درسته
ولی اینو در نظر بگیرید
بارسا نیمه دوم کلا تعطیل شد !
سوارز رو کشید بیرون
و عملا ضد حمله ای نزد !
و بیشتر بازی رو کنترل کرد
مثل نیمه اول بارسا اگه بازی میکرد باز هم میتونست گل بزنه !
بایرن مونیخ - یوونتوس
بایرن مونیخ - رئال مادرید
بارسلونا - یوونتوس
بارسلونا - رئال مادرید
درسته
ولی اینو در نظر بگیرید
بارسا نیمه دوم کلا تعطیل شد !
سوارز رو کشید بیرون
و عملا ضد حمله ای نزد !
و بیشتر بازی رو کنترل کرد
مثل نیمه اول بارسا اگه بازی میکرد باز هم میتونست گل بزنه !
آقایون سوارز مصدوم شده !
دلیل تعویض مصدومیت هست نه چیز دیگری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما یعنی اینکه بارسا نخواست بیشتر گل بزنه و ...تعویض سوارز با پدرو بین دو نیمه میدونی یعنی چی
![]()
![]()
ولی کشیدش بیرون تا دوباره 6 ماهی محروم نشه و تو فینال باشه
خدا رو شکر کاشف به عمل اومد وگرنه تا سه سال دیگه منت میزاشتن که حال دادیم بهتون
آقایون سوارز مصدوم شده !
دلیل تعویض مصدومیت هست نه چیز دیگری
قطعا همینطوره . آخه چرا وقتی تیم حریفو تو خونه خودش نابود کردی (حتی برای یه نیمه) خودتو خسته کنی و الکی ضد حمله بزنی . تیم فینالش قطعی شده . مهمترین چیز محروم و مصدوم نشدن برا فینال هست . همین شد دلیل تعویض های انریکه که منطقی هم بود . با این کارش عملا پرس و ضد حمله رو باهم گرفت از تیم که اگه از ضد حمله های بارسا خبری بود تو نیمه دوم حتم بدون بایرن با تمام نفرات حمله نمیکرد و دو گل دیگه نمیزد . البته رو هرسه گل بایرن هم مدافعان بارسا ول کرده بودن توپو اصن . بازم بایرن بازی خوبی انجام داد که جای تبریک داره .
آره بارسایی ها به خاطر گل رو و کله کچل پپ گفتن سه تا گل بخوریم نگن این هیچ بارش نیست ... واقعا مشخص بودقطعا همینطوره . آخه چرا وقتی تیم حریفو تو خونه خودش نابود کردی (حتی برای یه نیمه) خودتو خسته کنی و الکی ضد حمله بزنی . تیم فینالش قطعی شده . مهمترین چیز محروم و مصدوم نشدن برا فینال هست . همین شد دلیل تعویض های انریکه که منطقی هم بود . با این کارش عملا پرس و ضد حمله رو باهم گرفت از تیم که اگه از ضد حمله های بارسا خبری بود تو نیمه دوم حتم بدون بایرن با تمام نفرات حمله نمیکرد و دو گل دیگه نمیزد . البته رو هرسه گل بایرن هم مدافعان بارسا ول کرده بودن توپو اصن . بازم بایرن بازی خوبی انجام داد که جای تبریک داره .
به نظرم مردانگی کرد تیم بارسا و مثه بایرن نامردی نکرد و سه بر هیچ تو خونه حریف جلو هوادارا آبروی حریف رو نبرد..
خلاصه من به عنوا یک طرفدار از شما عذر می خوام به خاطر حرکت دو سال پیش تیمم و این مردانگی تیم بارسا ما رو شرمنده کرد
انشالله همیشه موف باشن این 12 مرد واقعی
WTF !
کی حرف از مردانگی و نامردی زد ؟! دارم فارسی خدمتتون میگم وقتی تیم فینالش قطعی شده چرا به آب و آتیش بزنه تا محروم و مصدوم بده واسه فینال ؟! اینا چه ربطی به کله کچل پپ داشت ؟! بایرن نیمه دوم کاملا سرتر بود . چرا ؟! بخاطر اینکه بارسا علاوه بر محروم و مصدوم ندادن برای فینال ، شنبه بازی بسیار مهمی با اتلتیکو تو ویسنته کالدرون داره .
اون سه گلی هم که عرض کردم دیگه اشتباهات مدافعان واضح بود . نیازی نیست با عبارت مردانگی تیکه بندازید ! چون اشتباهات واضح بود و حتما میدونم که بازیو دیدید و اینو قبول دارید .
َشما تو کامنت قبلیت خیلی اگر اگر کردی اینجام میگی که گلها روی اشتباهات مدفعان بارسا بود.خب برای ما هم همینطور بود.برنات اون بازی توپ لو نمیداد گل بزن نبودید.اینکه کار زیبای لوا رو گل دوم رو نیبینی که به نظر من ماسکرانو رو تحقیر کرد واقعا بی انصافیه.بواتنگ بدبخت زمین خورد زمین و زمان به هم ریخت . ماسکرانو اینجا مثل ماست دریبل خورد و کسی ندید !بارسا نیمه اول چند تا حمله کرد که میگی بایرن و نابود کرد ؟ همچین صحبتی از طرفداران بارسا بعیده که فقط به فکره نتیجه باشن. کسانی که اغعتقاد به فوتبال زیبا دارن و ملت و کر کردن.بزار مثل شما از واژه اگر استفاده کنم.عرض شود نیمه اول اگر ! دو تا دیگه از اون توپا گل میشدبایرن بارسا رو نابود کرده بود ! برادر من گاهی وقتا اتفاقات در فوتبال نتیجه رو رقم میزنه.بایرن نصفه و نیمه امشب بد شانس بود.چیزی که ما دوست داشتیم اتفاق نیفتاد و اونی که شما خواستین شد. موفق باشین
=======================
تکرار نتیجه دوسال پیش توی یه بازی!!!!
رسما از اینهمه طرفدار باییرن توی فروم های مختلف به شدت نوبری.
موقع قهرمان شدن بارسا تو مهد فوسبال دیگه چه نظراتی صادر میکنی
شما احتمالا پست بنده رو با یکی دیگه اشتباه گرفتید . چون بنده الآن نگا کردم در دوتا پستم روهم فقط یدونه اگر استفاده کردم که این جواب خیلی چیزا از حرفاتون رو میتونه بده !
شما خیلی صریح از موقعیت های بایرن تو این بازی صحبت میکنید و به پای بدشانسی تیمتون میذارید ولی از موقعیت های بارسا تو بازی رفت حرفی به میون نمیارید . خب این نگاه باید دو طرفه و منطقی باشه دیگه قبول کنید . نتیجه 2-1 (5-1) تو نیمه اول اونم تو زمین خودت یعنی نابودی تیم بدون شک .
شما فرق یه تیم با مربی و بدون مربی رو اول تو ذهنتون مرور کنید . خیلی خوب . حال دوباره مرور کنید . تبریک میگم شما الآن میتونید جواب پست خودتون رو بدید !
ضمن اینکه مسی تو بازی برگشت تو نیوکمپ بخاطر مصدومیتش بازی نکرد . لذا قبل از قسم خوردنتون یکم پیگیر بالا بردن اطلاعاتتون باشید .
و بازم بگم ضمن اینکه بارسا بدون مسی تو بازی برگشت خیلی موقعیت خراب کرد . اگه بخاطر نمیارید میتونید خلاصه بازی رو بگیرید و مشاهده کنید .
خوشحال شدم . موفق باشید .
مسی بازی رفت که بود و بازی برگشت همون نیمه اول با شاهکار پیکه کار تموم شد و دیگه لازم نبود اومدن مسی به زمین رو ببینیم تا دوباره ریبری با دریبل زدنش اونو بزنه زمین ...
خلاصه 5-3 و حداقل برد تو زمین خودی شده نابودی ولی اون نتیجه خیلی عادی بود..
+
بهتره بریم تا سروش از خواب بیدار نشده![]()
Last edited by kasra_khan2003; 13-05-2015 at 08:21. دليل: نقل و قول از پست حذف شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)