1200 میدین یه کنسول میخرین ، بقیه شم بازی بخرین دیگهچرا 4 میلیون پول سیستم بدید آخه ...
1200 میدین یه کنسول میخرین ، بقیه شم بازی بخرین دیگهچرا 4 میلیون پول سیستم بدید آخه ...
به کنسول میشه موس و کیبورد وصل کرد و با اون بازی های شوتر رو بازی کرد ؟اگر بشه من میرم سمت کنسول از سال دیگه
بله شدنیه عزیز
اموزشش اینجاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بازی کردن منظورمه ها ؟! یعنی مثلا بشه کال اف دیوتی رو با موس و کیبورد با کنسول بازی کرد
به چنین سخت افزای نیاز خواهید داشت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The Journey قراره فقط راوی یه فصل زندگی الکس هانتر باشه و یا شامل چندین سال در قبال یه داستانه و ایا نقل و انتقالات هم توش هست؟مثلا اگر بد بازی کنی دیگه مربی بهت بازی نمیده؟
من الان تو همون بازی با چلسی 5 تا گل بخودی زدم و کارت قرمزم گرفتم. اخر بازی زیاد سوال های مرتبط نپرسید.
اگه اشتباه نکنم یه تریلر دیدم از بچگیش هم نشون داد فکر کنم پنالتی هم زد.
این سیستم پنالتی زدن و کرنر زدن یه تغییر کرده.نمی دونم بهتر شده یا بدتر
اطلاعاتی که تا الان از مود د جورنی پیدا کردم :
از نوجوانی الکس هانتر شروع میشه ، اهل یکی از محلات لندنه ، بازی رو ازتیم پایه یکی از بیست تیم لیگ برتر شروع میکنه ، پدربزرگش فوتبالیست بوده و مشوقش هست ، یه رفیق (بعدا گویا رقیب) داره به اسم والکر ، انتخاب هاش شامل دیالوگاش روی تصمیمات و روند بازی تاثیر داره ، یه مقطع افت میکنه و قرضی به یه تیم از لیگ پایین تر میره فعلا اینا تو ذهنم بود. فکر کنم دو روز دیگه اونها که با ea اکسس بازی رو روی کنسول ایکس باکس خریدند بتونند زودتر از بقیه بازی رو شروع کنند.
ضربات ایستگاهی جالب شده.
ولی یه سری اورال ها به نظرم عادلانه داده نشده.مثلا بوفون 88 هست و دخیا 91.
بواتنگ 90 هست.
دوستان چندتا سوال:
1. من با این سیستم بازی رو رو بهترین حالت میتونم اجرا کنم؟
CPU : corei 5 4460 , RAM :8g DDR3 , VGA: Zotac GForce GTX 950
2. این سری بازی ها هم مثل 1-2 سال قبل به این زودی ها کرک نمیشه دیگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)