بیشتر برای عشقشون از خود گذشتگی میکنند در حالی که خانم ها به راحتی عشقشون رو فراموش میکنند .
تاادم از لحظ مالی صددرصد اوکی نشده نباید طرف جنس مخالف بره دیگه وای ب حال ازدواج!!!
لذت زندگی به ساختنش با همدیگه هست وقتی ۲ نفر با هم شروع کنند به ساخت زندگی وقتی به جایی رسیدن خیلی بهتره تا اینکه یه نفر زندگیش رو بزاره پای رسیدن به وضعیت خوب مالی بعدش به فکر جنس مخالف بیوفته.
نمیدونم از کدوم شبکه های ماهواره ای یا سایت ها همچین چیزی رفته تو ذهن جوان هایی مثل شما یه تصوراتی دارند به کل خارج از محیط واقعیت یه سری حرف هایی به گوششون خورده که تو کشورهای مبتکر این روش ها بساطش ور افتاده الان رویای امریکاییش هم اینجوریش نیست دیگه.
دوست عزیز من دارم از واقعیت های زندگی جامعه ایران دارم میگم و بچه هم نیستم تحت تاثیر ب قول شما شبکه های ماهواره ای قرار بگیرم! شما داری از ی شرایط ایده ال خیلی خوب و منطقی هست دارید صحبت میکنید (منظورم همین تشکیل و ساختن زندگی با مشارکت دو طرفه ) اما در ایران حال حاضر که شرایط فرهنگی اجتماعی و اقتصادی نایسامان داره خودمو مثال میزنم مثلا از منه 26ساله و لیسانسه که تازه سربازیم تموم شده انتظار دارن که ماشین و خونه و شرایط100% ایده ال داشته باشم در صورتی که اصلا با منطق جور درنمیاد ..حالا بماند که شرایط کاروحقوق شهروندی و انتخاب یه شریک مورداعتماد که انتخابش یه پروسه خیلی طولانی هست و بحث ب درازا می کشه و همه دوستان در جریانن
بحث من فقط توقع بیجا دخترای امروزی هست واسه ی ارتباط دوستانه و دوستی انتظار دارن دیگه وای ب حال ازدواج!!!
گرامی طرفت رو بشناس اول این دخترایی که مثال زدی زن زندگی نیستند (برای اینکه به زن ستیزی متهم نشم بله مردهای اینجوری هم هستند) زنی که اهل زندگی باشه شما و زندگیش رو می کشونه بالا.
من خودم قبلا زندگی مجردی داشتم با خونه مجردی و ماشین خارجی (منطقه ازاد) از صبح تا شب و شب تا صبح خوشگذرونی هر مدلی که فکرش رو کنی مسافرت خارجی سالی چندبار داشتم. الان عقد کردم فعلا مستاجر و ماشین هم یه پراید دارم شاید بگید زندگیم از لحاظ مالی بهتر نشده ولی خودم که میبینم پتانسیل الان خودم رو (و نه صرفا ظاهر زندگی رو) خیلی از اون موقع جلوتر هستم قسمت زیادیش هم مدیون همسرم هستم اینه که میگم شخص مناسب خیلی مهمه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)