خیر من خواهش می کنم برای اینکه نظرتون عوض شه حتما در مورد مجوز FCP و توضیحات سازمان تنظیم مقررات بخونین اصلا همچین چیزی نیست![]()
خیر من خواهش می کنم برای اینکه نظرتون عوض شه حتما در مورد مجوز FCP و توضیحات سازمان تنظیم مقررات بخونین اصلا همچین چیزی نیست![]()
مسیج بدید من خصوصی با توجه به محدودتون قیمت بدم خدمتتون
امیدوارم به همچین سرعتی و قیمت عادلانه برسیم
![]()
مبنا جان به جان خودم مشترک نهایی نمیتونه هزینه اختصاصی رو بده .شما چرا اصرار دارید رو سرویس اختصاصی .من فکر کنم تو ایران هنوز انقدر وضع مالی مردم خوب نشده که بیان 200 هزار تومان بابت پهنای باند اختصاصی بدن .تازه اونم 1 مگ
اگه من اشتباه نکنم کل حرف بچه های این فروم این هست که بایه هزینه ثابت( 100 هزار تومان) در ماه سرعت 20 مگ با پهنای باند تقریبا نامحدود داشته باشن . تا بتونن به کاراشون برسن .
تو یه این تاپیک هیچکی راجبه اختصاصی بحث نمیکنه اصلا .چون من کاربر نهایی نمیخوام بیشتر از 100 120 در ماه خرج نت کنم .
یه چی تو این مایه ها این سایته باشه قیمتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کاربر نهایی با توجه به قیمت 45 دلاری (20 مگ دانلود 2مگ آپلود ) که میشه 140 هزار تومان ؛برام کافی هست .
میشه بفرمایید منظورتون از مسخره چیه و اینکه طرح جایگزینتون چیه
بالاخره نباید توقع داشته باشید با تعرفه گیگی 4000 هزار تومن کاربر دانلود انجام بده
اگر قرار شما هم مثل صبانت و پارس آنلاین سرویساتون بدون هیچگونه ساعت رایگانی برای کاربر باشه فکر نکنم بتونید مشتری زیادی رو جذب کنید چونکه سرویس بدون ساعت رایگان شرکت های دیگه هم دارند میدنند
شما به عنوان نمونه همین تایپک های اینجا رو بررسی کنید متوجه میشید که کاربرا بیشتر جذب شرکت هایی میشند که دارای ساعت رایگان هست مثل آسیاتک و ....
عرض خواهی میکنم رویکردتون مثل شرکت های دیگه هست این پهنای باند بالا فقط برای کیسه دوختن برای جیب مشتری هست العان هم اکثر سرویس دهند ها رو سرویس های محدودشون چه 128 باشه چه 8مگ تا 16مگ تاجایی که خطشون بکشه و اجازه میده براشون باز میگذارن تا زودتر ترافیکش تموم کنه خودم پارس آنلاین دارم سرویس 16مگ دارم ولی حجم ماهی 2گیگ جوابگو نیست نامحدود لازم دارم یا یک سرویس که حداقل در روز 4-5 گیگ دانلود داشته باشم العان با این وضعیت با شبی 2گیگ رایگان باید قانع باید بود
همین پارس آنلاین سرویس نامحدود 1مگ که ارائه میده جزو بهترین سرویس ها هست چون پهنای باندت رو تا 16مگ باز هست و هم ترافیک مصرفیشم تا بالای 200گیگ محدود نمیشی اگرم محدود بشه حداقل 1مگ محدود میشه
هزینه هر ماه 250تومن اون وقت شما میگید سرویس 10مگ محدود 400 تومن !!!!
کاربر خانگی 400 تومن درکنار پول آب و برق و گاز و کلی هزینه های زندگی
اگر زمانی پول داشتم اینقدر هزینه یک سرویس محدود نمیکردم
ما امیدوار بودیم یک سرویس خوب با قیمت معقول از شما بگیریم چون محل دفترتون تو ایرانشهر هست ما خودمون اونجا کار می کنیم یعنی مغازمون اونجاست ولی چی بگم فعلا بین زمین آسمان گیر کردیم بین شرکت های دزد
خواسته من یک سرویس نامحدود واقعی به تمام معنا بدون مصرف منصفانه حتی بین 8نفر شیر بشه سرعتش حداقل 1مگ باشه
با ماهی 50-60 هزار تومن توصیه برادرانه هست که با طرح های فشفشه و آفتاب مهتاب و رنگین کمان کمپین های تعجب برانگیز مثل شرکت های دیگر وقت خودتون و مارو تلف نکنید 1 سرویس با یک سرعت ثابت تو کل کشور ارائه بدین دست از شلوغ بازی من 100مگ میدم 800مگ میخوام بدم دست بردارین چون خودمون میدونیم زیرساخت نداریم نه کسی پول بابتش میده شما مشتری خانگی رو ساپورت کنید سود سرشاری دارد
پی نوشت : سرعت 100 مگ پیش کش ما 10سال حداقل از اینترنت دنیا عقب هستیم اینترنت 3g تازه دو سال اونم بصورت ناقص تو کشور اومده چه انتظاری میشه داشت !
با تشکر![]()
Last edited by alireza3dshadow; 19-08-2015 at 17:47.
دوست عزیز وضعیت سرویس شما از نظر پینگ و پایداری در ساعات محتلف شبانه روز چطوریه؟
برای یک کاربر خانگی که میخواد سرویس محدود بگیره و کاربرد اصلیش هم بازیه (که به پینگ پایین و البته پایدار بدون پکت لاس نیاز داره) چه برنامه ای دارین؟!
قیمت همچین سرویسی به طور حدودی زیر 30-40 هزار تومن در ماه میفته یا بیشتر میشه؟؟
الان وضعیت پینگ و پکت لاس تو سه تا ISP که تاحالا داشتم افتضاح بوده... امیدوارم شما این وضع رو تغییر بدین.
فقط اگر میشهتو حصوصی ادرسی چیزی بمن بدید ممنونن میشم
بعدش اینکه اخرش متوجه نشدم اگر کشش خط کم باشه شما میتونید کاری کنید ؟ اصلا رو خط تلفن اینترنت میدید یا؟
من اصراری به استفاده از سرویس اختصاصی برای شما ندارم
من اگر بیام الان به شما بگم ADSL باید فلان باشد و بسار باشد میگین اینا خودشون ADSL ندارن برای ما مدینه فاضله ترسیم می کنن
ولی ما تجربیات خودمون رو برای سرویس اختصاصی داریم منتقل می کنیم. برای اثبات هم میگیم بیاید از این استفاده کنین تا سرویس اشتراکی ارائه بدیم
و گرنه من که هیچی بچه کوچیک هممی دونه این هزینه منطقی نیست
من می خوام اشل کار ما رو بدونین همین روند مطمئنا برای اشتراکی هم جلو خواهد رفت
سلام . من دیروز با شرکت شما تماس گرفتم ولی جوابی نگرفتم. اگر بخواییم یه پهنای باند اختصاصی 1 مگ که 50 تومن زدین رو بخریم برای خونه شرایطش چیه؟
برای شهر جدید سهند استان آذربایجان شرقی هم سرویس میدین؟ این سرویس یک مگ دانلود نامحدود هست؟ سرعتش چیه؟
با تشکر اگر جواب بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)