تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 37 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 368

نام تاپيک: اعتراف میکنم که ...

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

۱ -اعتراف میکنم که دو فصل از سریال ۱۰۰ رو گرفتم . تا قسمت ۱۱ هش رو هم دانلود کردم ولی حال ندارم نگاه کنم . هر روز که میرم سر کار ٬ دوستم واسم تعریف میکنه ٬ خیلی هیجان زده میشم که برم نگاه کنم ولی شب که میرم خونه باز حال ندارم بشینم نگاه کنم .

۲- تازه این که چیزی نیست. واکینگ دد رو هم دو قسمتش رو دیدم با اینکه خیلی لذت بخش بود ولی باز طبق جمله بالا حال ندارم برم نگاه کنم

۳ -اعتراف میکنم یکه ۲۴ ساعت سیستم رو دانلود بود و اون چیزی که داشت دانلود میکرد ۱۰۰ قسمت از سریال پاروچین بود . به هرکی میگم بهم میخنده.
    خوب دوس دارم.

کلا یه مدته حال ندارم

(‌آقا اعتراف سوم خیلی سنگین بود وجدانن )

2. 10 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اغتراف میکنم که در این انجمن فقط یک نفر هست که حرفاش روم تاثیر داره و میتونه تصمیمم رو عوض کنه

اعتراف میکنم که از کرم و شامپو گرفته تا عطر و حتی پزشک و خیاط و ارایشگر، به کارکرد هر وسیله و شخصی که خیلی دلبسته شدم ناک اوت شد

وسایل از خط تولید خارج شده
    پزشک مذکور تغییر شغل داده
    ارایشگر ترجیح داده خانه نشین شود
    و خیاط نیز به خارج از کشور کوچ کرده است

((سفارشات جهت انقراض هروسیله و شخصی پذیرفته میشود))
    Last edited by Atghia; 17-03-2015 at 22:04. دليل: اصلاح املای کلمه

4. 12 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

اعتراف میکنم که 20 دقیقه فکر کردم تا یه چیزی پیدا کنم که در قالب "اعتراف میکنم" بیاد
    و اعتراف میکنم که جای بعضی ها خیلی خالی هست توی انجمن ، مخصوصا 1 نفر که کلا برام معما شده چی شد که دیگه نیست.
    اعتراف میکنم که کمی تنها هستم و تقصیر خودم بوده که اینطوریه
    اعتراف میکنم که نصف کتاب هایی که میخونم به هیچ دردم نخواهند خورد اما به هر حال میخونم .
    اعتراف میکنم که یکمی socially awkward تشریف دارم .
    اعتراف میکنم که با اینکه از اون آدم هایی هستم که به همه میگم در لحظه زندگی کنید اما خودم درونن از آینده میترسم.
    اعتراف میکنم که هیچوقت نخواستم دل کسی رو بشکنم اما متاسفانه دل اکثر افراد رو شکستم .
    اعتراف میکنم که در گذشته به افراد مذهبی بدبین بودم .
    اعتراف میکنم که الان که این همه اعتراف میکنم نوشتم یکم هم حالم گرفت و هم کلمه ی "اعتراف میکنم" برام بی معنی شد ... (وقتی یه کلمه رو زیاد بگید یجوری میشه ... معنیشو از دست میده )

6. 11 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اعتراف می کنم الآن حداقل 1 هفته می شه که می خوام یه تاپیک تو انجمن ادبیات بزنم، ولی تو اون تایمی که واسه P30 اومدن مشخص کردم، تا میام، می شینم پای تاپیک های مختلف و دیگه نمی رسم اون تاپیکه رو بزنم.
    اعتراف می کنم الآن چند روزه دارم یه اشتباه تکراری (شاید دوست داشتنی) رو تکرار می کنم و احتمالا بعدا پشیمون خواهم شد.
    اعتراف می کنم چند وقته کتاب نخوندم. (نمی دونم چرا یهو دلم گرفت.) انقدر درگیر کارام یا شاید روزمرگیام شدم که حتی داشت یادم می رفت که یه برنامه منظم واسه کتاب خوندنم داشتم. الآن که داشتم به اعترافات فکر می کردم این تو ذهنم اومد.
    اعتراف می کنم که الآن به این نتیجه رسیدم که این تاپیک چقدر می تونه واسه خود اعتراف کننده مفید باشه. حتی اگه یه اعترافی رو بنویسه و بعد پاکش کنه. همین که توسط خود شخص نویسنده دیده بشه، می تونه تاثیر خودش رو بذاره.

8. 11 کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

اعتراف میکنم
    از کلش آف کلنز اصلا خوشم نمیومد ولی بعدا خیلی معتادش شدم.

اعتراف میکنم
    میخواستم برای دخترهای انجمن یه هدیه کوچیک تهیه کنم و بفرستم اما انقدر درگیر خونه تکونی و کارهای مختلف شدم نتونستم.

اعتراف میکنم
    پیگیر ایجاد انجمن بازارچه شدم و میخواستم اولین نفر برای کارهای هنری خودم تاپیک بزنم ولی هنوز که هنوزه اقدامی نکردم. : دی

10. 14 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اعتراف میکنم که یکی از کاربران هست کلا نظراتش بسیار متفاوت با منه ولی
    تنها گزینه ای هست که با وجود اختلافات واقعا از اخلاقیاتش خوشم میاد

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 10 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

اعتراف میکنم سال 93 سال مزخرفی بود برام
    اعتراف میکنم گاها پست های بس خنده داری میبینم و دوستان بسیار طنازی رو

اعتراف میکنم هیچ دوست واقعی هم سن خودم یا کوچیکتر از خودم ندارم
    اعتراف میکنم فقط 2 تا دوست صمیمی دارم ...
    اعتراف میکنم گاهی وقتا از زندگی خسته میشم .
    اعتراف میکنم که گاها به افراد مشهور که مُردن حسودیم میشه .
    اعتراف میکنم که این دومین پست اعتراف میکنمم بود
    اعتراف میکنم این همه که من روی بعضی رابطه ها کار کردم اگه روی درسم کار میکردم الان 2 تا دکترا داشتم .
    Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 19-03-2015 at 11:15.

14. 10 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

اعتراف می کنم از آواتا بالایی خیلی خوشم میاد. البته به چشم برادری!
    حالت زیبایی داری پر از تفکره!

16. 3 کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

من باز يك سری اعتراف بكنم...؟!

• اعتراف می‌كنم كه آواتار befermatooo (و تعدادی ديگر) و نيز امضاءهای برخی‌ از دوستان كه دارای تصاوير بزرگ، حجيم و يا نامتعارف هستند رو به نرم افزار AdBlock Plus اضافه كرده‌ام.

دوستان، لطفا ناراحت نشيد... و مرا نيز ببخشيد!

• اعتراف می‌كنم كه در انتخاب دوستان در اين انجمن بسيار حساس هستم... و سعی دارم كه ليست را هر چه مناسب‌تر نگاه دارم!

محتوای مخفی: توضيح 
    دوستان عزيز... اگر درخواست دوستی شما رو قبول نكرده و يا زد كرده‌ام... از شما عذر خواهی‌ می‌كنم... چون پيشتر كسانی در ليست دوستانم هستند كه بيشتر با آنان ارتباط داشته و از دير باز با ايشان آشنايی دارم... پس درخواست دوستی كسی رو كه هيچ آشنايی نداشته و يا هيچ صحبتی از قبل نداشته... قبول نمی‌كنم و شده علی‌رغم آشنايی و صحبت با ايشان، ترجيح می‌دم كه درخواست را رد كنم...
    .. توجه داشته باشيد كه پروفايل من به روی همگان باز است... پس اگر با من كاری داشته و يا با من صحبتی‌ داريد، لطفا از طريق پيام خصوصی (يا بازديد كننده) با من مطرح كنيد... مرسی!

• اعتراف می‌كنم كه تنها با يكی‌ از كاربران فروم، به صورت تلفنی‌ صحبت كرده‌ام!

باز لطفا... سعی نكنيد كه ليست دوستام‌و، رو چك كنيد و يا از من سوال كنيد كی‌ بوده و چی گفتی و اين‌ حرف‌ها...!!!

• اعتراف می‌كنم كه بيشتر اعترافات‌م،‌ را محدود و مربوط به انجمن كرده و هيچ تمايلی به گفتن اعتراف از خارج از حوزه انجمن رو ندارم.

• اعتراف می‌كنم كه علی‌رغم توصيه (و اصرار) دوستان، تمايلی به تعويض نام كاربری‌ام ندارم... مگر در آينده (بسيار) دور!

• اعتراف می‌كنم كه خيلی دوست دارم كه با بابك بيشتر آشنا بشم... اما تا به حال اين فرصت پيش نيومده!

• اعتراف می‌كنم كه بسيار علاقه‌مند هستم كه تنها با 3 نفر از كاربران فروم، از نزديك ملاقات كنم...

.. مهران، احمد و از نفر سوم كه خانم هستند، بنا به دلايل شخصی اسم نمی‌برم... پس سوال نكنيد!

???

• اعتراف می‌كنم كه خيلی دوست دارم چهره تعدادی از كاربران فروم رو ببينم...

به خصوص دوستان‌م، كه از انجمن ادبيات هستند و ادمين انجمن و نيز ادمين كوچك‌ (!)... اما فكر نمی‌كنم كه ايشان تمايلی به ديدن من داشته باشند... باز، به هر حال!

و اما اعتراف بزرگ من!

*موسيقی دراماتيك*

محتوای مخفی: ... 
    اعتراف می‌كنم كه قبل از اين نام كاربری، با نام كاربری ديگری در انجمن بودم، اما فعاليت چندانی نداشتم... تاريخ ثبت‌نام نام كاربری سابق‌ام به انتهای سال 2007 يا ابتدای سال 2008 برمی‌گرده (دقيق به خاطر ندارم الان)... شايد بيش از 50 پست هم نداشته باشه... به هر حال...

.. در ابتدای سال 2011 زمانی كه مرورگر فايرفاكس‌ام به هم ريخت و من پسوارد اكانت رو از دست دادم، سعی كردم كه از گزينه فراموشی پسوارد در فروم استفاده كنم، اما مشكل اينجا بود كه ای‌-ميل مورد استفاده در انجمن از ياهو بود و چون اصلا از اين ای‌-ميل استفاده نمی‌كردم، ای‌-ميل توسط ياهو منقرض شده بود!

بله، اين شد كه در نيمه سال 2011 با اين نام كاربری ثبت‌نام كردم و شروع به فعاليت مفيد (بيشتر در انجمن ادبيات) كردم و در حال حاضر هم در خدمت شما و ساير دوستان هستم.

پ.ن: اميدوارم كه با مطرح كردن اين اعتراف آخری، مشكل خاصی برای من پيش نياد... چون كه اين انجمن، رو بسيار دوست دارم و دوستان بسيار خوبی هم از اينجا دارم!

پ.ن 2: اين آخری‌ه، خيلی سخت بود گفتن‌ش... ولی خب، گفتم ديگه!

...

...

...

با سپاس از شما برای خواندن اعترافات‌ام... دوستان عزيز، خوب و خوش باشيد لطفا... خيلی خيلی مرسی!
    Last edited by - Saman -; 19-03-2015 at 10:33.

18. 11 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اعتراف می کنم تو بخش علوم انسانی فقط پستای راسل و بهزاد رو می خونم....
    اعتراف می کنم با دیدن یوزر یا آواتار بعضی کاربرا اصلا پستاشون رو نمی خونم ....حالا هر چی که نوشته باشند..
    اعتراف میکنم عکسای آواتار ها رو که میبینم تا 1ساعت فک میکنم طرف دختره یا پسر!!

20. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •