تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 27 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 270

نام تاپيک: اولین شرکت دریافت کننده مجوز FCP

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

پس فاتحه....
    اینترنت 1 مگ که خودمون الانم داریم
    اکثر دوستان سوالشون اینه مثلا اینترنت 20 مگ نامحدود چند ... که شما اینجوری گفتی ...
    خیر من خواهش می کنم برای اینکه نظرتون عوض شه حتما در مورد مجوز FCP و توضیحات سازمان تنظیم مقررات بخونین اصلا همچین چیزی نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام در اخر هر 1 مگ واقعی یعنی دقیقا نرخ دانلود "1مگ" بدون محدودیت چه مقدار هزینه خواهد داشت ؟!
    مسیج بدید من خصوصی با توجه به محدودتون قیمت بدم خدمتتون

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

امیدوارم به همچین سرعتی و قیمت عادلانه برسیم

4. این کاربر از AliROCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

مبنا جان به جان خودم مشترک نهایی نمیتونه هزینه اختصاصی رو بده .شما چرا اصرار دارید رو سرویس اختصاصی .من فکر کنم تو ایران هنوز انقدر وضع مالی مردم خوب نشده که بیان 200 هزار تومان بابت پهنای باند اختصاصی بدن .تازه اونم 1 مگ
    اگه من اشتباه نکنم کل حرف بچه های این فروم این هست که بایه هزینه ثابت( 100 هزار تومان) در ماه سرعت 20 مگ با پهنای باند تقریبا نامحدود داشته باشن . تا بتونن به کاراشون برسن .
    تو یه این تاپیک هیچکی راجبه اختصاصی بحث نمیکنه اصلا .چون من کاربر نهایی نمیخوام بیشتر از 100 120 در ماه خرج نت کنم .
    یه چی تو این مایه ها این سایته باشه قیمتش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من کاربر نهایی با توجه به قیمت 45 دلاری (20 مگ دانلود 2مگ آپلود ) که میشه 140 هزار تومان ؛برام کافی هست .

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یکی از مسخره ترین پروموشن هایی که معمولا ارائه میشه همین ساعت رایگانه
    به شخصه ترجیح میدم پروموشن های بهتری در اختیار مشتری قرار بگیره
    تصمیم گیریش در نهایت با تیم فنی خواهد بود
    میشه بفرمایید منظورتون از مسخره چیه و اینکه طرح جایگزینتون چیه
    بالاخره نباید توقع داشته باشید با تعرفه گیگی 4000 هزار تومن کاربر دانلود انجام بده
    اگر قرار شما هم مثل صبانت و پارس آنلاین سرویساتون بدون هیچگونه ساعت رایگانی برای کاربر باشه فکر نکنم بتونید مشتری زیادی رو جذب کنید چونکه سرویس بدون ساعت رایگان شرکت های دیگه هم دارند میدنند
    شما به عنوان نمونه همین تایپک های اینجا رو بررسی کنید متوجه میشید که کاربرا بیشتر جذب شرکت هایی میشند که دارای ساعت رایگان هست مثل آسیاتک و ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوست عزیز خوشت میاد شلوغش کنی؟
    من که در خدمت شما هستم دارم جوابتو میدم
    منی که اینجا نشستم دارم نیاز سنجی می کنم به شما میگم ۱ مگ بسه سرویس که نمی فروشم
    زمانی که فروش سرویس باشه آٰره یه کار می کنم ۱۰۰ مگ بخری بیشتر هم گیر من میاد
    الان دارم می گم ما کمبود پهنای باند و محدودیت حجم نداریم
    ولی نیاز مشتری و بودجه و میزان هزینه ای که برای سرویس اینترنت می خوان انجام بدن فرق می کنه.
    من یه مثال می زنم ۱۰ مگ اختصاصی نامحدود میشه ماهی ۴ میلیون شاید یکی نخواد اینو هزینه کنه ولی ۱۰ مگ محدود اختصاصی ماهی ۴۰۰ تومنه طرف به این هزینه می کنه
    من باید برای بودجه جیب همه سرویس داشته باشم من شرکت فورد نیستم بگم من فقط مشکی دارم می خوای بخواه نمی خوای برو.شرکت من رویکردش ارائه راهکار جامع برای تمامی سلیقه ها و تمامی بودجه هاست
    محدودیت ندارم ولی سرویس محدود ارائه میدم واسه کسی که بخواد
    عرض خواهی میکنم رویکردتون مثل شرکت های دیگه هست این پهنای باند بالا فقط برای کیسه دوختن برای جیب مشتری هست العان هم اکثر سرویس دهند ها رو سرویس های محدودشون چه 128 باشه چه 8مگ تا 16مگ تاجایی که خطشون بکشه و اجازه میده براشون باز میگذارن تا زودتر ترافیکش تموم کنه خودم پارس آنلاین دارم سرویس 16مگ دارم ولی حجم ماهی 2گیگ جوابگو نیست نامحدود لازم دارم یا یک سرویس که حداقل در روز 4-5 گیگ دانلود داشته باشم العان با این وضعیت با شبی 2گیگ رایگان باید قانع باید بود
    همین پارس آنلاین سرویس نامحدود 1مگ که ارائه میده جزو بهترین سرویس ها هست چون پهنای باندت رو تا 16مگ باز هست و هم ترافیک مصرفیشم تا بالای 200گیگ محدود نمیشی اگرم محدود بشه حداقل 1مگ محدود میشه
    هزینه هر ماه 250تومن اون وقت شما میگید سرویس 10مگ محدود 400 تومن !!!!
    کاربر خانگی 400 تومن درکنار پول آب و برق و گاز و کلی هزینه های زندگی
    اگر زمانی پول داشتم اینقدر هزینه یک سرویس محدود نمیکردم

ما امیدوار بودیم یک سرویس خوب با قیمت معقول از شما بگیریم چون محل دفترتون تو ایرانشهر هست ما خودمون اونجا کار می کنیم یعنی مغازمون اونجاست ولی چی بگم فعلا بین زمین آسمان گیر کردیم بین شرکت های دزد

خواسته من یک سرویس نامحدود واقعی به تمام معنا بدون مصرف منصفانه حتی بین 8نفر شیر بشه سرعتش حداقل 1مگ باشه
    با ماهی 50-60 هزار تومن توصیه برادرانه هست که با طرح های فشفشه و آفتاب مهتاب و رنگین کمان کمپین های تعجب برانگیز مثل شرکت های دیگر وقت خودتون و مارو تلف نکنید 1 سرویس با یک سرعت ثابت تو کل کشور ارائه بدین دست از شلوغ بازی من 100مگ میدم 800مگ میخوام بدم دست بردارین چون خودمون میدونیم زیرساخت نداریم نه کسی پول بابتش میده شما مشتری خانگی رو ساپورت کنید سود سرشاری دارد

پی نوشت : سرعت 100 مگ پیش کش ما 10سال حداقل از اینترنت دنیا عقب هستیم اینترنت 3g تازه دو سال اونم بصورت ناقص تو کشور اومده چه انتظاری میشه داشت !

با تشکر
    Last edited by alireza3dshadow; 19-08-2015 at 17:47.

8. 2 کاربر از alireza3dshadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه WraithMaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوست عزیز وضعیت سرویس شما از نظر پینگ و پایداری در ساعات محتلف شبانه روز چطوریه؟
    برای یک کاربر خانگی که میخواد سرویس محدود بگیره و کاربرد اصلیش هم بازیه (که به پینگ پایین و البته پایدار بدون پکت لاس نیاز داره) چه برنامه ای دارین؟!
    قیمت همچین سرویسی به طور حدودی زیر 30-40 هزار تومن در ماه میفته یا بیشتر میشه؟؟
    الان وضعیت پینگ و پکت لاس تو سه تا ISP که تاحالا داشتم افتضاح بوده... امیدوارم شما این وضع رو تغییر بدین.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

مجموعه در حال فعال کردن نمایندگی تمامی استان ها هستن ولی تا اونجا که می دونم اون استان نماینده داریم
    خوب هم کار می کنن
    فقط اگر میشهتو حصوصی ادرسی چیزی بمن بدید ممنونن میشم
    بعدش اینکه اخرش متوجه نشدم اگر کشش خط کم باشه شما میتونید کاری کنید ؟ اصلا رو خط تلفن اینترنت میدید یا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

مبنا جان به جان خودم مشترک نهایی نمیتونه هزینه اختصاصی رو بده .شما چرا اصرار دارید رو سرویس اختصاصی .من فکر کنم تو ایران هنوز انقدر وضع مالی مردم خوب نشده که بیان 200 هزار تومان بابت پهنای باند اختصاصی بدن .تازه اونم 1 مگ
    اگه من اشتباه نکنم کل حرف بچه های این فروم این هست که بایه هزینه ثابت( 100 هزار تومان) در ماه سرعت 20 مگ با پهنای باند تقریبا نامحدود داشته باشن . تا بتونن به کاراشون برسن .
    تو یه این تاپیک هیچکی راجبه اختصاصی بحث نمیکنه اصلا .چون من کاربر نهایی نمیخوام بیشتر از 100 120 در ماه خرج نت کنم .
    یه چی تو این مایه ها این سایته باشه قیمتش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من کاربر نهایی با توجه به قیمت 45 دلاری (20 مگ دانلود 2مگ آپلود ) که میشه 140 هزار تومان ؛برام کافی هست .
    من اصراری به استفاده از سرویس اختصاصی برای شما ندارم
    من اگر بیام الان به شما بگم ADSL باید فلان باشد و بسار باشد میگین اینا خودشون ADSL ندارن برای ما مدینه فاضله ترسیم می کنن
    ولی ما تجربیات خودمون رو برای سرویس اختصاصی داریم منتقل می کنیم. برای اثبات هم میگیم بیاید از این استفاده کنین تا سرویس اشتراکی ارائه بدیم
    و گرنه من که هیچی بچه کوچیک هممی دونه این هزینه منطقی نیست
    من می خوام اشل کار ما رو بدونین همین روند مطمئنا برای اشتراکی هم جلو خواهد رفت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام . من دیروز با شرکت شما تماس گرفتم ولی جوابی نگرفتم. اگر بخواییم یه پهنای باند اختصاصی 1 مگ که 50 تومن زدین رو بخریم برای خونه شرایطش چیه؟
    برای شهر جدید سهند استان آذربایجان شرقی هم سرویس میدین؟ این سرویس یک مگ دانلود نامحدود هست؟ سرعتش چیه؟
    با تشکر اگر جواب بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •