مادس تیم در کتاب زندگینامه خودش: رونالدو بسیار خودخواه بود و به خودش بیش از هر کسی اهمیت می داد. او یک "من" واقعی بود. از لحاظ ذهنی او مرا به یاد 12 سالگی خودم می انداخت.
.
من ابدا کاری به محتوای خبر ندارم،
ولی اینکه آشکارا و سلیقه وار یه بخشی از خبر رو به قصد زیر سوال بردن یه ورزشکار و ایضا طرفداراش کپی کنیم و تمام، اخلاقا کار درستی نیست و کاملا قابلیت حذف شدن در انجمن ورزش رو داره. حذف نشدن پست بالا هم برای ذکر همین نکته بود.
در تاکید بر همین موضوع، بخش دیگری از صحبت های این بابا:.
تیم همچنین در بخشی از کتابش به تمجید از رونالدو نیز پرداخته است:" او همیشه متمرکز و با انگیزه بود. به خودش اعتماد زیادی داشت و این مساله در زمین مسابقه عینیت می یافت. یک بار من بازیکن مقابل او در تمرین بودم و هرگز نتوانستم مهارش کنم. رونالدو همیشه از من پیش می افتاد."
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
و همینطور:
.
"he struggled whenever he came up against the three-time Ballon d'Or winner in training"
"He was totally the opposite. He was focused and he had unwavering faith in himself and that was reflected out on the pitch.
"I remember a practice match in training when I was the left wing and he was on the right on the opposing team. Every time we crossed, he'd just fly past me. I was hardly ever out of breath after a training session... but that day, he left me gasping."
منبع:
.
.
این بنده خدا همونطور که جناب
گفتن از ناشناس هاییه که صرفا در همون جوانان یونایتد در مقطعی شناخته شده بود و نتونست به تیم اصلی راه پیدا کنه و کلا کریر حرفه ای نداشته. جالبه تو تو همین لینک گل برداشته گفته:
I hated the atmosphere in Manchester!!!