تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 41 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 404

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 17-2016

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa_shinobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض منچستر 4-1 لستر؛ 3مهر 95

ترکیب همون ترکیب همیشگی بود و فقط بازیکنان عوض شده بودند. بیشترین چیزی که تو چشم میزد این بود که رونی تو ترکیب اصلی نبود و ده دقیقه آخر وارد زمین شد، شاید به خاطر مسائل فنی بوده و شایدم بخاطر آروم کردن جو این کارو کرده بود. بلیند جای شاو بازی کرد، ماتا جای رونی و لینگارد هم یکی از بالها بود در کناره ها. هررا که خصوصیات تهاجمی تری داره نسبت به فلینی جای این بازیکن قرار گرفته بود.

از دقیقه 20 تا آخر نیمه اول تیم عالی بود. هماهنگی بازیکنان کاملا مشخص بود، بازیکنان لب خط پاسکاری میکردن مثل بارسا، موقعیت سازی زیاد بود و خلاصه همه چیز خوب بود. اوج کار هم میشد رو گل دوم و تو اون صحنه دید که پوگبا پاس داد به زلاتان، زلاتان استپ سینه کرد و برگشت شوت زد... حیف که تو چارچوب نبود.
    کلا امروز همه بازیکنان خوب بودن. پوگبا که بهترین بازیکن شد، ماتا فوق العاده موثر بود، بلیند دو تا پاس گلش رو کرنر زدن بود ولی خوبم بازی کرد. هررا هم مفید بود و پاس های خوبی میداد و زمانی هم که لازم بود در نقش سوئیپر ظاهر میشد. فقط میشه گفت لینگارد کمی ضعیف کار کرد، تو صحنه گل نتونست بازیکن حریف رو مهار کنه و اونم شوت زد و گل شد. البته یه پاس گل داد ولی زیاد تو زمین دیده نمیشد که البته اونم با بازی خوب بقیه اصلا به چشم نیومد.
    بازی نکات زیادی داشت مثلا اینکه تیم کاملا از زیر فشار بیرون اومد، پوگبا بالاخره گل زد، تفاضل گل سه تا رفت بالا و.... و کاش زلاتان هم گل میزد. زلاتان خیلی عقب میومد. البته در بازی سازی مفید بود ولی فکر میکنم این باید وظیفه خط میانی باشه و زلاتان باید دنبال گلزنی باشه. نکته دیگه ای که هست اینه که معمولا زلاتان تو خط حمله تنهاست و مارسیال، راشفورد و یانگ که در کناره ها استفاده میشن خیلی از زلاتان و دروازه حریف فاصله دارن. فکر میکنم برای بعضی بازیها باید سیستم رو عوض کنه و از رونی، مارسیال یا راشفورد کنار زلاتان استفاده کنه.
    گل اول و چهارم سانتر از روی کرنر بود که اسمالینگ و پوگبا وارد دروازه کردن. گل دوم رو پاسهای خوب بازیکنان بود که ماتا با یه شوت خوب گلش کرد و گل سوم هم که از رو نقطه کرنر بود یه حرکت خوب و تمرین شده بود که خیلی هم قشنگ بود.
    حالا زمانی که تیم میباخت ما همچنان از تیم طرفداری میکردیم. ولی حالا هم که برده نباید فکر کنیم همه چیز عالی بود. لستر نمایش ضعیفی داشت و تیمی خسته نشون میداد. بعید میدونم تو بازی دیگه ای بشه سه تا گل از رو کرنر زد.
    ضمن اینکه اشمایکل رو هم نداشت. نیمه دوم رو نتونستم کامل ببیننم ولی بنظر خیلی نمیتونستن حفظ توپ و بازی گردانی کنن. تو 20 دقیقه اول نیمه اول هم همین وضعیت بود. وقتی آمار 20 دقیقه اول رو نشون داد ما مالکیت زیادی داشتیم. ولی 40 درصد توپ تو 1/3 ما بود و 10 درصد تو 1/3 لستر و 50 هم وسط زمین. خوب این نشون میداد بیشتر جلو دروازه خودمون داریم پاس میدیم که فایده ای نداره. در نیمه دوم هم لستر از 4-4-2 به 4-5-1 تغییر سیستم داد. دیگه وسط زمین نتونستیم کار خاصی انجام بدیم و میشه گفت که رانیری تیم ما رو مهار کرد.
    بازی بعدی در لیگ اروپا 5شنبه است و در التدرافورده...
    جا داره یه تبریکم بگیم به مسئولین صدا و سیما که نه بازی منچستر رو پخش کردن نه آرسنال-چلسی. ولی بازی حساس بارسلونا با خیخون رو زحمت کشیدن و پخش کردن
    Last edited by fa_shinobi; 24-09-2016 at 21:44.

2. 10 کاربر از fa_shinobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

زلاتان وقتی درست و حسابی براش موقعیت سازی نکنن خودش میاد عقب و توپ میگیره؛ این رو تویه بازی های ملی و حتی پاریسن ژرمن هم میشد دید. کلا تحرکش زیاده و به نظرم این سبک بازیش خوبه چون خیلی وقت ها چاره گشا میشه و از اون یارگیری که معمولا باهاش می کنن بیرون میاد، برای سایر بازیکنان هم فرصت سازی می کنه. وقتی تیم نتیجه میگیره گل نزدن زلاتان مهم نیست چون مطمئن باشید اونجایی که باید، حتما گلش رو می زنه.

این برد یه کم فشار رویه تیم رو کم کرد ولی هنوز با اون چیزی که باید باشیم زیاد فاصله داریم.

4. 9 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض منچستر 1-0 زوریا

تو این بازی بیشتر بازیکنان اصلی استفاده شده بودند. ترکیب همون ترکیب همیشگی بود، در صورتی که فکر میکردم فقط از فلینی به عنوان هافبک دفاعی استفاده کنه و پوگبا جلوتر بازی کنه. چون تیم حریف هم پیش بینی میشد که دفاعی بازی کنه. مهاجم هم فقط زلاتان بود.
    بازی کسل کننده ای بود و جز صحنه گل و یه تیرک راشفورد چیز خاصی نداشت. تعداد پاس ها و مالکیت ما خیلی بیشتر بود ولی خوب چیز خاصی رو دروازه ها ندیدیم . با توجه به دفاعی بودن ترکیب حریف انتظار گل زیاد نداشتیم ولی 1-0 هم دیگه کم بود برای یه تیم اوکراینی. ضمن اینکه تیم حریف ذهنیت تیم بازنده رو داشت وگرنه میتونست کار رو سخت تر کنه برای ما.
    امشبم فوسو منصاح سمت راست بازی کرد و دارمیان تو لیست ذخیره هم نبود. بنظر میرسه مورینیو اعتقادی بهش نداره و احتمالا تو ژانویه به فروش برسه.
    لینگارد باز هم ضعیف بازی کرد. تو این فصل هر موقع تو ترکیب اصلی بوده خوب بازی نکرده. نمیدونم چرا مورینیو اصرار داره بهش بازی بده.
    بازی بعدی با استوک سیتی تو الترافورده...
    Last edited by fa_shinobi; 30-09-2016 at 00:44.

6. 4 کاربر از fa_shinobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

نظر شخصی : منچستر تیم جذابی هست واسه هر ستاره ای تو هر سطحی ما مشکلی در جذب ستاره ها نداریم (در کنار ساخت ستاره ها) ولی مشکل اصلی رو تو دو چیز میبینم تراکم بازیکن در بعضی پست ها و وجود یه سری بازیکن بنجل ، اونقدری که از بازیکن های بی کیفیت ضریه میخوریم سر به سر هست با سودی که از ستاره ها میبریم.
    من از تیم ۲۳ نفره دفاع میکنم به سبک تیم های ملی به علاوه بازیکن های جوان به صورت قرضی شش ماهه یا یکساله اون هم در باشگاه های لیگ برتر یا چمپیونشیب که بتونیم اگه آسیب دیدگی پیش اومد دوباره با یه رقم فسخ نه چندان زیاد فراخوانی کنیم . تو هر پست دو بازیکن تخصصی کافی هست . و برای عقب نموندن از فوتبال تجاری این روزها از سیستم جذب سالانه یک بازیکن با کلاس جهانی هم حمایت میکنم .میتونیم اینجوری تیم رو هر چه سریع تر پالایش کنیم.
    (ایشالا این تغیرات رو خودم تو فیفا ۱۷ اعمال میکنم )
    Last edited by Captain_America; 30-09-2016 at 10:31.

8. 2 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

منچستریونایتد ۱ - ۱ استوک سیتی .
    فلسفه استاد و راه اون بزرگوار همچنان ادامه داره ، آخر فصل سر همین امتیازهای از دست داده به لیگ قهرمانان نمیرسیم و مساله اصلی اینه منچستر تا چند سال پتانسیلش رو داره که از افتخارات سابقش مایه بگذاره یکی دو فصل بدون قهرمانی که بگذره به لیگ قهرمانان هم که نرسیم دیگه کی حاضر میشه بیاد یونایتد ؟ سرنوشت دی ماریا و شواینی و به زودی میخیتاریان هم نشون خواهد داد چندان هم مقصد دلپذیری نیست.
    با فقط ۷ بازی اختلاف امتیاز تا صدر جدول ۵ امتیاز هست اونم به لطف باخت سیتی قطعا با همین رویه تا نیم فصل اختلاف بیشتر هم میشه.
    Last edited by Captain_America; 02-10-2016 at 21:50.

10. 3 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من فقط تونستم بیست دقیقه آخر بازی رو بیبنم و خلاصه بازی. بنظر میاد که تیم خطرناک ظاهر شده و چند موقعیت خوب داشتیم که انصافا با بد شانسی گل نشدن. آمار و ارقام نشون میده کامل برتر از حریف بودیم، تعداد پاس ها دو برابر، تعداد شوتها چند برابر، دقت پاس بالاتر، مالکیت و... ولی خوب نتیجه نگرفتیم.

گل رو روی اشتباه دخیا خوردیم و گل زده رو مارسیال زحمتشو کشید. فکر کنم اولین گل مارسیال تو این فصل بود که یکم عجیبه. انصافا مورینیو از مارسیال نمیتونه خوب کار بکشه. از لحاظ تکنیک و سرعت و دقت همون مارسیال فصل قبله ولی پارسال خیلی مفیدتر ظاهر میشد. بنظرم دلیلش بخاطر ترکیبیه که مورینیو میچینه. کمی عجیبه که تمام بازیهای این فصل با یه ترکیب وارد زمین شدیم. ترکیب ما الان 1-3-2-4 هست که زلاتان مهاجم نوکه، در کناره ها مارسیال و راشفورد یا لینگارد و یانگ هستن، پشت زلاتان رونی یا ماتا، و عقبترم پوگبا با هررا یا فلینی هستن.

تو این سیستم مهاجمان کناری یا بهتر بگیم هافبک های کناری خیلی از دروازه دور هستن و کارشون دریبل کردن و سانتر کردن برای زلاتانه. کاملا مشخصه که اگه ضربه شروع مجدد نباشه تقریبا همیشه زلاتان گل میزنه که نشون میده وابسته به یک بازیکنیم و همه چی قراره برای یه بازیکن فراهم بشه. اولا دریبل کردن لب خط زیاد فایده ای نداره و کم پیش میاد موقعیت خطرناکی ایجاد بشه. ثانیا در صورتی هم که سانتر کنن بیشتر مواقع توپ دفع میشه. این تاکتیک کمی شبیه تاکتیک زمان مویسه، اون موقع یانوزای اینکارو میکرد...حالا راشفورد.

زمانی که مورینیو در رئال بود بازیکنانی مشابه الان منچستر داشت (با سرعت و تکنیک بالا) و به سرعت از زمین خودی به دروازه حریف نزدیک میشدن و مثل بارسا زیاد پاسکاری نمیکردن و البته نتیجه هم میگرفتن. ولی تفاوتی که اون تیم با تیم فعلی داره اینه که اون موقع دو یا سه مهاجم استفاده میشد. شاید بهتر باشه که برای بازیهای متوسط و ساده از سیستم 2-3-1-4 استفاده کنیم که چیزی شبیه این میشه.

یا مثلا خط میانی به شکل یه لوزی باشه که پوگبا کمی آزادتر باشه.

در حمله زلاتان و مارسیال باشن. سمت چپ پوگبا، سمت راست راشفورد و وسط رونی(ماتا). تنها هافبک دفاعی هم فلینی باشه(که تو این فصل انصافا یکی از بهترین بازیکنان بوده، فلینی برخلاف فصل های قبلی واقعا داره موثر بازی میکنه و تو فاز دفاعی واقعا عالی کار کرده، هر چند که ضعفهایی داره). بنظرم تو این ترکیب به واسطه دو مهاجم تیم ما میتونه هجومی تر کار کنه و خطرناک تر ظاهر بشه در صورتی که یه هافبک دفاعی احتمالا میتونه تنهایی اون قسمت رو جمع کنه(برای بازیهای متوسط و ضعیف). مارسیال هم نزدیک تر به دروازه دریبل میزنه که حتما خطرناک تر از دریبل در کناره ها و سانتره.
    نکته دیگه ای که در مورد ترکیب وجود داره اینه که تعویض ها کاملا مشخصه و با ترکیب ثابتی که داریم اگه حریف پتانسیل مهار ما رو داشته باشه خیلی راحت میتونه بازی ما رو ببنده. حالا استوک که تیم ضعیفی بود و امروزم بنظر نمیاد تیم بد بازی کرده باشه ولی کلا تو تمام بازیهای قبلی چیزایی که گفتم وجود داشت که نمیدونم چرا مورینیو فکری به حالش نمیکنه.
    اول فصل فکر میکردیم که در خط هافبک کاملا قوی هستیم و خط دفاعی مشکل داره. الان خط دفاعی اگه عالی نگیم دیگه خوب هست. ولی هافبک ها نمیتونن بازی سازی کنن. دلیلش بنظرم اینه که هیچکدوم کامل نیستن. فلینی در دفاع و بازی تخریبی عالی هست ولی حمل توپش خوب نیست و همچنین نمیتونه توپ پخش کنه. هررا مشکلات فلینی رو نداره اما خیلی جسش کوچیکه و تو نبرد هوایی و قدرت بدنی حرفی واسه گفتن نداره. اشنایدرلین بنظر همه چیش خوبه اما فکر میکنم زیاد آماده نیست و سطح بازیش کلا کمی پایینه که مورینیو بهش بازی نمیده. کریک هم نسبتا کامله و تو فاز دفاعی و تهاجمی خوب ظاهر میشه اما بواسطه سن و سالش زیاد کارآمد نیست. شواینی خیلی شبیه به کریک هست و بازیکنیه که تقریبا در تمام پستهای هافبک میتونه بازی کنه ولی خوب مورینیو کنارش زده. مورینیو خودش انتظار این رو نداشت که مشکل تیمش بشه خط هافبک و شواینی رو بازی نداد.
    احتمالا الان کمی از کارش پشیمون باشه ولی بعیده که قبول کنه دوباره برش گردونه مگه اینکه مصدوم و محروم زیادی در خط هافبک داشته باشیم.
    بعد این بازی بازیهای ملی انجام میشه و بعدش دو هفته خارج از خانه با لیورپول و چلسی بازی داریم که قطعا بازیهای سختی خواهد بود.

12. 3 کاربر از fa_shinobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مادس تیم در کتاب زندگینامه خودش: رونالدو بسیار خودخواه بود و به خودش بیش از هر کسی اهمیت می داد. او یک "من" واقعی بود. از لحاظ ذهنی او مرا به یاد 12 سالگی خودم می انداخت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Cristiano Ronaldo's '12-year-old mentality' ridiculed by former Man Utd team-mate

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

مادس تیم در کتاب زندگینامه خودش: رونالدو بسیار خودخواه بود و به خودش بیش از هر کسی اهمیت می داد. او یک "من" واقعی بود. از لحاظ ذهنی او مرا به یاد 12 سالگی خودم می انداخت.

Cristiano Ronaldo's '12-year-old mentality' ridiculed by former Man Utd team-mate

نام : مدس تیم
    بازی برای منچستر : 0
    کل بازی های دوران حرفه ای : ۱۴ بازی رسمی و آماری
    اعتبار در دنیای فوتبال : ؟
    این آدم که نه کسی میشناستش نه بود و نبودش اهمیتی داره حالا برداشته یه کتاب خاطرات نوشته در باره همه منجمله سر آلکس فرگوسن هم اظهار نظر کرده تا یه اسمی واسه چند روزی در بیاره. شاید تو تیم رزرو که بوده یه چند باری از دور رونالدو یا سر آلکس رو زیارت کرده باشه. اکثر دوره حضورش در منچستر با 0 بازی رسمی هم قرضی تیم های دیگه بوده که تو اون تیم ها هم بعضا ۱ بازی موفق شده انجام بده.
    و نکته جالب از سال ۲۰۰۳ که رونالدو تازه به منچستر اومد این بنده خدا سال های بعدش یعنی ۰۴ و ۰۵ و ۰۶ قرضی خارج از منچستر نیمکت گرم کن بوده ، البته با این آمار و ارقامش بعید بوده به نیمکت هم راه پیدا میکرده.
    مدیریت محترم به تعداد پاک کردن این پست دوباره نوشته خواهد شد.
    Last edited by Captain_America; 14-10-2016 at 21:52.

15. 8 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

.
    من ابدا کاری به محتوای خبر ندارم،
    ولی اینکه آشکارا و سلیقه وار یه بخشی از خبر رو به قصد زیر سوال بردن یه ورزشکار و ایضا طرفداراش کپی کنیم و تمام، اخلاقا کار درستی نیست و کاملا قابلیت حذف شدن در انجمن ورزش رو داره. حذف نشدن پست بالا هم برای ذکر همین نکته بود.
    در تاکید بر همین موضوع، بخش دیگری از صحبت های این بابا:
    .

تیم همچنین در بخشی از کتابش به تمجید از رونالدو نیز پرداخته است:" او همیشه متمرکز و با انگیزه بود. به خودش اعتماد زیادی داشت و این مساله در زمین مسابقه عینیت می یافت. یک بار من بازیکن مقابل او در تمرین بودم و هرگز نتوانستم مهارش کنم. رونالدو همیشه از من پیش می افتاد."
    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.
    و همینطور:

.

"he struggled whenever he came up against the three-time Ballon d'Or winner in training"
    "He was totally the opposite. He was focused and he had unwavering faith in himself and that was reflected out on the pitch.
    "I remember a practice match in training when I was the left wing and he was on the right on the opposing team. Every time we crossed, he'd just fly past me. I was hardly ever out of breath after a training session... but that day, he left me gasping."

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    .
    .
    این بنده خدا همونطور که جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن از ناشناس هاییه که صرفا در همون جوانان یونایتد در مقطعی شناخته شده بود و نتونست به تیم اصلی راه پیدا کنه و کلا کریر حرفه ای نداشته. جالبه تو تو همین لینک گل برداشته گفته:
    I hated the atmosphere in Manchester!!!

17. 10 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

به دو بازی حساس در لیگ رسیدیم.دربی جزیره و بعد بازی با چلسی
    همونطور که قبلا هم گفتم خیلی دوست داشتم کلوپ یا پپ روی نیمکت منچستر میومدن که برنامه هاشون موندگارتره.همین الان لیورپول یکی از هجومی ترین تیمهای اروپا شده.واقعا تغییر رویه رو میشه حس کرد.آمار خیلی خوبی در میانگین شوت به دروازه و تعداد حملات دارند.

تیم کم کم داره جا میفته اما با ترکیب ایده ال خیلی فاصله داریم.فعلا باید نتیجه بازیهای مستقیم رو بگیریم تا بعد.

امیدواریم

19. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •