تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام فینال رو می پسندید؟

راي دهنده
75. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بایرن مونیخ - یوونتوس

5 6.67%
  • بایرن مونیخ - رئال مادرید

21 28.00%
  • بارسلونا - یوونتوس

24 32.00%
  • بارسلونا - رئال مادرید

25 33.33%
صفحه 12 از 16 اولاول ... 28910111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 151

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 15-2014 | مرحله نیمه نهایی

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

تبریک به تیم بارسا برای صعود

موقعیت هایی رو از دست دادیم که راحت با گل شدن اونا بارسا تو همین بازی نتیجه دو سال قبل رو متحمل می شد.

خلاصه شانس با حریف بود و بازم سوالم اینه که چرا تو رفت اینطور سیستمی رو پپ اتخاذ نکرد..

بایرن نشون داد حتی اگه بدون بهترین بازیکن هاش هم باشه بازم می تونه حتی تو یک بازی بارسا رو متحمل شکست سنگینی کنه. امشب به این تیم روبری و آلابا رو اضافه کنید اونوقت حداقلش هفت گل بود با این همه موقعیتی که از دست رفت..

یه حرفی زدم قبل بازی برگشت که بعد تموم شدن اون بازی دوستان منتظر جواب دادنش بودن ولی تو برگشت مشخص شد که با نصف بایرن هم میشه بارسا رو برد.

و بازم جناب پپ نوش دارو بعد از مرگ سهراب؟
    mia sann mia
    درسته
    ولی اینو در نظر بگیرید
    بارسا نیمه دوم کلا تعطیل شد !

سوارز رو کشید بیرون
    و عملا ضد حمله ای نزد !
    و بیشتر بازی رو کنترل کرد
    مثل نیمه اول بارسا اگه بازی میکرد باز هم میتونست گل بزنه !

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آقایون سوارز مصدوم شده !
    دلیل تعویض مصدومیت هست نه چیز دیگری
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 3 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

تعویض سوارز با پدرو بین دو نیمه میدونی یعنی چی
    حتما یعنی اینکه بارسا نخواست بیشتر گل بزنه و ...
    ولی کشیدش بیرون تا دوباره 6 ماهی محروم نشه و تو فینال باشه

آقایون سوارز مصدوم شده !
    دلیل تعویض مصدومیت هست نه چیز دیگری
    خدا رو شکر کاشف به عمل اومد وگرنه تا سه سال دیگه منت میزاشتن که حال دادیم بهتون

5. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

حتما یعنی اینکه بارسا نخواست بیشتر گل بزنه و ...
    قطعا همینطوره . آخه چرا وقتی تیم حریفو تو خونه خودش نابود کردی (حتی برای یه نیمه) خودتو خسته کنی و الکی ضد حمله بزنی . تیم فینالش قطعی شده . مهمترین چیز محروم و مصدوم نشدن برا فینال هست . همین شد دلیل تعویض های انریکه که منطقی هم بود . با این کارش عملا پرس و ضد حمله رو باهم گرفت از تیم که اگه از ضد حمله های بارسا خبری بود تو نیمه دوم حتم بدون بایرن با تمام نفرات حمله نمیکرد و دو گل دیگه نمیزد . البته رو هرسه گل بایرن هم مدافعان بارسا ول کرده بودن توپو اصن . بازم بایرن بازی خوبی انجام داد که جای تبریک داره .

7. این کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

قطعا همینطوره . آخه چرا وقتی تیم حریفو تو خونه خودش نابود کردی (حتی برای یه نیمه) خودتو خسته کنی و الکی ضد حمله بزنی . تیم فینالش قطعی شده . مهمترین چیز محروم و مصدوم نشدن برا فینال هست . همین شد دلیل تعویض های انریکه که منطقی هم بود . با این کارش عملا پرس و ضد حمله رو باهم گرفت از تیم که اگه از ضد حمله های بارسا خبری بود تو نیمه دوم حتم بدون بایرن با تمام نفرات حمله نمیکرد و دو گل دیگه نمیزد . البته رو هرسه گل بایرن هم مدافعان بارسا ول کرده بودن توپو اصن . بازم بایرن بازی خوبی انجام داد که جای تبریک داره .
    آره بارسایی ها به خاطر گل رو و کله کچل پپ گفتن سه تا گل بخوریم نگن این هیچ بارش نیست ... واقعا مشخص بود
    به نظرم مردانگی کرد تیم بارسا و مثه بایرن نامردی نکرد و سه بر هیچ تو خونه حریف جلو هوادارا آبروی حریف رو نبرد..

خلاصه من به عنوا یک طرفدار از شما عذر می خوام به خاطر حرکت دو سال پیش تیمم و این مردانگی تیم بارسا ما رو شرمنده کرد

انشالله همیشه موف باشن این 12 مرد واقعی

9. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

آره بارسایی ها به خاطر گل رو و کله کچل پپ گفتن سه تا گل بخوریم نگن این هیچ بارش نیست ... واقعا مشخص بود
    به نظرم مردانگی کرد تیم بارسا و مثه بایرن نامردی نکرد و سه بر هیچ تو خونه حریف جلو هوادارا آبروی حریف رو نبرد..

خلاصه من به عنوا یک طرفدار از شما عذر می خوام به خاطر حرکت دو سال پیش تیمم و این مردانگی تیم بارسا ما رو شرمنده کرد

انشالله همیشه موف باشن این 12 مرد واقعی
    WTF !

کی حرف از مردانگی و نامردی زد ؟! دارم فارسی خدمتتون میگم وقتی تیم فینالش قطعی شده چرا به آب و آتیش بزنه تا محروم و مصدوم بده واسه فینال ؟! اینا چه ربطی به کله کچل پپ داشت ؟! بایرن نیمه دوم کاملا سرتر بود . چرا ؟! بخاطر اینکه بارسا علاوه بر محروم و مصدوم ندادن برای فینال ، شنبه بازی بسیار مهمی با اتلتیکو تو ویسنته کالدرون داره .

اون سه گلی هم که عرض کردم دیگه اشتباهات مدافعان واضح بود . نیازی نیست با عبارت مردانگی تیکه بندازید ! چون اشتباهات واضح بود و حتما میدونم که بازیو دیدید و اینو قبول دارید .

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

WTF !

کی حرف از مردانگی و نامردی زد ؟! دارم فارسی خدمتتون میگم وقتی تیم فینالش قطعی شده چرا به آب و آتیش بزنه تا محروم و مصدوم بده واسه فینال ؟! اینا چه ربطی به کله کچل پپ داشت ؟! بایرن نیمه دوم کاملا سرتر بود . چرا ؟! بخاطر اینکه بارسا علاوه بر محروم و مصدوم ندادن برای فینال ، شنبه بازی بسیار مهمی با اتلتیکو تو ویسنته کالدرون داره .

اون سه گلی هم که عرض کردم دیگه اشتباهات مدافعان واضح بود . نیازی نیست با عبارت مردانگی تیکه بندازید ! چون اشتباهات واضح بود و حتما میدونم که بازیو دیدید و اینو قبول دارید .
    َشما تو کامنت قبلیت خیلی اگر اگر کردی اینجام میگی که گلها روی اشتباهات مدفعان بارسا بود.خب برای ما هم همینطور بود.برنات اون بازی توپ لو نمیداد گل بزن نبودید.اینکه کار زیبای لوا رو گل دوم رو نیبینی که به نظر من ماسکرانو رو تحقیر کرد واقعا بی انصافیه.بواتنگ بدبخت زمین خورد زمین و زمان به هم ریخت . ماسکرانو اینجا مثل ماست دریبل خورد و کسی ندید !بارسا نیمه اول چند تا حمله کرد که میگی بایرن و نابود کرد ؟ همچین صحبتی از طرفداران بارسا بعیده که فقط به فکره نتیجه باشن. کسانی که اغعتقاد به فوتبال زیبا دارن و ملت و کر کردن.بزار مثل شما از واژه اگر استفاده کنم.عرض شود نیمه اول اگر ! دو تا دیگه از اون توپا گل میشدبایرن بارسا رو نابود کرده بود ! برادر من گاهی وقتا اتفاقات در فوتبال نتیجه رو رقم میزنه.بایرن نصفه و نیمه امشب بد شانس بود.چیزی که ما دوست داشتیم اتفاق نیفتاد و اونی که شما خواستین شد. موفق باشین
    =======================

12. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

تکرار نتیجه دوسال پیش توی یه بازی!!!!
    رسما از اینهمه طرفدار باییرن توی فروم های مختلف به شدت نوبری.
    موقع قهرمان شدن بارسا تو مهد فوسبال دیگه چه نظراتی صادر میکنی

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

َشما تو کامنت قبلیت خیلی اگر اگر کردی اینجام میگی که گلها روی اشتباهات مدفعان بارسا بود.خب برای ما هم همینطور بود.برنات اون بازی توپ لو نمیداد گل بزن نبودید.اینکه کار زیبای لوا رو گل دوم رو نیبینی که به نظر من ماسکرانو رو تحقیر کرد واقعا بی انصافیه.بواتنگ بدبخت زمین خورد زمین و زمان به هم ریخت . ماسکرانو اینجا مثل ماست دریبل خورد و کسی ندید !بارسا نیمه اول چند تا حمله کرد که میگی بایرن و نابود کرد ؟ همچین صحبتی از طرفداران بارسا بعیده که فقط به فکره نتیجه باشن. کسانی که اغعتقاد به فوتبال زیبا دارن و ملت و کر کردن.بزار مثل شما از واژه اگر استفاده کنم.عرض شود نیمه اول اگر ! دو تا دیگه از اون توپا گل میشدبایرن بارسا رو نابود کرده بود ! برادر من گاهی وقتا اتفاقات در فوتبال نتیجه رو رقم میزنه.بایرن نصفه و نیمه امشب بد شانس بود.چیزی که ما دوست داشتیم اتفاق نیفتاد و اونی که شما خواستین شد. موفق باشین
    =======================
    شما احتمالا پست بنده رو با یکی دیگه اشتباه گرفتید . چون بنده الآن نگا کردم در دوتا پستم روهم فقط یدونه اگر استفاده کردم که این جواب خیلی چیزا از حرفاتون رو میتونه بده !
    شما خیلی صریح از موقعیت های بایرن تو این بازی صحبت میکنید و به پای بدشانسی تیمتون میذارید ولی از موقعیت های بارسا تو بازی رفت حرفی به میون نمیارید . خب این نگاه باید دو طرفه و منطقی باشه دیگه قبول کنید . نتیجه 2-1 (5-1) تو نیمه اول اونم تو زمین خودت یعنی نابودی تیم بدون شک .

وقتی مدیر رسیدگی نکنه باید جواب داد !

داداش داغ 7-0 تا قیامت رو دلتون میمونه
    فرق بایرن با بارسا در تلاششون بود بارسا 2013 4 تا خورد بازی برگشت 3 تا دیگه توخونه خودش خورد
    اینجا بایرن تیمش 6 تا عقب بود دست از تلاش بر نداشت. اگه شانس داشت شایدم بازی بر میگشت.ولی شما هیچی نکردین.
    الان بیا بگو مسی نبود ! والله به خدا بود ! ولی کاملا خارج از جریان بازی
    مام تیممون نصف بود ولی 20 تا موقعیت گل ایجاد کردیم که متاسفانه فقط 3 تاش گل شد
    شما فرق یه تیم با مربی و بدون مربی رو اول تو ذهنتون مرور کنید . خیلی خوب . حال دوباره مرور کنید . تبریک میگم شما الآن میتونید جواب پست خودتون رو بدید !
    ضمن اینکه مسی تو بازی برگشت تو نیوکمپ بخاطر مصدومیتش بازی نکرد . لذا قبل از قسم خوردنتون یکم پیگیر بالا بردن اطلاعاتتون باشید .
    و بازم بگم ضمن اینکه بارسا بدون مسی تو بازی برگشت خیلی موقعیت خراب کرد . اگه بخاطر نمیارید میتونید خلاصه بازی رو بگیرید و مشاهده کنید .
    خوشحال شدم . موفق باشید .

15. این کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مسی بازی رفت که بود و بازی برگشت همون نیمه اول با شاهکار پیکه کار تموم شد و دیگه لازم نبود اومدن مسی به زمین رو ببینیم تا دوباره ریبری با دریبل زدنش اونو بزنه زمین ...
    خلاصه 5-3 و حداقل برد تو زمین خودی شده نابودی ولی اون نتیجه خیلی عادی بود..
    +
    بهتره بریم تا سروش از خواب بیدار نشده
    Last edited by kasra_khan2003; 13-05-2015 at 08:21. دليل: نقل و قول از پست حذف شده

17. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •