سلام کمککککککککککککککککککک
گوشی من 750 است وقتی میخوام آپدیت کنم میگه no avalebel update يعني چي گوشيم سريالش كاملا درسته
مستر ريست هم كردم ميخوام آژديت كنم آخه بلوتوسش از 5 سانت بيشتر نميگيره به نظر شما از چيشه كمممككككككككك
سلام کمککککککککککککککککککک
گوشی من 750 است وقتی میخوام آپدیت کنم میگه no avalebel update يعني چي گوشيم سريالش كاملا درسته
مستر ريست هم كردم ميخوام آژديت كنم آخه بلوتوسش از 5 سانت بيشتر نميگيره به نظر شما از چيشه كمممككككككككك
آقا یکیتون نگفت چرا این سئوس دانلود نمیشه نوشته Oh NO
حالا که نوبت ماشده گوشیمونو خراب کنیم اه نو میده
نمیشه از جای دیگه دانلود کرد
Last edited by ABAYAN; 13-12-2006 at 19:06.
این لینک ورژن جدید SEUS ه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي دريافت آليست ورژنهاي نرم افزار w810 به اين آدرس بريد مسلما آخرين نرم افزار جديدترين ورژن هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا k610 چطور update می شه از همین طریقه؟
دوستان عزيز با سلام من يك و810 دارم كه رجيستر دستي است. به مخابرات مراجعه كردم شماره سريال خود گوشي را فعال كردم. حالا ميخوام گوشي را با شماره سريال خودش در شبكه رجيستر كنم و چند سوال دارم:
1- آيا مي توانم از seus استفاده كنم؟
2- آيا حتما بايد گوشي را فلش دستي كنم؟
3- اگر گوشي با شماره سريال اصلي فلش بشه و شروع به كار كنه آيا در دفعات بعدي مي توانم براي آپديت كردنش از seus استفاده كنم؟
ممنون ميشم جواب بديد
بچه ها جون مادرتون آپديت نكنيد من پس از 4-5 ساعت الافي اونم دم امتحانا!! وقتي گوشيم با موفقيت آپ شد و خوشحال و خندان اومدم سيم كارت رو جا زدم چشتون روز بد نبينه كه گوشيم با خاك يكسان شد!!!
حالا ديگه سيم كارت رو نميشناسه و يه قول بچه ها رجيسترش دستي بود!!
حالا سوال من اينه كه من گوشيم رو دادم واسم درستش كنن. ولي اين كرمه آپديت ول كنم نيست!!!
واسه اينكه آپديتش كنم بايد چي كار كنم!!!؟ بايد ببرمش امور مشتركين؟
يعني ببرمش امورمشتركين واسم رجيسترش كنن؟
خوب اگه رجيستر من دستي بوده(كه 100% بوده كه الان سيم كارت رو نميشناسه) خوب مگه امورمشتركين الاغه كه گوشي قاچاق شده رو رجيستر كنه!!!!!!!!!!!!!!!؟
ترو خدا جواب من و بديد
دوست عزیز سئوس رو ازلینکی که گذاشتی گرفتم نصب هم کردم ممنون
فلش پلیر رو هم نصب کردم
درایور یو اس بی فلاش رو هم گرفتم چطور و کجا نصب کنم
ضمنابرنامه سئوس هم تا انجایی که باید کابل رو به گوشی وصل کرد مشکلی نداره
گوشیم و800 یه کابل هم همراش بود منظور همین کابله یا کابله دیگیه
پیشاپیش تشکر میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)