تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 95 هستید؟

راي دهنده
39. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

10 25.64%
  • ریاضی

11 28.21%
  • انسانی

6 15.38%
  • هنر

6 15.38%
  • سایر رشته ها

6 15.38%
صفحه 12 از 16 اولاول ... 28910111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 151

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 95 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

در آغاز فعالیت hosseind017's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

1. مطمین نیستم ولی فکر نکنم مشکلی باشه
    2. برای کدوم دانشگاه؟ تهران تا حدود 4000 5000 فکر کنم میخواد
    3. شما زبان المانیت درچه سطحیه؟ کتاب زیاده ولی باید مناسب با سطحتتون باشه
    4. هم میتونید زبان انگلیسی بدید هم المانی با هردو میشه این رشته رو انتخاب کرد ولی خوب شانس قبولی برای اونایی که زبان المانی میزنند بیشتره چون رتبه زیرگروه شون بهتر میشه

شاید خنده تون بگیره ولی سطح زبان المانی من در حد A1 هست و تازه شروع کردم به یادگیری این زبان ولی سعی من اینست که تا کنکور در حد B1 برسونم شاید تا کنکور کلاس های زبان گوته یا انجمن ایران و اتریش ثبت نام کنم و چند ترم اونجا المانی بخونم بیشتر مانور من روی زبان انگلیسی است که باز سطح من در حد اینترمدیت است و میتونم در حد بالای 50 در صد بزنم و باید کتاب های دروس عمومی بگیرم و اونها رو هم یه مروری بکنم که ادبیات و دین و زندگی برام مشکل به حساب نمیاد راهکار شما برای من چیه؟

- - - Updated - - -

4. هم میتونید زبان انگلیسی بدید هم المانی با هردو میشه این رشته رو انتخاب کرد ولی خوب شانس قبولی برای اونایی که زبان المانی میزنند بیشتره چون رتبه زیرگروه شون بهتر میشه

شاید خنده تون بگیره ولی سطح زبان المانی من در حد A1 هست و تازه شروع کردم به یادگیری این زبان ولی سعی من اینست که تا کنکور در حد B1 برسونم شاید تا کنکور کلاس های زبان گوته یا انجمن ایران و اتریش ثبت نام کنم و چند ترم اونجا المانی بخونم بیشتر مانور من روی زبان انگلیسی است که باز سطح من در حد اینترمدیت است و میتونم در حد بالای 50 در صد بزنم و باید کتاب های دروس عمومی بگیرم و اونها رو هم یه مروری بکنم که ادبیات و دین و زندگی برام مشکل به حساب نمیاد راهکار شما برای من چیه؟

- - - Updated - - -

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

به نظر من شما وقت بذارید روی عمومی همه رو بالا شصت و هفتاد درصد بزنید و زبان تخصصی رو هم در همون حد 50 درصد هم بتونید بزنید کفایت میکنه من زبان انگلیسی امتحان دادم و رتبه ام در زیرگروه دو (المانی) فکر کنم 200 و خورده ای شد زبان تخصصی انگلیسی تو زیرگروه دو ضریب صفر داره پس این رتبه صرفا به خاطر عمومی های خوب بود و خیلی هم راحت میشه با این المانی تهران قبول شد
    پس عمومی خیلی مهمه تخصصی هم المانی امتحان بدهید در کنار عمومی خوب رتبه ی عالی کسب میکنید

داره خودمونی میشه Web30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

[QUOTE=hosseind017;8700767]شاید خنده تون بگیره ولی سطح زبان المانی من در حد A1 هست و تازه شروع کردم به یادگیری این زبان ولی سعی من اینست که تا کنکور در حد B1 برسونم شاید تا کنکور کلاس های زبان گوته یا انجمن ایران و اتریش ثبت نام کنم و چند ترم اونجا المانی بخونم بیشتر مانور من روی زبان انگلیسی است که باز سطح من در حد اینترمدیت است و میتونم در حد بالای 50 در صد بزنم و باید کتاب های دروس عمومی بگیرم و اونها رو هم یه مروری بکنم که ادبیات و دین و زندگی برام مشکل به حساب نمیاد راهکار شما برای من چیه؟

- - - Updated - - -

دوست عزیز زبانی که تازه شروع کردی به یاد گرفتن تو دانشگاه ادامه نده . سعی کن همون المانیو تسلط نسبی داشته باشی بعد دانشگاه ادامه بده

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام دوستان
    من امسال میرم سوم
    منطقه 3 هستم
    میخوام از اول امسال برای کنکور برنامه ریزی کنم
    و مشکلم اینه که نمیتونم برنامه ریزی کنم
    یعنی نمیتونم یه الگو منظم هفتگی و ماهانه برا دوره درسا و همچنین یه برنامه جدا برا تست داشته باشم
    و از طرفی سعی دارم سرعتم رو تو تست زنی افزایش بدم میخوام خیلی سریعتر از الان باشم .
    الان بنظرتون چکار کنم ؟!
    در ضمن رشتم تجربیه
    دلم میخواد پزشکی یا دندان پزشکی کرمان یا یزد قبول شم
    Sent from my LG-D802 using Tapatalk

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من امسال میرم سوم
    منطقه 3 هستم
    میخوام از اول امسال برای کنکور برنامه ریزی کنم
    و مشکلم اینه که نمیتونم برنامه ریزی کنم
    یعنی نمیتونم یه الگو منظم هفتگی و ماهانه برا دوره درسا و همچنین یه برنامه جدا برا تست داشته باشم
    و از طرفی سعی دارم سرعتم رو تو تست زنی افزایش بدم میخوام خیلی سریعتر از الان باشم .
    الان بنظرتون چکار کنم ؟!
    در ضمن رشتم تجربیه
    دلم میخواد پزشکی یا دندان پزشکی کرمان یا یزد قبول شم
    افزایش سرعت در تست زنی فقط با تست زنی و تمرین حاصل میشه. ماها که فیزیک رو بالای 80 زدیم و زبان رو کمتر از 10 دقیقه 96 درصد زدیم از او خقتمون سرعتمون بالا نبد من خودم یاد میاد هر تست استکیومتری شیمی رو بالای ده دقیقه حل میردم وی سر جسه زیر 2 دقیقه شد فقط به خاطر یه سال تمرین.
    البته کتاب معجزه فیزیک مهروماه میتونه روش هایی یاد بده که در فیزیک سرعت بالاتر بشه.

مشکل برنامه ریزی مطالعه هم زیاد مهم نیست الان و خود به خود درست میشه. در حا حاضرکتاب های کمک درسی که تهیه کردی رو هر روز بخون. توی مدرسه هر مبحثی یاد میگیری بیا توی خونه از روی کتاب کمک آموزشی دوباهر بخونش و تست بزن. شما سال سوم سعی کن درس ها رو عمیق و مفهومی یاد بگیری و در شیمی و فیزیک و ژنتیک مشکلی نداشته باشی سال بعد ممکن نیست موفق نشی.

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

افزایش سرعت در تست زنی فقط با تست زنی و تمرین حاصل میشه. ماها که فیزیک رو بالای 80 زدیم و زبان رو کمتر از 10 دقیقه 96 درصد زدیم از او خقتمون سرعتمون بالا نبد من خودم یاد میاد هر تست استکیومتری شیمی رو بالای ده دقیقه حل میردم وی سر جسه زیر 2 دقیقه شد فقط به خاطر یه سال تمرین.
    البته کتاب معجزه فیزیک مهروماه میتونه روش هایی یاد بده که در فیزیک سرعت بالاتر بشه.

مشکل برنامه ریزی مطالعه هم زیاد مهم نیست الان و خود به خود درست میشه. در حا حاضرکتاب های کمک درسی که تهیه کردی رو هر روز بخون. توی مدرسه هر مبحثی یاد میگیری بیا توی خونه از روی کتاب کمک آموزشی دوباهر بخونش و تست بزن. شما سال سوم سعی کن درس ها رو عمیق و مفهومی یاد بگیری و در شیمی و فیزیک و ژنتیک مشکلی نداشته باشی سال بعد ممکن نیست موفق نشی.
    فقط اگه میشه چندتا کتاب معرفی کن که توضیحاتشون در حد کنکور باشه مخصوصا برای تخصصی ها
    تکنیک های برتر همه چی داشته باشن

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

در ضمن داداش من عادت دارم بلند بخونم بنظرت اشکالی داره؟؟
    چون همه توصیه میکنن چشمی بخون

در آغاز فعالیت hosseind017's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

ممنون در حواب برای درس های عمومی بهترین منبع چیه؟؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان آزمون های سراسري سال 1395 و سال 1396 مي رساند؛ براساس مصوبه چهارمين جلسه شوراي سنجش و پذيرش دانشجو مورخ 1394/6/28 و در راستاي اجراي قانون «سنجش و پذيرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي كشور» مصوب 10/6/1392 مجلس شوراي اسلامي، ميزان و نحوه تاثير سوابق تحصيلي در آزمون سراسري سال 1395 و سال 1396 به شرح ذيل مي باشد:
    1- آزمون سراسري سال 1395 الف- آن دسته از ديپلمه هاي رياضي و فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي كه ديپلم خود را از سال 1384 به بعد اخذ نموده اند و امتحانات يك يا چند درس آنها به صورت نهايي، سراسري و کشوری برگزار شده است، مشمول اعمال سوابق تحصيلي بوده و سوابق تحصيلي موجود ديپلم (سال سوم آموزش متوسطه) به ميزان حداكثر 25 درصد به نسبت سوابق تحصيلي موجود داوطلب و به صورتتأثيرقطعي در نمره كل نهايي آنان لحاظ مي شود.
    ب- داوطلبان داراي مدرك پيش دانشگاهي رياضي و فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني، علوم و معارف اسلامي و هنر كه مدرك دوره پيش دانشگاهي خود را از سال تحصيلي 91-1390 به بعد اخذ كرده اند و امتحانات يك يا چند درس آنها به صورت نهايي، سراسري و کشوری برگزار شده است، مشمول اعمال سوابق تحصيلي بوده و سوابق تحصيلي موجود دوره پيش دانشگاهي (صرفا نمرات دروسی که به صورت نهایی، سراسری و کشوری برگزار شده است) به ميزان حداكثر 5 درصد به نسبت سوابق تحصيلي موجود داوطلب و به صورت تأثير مثبت در نمره كل نهايي آنان لحاظ مي شود. تذکر: برای داوطلبان مشمول سوابق تحصیلی بندهای الف وب، هردو مورد اعمال خواهد شد.
    2- آزمون سراسري سال 1396 الف- آن دسته از ديپلمه هاي رياضي و فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي كه ديپلم خود را از سال 1384 به بعد اخذ نموده اند و امتحانات يك يا چند درس آنها به صورت نهايي، سراسري و کشوری برگزار شده است، مشمول اعمال سوابق تحصيلي بوده و سوابق تحصيلي موجود ديپلم (سال سوم آموزش متوسطه) به ميزان حداكثر 25 درصد به نسبت سوابق تحصيلي موجود داوطلب و به صورتتأثيرقطعي در نمره كل نهايي آنان لحاظ مي شود. ب- داوطلبان داراي مدرك پيش دانشگاهي رياضي و فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني، علوم و معارف اسلامي و هنر كه مدرك دوره پيش دانشگاهي خود را از سال تحصيلي 91-1390 به بعد اخذ كرده اند و امتحانات يك يا چند درس آنها به صورت نهايي، سراسري و کشوری برگزار شده است، مشمول اعمال سوابق تحصيلي بوده و سوابق تحصيلي موجود دوره پيش دانشگاهي (صرفا نمرات دروسی که به صورت نهایی، سراسری و کشوری برگزار شده است) به ميزان حداكثر 5 درصد به نسبت سوابق تحصيلي موجود داوطلب و به صورت تأثير قطعي در نمره كل نهايي آنان لحاظ مي شود. تذکر: برای داوطلبان مشمول سوابق تحصیلی بندهای الف وب، هردو مورد اعمال خواهد شد.
    Last edited by After4Ever; 22-09-2015 at 21:12.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سال پیش هم بالاخره اعمال شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •