4 روز دیگه
اتفاقا جان چمپیون،جزو گزارشگرهای برتر بریتانیایی هست.مشکل این هست که کونامی بخوبی ازش استفاده نکرده و تنوع جملاتش خیلی کمه.چیزی که ea sport خیلی خوب با مارتین تیلور کرد.تازه گزینه های دیگر فیفا به کنار
از طرفی برای تحول،این تغییر هم نیاز بود ولی انظار داشتم سراغ گزینه های مطرح تر بره.peter derury جزو استعدادهای نوظهور گزارشگری محسوب میشه و باید دید آیا هیجان لازم رو به بازی میده یا نه.
ای کاش جیم بگلین هم عوض میشد.تن صداش اصلا دلچسب نیست.گزارشگر ایتالیایی هم تو 2013 خیلی عالی بود اما امسال افتضاح بود.در 2015 گزارشگرهای عربی،ترکی و پرتغالی بیشترین هیجان رو داشتند اما شخصا گزارشگر فرانسوی رو انتخاب میکنم.صدای دلنشین و گزارش دل انگیز.
اخخه میگفتن 18 شهریور کطمیی 4 روز دیگه یعنی چندم ممنون از راهنمایی فکر کنم گفتن دمو فقط مال pc هست درسته
یکی از فیفا بازها مشغول بازی کردن FIFA15 دقایق اخر بازی از حریف یه پنالتی میگیره بعدش پنالتی رو با Mario Gotze میزنه اما گل نمیشه . از شدت ناراحتی دسته PS3بازی رو می کوبه زمین داغون میشه میشکنه . بعدش میره Facebook صفحه رسمی Mario Gotze براش پیام میزاره میگه که قضیه اینه باید خسارت دسته بازی من رو بدی . Mario Gotze هم در جوابش برای طرف علاوه بر دسته بازی PS3 ، هدفن ، پیراهن امضا شده تیم ملی آلمان و در نهایت نکته اصلی یه نسخه PES2015 میگیره و براش ارسال میکنه .![]()
سلام. آقایان من pes2013 بازی میکنم چطوری آنلاین بازیش کنم ؟ میشه ؟ وقتی رو online میزنم بازیم هنگ میکنه ؟؟؟ pes 2016 اگه به xp سوار شه اونم می خرم.زنده باد هر چی xp هست. یا رب.
منم برم اعتراض کنم پس ، ولی میگم با کله رفتم تو ps4 م و ps4م شکسته ، بیا خسارتشو بده![]()
واقعا؟ منم فردا میرم PS3 میخرم FIFA15 میذارم. بعدی 100 تا دسته میخرم همه پنالتی هاروهم میزارم Mario gosze بزنه ... همه رو میزنم اوت بعد میرم فیسبوک شکایت میکنم. از نظرتون 100 تا دسته و 100 تا هدفن و 100 تا پیراهن بهم میده؟؟؟ بابا جوک نگین دیگه لطفا...اگه اینطوری بود با رونالدو پنالتی خراب میکرد ، چون اون پولدار تره...
![]()
این داستان واقعیت داره. میبینی که مستند هم گذاشتم .
سلام
ولی من احساس میکنم همش تبلیغات خود کونامی ه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)