تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 827 اولاول ... 289101112131415162262112512 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

تيم فوتبال ابومسلم مشهد به دور بعدي جام حذفي راه يافت
    --------------------------------------------------------------------
    تيم فوتبال ابومسلم مشهد بابرتري درمقابل تيم كشت وصنعت كارون شوشتر به دوربعدي مسابقه‌هاي جام حذفي كشور راه يافت . تيم فوتبال ابومسلم مشهد براي رسيدن به اين مرحله بعد ازظهر امروز در ورزشگاه تختي شوشتر توانست ميزبان خود كارون شوشتر رابايك گل شكست دهد وجواز حضور درمرخله بعدي جام حذفي ايران را بدست آورد. تنها گل تيم ابومسلم مشهد را فريدون فضلي ازنقطه پنالتي در دقيقه ‪۳۰‬ به ثبت رساند. اين مسابقه را كه بيش از پنجهزارنفر تماشاگر داشت يدالله جهانبازي به كمك رسول فروغي و مجيد ويشگاهي قضاوت كرد. تيم فوتبال ابومسلم مشهد بااين برد حريف تيم پيروزي تهران درمرحله بعدي مسابقات جام حذفي كشورشد.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

منچستريونايتد مجموعه تفريحي احداث مي‌كند
    ---------------------------------------------------------
    مسئولان باشگاه منچستريونايتد انگليس درصدد احداث مجموعه‌اي تفريحي شامل يك هتل پنج ستاره، چندين رستوران و باشگاه بدنسازي در مجاورت ورزشگاه اولدترافورد هستند. به گزارش خبرگزاري رويترز از لندن، باشگاه منچستر اعلام كرد اين اقدام را با همكاري گروه لاس وگاس سندز كه در امور هتل‌سازي و مجموعه‌هاي تفريحي تخصص دارد، انجام خواهد داد اما گام نخست كسب مجوز احداث است.
    باشگاه منچستر با برخورداري از حمايت شوراي شهر و همكاري شريك آمريكايي خود، تقاضانامه‌اي براي دريافت مجوز احداث مجموعه تفريحي مورد نظر در منطقه ترافورد را ارايه كرده است.
    رودني برودي مشاور شركت لاس وگاس سندز در بريتانيا اظهارداشت: با احداث و راه‌اندازي اين پروژه ‪ ۲۰۰۰‬فرصت شغلي ايجاد خواهد شد.
    براساس قوانين جديد فعاليت‌هاي سرگرمي و شرط بندي در بريتانيا كه مصوب سال ‪ ۲۰۰۵‬است، يك هيات دولتي مامور بررسي تقاضاهاي احداث مجموعه‌هاي تفريحي از اين قبيل است.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ادو از آرسنال مي‌رود
    ---------------------------
    "ادو" هافبك برزيلي روز سه‌شنبه تاكيد كرد در پايان فصل جاري رقابت‌هاي فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي برتر انگليس ، از باشگاه آرسنال جدا خواهدشد. به‌گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، قرارداد اين هافبك ‪ ۲۶‬ساله در آغاز تابستان امسال خاتمه مي‌يابد در حاليكه "آرسن ونگر" سرمربي آرسنال اميدوار بود بتواند در مورد امضاي قراردادي جديد با وي به توافق برسد.
    با اين شرايط ادو مصمم است ورزشگاه هايبوري و حتي ليگ برتر باشگاههاي انگليس را ترك كند.
    وي به شبكه بي‌بي‌سي اسپورت گفت: تصميم دارم بعد از فينال رقابت‌هاي جام حذفي باشگاههاي انگليس از آرسنال بروم اما هنوز نمي‌دانم مقصدم كجاست. از ماه ژانويه تاكنون باشگاههاي زيادي پيشنهاد داده و مدير برنامه‌هايم با رئال مادريد، بارسلونا، والنسيا و يوونتوس گفت‌وگو كرده است.
    ادو تصريح كرد: صادقانه بگويم كه نمي‌دانم بايد چه تصميمي بگيرم.
    رئال مادريد مي‌خواست با من مذاكره كند اما با توماس گراوسن قرارداد امضا كرد. فقط نمي‌خواهم به باشگاهي بروم كه صرفا اسمم در فهرست باشد.
    وي در ژانويه سال ‪ ۲۰۰۱‬از كورينتيانس برزيل به لندن آمد اما انتقالش به خاطر استفاده از يك گذرنامه جعلي پرتغالي با تاخير انجام شد.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ماكاي علاقمند به ادامه حضور در بايرن است
    ------------------------------------------------------
    "روي ماكاي" مهاجم هلندي باشگاه بايرن مونيخ آلمان علاقمند است تا آخرين روزهاي حضور در عرصه بازيگري فوتبال، در عضويت بايرن بماند. به گزارش خبرگزاري فرانسه از برلين، وي اظهار داشت: من در اينجا راحتم و اگر ممكن باشد، با پيراهن بايرن از فوتبال كناره‌گيري خواهم كرد. روي ماكاي در سال ‪ ۲۰۰۳‬در ازاي ‪ ۱۸/۷۵‬ميليون يورو از تيم ديپورتيوو لاكروناي اسپانيا به بايرن ملحق شد. به ثمررساندن سه گل توسط وي در ديدار هفته گذشته مقابل ماينتس، نوزدهمين قهرماني بايرن در ليگ دسته اول باشگاههاي آلمان را مسجل كرد اما گمان نمي‌كند كه بتواند با پيشي گرفتن از مارك مينتال مهاجم اسلواك نورمبرگ، بهترين گلزن فصل نام گيرد. وي گفت: به ثمررساندن چهار گل در دو بازي باقيمانده براي دستيابي به اين مهم، غيرممكن است. مينتال تاكنون ‪ ۲۳‬گل به ثمررسانده و آمار ماكاي در اين فصل ‪ ۱۹‬گل است.

كاربر حرفه اي Saeed_TnT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    South Park - Colorado

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mahan
    البته خبر فوتبالي نيست اما خبرهاي من اينجوريه ديگه

خراب فوتبالم

نهايت عشق به فوتبال كجا مي تواند باشد؟ رفتن به استاديوم و داد و هوار كردن و ترقه زني؟! يا كاغذ ديواري كردن اتاق خواب با پوسترهاي فوتباليست هاي بزرگ؟ هيچكدام. يك مرد كلمبيايي حد نصاب جديدي را در اين زمينه كسب كرده است. عشقش رنگ جنون دارد. او نام خود را به نام تيم مورد علا قه اش، ديپورتيو و اينديپندنت ميدلين تغيير داده است. جالب است بدانيد كه اين مرد براي تغيير نام خود راه سختي را طي كرده و بيش از 7 سال پله هاي دادگاه را براي به دست آوردن حق تغيير نام بالا و پايين رفته است.
    او مي گويد: من خوشحالترين مرد دنيا هستم و حالا مردم مي توانند مرا ديپورتيوو اينديپندنت يا حتي ميدلين صدا كنند. شما دوست داريد چه اسمي داشته باشيد؟ استقلال يا پرسپوليس ... يا نه : سرخ پوشان دلوار افزار ؟
    :mrgreen: :mrgreen: :shock:
    من یه خبر خیلی وخت پیش خوندم که یکی اسم خودشو بعد از چند سال دوندگی گذاشته بود منچستر . اسم گربشم که خیلی دوسش داشته . گذاشته یونایتد. فک کنم تو روزنامه جام حم خوندم . :shock:

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

مارادونا: رونالدينيو بهترين بازيكن جهان است
    ----------------------------------------------------------
    مارادونا دوشنبه گذشته وارد مادريد شد. او كه به طرز قابل توجهي وزن كم كرده در مصاحبه هاي خود گفت كه مشكلات قبلي اش را پشت سر گذاشته و قصد دارد تا با ياري دوستان قديمي خود باز هم وارد دنياي فوتبال شود!

كاپيتان اسبق تيم ملي آرژانتين هنگام ورود به فرودگاه مادريد كاملا_ تحت محاصره خبرنگاران ورزشي و دوربين هاي تلويزيوني قرار گرفت تا آنجايي كه از بدو ورود تا خروج از محوطه فرودگاه بيش از پانزده دقيقه زمان صرف شد. مارادوناي 44 ساله كه پس از عمل جراحي بهبود قابل توجهي يافته در مصاحبه با خبرنگاران گفت : "به اسپانيا آمده ام تا رونالدو، روبرتو كارلوس ، آريگو ساكي و واندرلي لوكزمبورگو را ملاقات كنم . دوست دارم تا دوباره به جمع پبشكسوتان فوتبال بازگردم ، به بارسلونا بروم و ديدار اتلتيكو مادريد را در جام حذفي اسپانيا ببينم ." مارادونا قبل از عمل جراحي شكمش ، 121 كيلوگرم وزن داشت . اما در حال حاضر موفق شده تا 27 كيلوگرم از وزنش را كم كند. وي با اشاره به رضايت از كاهش يافتن وزنش گفت : "دوست دارم تا به وزن 75 كيلو برسم . چرا كه بايد سلامتم را براي خانواده ، فرزندانم و همه كساني كه دوستم دارند، حفظ كنم ." وي سال قبل بيش از يك هفته را به علت مشكلات قلبي و تنفسي در بخش مراقبت هاي ويژه بيمارستان قلبي و تنفسي در بخش مراقبت هاي ويژه بيمارستان بوينس آيرس گذراند. وي بعد از اين مدت و به سفارش خانواده اش به يك كلينيك روان شناسي انتقال پيدا كرد. در ماه سپتامبر مارادونا دوباره به كوبا، كشوري كه از سال 2000 در آنجا سكونت داشته ، برگشت تا براي ترك اعتياد خود به مواد مخدر، تحت رژيم سخت تري قرار بگيرد. وي با اشاره به تلاشش براي ترك اعتياد گفت : "وضعيتم خيلي بهتر شده ، اما هنوز كاملا_ بهبود نيافته ام . رهايي از شر مواد مخدر به يك جنگ تمام عيار شبيه است . مي دانم كه در زندگي ام اشتباهاتي كرده ام و به اين نتيجه رسيده ام كه الگوهاي حقيقي انسان در زندگي والدين هستند نه شخصيت هاي كاذب اجتماعي !"

مارادونا همچنين از اينكه مردان كاتالاني در شرف قهرماني لاليگا هستند، اظهار خوشحالي كرد. وي در فاصله سال هاي 1982 تا 1984 و قبل از پيوستنش به ناپولي براي بارسلونا توپ مي زند. ديه گوي افشانه اي با اشاره به مطلب فوق گفت : "فرانك ريكارد زحمت زيادي را براي تيمش كشيده است . او تيمي متعادل درست كرده كه داراي ستاره مهاجمي چون رونالدينيو و گلزن شايسته اي چون اتوئو است . به نظر من رونالدينيو بهترين بازيكن جهان است و در اين حقيقت هيچ شكي ندارم !"

وي همچنين به پيشنهاد خوب بوكاجونيوز اشاره كرده و گفت : "بوكاجونيورز تيمي است كه در آن بازي كرده ام و حالا مسوولان اين باشگاه پيشنهاد مربيگري تيم جوانان آن را به من داده اند. در حال حاضر مشغول گفت و گو در مورد پيشنهاد اين باشگاه هستم . به شغل مربيگري علاقه خاصي دارم و البته بيشتر ترجيح مي دهم براي فوتبال جوانان فعاليت داشته باشم تا فوتبال كاملا_ حرفه اي بزرگسالان !"

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

احتمال پيوستن آنچلوتي به رم
    ---------------------------------------
    كارلو آنچلوتي ، سرمربي ميلان اخبار انتقالش به آ.اس رم را تكذيب نكرد. سرمربي فيناليست ليگ قهرمانان اروپا ممكن است يك روز مربيگري رم را بپذيرد و البته فشارهاي حاصل از شكست برابر يووه نيز او را از تصميم براي سرمربيگري باشگاه پايتخت منصرف نمي كند. وي در اين خصوص گفت : "از بودن در ميلان خوشحالم ، اما يك روز ممكن است بر روي نيمكت رم بنشينم . روابط ميان من و ميلاني ها بسيار قوي است و همگي با هم پيش مي رويم . مي خواهم همه بدانند كه من تا آنجا كه ممكن است با روسونري ها خواهم ماند."

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

برگر در يك قدمي استون ويلا
    ---------------------------------
    باشگاه استون ويلا به دنبال جذب پاتريك برگر مهاجم چك تبار تيم پورتسموث است . قرارداد برگر كه سابقه حضور در تيم ليورپول را نيز دارد با پورتسموث در فصل آينده خاتمه مي يابد، ولي او قصد دارد پيش از موعد مقرر اين تيم را ترك گويد و راهي ويلا پارك شود. به نظر مي رسد مذاكرات ديويد اولري سرمربي استون ويلا با مسوولان پورتسموث و وكيل برگر موفقيت آميز بوده و او اولين خريد فصل جديد اين تيم در شروع تابستان خواهد بود. اولري همچنين قصد دارد تا يك مدافع جديد نيز براي فصل آينده به خدمت بگيرد.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

تري به دنبال ركورد شكني
    ----------------------------------
    جان تري كاپيتان تيم چلسي اميدوار است كه تيمش در فصل آينده ليگ برتر و اروپا بتواند به يك ركورد جالب و ايده آل در شكست ناپذيري دست يابد. وي در اين خصوص گفت : "هدف اصلي ما در فصل آينده كسب عنوان قهرماني ليگ برتر و جام باشگاه هاي اروپا و بر جاي گذاشتن ركورد شكست ناپذيري است . ما در ليگ برتر فصل جاري فقط در برابر منچسترسيتي تن به شكست داديم . ولي اميدوارم در فصل آينده حتي همين شكست را هم نداشته باشيم ." تري در ادامه مي افزايد: "شايد خيلي ها تصور كنند تكرار عنوان قهرماني در ليگ برتر در فصل آينده براي ما سخت خواهد بود، اما كسب عنوان قهرماني در ليگ برتر و جام حذفي شروع كار چلسي است و بدون شك ما مي توانيم به راحتي اين قهرماني ها را تكرار كنيم و حتي جام هاي بيشتري نيز كسب كنيم ."

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ادامه سكوت مطبوعات يوونتوس
    ----------------------------------------
    پيروزي ارزشمند يوونتوس در برابر ميلان در سن سيرو هم مانع نشد تا سران باشگاه توريني راءي به شكستن سكوت مطبوعات بدهند. آنتو جيرائودو پس از برد يك بر صفر يوونتوس در مصاحبه با كانال YKS گفت : "ما اين روند را تا پايان فصل حفظ خواهيم كرد. عقيده داريم اتخاذ اين تصميم موجب شده تا يووه به اسكودتو نزديك تر شود. ما فاصله زيادي با جام نداريم و اين پيروزي بيانگر حرف هاي من است .

متاءسفانه افرادي قصد ضربه زدن به يوونتوس را دارند و سكوت مطبوعاتي ما باعث شده تا آنها از رسيدن به هدف خود دور بمانند. ما در برابر ميلان يك پيروزي بسيار بزرگ را كسب كرديم و ثابت نموديم بهترين تيم ايتاليا هستيم ."

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •