تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 115 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 1146

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2016

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

4 روز دیگه

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دمو رو به کامپیوتر هم میدن؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

امیدوارم گزارشگر جدید بازی خوب از آب در بیاد . اصلا از این قبلی ( John Champion ) خوشم نمی اومد صدای قورباغه ای داشت . همیشه گزارشگر رو یا فرانسوی یا آلمانی میزارم.

( Peter Drury ) گزارشگر جدید انگلیسی زبان بازی .

اتفاقا جان چمپیون،جزو گزارشگرهای برتر بریتانیایی هست.مشکل این هست که کونامی بخوبی ازش استفاده نکرده و تنوع جملاتش خیلی کمه.چیزی که ea sport خیلی خوب با مارتین تیلور کرد.تازه گزینه های دیگر فیفا به کنار
    از طرفی برای تحول،این تغییر هم نیاز بود ولی انظار داشتم سراغ گزینه های مطرح تر بره.peter derury جزو استعدادهای نوظهور گزارشگری محسوب میشه و باید دید آیا هیجان لازم رو به بازی میده یا نه.

ای کاش جیم بگلین هم عوض میشد.تن صداش اصلا دلچسب نیست.گزارشگر ایتالیایی هم تو 2013 خیلی عالی بود اما امسال افتضاح بود.در 2015 گزارشگرهای عربی،ترکی و پرتغالی بیشترین هیجان رو داشتند اما شخصا گزارشگر فرانسوی رو انتخاب میکنم.صدای دلنشین و گزارش دل انگیز.

4. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اخخه میگفتن 18 شهریور کطمیی 4 روز دیگه یعنی چندم ممنون از راهنمایی فکر کنم گفتن دمو فقط مال pc هست درسته

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

یکی از فیفا بازها مشغول بازی کردن FIFA15 دقایق اخر بازی از حریف یه پنالتی میگیره بعدش پنالتی رو با Mario Gotze میزنه اما گل نمیشه . از شدت ناراحتی دسته PS3بازی رو می کوبه زمین داغون میشه میشکنه . بعدش میره Facebook صفحه رسمی Mario Gotze براش پیام میزاره میگه که قضیه اینه باید خسارت دسته بازی من رو بدی . Mario Gotze هم در جوابش برای طرف علاوه بر دسته بازی PS3 ، هدفن ، پیراهن امضا شده تیم ملی آلمان و در نهایت نکته اصلی یه نسخه PES2015 میگیره و براش ارسال میکنه .

7. 6 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام. آقایان من pes2013 بازی میکنم چطوری آنلاین بازیش کنم ؟ میشه ؟ وقتی رو online میزنم بازیم هنگ میکنه ؟؟؟ pes 2016 اگه به xp سوار شه اونم می خرم. زنده باد هر چی xp هست. یا رب.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی | SoRoush 8K |'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    ! Columbia !

پيش فرض

یکی از فیفا بازها مشغول بازی کردن FIFA15 دقایق اخر بازی از حریف یه پنالتی میگیره بعدش پنالتی رو با Mario Gotze میزنه اما گل نمیشه . از شدت ناراحتی دسته PS3بازی رو می کوبه زمین داغون میشه میشکنه . بعدش میره Facebook صفحه رسمی Mario Gotze براش پیام میزاره میگه که قضیه اینه باید خسارت دسته بازی من رو بدی . Mario Gotze هم در جوابش برای طرف علاوه بر دسته بازی PS3 ، هدفن ، پیراهن امضا شده تیم ملی آلمان و در نهایت نکته اصلی یه نسخه PES2015 میگیره و براش ارسال میکنه .
    منم برم اعتراض کنم پس ، ولی میگم با کله رفتم تو ps4 م و ps4م شکسته ، بیا خسارتشو بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

واقعا؟ منم فردا میرم PS3 میخرم FIFA15 میذارم. بعدی 100 تا دسته میخرم همه پنالتی هاروهم میزارم Mario gosze بزنه ... همه رو میزنم اوت بعد میرم فیسبوک شکایت میکنم. از نظرتون 100 تا دسته و 100 تا هدفن و 100 تا پیراهن بهم میده؟؟؟ بابا جوک نگین دیگه لطفا... اگه اینطوری بود با رونالدو پنالتی خراب میکرد ، چون اون پولدار تره...

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

واقعا؟ منم فردا میرم PS3 میخرم FIFA15 میذارم. بعدی 100 تا دسته میخرم همه پنالتی هاروهم میزارم Mario gosze بزنه ... همه رو میزنم اوت بعد میرم فیسبوک شکایت میکنم. از نظرتون 100 تا دسته و 100 تا هدفن و 100 تا پیراهن بهم میده؟؟؟ بابا جوک نگین دیگه لطفا... اگه اینطوری بود با رونالدو پنالتی خراب میکرد ، چون اون پولدار تره...
    این داستان واقعیت داره . میبینی که مستند هم گذاشتم .

12. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این داستان واقعیت داره . میبینی که مستند هم گذاشتم .
    سلام
    ولی من احساس میکنم همش تبلیغات خود کونامی ه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •